Category Archives: Zakelijke dienstverlening

Sameninzaken

Laat uw boekhouding regelen door dit administratiekantoor voor het mkb

Weerts Bedrijfsadministraties B.V. in Krimpen aan den IJssel, dicht bij Rotterdam, is een administratiekantoor voor het mkb. Ze zijn gespecialiseerd in de specifieke wet- en regelgeving die van toepassing is op ondernemingen in deze sector. Maak gebruik van diensten als salarisadministratie, het samenstellen van de jaarrekening en belastingadvies en zorg ervoor dat uw boekhouding helemaal up-to-date is. Lees verder voor meer informatie over de mogelijkheden.

Wat zijn de voordelen voor u?

Zoals gezegd, brengt het inhuren van een administratiekantoor voor uw mkb talloze voordelen met zich mee. Buiten het vanzelfsprekende feit dat u niet langer kostbare tijd hoeft te verspillen aan het bijhouden van uw administratie, weet u hierdoor ook zeker dat uw onderneming aan alle actuele wet- en regelgeving voldoet. Aangezien deze wetten en regels nog wel eens veranderen, is dat zeker een enorm voordeel.

Verschillende diensten

Weerts Bedrijfsadministraties B.V. uit Krimpen aan den IJssel biedt een aantal verschillende diensten aan aan uw bedrijf in de regio Rotterdam, zoals:

  • Het opstellen van de jaarrekening (het jaarlijkse overzicht van de financiële situatie van uw bedrijf).
  • Het indienen van de aangifte van de omzetbelasting bij de Nederlandse Belastingdienst.
  • Het bijhouden en organiseren van de salarisadministratie.
  • Het regelen van de algehele boekhouding, van begin tot eind.

Naast deze administratiewerkzaamheden, kunt u ook nog profiteren van de jarenlange ervaring van dit administratiekantoor voor het mkb. Dit geeft u de mogelijkheid om allerlei belangrijke vragen te stellen. Of u nu meer wilt weten over een specifieke arbeidsrechtelijke kwestie of een vraag heeft over de nieuwste wijziging in de relevante wet- of regelgeving: bij Weerts Bedrijfsadministraties B.V. ontvangt u altijd een duidelijk antwoord.

Neem contact op

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met dit administratiekantoor voor het mkb. Wanneer u belt of een mail stuurt, krijgt u snel antwoord op de vragen waar u mee rondloopt en komt u te weten wat zij voor u kunnen betekenen. U kunt er ook voor kiezen het contactformulier op de website in te vullen. U ontvangt dan binnen enkele werkdagen een reactie.

https://www.weerts.nu/
Sameninzaken

Kies voor uw airco een installateur uit Limburg met een snelle en betrouwbare service

Wonen en werken in een aangenaam binnenklimaat is in ons dagelijks leven van groot belang. Zo zorgt een goed geventileerde ruimte voor minder gezondheidsklachten en is het daardoor van invloed op uw gezondheid. Zeker wanneer u klachten heeft van astma en allergieën zal een airconditioning dit verminderen. Daarnaast is in de warme zomerdagen een airconditioning ook uw aller grootste vriend, aangezien het zorgt voor een betere nachtrust. Bij Colson leveren ze diverse soorten airco installaties van gerenommeerde merken, waardoor er altijd wel een model tussen zit dat aan uw wensen voldoet.

Dé specialist op het gebied van koeltechniek en airconditioning

Wanneer u een airco wilt aanschaffen en laten installeren door een ervaren installateur in Limburg, zit u bij Colson helemaal goed. Maar zij bieden u nog veel meer! Schakel hen in voor de aanschaf van horeca-apparatuur, koel- en vriesinstallaties, luchtbehandeling en laat het direct door hen installeren. Door een airco installatie aan te schaffen bij dit bedrijf, ontvangt u altijd een oplossing op maat. Zij bieden een ruime aanbod aan apparatuur dat beschikbaar is van merken zoals Fujitsu. De professionele airco installateur van Colson in Limburg zorgt altijd voor een oplossing die een optimaal klimaat in de hand werkt. Met hun ruim 40 jaar aan ervaring in koeltechniek en airconditioning in Limburg, vindt u in hen dus een betrouwbare partner!

