Samen in Zaken
Image default
Bedrijven

3 factoren om in gedachten te houden bij het kopen van een winkelstelling

Wanneer je van plan bent om een winkelruimte te bouwen, kun je overweldigd raken door verschillende problemen. Een van de meest uitdagende processen is het vinden van de juiste winkelstelling. Dit komt doordat er een breed gamma aan rekken op de markt verkrijgbaar is. Een winkelstelling is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, materialen en maten. Ongeacht het type stelling dat je kiest, zorg ervoor dat ze duurzaam zijn. Op deze manier gaan ze langer mee. Investeer in een stelling van hoge kwaliteit, want het is een langetermijninvestering. Hier zijn verschillende factoren waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste stellingen voor je winkel.

Hoeveel ruimte is er beschikbaar?

Het eerste waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van winkelrekken, is de hoeveelheid beschikbare ruimte in je winkel. Als je een kleine winkel hebt, heb je een displayrek nodig dat minder ruimte in beslag neemt. Als je een grote winkel hebt, kun je een groot displayrek kopen dat meer opslagruimte biedt. Je moet ervoor zorgen dat de displayrekken die je koopt, passen in de beschikbare ruimte. Het is aan te raden om je winkel op te meten en een indeling voor de stellingen te maken. Zo kun je de juiste maat bepalen en erachter komen hoeveel stellingen er in je winkel passen.

Type product dat je verkoopt

Het volgende dat je moet overwegen, is welk type product je verkoopt. Hoewel er veel verschillende soorten producten zijn die op winkelstellingen kunnen worden weergegeven, zijn er enkele die beter werken dan andere. Als je product bijvoorbeeld zwaar en breekbaar is, is het gebruik van een displayrek van draad misschien niet de beste optie. Het kan gemakkelijk breken of letsel veroorzaken als iemand er per ongeluk tegenaan loopt. Als je product delicaat of kwetsbaar is, zou het gebruik van glazen displays ook niet werken. Ze kunnen gemakkelijk breken als ze per ongeluk vallen of te hard worden aangeraakt.

Grootte en gewicht van producten

De derde factor waar je rekening mee moet houden bij het kopen van winkelrekken, is de grootte en het gewicht van de producten. Als je producten groot zijn, kun je beter grotere planken en rekken kopen. Op deze manier kunnen ze meer items tegelijk vasthouden zonder schade te veroorzaken of van hun positie te vallen. Als je toch zware spullen verkoopt, overweeg dan om een ​​rek te kopen dat is gemaakt van sterke materialen zoals metaal.