Samen in Zaken
Commercie

5 creatieve verstopplaatsen voor uw kostbaarheden

Inbraak is een snelle en nauwkeurige misdaad, vaak met de indringer slechts enkele minuten doorbrengen in een woning. Voor een snelle en productieve inbraak betekent dit dat veel inbrekers zullen vasthouden aan een snel onderzoek van de typische schuilplaatsen: kledingkasten, soklades enz. waar de meeste mensen hun waardevolle spullen verbergen. 

Dit biedt kansen voor wat creativiteit, omdat er steeds meer en meer inventieve schuilplaatsen worden bedacht in een poging om diefstal te bestrijden. Hier biedt slotenmaker Den Haag onze 5 meest creatieve ideeën voor geheime schuilplaatsen voor uw waardevolle spullen in uw huis. 

1: Plantpot – Als u grote potplanten in uw huis hebt (bij voorkeur nep), kan dit een uitstekende schuilplaats bieden voor waardevolle spullen. Gebruik gewoon een luchtdichte broodjeszak om uw bezittingen schoon en droog te houden en begraaf ze in uw plantenpot voor een snelle en gemakkelijke verstopplaats. 

2: Trappen – Deze vereist wat kluswerk. Door een stap uit te hollen en een scharnierend deksel te maken, kunt u snel een opbergdoos maken die volledig onzichtbaar is voor het blote oog. Of u vervolgens je trap bekleedt, hangt af van hoe vaak je toegang tot je spullen wilt hebben, maar als het waardevolle erfstukken zijn, zou dit een perfecte schuilplaats kunnen zijn – vergeet ze gewoon niet als je verhuist! 

3: Nep blikken -In de afgelopen jaren hebben verschillende bedrijven kluizen geïntroduceerd, die niets meer zijn dan een schoon, leeg blikje met een vergrendelingsmechanisme. Veel van deze blikjes worden gebrandmerkt, u kunt bijvoorbeeld een nepblikje Heinz-bonen kopen, Coca-Cola, zelfs een insectenspray. Voor de meeste zouden deze blikjes geen tweede blik rechtvaardigen in de juiste omgeving (bewaar ‘m niet op uw nachtkastje!) En zou een uitstekende verstopplaats kunnen bieden. 

4: De muurklok – Voor de meeste inbrekers is tijd cruciaal. Het is om die reden dat het opbergen van uw waardevolle spullen in een holle wandklok de perfecte schuilplaats zou kunnen zijn. Veel dieven vertrouwen op de klok en zullen er niet aan denken om het te verplaatsen. 

5: In de kinderkamer – Als je jonge kinderen hebt, is het zeer onwaarschijnlijk dat een dief verwacht dat ze veel waardevolle spullen in hun slaapkamers hebben. Dit is de precieze reden waarom je een geheime schuilplaats in de kamer van je kind zou moeten vinden, misschien verborgen in sommige meubels of zelfs in een speeltje. Tip: zorg ervoor dat het nergens is dat het kind kan vinden en vernietigen! 

Bonus – Verschillende inbrekers hebben toegegeven dat als ze niets vinden op de gebruikelijke plaatsen (hoofdslaapkamerkasten, laden enz.) Ze door het huis zullen blijven zoeken totdat ze iets van waarde vinden. Daarom kan het planten van een loket met bankbiljetten en belangrijk ogende documenten op een voor de hand liggende plaats je huis redden van een diepe zoektocht. 

Met dit alles in gedachten is het cruciaal om je huis te beveiligen met geaccrediteerde sloten en alarmmechanismen. Vergeet niet dat je Slotenmaker Den Haag kunt bellen.

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.locksecure.nl/slotenmaker-den-haag