Category Archives: Zakelijk

Sameninzaken

Vonk360 is een ideale vergaderruimte in Veenendaal

Om een keer bij elkaar te komen wanneer je een presentatie of een overleg hebt is het de perfecte vergaderlocatie in Veenendaal te boeken bij Vonk360. Wat het meest praktische van deze locatie is, is dat deze aan de snelweg de A12 ligt en je dit daarom heel goed  kunt bereiken. Heb je dus een vergadering met zakelijke partners die aan de andere kant van het land wonen dan is het fijn dat er een vergaderlocatie in Veenendaal is dat in het midden van het land gevestigd is en ook nog eens makkelijk te bereiken is voor de partners. Ook biedt de vergaderlocatie in Veenendaal duurzaamheid en innovatie. Je hebt hier bijvoorbeeld altijd een sterke internetverbinding en kunt met elkaar videobellen mocht dit nodig zijn. In iedere ruimte hangt een grote beamer waar de presentaties op gegeven kunnen worden of waar er met een ander land gestreamd kan worden.

Een extern overleg of een presentatie

Je kunt naar de vergaderlocatie in Veenendaal Vonk360 met je collega’s voor een extern overleg, maar je kunt hier ook samenkomen met diverse bedrijven om plannen door te spreken. Het is geheel vrij wat je  met de ruimte doet. Bij binnenkomst is het pand al enorm om te zien. De entree is in een zeer grote hal waar je een warm welkom krijgt van een van de medewerkers. Je kunt plaatsnemen in de business lounge om te wachten op het gezelschap of om met een collega even te kletsen. Ook kan je direct naar de vergaderlocatie gaan om de vergadering klaar te zetten of bij te wonen. 

Business lounge en catering

De vergaderlocatie in Veenendaal heeft genoeg daglicht en dat stimuleert de personen in de vergadering om actief mee te denken en scherp te blijven. Heb je tussen de vergadering door even een break  nodig? Dan kan je plaatsnemen in de lounge waar je wordt  voorzien van de lekkerste hapjes en drankjes waarna je er weer volop tegenaan kunt. De gasten kunne gemakkelijk bij het pand parkeren en ook voor elektrische auto’s zijn er parkeerplaatsen waar de auto’s kunnen worden opgeladen.

Koop een koeltoonbank om uw producten zo lang mogelijk vers te houden

Voor veel horecaondernemingen is het een onmisbaar meubelstuk: de koeltoonbank. Met behulp van deze gekoelde vitrine houdt u uw vlees, dranken, gebak of andere soorten hapjes vers én biedt het een goede presentatie. Heeft u nog geen professionele koeltoonbank staan, maar zou u er wel graag een willen? Dan is het zeker aan te raden om het ruime assortiment van Koeltechnisch Buro Midden Nederland te bekijken.

Een breed scala aan professionele diensten

Koeltechnisch Buro Midden Nederland staat al ruim 40 jaar goed bekend bij diverse winkels, supermarkten, ziekenhuizen, zorginstellingen, restaurants en groothandels. En om goede redenen! Zij leveren namelijk hoge kwaliteit producten en een fantastische service. Daarbij hanteren zij een breed scala aan professionele diensten en producten voor bedrijfskoeling en airconditioning.

De verschillende soorten koeltoonbanken

Als het om koeltoonbanken gaat heeft u bij deze aanbieder dan ook voldoende keus. Kies een toonbank met geforceerde koeling wanneer u wilt dat uw producten in optimale staat verkeren. Door middel van luchtcirculatie wordt deze toonbank verkoeld wat het zeer geschikt maakt voor bijvoorbeeld frisdranken, verpakte vleeswaren, groenten en fruit. In hun aanbod vindt u de Koops Classic, Koops Straight en Koops Round. Allemaal hebben ze zo hun eigen specificaties. Laat u daarom adviseren over het aanbod zodat u een toonbank koopt die precies aan uw wensen voldoet.