Voor zowel de zakelijke als particulieren klant

Heeft u een airconditioning gevonden die perfect past in uw kantoorruimte of slaapkamer? Bestel het product bij hen en ontvangt de levering, montage en installatie erbij – geheel bij de prijs inbegrepen. Ook zorgen zij ervoor dat er altijd een airco installateur of monteur bij u in Limburg op de stoep staat indien er een defect optreedt of u onderhoud wilt laten plegen. Dit geldt voor zowel hun zakelijke klanten als aan particulieren. Neem contact met hen op voor meer informatie of wanneer u vragen heeft over het assortiment.

https://www.colson.nl/
Sameninzaken

Kies voor een betrouwbare accountant in de buurt van Veghel en Schijndel

Als u een betrouwbare accountant zoekt in Noord-Brabant, in de regio Veghel en Schijndel, dan is het een goed idee om Dinkelberg en Kuijpers in te schakelen. Daar is een goede reden voor. U profiteert zo namelijk van een persoonlijke dienstverlening, geleverd door een betrokken specialist. U kunt hen op een laagdrempelige manier inschakelen. Daarnaast heeft deze specialist een professionele dienstverlening. Of u nu bezig bent met een fusie, vragen heeft over bedrijfsopvolging of om een andere reden een accountant nodig heeft, deze expert denkt verder dan de cijfers. Ze bekijken niet alleen uw financiële situatie, maar ze zorgen er ook voor dat u op het juiste moment anticipeert op kansen die er voor uw bedrijf liggen. Door uw financiën goed in kaart te hebben, kunt u ver vooruitkijken en zo op tijd de kansen grijpen die er liggen.

Uw gegevens overzichtelijk gepresenteerd

U krijgt van uw persoonlijke accountant van Dinkelberg en Kuijpers uit Son en Breugel, in de regio Veghel en Schijndel in Noord-Brabant, een persoonlijke dienstverlening. Zo krijgt u een duidelijk overzicht van uw financiën, dat u te allen tijde online kunt inzien. Zo heeft u de cijfers altijd paraat als er naar gevraagd wordt door instanties, of als u plannen wilt maken voor de toekomst. Zo herkent u de groeimogelijkheden en grijpt u die kansen voor uw bedrijf. Ook kunt u juist zwakke punten eenvoudig herkennen door het digitale financiële overzicht, en ook hierop anticiperen. Op deze manier kunt u uw financiële plannen makkelijker uitstippelen dankzij uw account van Dinkelberg en Kuijpers uit Son en Breugel, die ook op andere plaatsen in Noord-Brabant actief is, bijvoorbeeld in de regio Veghel en Schijndel.

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Wilt u weten wat uw accountant van Dinkelberg en Kuijpers voor u kan betekenen, maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Zo krijgt u alles te weten over de kansen en mogelijkheden die een accountant u biedt, van online financiële overzichten en van het plannen van uw financiële toekomst. Dan kunt u zich goed voorbereiden op uw afspraak. Ook profiteert u zo van de korte lijnen tussen uzelf en uw persoonlijke accountant.

Kies voor een gebalanceerd hotelconcept dat rust uitstraalt

Gaat u uw hotel renoveren of bouwt u een nieuw hotel? Dan is het verstandig om het complete hotelconcept eens onder de loep te nemen. Sluit de huidige inrichting nog aan bij de doelgroep die u aan wilt trekken? En zo niet, wat kan er dan beter? Een goed hotelconcept zorgt ervoor dat uw inrichting in balans is en één geheel vormt. Het maakt uw hotel tot een oase van rust waar alles visueel gezien klopt. Natuurlijk kunt u zelf de inrichting van uw hotel verzorgen, maar daar gaat vaak meer tijd in zitten dan u lief is en dan behaalt u niet altijd het gewenste eindresultaat. Het beste laat u de inrichting van uw hotel over aan experts zoals Sutherland Design. Zo weet u zeker dat uw hele inrichting klopt.

