Samen in Zaken
Image default
Zakelijke dienstverlening

AFAS Profit

Met AFAS Profit zorg jij dat jouw bedrijf de werkprocessen zodanig optimaliseert en automatiseert, dat je zo veel mogelijk profijt hiervan hebt. Hebben we het over Profit, dan hebben we het natuurlijk over financieel profijt. Winsten en omzet. AFAS Profit is software die je kan ondersteunen om hier het meeste uit te halen. Daarbij is er bij AFAS genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht, want winst maken moet niet ten koste van de werknemers gaan. AFAS levert software, maar kan ook ondersteunen in de implementatie en helpen om jou en je werknemers of collega’s hiermee om te kunnen gaan. Zo haal je alles uit AFAS Profit. 

 

Haal het beste uit je bedrijf

Met AFAS Profit kun je het beste uit je bedrijf halen. Dat is namelijk het idee van AFAS. Ze bieden software en softwarepakketten die je werkprocessen vergemakkelijken en optimaliseren. Soms betekent dat automatisering. In veel gevallen is automatisering met software van AFAS een mooie stap voor je bedrijf. Er blijft dan namelijk ruimte over om de tijd die dit zonder automatisering kost in andere belangrijke aspecten te steken. Wel kan het soms lastig zijn om AFAS software te implementeren. Dan staan de mensen bij AFAS voor je klaar om je te helpen de software te leren kennen en gebruiken. Zowel online als in cursusvorm op locatie. 

 

Voor groeiende bedrijven in de breedste zin

AFAS is een bedrijf met jarenlange ervaring in verschillende branches en bedrijfsgroottes. Of je nu net bent begonnen met het verkopen van één product of dat je een groot merk bent met meerdere dochterondernemingen die ieder op zich ook al zeer bekend zijn – met AFAS maak je het gemakkelijker om het beste uit je bedrijf te halen. AFAS Profit is dus geschikt voor groeiende bedrijven in de breedste zin. Van starters tot professionals. In alle branches. Daar heeft AFAS ook al ervaringen mee die ze kunnen inzetten om voor jou het beste te kunnen maken.

 

AFAS software die kan helpen bij de financiële onderdelen van je bedrijf zijn bijvoorbeeld de pakketten Financieel, Inkoop en Fiscaal. Je kunt de pakketten ook combineren, of combineren met andere niet-financiële software pakketten.