Een totaalconcept

Bij Koeltechnisch Buro Midden Nederland leveren ze u graag een totaalconcept: van aanschaf tot levering en van onderhoud tot reparaties. Zij werken met de nieuwste technieken en zijn onder meer nauw betrokken bij de fabricatie van hun eigen koelmeubels. Heeft u voor uw winkels, supermarkten of bijvoorbeeld restaurant een koeltoonbank nodig? Of wellicht andere koelmeubels en koel- en vriescellen? Bekijk het gehele assortiment eenvoudig online of breng een bezoek aan hun showroom in Ingen. Neem contact met hen op voor meer informatie en ze staan u graag te woord.

https://middennederland.nl/

Hoe bepaal je de waarde van je bedrijf voor mogelijke verkoop

Als je een eigen bedrijf bent gestart, dan heb je hier waarschijnlijk ook een hoop tijd en geld in geïnvesteerd. Ben je daarom van plan om binnenkort je bedrijf te gaan verkopen, dan wil je dat natuurlijk wel op een goede manier doen. Een van de belangrijkste onderdelen voor het verkopen van je bedrijf, is het bepalen van de waarde. Een klant wil natuurlijk weten waar hij aan toe is, mocht hij tot koop van het bedrijf overgaan.

Soms is het van te voren ook nog mogelijk om de waarde van je bedrijf te verhogen, om deze vervolgens voor het beste rendement te verkopen. Benieuwd naar de factoren die van invloed zijn voor de waardebepaling van jouw bedrijf? Lees dan vooral verder in onderstaand artikel.

Veel verschillende factoren

Er zijn een tal van factoren die van invloed zijn op de waarde van je bedrijf. Om je bedrijf op een goede manier te verkopen, is het verstandig om al deze onderdelen ook goed op orde te hebben. Is dat op dit moment nog niet het geval? Dan kun je met een goed plan van aanpak er alsnog voor zorgen dat de verkoop van je bedrijf goed verloopt. Zie de infographic met 16 factoren voor de belangrijkste onderdelen die van invloed zijn voor de waarde van je bedrijf.

Omzet en de complexiteit

De eerste twee factoren die van invloed zijn voor de waarde van je bedrijf zijn de omzet en de complexiteit. Bedrijven met een hoge omzet zijn natuurlijk een stuk aantrekkelijker voor mogelijke klanten dan bedrijven die elke maand weinig omzet maken. Daarnaast is ook de complexiteit van belang voor de waarde van je bedrijf. Een potentiële koper zal bijvoorbeeld kijken naar de snelheid van bedrijfsprocessen en andere zaken die hierbij komen kijken. Is de complexiteit van je bedrijf op dit moment nog te hoog? Dan is het verstandig om deze eerst te verlagen voordat je je bedrijf daadwerkelijk gaat verkopen.

Meer waarde creëren voor de verkoop

Nadat je hebt bepaald wat de huidige waarde van het bedrijf is, dan kun je deze data analyseren. Hierdoor kun je in kaart brengen waar de sterke en zwakke punten van het bedrijf liggen en waar er dus nog ruimte voor verbetering is. Door bijvoorbeeld een nieuwe strategie toe te passen, de methodiek te veranderen of extra technologieën toe te voegen aan het bedrijf kan het rendement aanzienlijk verbeterd worden.

https://www.nomonkeybusiness.eu/blog/bedrijf-verkopen-infographic/
Sameninzaken

Alles over lamineren en lamineerhoezen

Misschien heb je er wel eens van gehoord of beschik je zelf over een lamineerapparaat. Deze apparaten zijn over het algemeen erg handig en zorgen ervoor dat je papieren kunt lamineren, waardoor ze langer mooi blijven. Maar wat als de bijgeleverde lamineerhoezen op zijn en hoe werkt lamineren precies? Op dit soort vragen geven we je antwoord.

 

Wat is het?

Je kan diverse dunne items lamineren, maar dit wordt vooral gedaan met papieren, bijvoorbeeld foto’s. Door een papier te lamineren zorg je ervoor dat het beschermd wordt tegen regen en langer mooi blijft.

 

Hoe werkt dat?