Schakel experts in die zowel het ontwerp als de realisatie ervan uitvoeren

Sutherland Design biedt een compleet hotelconcept aan waarbij zowel de gemeenschappelijke ruimten als de hotelkamers op elkaar worden afgestemd. Geef uw wensen aan hen door en de doelgroep die u wilt bereiken, dan stemmen ze het ontwerp van uw hotelinrichting hier volledig op af. Wanneer u het ontwerp heeft goedgekeurd gaan de experts van Sutherland Design voor u aan de slag om de inrichting van uw hotel te realiseren. Hierbij houden ze zowel de ergonomie als de duurzaamheid en bouwkosten in het oog. Natuurlijk speelt ook de esthetiek van het geheel een grote rol wanneer u dit bedrijf inschakelt voor het inrichten van uw hotel.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u Sutherland Design inschakelen voor het ontwerp en de realisatie van uw hotelconcept? Neem dan contact met hen op en informeer naar de uitgebreide mogelijkheden. U kunt ook alvast inspiratie opdoen door de afgeronde projecten te bekijken op de website. Dit is echter slechts een indicatie van de mogelijkheden. Als u echt wilt weten wat uw opties zijn, neemt u het best contact met hen op. Dan kunnen ze meteen een offerte voor u opstellen, zodat u weet wat de inrichting van uw hotel u gaat kosten.

https://www.sutherlanddesign.nl/
Sameninzaken

Vertrouw op een professionele douane expediteur voor uw gehele expeditie

Bij de douane krijgt u te maken met verschillende benodigde documenten. Dit geldt wanneer u goederen importeert en exporteert, maar ook wanneer uw goederen in transit zijn. Met de hulp van een professionele douane expediteur houdt u het overzicht van de benodigde actiepunten en heeft u altijd de juiste documentatie bij de hand. In Nederland wordt dit inmiddels allemaal gedaan dankzij een software, zodat u het aangifteproces volledig digitaal kunt doorlopen. Het is echter nog steeds mogelijk om het overzicht te verliezen. Dan is een professionele douane expediteur de perfecte partner.

Een partner die meer kan dan alleen de aangifte van goederen

In Hemetex B.V. vindt u een partner die méér is dan alleen een douane expediteur. Uiteraard helpen zij met het aangifteproces bij de Nederlandse douane, maar indien gewenst beheren zij de gehele expeditie van uw goederen voor u. Naast opslag- en entrepotbeheer betekent dit dus ook het optimaal inrichten van het vervoer. Meerdere wegen leiden naar Rome en dat is zeer zeker ook het geval voor uw goederen die naar de plaats van bestemming moeten. Verschillende vrachtmogelijkheden waar u op mag rekenen:

  • Zeevracht van uw goederen in containers vanuit een haven naar keuze naar iedere haven ter wereld.
  • Wegvervoer van uw goederen via truck; de makkelijkste én meest gebruikte manier van transport.
  • Luchtvracht is de snelste manier om uw goederen van A naar B te vervoeren over de hele wereld.
  • Exceptioneel transport voor de goederen met onconventionele afmetingen.

