Samen in Zaken
Image default
Aanbiedingen

3 makkelijke manieren om jouw favoriete DJ beluisteren

Heb jij wel eens dat jij jezelf, en misschien jouw vrienden, wil voorzien van muziek. Denk hierbij aan een set van jouw favoriete DJ. Soms kan het lastig zijn om een geschikte set te vinden online. In deze blog bespreken we drie manieren waarop je jouw favoriete DJ gratis kan beluisteren, bijvoorbeeld tijdens je werk of een bijeenkomst met vrienden. Lees dus gauw verder en kom erachter of er wat voor jou bij zit!

YouTube

Een bekend voorbeeld om bijvoorbeeld een set af te spelen is natuurlijk YouTube. Het platform van Google is tegenwoordig wereldberoemd en wordt gebruikt voor talloze doeleinden. Ook voor het streamen van sets van jouw favoriete DJ is het ideaal voor gebruik. Op YouTube zijn meer dan genoeg sets te beluisteren van verschillende DJ’s. Denk hierbij aan livesets en opgenomen sets. Een nadeel van YouTube is tegenwoordig dat er steeds meer reclames verschijnen tijdens video’s. Bij de ene video gebeurt het vaker dan bij de andere. Dit kan je vermijden met een betaald account van YouTube. 

Sound Cloud

Zeker voor het streamen van sets, adviseren wij het gebruik van Sound Cloud. Op dit platform worden talloze nummers en sets gepubliceerd door verschillende muzikanten. Het is gemaakt om origineel gecreëerde geluiden te uploaden, op te nemen, te promoten en te delen. Dit maakt het een perfect platform voor liefhebbers van muziek. Ook in dit geval is het makkelijker om een betaald account te hebben. Toch wordt dit platform over het algemeen meer gewaardeerd voor het streamen van DJ-sets. 

Usenet

Een voorbeeld waar je misschien nog niet van gehoord hebt, is usenet. Dit is een systeem waarin gebruikers discussiëren over onderwerpen en bestanden uitwisselen. Er worden bestanden uitgewisseld op het gebied van literatuur maar ook audiobestanden. Het kan dus zomaar zo zijn dat je de sets van jouw favoriete DJ kan verkrijgen via dit systeem. Op deze manier ontvang jij een gratis audiobestand, zonder reclames en advertenties. De prijzen van usenet verschillen, maar het gebruik is al mogelijk voor minder dan twee euro per maand. Is dit misschien iets voor jou? 

https://www.vipernews.com/nl/