In de meeste gevallen wordt het lamineren door een lamineerapparaat gedaan. Het apparaat moet eerst warm worden. Zodra het heet genoeg is, kan het papier erin. Dit papier wordt in een speciale plastic lamineerhoes gedaan, zodat het niet verbrand. De hitte van het lamineerapparaat zorgt ervoor dat de lamineerhoes smelt en vast blijft plakken aan de foto of het papier.

De randjes kun je later wegknippen, zodat je een mooi gelamineerd papier hebt. Het is wel belangrijk om tijdens het lamineren goed in de gaten te houden dat het papier niet scheef gaat, zo weet je zeker dat het lamineren goed lukt.

 

Wat zijn lamineerhoezen?

De lamineerhoezen zijn, zoals we net al benoemden, de hoezen waarin gelamineerd wordt. Je kunt dit vergelijken met een hoesje dat je in een map doet. De hoes is van dun plastic gemaakt en je legt hier het papier in. De hoes smelt vervolgens dicht. Zodra het door het lamineerapparaat is gegaan, heb je dus niet echt een hoes meer.

 

Lamineerhoezen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Over het algemeen is een A4-formaat groot genoeg, de meeste papieren zijn immers ook van dit formaat. Er zijn echter ook grotere hoezen, maar hiervoor heb je dan ook een groter lamineerapparaat nodig.

Verder zijn de hoezen over het algemeen glimmend, maar deze zijn ook mat te verkrijgen. Op een matte hoes zie je geen weerspiegeling.

 

En als ze op zijn?

Vaak krijg je bij aanschaf van een lamineerapparaat enkele hoezen. Zodra deze op zijn kun je gemakkelijk nieuwe bestellen.

https://www.lamineerapparaat.nl/

Wat te verwachten bij Executive search Nederland?

 

Executive search is een tactiek om nieuwe mensen te vinden. Met deze tactiek kan je de beste mensen binnen halen, want normaal gesproken is het lastig om de beste mensen te vinden via werving en selectie. Simpelweg omdat de beste mensen vaak al op een goede positie zitten en niet per se op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Deze mensen moeten benaderd worden met een aantrekkelijk voorstel om eventueel een overstap te maken. Maar wat kan je nou verwachten van executive search Nederland. Hier bedoelen we mee, wat wil je zien bij en executive search bureau in Nederland?

 

Het is een tactiek die enige ervaring vraagt. Je gaat echte professionals proberen op te halen, een simpele recruiter gaat dat niet voor je doen. Een bureau met ervaring is dus belangrijk. De mensen die deze tactiek doen moeten goed opgeleid zijn aangezien een gesprek op niveau moeten kunnen houden met jouw kandidaat. Het is goed om een bureau te hebben die ook outside of the box denkt en niet simpele kandidaten voorstelt, maar ook niet voor de hand liggende kandidaten. Het is fijn om een bureau te hebben die openheid van zaken geeft. Hiermee wordt bedoeld dat ze informeren over de tactiek en de voortgang van de tactiek. Daarnaast is het uiteraard belangrijk dat ze gewoon doen wat ze zeggen.

 

Wanneer je zelf ook internationaal bedrijf hebt, wil je uiteraard met een executive search bureau werken die ook internationaal mensen kan hunten. Het is daarbij belangrijk om na te gaan hoe groot het internationale netwerk van het bedrijf is. Op basis daarvan zal je moeten inschatten hoe sterk dat netwerk is. Wanneer je het niet zeker weet, ga dan gewoon het gesprek aan.

 

Bezoek de website voor meer informatie :
Sameninzaken

Waar vind je een goede tekstschrijver?

Tekstschrijvers zijn er volop. In allerlei soorten en maten en ook met allerlei verschillende soorten schrijfstijlen. Het is dan ook moeilijk om een copywriter te vinden die precies kan verwoorden wat jij wil vertellen en dan ook nog in de tone of voice van je bedrijf. Maar niet getreurd! Er zijn een hoop mogelijkheden om precies die mensen te vinden. Mensen met een creatief brein – en een gouden pen. Ik zet er wat voor je op een rijtje:

 

Overzichtsite

Op de E-guide van Emerce vind je allerlei vind je allerlei tekstbureaus en freelance copywriters die gespecialiseerd zijn in schrijven voor het web en alles weten van SEO en online marketing, waaronder deze.  Je kunt er meteen zien wat voor vlees je in de kuip hebt, want ze kunnen er hun portfolio en cases laten zien. Daarmee kun je ze gemakkelijk vergelijken en zo de beste vinden voor jouw organisatie.

