Category Archives: Woningen

Sameninzaken

Waar kan je een fontein toilet kopen

Een toilet fontein plaatsen

Veel mensen kiezen ervoor om toilet fonteinen achteraf in de wc te plaatsen. Dit komt bijvoorbeeld omdat zij een wc aanschaffen en daarna beseffen dat er eigenlijk nog wel genoeg ruimte is om een wasbak te plaatsen in de wc. Er worden ook sets verkocht, maar een losse variant kan dus ook gekocht worden. Hierbij kan het voor de uitstraling leuk zijn om dit wasbakje in dezelfde kleur te kopen als je wc. Verder is het natuurlijk belangrijk dat je goed op de maten let en niet een variant koopt die toch te groot is voor het stukje ruimte dat je over had.

 

Waar kun je een fontein toilet kopen?

Een fontein toilet kopen kun je in meerdere winkels en meerdere plaatsen doen. Vaak worden zoals gezegd toiletten in combinatie verkocht met deze wasbakjes. Dit gebeurt bijvoorbeeld in woonwinkels. Je kunt hier altijd even een kijkje nemen en vervolgens voor jezelf beslissen wat je wel en niet mooi vindt. Als het je echt om de losse varianten gaat dan kun je ook kijken in een woonwinkel, maar ook in bijvoorbeeld bouwmarkten. Een andere optie is een badkamer specialist of het internet. Op het internet heb je vaak veel opties en ook veel keuze, maar het voordeel van een specialist kan zijn dat je advies kunt vragen. Sommige bedrijven komen toilet fonteinen ook plaatsen naast het bezorgen. Dit is een handige optie als je zelf niet weet hoe dit moet en niet veel verstand hebt van het onderwerp.

 

Fontein toilet

Een fontein toilet is een klein wasbakje dat in sommige toiletten voorkomt. Niet iedere wc heeft het, maar je zult het vast wel is gezien hebben. Vooral in de horeca komen fontein toiletten regelmatig voor, maar ook thuis kiezen veel mensen er voor een fontein toilet aan te schaffen. Vaak is de bedoeling ervan dat je direct na het doen van je boodschap op de wc je handen kunt wassen en hiervoor niet naar een andere ruimte hoeft. Toilet fonteinen zijn er in allerlei soorten en maten.

 

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.badkamerwinkel.nl/wastafels/fontein
Sameninzaken

Aangenaam oud worden doet u in dit verzorgingshuis te Groningen

Wordt u al een dagje ouder en bent u op zoek naar een aangenaam en comfortabel verzorgingshuis in Groningen? Of bent u op zoek naar een geschikt verzorgingshuis voor uw ouders die extra zorg nodig hebben? In beide situaties loont het om te kijken naar de mogelijkheden van De Leyhoeve. Dit verzorgingshuis in Groningen biedt alle faciliteiten, inclusief een gezellige brasserie, zodat de bewoners aangenaam oud kunnen worden.

Geniet van een aangepaste woonsuite

Verzorgingshuis De Leyhoeve in Groningen doet er alles aan om 55-plussers een aangename thuis te geven, met extra steun en zorg voor wie het nodig heeft. Zo heeft het verzorgingshuis een beleid om partners zo lang mogelijk bij elkaar te houden. U vindt er dan ook ruime zorgsuites waar u met met uw partner aangenaam oud kunnen worden. Uiteraard zijn deze suites ingericht rekening houdend met de noden van 55-plussers. Heeft u nog speciale noden? Dan kan uw suite daarop aangepast worden, geheel op maat. Daarbij bepaalt u in dit verzorgingshuis ook steeds zelf hoeveel en welke zorg u nodig heeft. Zo bent u zeker dat aan al uw noden wordt voldaan, niet meer en niet minder.

