Samen in Zaken
Ondernemen

Advies en begeleiding inzake uw ondernemingsplan

Het begin voor een startende ondernemer: het ondernemingsplan

Het ondernemersplan is voor de starter een noodzaak als hij voor werkkapitaal of financiering aanklopt bij de bank, Qredits, private investors of crowdfundplatformen zoals GeldVoorElkaar. Het plan is voor beide partijen belangrijk: de ondernemers heeft onderzoek gedaan naar de markt, zijn mogelijkheden, zijn concurrenten en de financier wil weten of het financieel haalbaar is en of de lening terug betaald kan worden.

Het Ondernemingsplan kunnen wij voor u schrijven

Vanzelfsprekend is er vanwege de voorbereidingen waaronder acquisitie, netwerken, bezoeken van handelsbeurzen, offertes opvragen etc. weinig tijd voor de ondernemer om een compleet ondernemingsplan te vervaardigen.Dit hoeft  geen probleem te vormen, u kunt namelijk aan ons de opdracht geven voor het schrijven van uw business plan.

Bedrijfsplan-schrijven.nl is een kleinschalig gespecialiseerd kantoor voor ondernemers. We hebben een decennium aan ervaring op het gebied van onderzoeken van mogelijkheden van ondernemers en verstrekken van advies,

De content van het bedrijfsplan omvat onder andere : de marketing-mix, visie, missie, strategie marktonderzoek,  concurrentie- analyse, SWOT-analyse, balansen en  exploitatie- en liquiditeitsbegrotingen. Bovendien begeleiden we u ook gedurende het traject. De theorie in het ondernemingsplan is gestaafd met openbaar toegankelijke bronnen volgens de APA-methode. De geprognosticeerde omzetten worden berekend met marktonderzoek. Hiermee scoort u bij de bank op het punt rentabiliteit.

Ondersteuning

Mochten er geen eigen middelen kunnen worden ingezet, dan is het nog mogelijk het ondernemingsplan in te dienen bij microkredietorganisatie Qredits of crowdfundplatformen. We ondersteunen u net zolang totdat u financiering hebt verkregen.

Van elke speler in de financieringsmarkt kennen we de wensen en eisen aan een bedrijfsplan. Heeft u een object gezien welke u wilt hebben, dan kunnen we ook voor uw makelaar een business plan opstellen. Bij makelaars hebben wij een 100% score. U kunt dus met een gerust hart kopen of huren.

Bedrijfs- en fiscaal advies

Voor adviserende vraagstukken bent u van harte welkom. Bel of mail ons nu voor een afspraak op kantoor of telefonisch.

 

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.bedrijfsplan-schrijven.nl