Samen in Zaken
Image default
Bedrijven

4 originele cadeaus voor werknemers

Een bedrijf kan niet zonder zijn werknemers, daarom is het ook belangrijk om in de werknemers te investeren. Dit doet u door de werkomgeving zo prettig mogelijk te maken, maar er zijn ook andere manieren om uw werknemers positief te houden. Een positieve werknemer gaat met een glimlach naar zijn of haar werk, en dat merkt u ook in de productiviteit van de werknemer. Voor werknemers is naast de prettige werksfeer de waardering ook erg belangrijk. Waardering laten blijken kan door het salaris wat u geeft aan de werknemer, maar eens in de zoveel tijd de werknemer in het zonnetje zetten na het behalen van bepaalde doelen kan zeker geen kwaad.

Uitjes

Een mooi cadeau is een cadeaubon voor bepaalde uitjes. Deze cadeaubon klinkt misschien saai, maar als u een bon geeft voor een uitje voor het hele gezin laat u zien dat u zien dat u interesse heeft in de werknemer, en ook weet hoe de familiesituatie in elkaar zit. Een uitje met alle werknemers is ook zeker een aanrader. Hiermee kan u de werknemers belonen, en kan u ook wat doen aan de teambuilding.

Kalender

Een kalender cadeau doen klinkt misschien niet speciaal of origineel, maar tegenwoordig zijn er verschillende opties die een kalender wel speciaal maken. Zo kunt u kalenders drukken met een logo van het bedrijf, maar kunt u ook fotokalenders laten maken met speciale foto’s van de desbetreffende persoon. Een kalender wordt door veel mensen dagelijks gebruikt, en is daarom een perfect cadeau.

Telefoonoplader / houder

Mensen zitten steeds meer uren op een dag achter de telefoon, daarom is het ook een goed idee om een cadeau te vinden in de richting van telefoons. Zo kan je een mooie telefoonhouder met logo aanschaffen. Dit is handig voor gebruik, en mensen gaan dit ook elke dag gebruiken. Ook kunt u ervoor kiezen om een draadloze oplader te kopen. Dit is een luxe product, en brengt daarom vaak een glimlach op het gezicht.

Drinkfles

Een drinkfles is een ideaal cadeau voor werknemers. Tegenwoordig zijn er veel mooie verschillende drinkflessen te krijgen. Ook kunt u vaak uw logo of een andere tekst op de fles plaatsen. Er zijn drinkflessen om water in te doen, maar er zijn ook thermoflessen. Thermoflessen zijn heel fijn voor mensen die van koffie, thee of andere warme dranken houden.

Verkeerde cadeaus

Naast de originele cadeaus zijn er ook cadeaus die je beter niet kan geven als werkgever. Veel werkgevers geven een fles wijn als cadeau, dat is prima. Het probleem bij een fles drank is dat het wel van een speciale kwaliteit moet zijn om te worden gezien als een mooi cadeau. Een simpele fles wijn of andere soort drank kan iedereen krijgen. Daarom is het mooi om ook een verhaal te zoeken bij een fles drank, en een goede kwalitatieve soort is daarbij belangrijk. Cadeaubonnen zijn een prima cadeau, alleen maken bedrijven nog wel is de fout om cadeaubonnen te geven die alleen in te ruilen zijn bij een specifieke winkel. Als iemand niet zo is van die winkel, is het cadeau eigenlijk onnodig. Het geven van geld kan een mooie bonus zijn, maar blijft niet lang bij. Daarom is het een cadeau dat voor korte termijn leuk is, maar voor in de toekomst weinig waarde heeft.