Al uw expeditiezaken geregeld

Op de website vindt u al veel informatie over de mogelijkheden met betrekking tot douanezaken en goederenexpeditie. Wilt u graag weten wat Hemetex B.V. als douane expediteur specifiek voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met hen op. Vul het contactformulier in, bel naar de vestiging in Rotterdam of stuur een e-mail met uw vraag. U wordt spoedig voorzien van een antwoord.

https://hemetex.nl/
Sameninzaken

Voorkom brandoverslag door middel van een secure berekening

Brandoverslag vindt plaats wanneer een ontstane brand via de buitenlucht overslaat van de ene ruimte naar de andere ruimte. Mocht er een brand in uw gebouw ontstaan, dan wilt u natuurlijk de schade zoveel mogelijk beperken. Daarom is het raadzaam een goede berekening te laten maken waarmee u de veiligheid van uzelf en anderen waarborgt. Om ervoor te zorgen dat een dergelijke berekening inderdaad wordt gedaan, is in het Bouwbesluit de zogenaamde Weerstand tegen BrandDoorslag en BrandOverslag (WBDBO) eis gesteld.

Hoe maakt u een nauwkeurige brandoverslag berekening?

Zoals u wellicht al begrijpt, is het maken van een nauwkeurige brandoverslag berekening essentieel. Een klein foutje in de berekening kan namelijk al voor grote gevolgen zorgen. Laat deze calculatie daarom over aan professionals op het gebied van brandveiligheid, zoals RBG. Als u de berekening voor brandoverslag aan hen overlaat, hoeft u niet uitsluitend een ja/nee-conclusie te verwachten, maar ontvangt u daadwerkelijke advisering. De deskundigen van dit bedrijf denken bijvoorbeeld graag met u mee over diverse planaanpassingen.

Eerlijke communicatie

De deskundigen van RBG adviesbureau voor brandveiligheid geven u tijdens het offertestadium direct inzicht in de kans van slagen. Eerlijke communicatie staat bij dit bedrijf voorop. Zodra ze erachter komen dat een berekening vrijwel kansloos is, dan melden ze dit meteen. Heeft de berekening in uw situatie wel kans van slagen, dan komen de deskundigen van RBG graag bij langs. Zij maken gebruik van een geavanceerd rekenprogramma, waarmee voor elk raamdeel afzonderlijk kan worden bepaald of deze brandwerend moet worden gemaakt.

Zo min mogelijk kosten maken

Bij RBG begrijpen ze dat u natuurlijk zo min mogelijk kosten wilt maken. Brandwerende beglazing toepassen in elk raamdeel vraagt namelijk een hoge prijs. Het doel van de deskundigen van RBG is daarom ook om met zo min mogelijk brandwerende beglazing toch te kunnen voldoen aan de gestelde WBDBO-eis. Het laten maken van een brandoverslag berekening wordt daarom vaak gezien als bezuinigingsmaatregel.

https://rbg-bv.nl/

Heeft u een compressor nodig in Amsterdam?

Bent u bezig met een project en heeft u hierbij een compressor nodig in Amsterdam? Dan is het handig om deze te huren van een professioneel en betrouwbaar bedrijf. Met een compressor kunt u gassen, vaak lucht, samenpersen en deze onder hogere druk beschikbaar stellen. In feite wordt op deze manier luchtdruk gecreëerd van 6 bar of meer. Hiermee kunt u verschillende soorten arbeid verrichten. Zo is het mogelijk de compressor via een persluchtslang te verbinden met pneumatische gereedschappen of met productiesystemen. Er bestaan verschillende soorten compressoren die in diverse situaties handig zijn. Welke compressor heeft u nodig in Amsterdam?

Keuze tussen onshore en offshore compressoren

Wanneer u in Amsterdam aan een project werkt en hierbij tijdelijk een compressor nodig heeft, kunt u deze het beste huren bij een erkend bedrijf. TechRent is een bedrijf dat apparatuur voor maritiem en offshore verhuurt. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de speciale onshore compressoren. Deze compressoren zijn diesel aangedreven en bevatten een weg chassis, een vonkenvanger en een nakoeler. Ook offshore compressoren huurt u bij TechRent. Deze worden geleverd in gecertificeerde DNV/Lloyds hijsframes, inclusief gecertificeerde staaldraad 4-sprong, vonkenvanger en nakoeler. U kunt bij deze compressoren diverse accessoires huren, zoals een luchtverdeeltank of een air hose.

