Samen in Zaken
Vervoer en transport

Alle soorten heftruckbanden bij één specialist

In Klundert vindt u een groothandel in alle soorten heftruckbanden. Juma Industriebanden B.V. is een specialist en al jarenlang groothandel in deze banden. Ze zorgen ervoor dat u een heftruckband vindt die naadloos op uw heftruck past. Ze zijn specialist in de markt van het zogeheten langzaam transport. U krijgt hier ook advies op maat, zodat u zeker weet dat u de goede heftruckbanden in huis haalt. U wilt immers dat uw heftrucks op stevige, stabiele en betrouwbare banden verder kunnen gaan. En dat het liefste voor lange tijd. Allerlei lading moet u veilig van A naar B kunnen brengen, al is het maar in een loods.

Alle soorten banden voor langzaam en zwaar vervoer

Juma Industriebanden B.V. biedt verschillende soorten banden aan voor langzaam en zwaar vervoer, waaronder heftruckbanden. U vindt er banden voor vorkheftrucks, kooiapen, stapelaars en nog veel meer. Dit bedrijf zou echter geen specialist zijn als het niet ook meer biedt dan enkel deze banden. Ze kunnen ook uw heftruckbanden repareren. De kunnen de complete wielen ter plaatse verwisselen en ze hebben een speciaal ruimvelgensysteem voor heftrucks. Op deze manier bieden ze een complete service aan voor heftrucks en ander langzaam en zwaar vervoer. Zij zijn dus meer dan alleen een groothandel voor heftruckbanden. Ze zijn een allround groothandel van allerhande industriële banden.

Wat voor heftruckband heeft u nodig voor uw heftruck?

Als u dit niet precies weet, kunt u altijd advies vragen aan de specialisten bij Juma Industriebanden B.V. Zij kijken samen met u naar de beste oplossing. Hoe dan ook, dit bedrijf zorgt met hun banden voor betere grip, meer rijcomfort en een grote stabiliteit. Dat is toch alles wat u zoekt in een groothandel van heftruckbanden? Aarzel dan ook niet en neem contact met ze op om de mogelijkheden voor nieuwe heftruckbanden te bespreken.

https://juma-bv.nl/