 

Freelancer.nl

Ben je specifiek op zoek naar een freelancer? Check dan freelancer.nl, want daar vind je allerlei eenpitters die aangesloten zijn bij het netwerk. Je kunt er makkelijk filteren op wat je zoekt of je zet een opdracht uit waar ze vervolgens op kunnen reageren. Kun je zelf bekijken wat voor vlees je in de kuip hebt. Kortom, een prima plek om goede tekstschrijvers te vinden.

 

Woordkunstenaars

Woordkunstenaars is een soort vereniging voor tekstschrijvers. Je kunt je er al tekstschrijver bij aansluiten en profiteren van al die voordelen, maar als je teksten wilt laten schrijven voor je bedrijf kun je er ook prima terecht. Je kunt namelijk gewoon je favoriete copywriter vinden of misschien wel een proeftekst laten maken om te kijken of hij/zij bij jou en je bedrijf past.

 

Tekstschrijvers.net

Nog zo’n soort clubje van tekstschrijvers. Op Tekstschrijvers.net kun je makkelijk verschillende copywriters vergelijken om te kijken of ze bij je opdracht passen. De specialisaties lopen uiteen van online marketing tot het bedenken van flauwe woordgrappen en indrukwekkende slogans.

 

Tot slot

Dit was maar een kleine greep uit de mogelijkheden voor het vinden van een goede tekstschrijver. Er zijn er online tegenwoordig nog veel en veel meer te vinden. Iedereen heeft namelijk z’n eigen site en die geeft vaak al een prima indicatie van het werk van de copywriter in kwestie. Daar kun je dus ook altijd een kijkje nemen om erachter te komen of iemand teksten voor je kan schrijven.

 

Bezoek de website voor meer informatie :

Waarom is een VPN noodzakelijk voor uw bedrijf

 

Een VPN zorgt er voor dat u en uw werknemers veilig kunnen internetten op openbare WIFI. Veel mensen werken tegenwoordig remote vanuit huis, vanuit de trein, vanuit de bibliotheek of vanuit een koffie zaak. Echter zijn uw gegevens en data niet beschermd als u gebruik maakt van een openbare wifi netwerken. Een kwaadwillige kan zo bij uw persoonlijke data en bestanden komen en dit kan hele vervelende gevolgen hebben voor uw bedrijf. Als u echter gebruik maakt van een vpn dan maakt u internet verbinding via een andere server met een ander ip adres, deze verbinding wordt versleuteld en valt niet te lezen voor hackers. Gratis VPN verbindingen zijn nooit zo goed als betaalde VPN verbindingen omdat er veel te veel mensen op 1 server zitten vertraagd het internet enorm bij gratis opties. Een betaalde versie kost vaak maar 5 tot 10 euro per maand en de meeste VPN software mag op meerdere computers worden geïnstalleerd.

 

 

 

Ben je echt volledig beschermt?

 

Je bent nooit echt volledig anoniem en beschermt, wel zorgt het ervoor dat je gevoelige informatie niet zichtbaar of te telen is voor de verkeerde mensen. Door je internetgedrag te maskeren zorg je ervoor dat de overheid en je internetprovider je surfgedrag niet kunnen volgen. Dan komen we nu bij het stuk waarom je niet helemaal anoniem bent. Als je VPN inschakelt, loopt al je internetverkeer en internetgedrag door hun database heen. Dus als je een relatief onbekende of een relatief onbetrouwbare VPN aanbieder hebt, loop je de kans dat je als nog niet veilig bent. Gelukkig zijn de meeste wel te vertrouwen.

Bezoek de website voor meer informatie :

Top vergaderlocatie in Amsterdam Zuid

Vergaderen in het zakendistrict van de hoofdstad: de Zuidas. Een populaire locatie waar veel aanbod is aan standaard vergaderruimtes. Maar welke locatie maakt uw vergadering onvergetelijk en uniek?
 