Flexibel en klantgericht

Bij TechRent huurt u allerlei apparatuur, ongeacht hoe lang u deze nodig heeft. De huurtijd is bij dit bedrijf onwijs flexibel en de prijs wordt op een eerlijke manier berekend over de gehele huurperiode. Bent u nog niet zeker welke compressor u nodig heeft voor uw project in Amsterdam? Dan voorzien de ingenieurs en technische professionals van TechRent u graag van deskundig advies. Hierbij houden ze niet alleen rekening met praktische factoren, maar ze letten ook goed op financiële factoren. Op die manier bereikt u altijd maximale efficiëntie als u een compressor bij dit bedrijf huurt!

https://www.techrent.nl/

Het belang van een goed bedrijfsinterieur

Het is natuurlijk belangrijk dat een bedrijf een goed bedrijfsinterieur moet hebben. Een kantoor moet natuurlijk een representatieve uitstraling hebben, een horecaonderneming moet er gezellig uitzien en een zorginstelling moet natuurlijk veilig zijn voor de bewoners. Al deze dingen worden bereikt met een goed bedrijfsinterieur. Maar er is meer: een mooi bedrijfsinterieur zorgt allereerst voor een fantastische eerste indruk, wat voor ieder bedrijf belangrijk is. Ook zorgt u met een bedrijfsinterieur van Turk & Van Rossum Projectinrichters voor een prettige werkomgeving. Hierdoor zal de productiviteit sterk toenemen. Er zijn dus veel voordelen aan het laten installeren van een mooi bedrijfsinterieur.

Een bedrijfsinterieur op maat volgens uw wensen

Wanneer u een bedrijfsinterieur laat maken door deze specialisten, dan heeft u vast al ideeën over hoe het interieur eruit moet komen te zien. De projectinrichters luisteren graag naar uw wensen en vertalen die samen met hun kennis en ervaring in uw prachtige nieuwe interieur. Vervolgens wordt uw bedrijfsinterieur vakkundig geïnstalleerd. Of u nu een nieuw bedrijfspand betrekt of dat u uw interieur graag eens wilt aanpakken. Hierbij houden wij natuurlijk rekening met de mogelijkheden en beperkingen van uw pand en naar de eisen die er gelden voor uw bedrijf. Want een interieur voor een kantoor is natuurlijk anders dan de inrichting van een zorginstelling.

Een ontwerp op maat

Wanneer er een projectinrichting gerealiseerd moet worden, dan begint dat natuurlijk met een ontwerp. Hiervoor gaan de architecten van deze specialist aan de slag. Zij hebben het talent om uw wensen én de mogelijkheden en beperkingen van uw pand te smeden tot een schitterend ontwerp. Dit ontwerp wordt aan u getoond in een 3D-model, zodat u zich een goede voorstelling kunt maken van uw nieuwe interieur. Natuurlijk kan dit ontwerp altijd aangepast worden, wanneer dit nog niet helemaal aan uw wensen voldoet. Dan wordt het ontwerp gewoon aangepast en op die manier gerealiseerd.

https://www.turkvanrossum.nl/
Sameninzaken

Uitstekend WBSO advies voor R&D projecten

Voor betrouwbaar en adequaat WBSO advies gaat u naar TechForce. Veel innovatieve ondernemers zijn geholpen bij duidelijk advisering voor het realiseren van veranderingen in hun businessmodellen. U heeft veel profijt van subsidieadviesbureau TechForce, doordat u naast advies ook een WBSO regeling kunt aanvragen. Hiermee bespaart u aanzienlijk op kosten voor het financieren van het R&D project van uw bedrijf. De resultaten zijn tevens sneller te behalen en dit zorgt ervoor dat een effectieve bedrijfsvoering wordt gehandhaafd. U kunt erop rekenen dat u de hoogst mogelijke subsidie uit uw aanvraag bij de RVO haalt. Allemaal voordelen die u naar TechForce brengen voor WBSO advies.