Van der Valk

Als u vaak moet vergaderen in Amsterdam Zuid is het namelijk logisch dat u eens iets anders wilt toevoegen aan de meeting. Is dit het geval? Sinds september 2018 is Van der Valk Amsterdam-Amstel geopend. Met 11 zalen die allemaal uitkijken op de stad draagt dit zeker iets unieks bij aan een vergadering. Daarnaast kunt u in dit hotel in de break out ruimtes genieten van gezonde snacks en dranken. Kortom, een vergadering bij Van der Valk Amsterdam-Amstel draagt bij aan een prettige vergader ervaring.

Uitstekende uitvalbasis

Met de Zuidas en het Amstel Business park op korte afstand is Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel een zeer geschikte locatie voor het organiseren van diverse bijeenkomsten. Het hotel beschikt over een ruim aanbod aan vergaderzalen en de mogelijkheid om zalen te combineren. De zalen variëren van oppervlakten en zijn daarmee zeer geschikt voor verschillende doeleinden. Iedere zaal is tevens voorzien van de nieuwste apparatuur en de meest moderne faciliteiten, waaronder geluidswerende wanden en akoestische plafonds.

Vergaderen met lunch, diner of overnachting

Uiteraard kunt u op aanvraag bij het salesteam uw vergadering uitbreiden met diverse optionele faciliteiten. Combineer uw bijeenkomst met een diner in restaurant Amstelle, een borrel in bar Moqum of een overnachting in een van de luxe hotelhotelkamers. Zo kunt u uw bijeenkomst helemaal op maat laten maken en hoeft u zich nergens zorgen over te maken op de dag zelf. Een ervaren team van specialisten licht u graag in over de mogelijkheden binnen het organiseren van een vergadering in Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel.

Voor meer informatie over het huren van een vergaderzaal in Amsterdam bij Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel kunt u terecht op de website of kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 020 80 01 100.

 

 

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.vandervalkamsterdam.com/
Sameninzaken

Veel leuke kortingsacties voor vakantieparken

Er even tussenuit gaan is, op elk moment van het jaar, een heerlijk vooruitzicht. Of het nu is om te genieten van een romantisch weekend met je partner, echte aandacht voor het gezin, of om de vriendenreünie op een prachtige locatie te vieren. Een comfortabele vakantiewoning op een park is hiervoor uitermate geschikt. Bij een vakantiepark wordt vaak gelijk gedacht aan het subtropisch zwemparadijs, maar tegenwoordig bieden vakantieparken zoveel meer. En ook fijn, met veel leuke kortingsacties. Dit maakt een verblijf aangenaam voor jou en je portemonnee.

Welke vakantieparken bieden korting?

De concurrentie onder vakantieparken is groot. Daarom zijn er veel aanbieders die met scherpe kortingsacties komen, zoals een aanbieding bij Landal GreenParks, Center Parcs en Roompot Vakanties. Een aantal van deze bedrijven heeft, naast een gevarieerd aanbod in Nederland, ook vakantieparken in de rest van Europa. Je kunt dus ook buiten Nederland van leuke korting genieten. Niet alleen de bekende ketens geven korting weg. Kleinere en wellicht wat minder bekende vakantieparken, zoals Sunparks en Vakantiepark Beekse Bergen, zien jou natuurlijk ook graag komen. Het loont dus om ook de kleinere parken in je zoektocht mee te nemen.

Wanneer kun je profiteren van korting?

Dit vind je vast fijn om te lezen. Er is geen bepaalde periode waarvoor dit geldt. Het hele jaar door worden kortingsacties aangeboden. Geniet bijvoorbeeld nu al van voorjaarsaanbiedingen en speciale kortingen voor de feestdagen, zoals Paasweekend en Pinksteren. Plan je liever nog verder vooruit? Ook daar spelen vakantieparken graag op in. Boek voordelig en profiteer van vroegboekkorting voor de zomer- of najaarsperiode. Ben je een impulsieve beslisser en wil je graag nog deze winter genieten van knusse avonden op een prachtige locatie? Maak het betaalbaar met de winteraanbiedingen. Heerlijk uitwaaien aan zee of genieten van wintersportpret in een chalet in de bergen.