Subsidieaanvraag voor financiering

Voor WBSO advies wilt u een partner in de arm nemen die u helpt bij het financieren van innovatieve projecten. Om alle nieuwe ontwikkelingen zo snel mogelijk in de markt verwezenlijkt te zien, is het nodig om dit betaalbaar te maken. Een subsidieaanvraag kan u hier zeker in bijstaan. TechForce heeft jarenlange ervaring als het aankomt op het aanvragen van subsidies. Dit kan een geschikte optie zijn voor het financieren van onderzoeks-, ontwikkel- of demonstratieprojecten. Uiteraard zijn er nog veel meer projecten waarbij een passende subsidie bijdraagt aan het ontwikkelen van nieuwe innovaties voor uw bedrijf.

Schakelen binnen WSBO advies

Ook zijn er verschillende fases binnen het project waar voldoende financiën voor moeten worden gevonden. WBSO advies door specialisten bij TechForce zal u zeker op weg helpen. Voor innovatieve ondernemingen draagt gedegen advisering bij aan het in werking stellen van wenselijke ontwikkelingen. U kunt worden ondersteund gedurende het volledige subsidie- of financieringstraject. Enkele kenmerkende schakels in dit proces zullen onder meer variëren tussen subsidiebemiddeling en projectfinanciering, consultancy en projectmanagement. Uitstekende resultaten zijn zo haalbaar en zonder zorgen te financieren. Neem contact op met een adviseur bij TechForce en u ontvangt WBSO adviezen die u nodig heeft.

Rijplaten huren doet u bij deze specialist

Bij een bouwproject worden vaak verschillende machines en wagens gebruikt. Om op de locatie van het bouwen te komen, moeten de machines en wagens vaak over modderige en onverharde wegen rijden. Daarom is het verstandig om rijplaten te huren. Deze rijplaten zorgen voor een stevige ondergrond waardoor de voertuigen gemakkelijk bij het bouwproject aankomen en niet wegglijden. Denk hierbij aan kranen, cementwagens of vrachtwagens. Daarnaast kunnen de rijplaten worden ingezet bij het beschermen van de ondergrond bij bijvoorbeeld herstelwerkzaamheden van oude panden. Verbruggen-Volkel is een specialist in het verhuren van deze rijplaten. Bij hen kunt u terecht voor rijplaten van goede kwaliteit tegen een gunstige prijs.

Huur stalen platen voor een stevige ondergrond

Naast dat u rijplaten kunt huren voor bouwprojecten, verhuren ze bij Verbruggen-Volkel ook materiaal voor evenementen. Denk daarbij aan een evenement op een bijzondere locatie of een waar veel voertuigen aan te pas komen. De stalen platen zorgen ervoor dat het terrein goed berijdbaar is, maar ook dat de bezoekers een stabiele ondergrond hebben. Naast dat dit bedrijf de platen aanbiedt, zorgen ze er ook voor dat de rijplaten geleverd en gelegd worden op de plaats van bestemming. Hier heeft u zelf geen werk aan! Verbruggen-Volkel is niet alleen gespecialiseerd in het verhuren van rijplaten, maar biedt ook kranen aan en een diensten voor speciaal transport.

Reserveer rijplaten voor uw project of neem contact op

Wilt u rijplaten huren en reserveren voor uw bouwproject of evenement? Neem dan contact op met Verbruggen-Volkel door te bellen of het formulier in te vullen op hun website. Hun deskundige medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen. Door hun specialistische kennis over rijplaten en het verhuren daarvan geven ze u graag meer informatie. Bekijk daarnaast ook meteen de andere diensten die dit bedrijf biedt.

https://verbruggen-volkel.nl