Hoe krijg je de korting?

Op de websites van de vakantieparken is de korting niet altijd gemakkelijk terug te vinden. Zeker als het beoogde vakantiemoment voor wat later in het jaar gepland staat. Over het algemeen geldt, wie goed zoekt, en even de tijd neemt, profiteert van de hoogste korting. Deze kan oplopen tot wel 50% van de boekingsprijs. De korting is meestal verbonden aan een speciale actiecode die je bij je boeking dient in te voeren. Het verrekenen van een percentage op het totaalbedrag komt ook voor. De actie geldt niet altijd voor alle boekingen bij het vakantiepark. Soms is de korting van toepassing op een speciaal type chalet. Let hier dus goed op. Het juiste moment, de leukste korting. Weet je bijvoorbeeld al van de ‘Waanzinnige Woensdag’ actie? Daarbij krijg je korting bij Center Parcs! Van plan om er met een grotere groep even tussenuit te gaan? Maak dan gebruik van de kortingsactie, waarbij extra personen gratis mogen verblijven.

Bezoek de website voor meer informatie : https://parkaanbiedingen.nl
Sameninzaken

Vergaderen in de natuur

Vergaderen – om iets te bespreken, om besluiten te nemen (Van Dale, 2017). Grote kans dat deze besluiten in de daarvoor bestemde vergaderruimte bij u op kantoor worden genomen. Vergaderingen op kantoor zijn natuurlijk het gemakkelijkst, maar onderzoek toont aan dat dit de efficiëntie van de vergadering niet persé bevordert. Wist u dat vergaderen in een andere omgeving dan kantoor niet alleen de vergadering zelf ten goede komt, maar ook beter is voor de werknemers zelf?

Frisse lucht bevordert creativiteit

Uit onderzoek is gebleken dat vergaderen buiten in de natuur bijdraagt aan een verhoogde creativiteit én een verbeterde onderlinge houding tussen werknemers. Hetzelfde onderzoek stelt dat één uur per dag in de buitenlucht doorbrengen al direct zichtbare effecten toont. Zo kunnen wandelingen bijdragen aan een verruiming van ideeën en inzichten terwijl u tegelijkertijd beweegt. Verder draagt natuurlijk daglicht bij aan het vitamine D-gehalte en heeft dit een ontspannende werking. Oftewel: redenen genoeg om eens externe vergaderlocaties in overweging te nemen. 

De Veluwe, dat is genieten!

Vergaderen in de buitennatuur, waar kan dat beter dan op de Veluwe? Kies een unieke vergaderlocatie in Apeldoorn. Overleg in een luxe vergadertent midden in het bos, of in een Pipowagen. Is dat iets te gewaagd of laat het weer een vergadering in de buitenlucht niet toe? Overweeg dan een luxe vergaderruimte in Apeldoorn bij de Cantharel. Aangenaam binnen, maar wél met een eigen balkon of dakterras. Ideaal om toch even een luchtje te scheppen en vitamine-D binnen te krijgen.

De vergaderlocaties zijn bovendien modern en ruimtelijk ingericht en voorzien van alle luxe vergaderfaciliteiten die u zich wenst. Mocht de zon doorbreken, dan staat u direct op de Veluwe. Dit is namelijk de achtertuin van het congrescentrum Apeldoorn – de Cantharel.

Hotel Apeldoorn, de Cantharel

Bovenstaande vergaderruimtes worden aangeboden door het congrescentrum van Hotel Apeldoorn – de Cantharel. U heeft keuze uit diverse vergaderarrangementen of kunt uw eigen arrangement samenstellen. Het creatieve sales team staat voor u klaar om de perfecte vergadering te organiseren. Bij interesse neemt u telefonisch contact op via 055 541 44 55 of mailt u naar sales@vandervalkapeldoorn.nl.

Bezoek de website voor meer informatie :