Ontdek alle faciliteiten van het wooncomplex

Uiteraard biedt verzorgingshuis De Leyhoeve meer dan enkel zorgsuites voor ouderen in Groningen. Het verzorgingshuis biedt ook verschillende faciliteiten, zoals een leuke brasserie op locatie in Groningen. Het wooncomplex is daarnaast gelegen in een mooie omgeving in een leuke buurt. Het complex is gelegen aan het water, heeft grote tuinen en ligt vlak bij een bioscoop. Naast een brasserie heeft De Leyhoeve in Groningen bovendien ook een eigen fitnessruimte en zelfs een zwembad en schoonheidssalon. Zo valt er altijd wel wat te beleven en kunt u er in alle rust en met veel plezier vertoeven. Ontdek zelf de mogelijkheden en bezoek het verzorgingshuis om een goed beeld te krijgen.

Ontvang de hulp van een ervaren makelaar in de omgeving van Elst

Als u zoekt naar een nieuwe woning in de omgeving van Elst, is het verstandig om met een makelaar in zee te gaan die de omgeving goed kent. U kunt in dit geval het beste voor Witjes Makelaars kiezen. Deze professional weet precies wat nodig is om u zo goed mogelijk te assisteren en helpt u bij het vinden van uw droomwoning. Heeft u verhuisplannen en bent u op zoek naar een woning die goed aansluit bij al uw wensen? Ga samen op pad met een ervaren makelaar en verken de omgeving van Elst met iemand die verstand van zaken heeft. Maak uw wensen kenbaar en ontdek de mogelijkheden. Zo geniet u in een mum van tijd in uw prachtige nieuwe droomwoning.

Ook voor huurwoningen kunt u bij deze specialist terecht

Witjes Makelaars, dé makelaar in de omgeving van Elst, helpt u niet enkel met het verkopen en kopen van een nieuwe woning. Ook als u op zoek bent naar een huurwoning, helpen zij u graag. U ontvangt te allen tijde een uitsteken service zodat u snel in uw woning kunt genieten. Weet u niet zo goed waar u de zoektocht naar een nieuwe woning moet starten? Vraag dan gedurende het hele traject om persoonlijke begeleiding. Deze specialist staat voor u klaar vanaf het begin. Zo kun u vanaf de oriëntatiefase tot aan de contractondertekening met al uw vragen terecht. Maar niet alleen aan de particuliere klant biedt Witjes Makelaar hulp, ook elke ondernemer die zoekt naar een bedrijfspand kan om hulp vragen.

Start uw zoektocht

Naast het verkopen en verhuren van woningen helpt Witjes Makelaars u ook graag verder met het vinden van een passend kantoor-, winkel- of bedrijfspand als makelaar in Elst. Neem contact op met deze specialist en laat u adviseren. Bekijk de mogelijkheden en plan een kennismakingsgesprek in.

https://www.witjesmakelaars.nl
Sameninzaken

Fijne binnenhuisarchitect in Amsterdam

Fijne binnenhuisarchitect in Amsterdam

Na maanden wikken en wegen hebben mijn man en ik eindelijk de knoop doorgehakt. We gaan ons eigen huis laten ontwerpen en bouwen! Dit is een grote droom die mijn man en ik al hebben sinds we voor het eerst gingen samenwonen.

Jarenlang hadden we niet genoeg geld en konden we geen geschikte kavel vinden om te kopen. Nu was het eindelijk zo ver! Het benodigde geld is bij elkaar gespaard en we hebben ook nog eens een heel mooi groot stuk grond gekocht in de omgeving van Amsterdam. Kate Hume is ons sindsdien ontzettend goed van dienst. Hier onder vertel ik meer over wat deze binnenhuisarchitect in Amsterdam voor ons betekent heeft.

Gedurende het hele proces

Wanneer men een huis laat ontwerpen, is het namelijk van belang om vanaf het begin van het proces al de hulp te ontvangen van een binnenhuisarchitect. Zodoende kan die meehelpen met het ontwerp van de woning, zowel binnen als buiten.

Zo kan Kate Hume de architecten helpen bij het maken van de ontwerptekeningen, of alleen aandacht besteden aan de binnenkant van de woning. Het is maar net wat u wenst. Wij hebben ervoor gekozen om haar ons op alle gebieden te laten adviseren. Zowel over het ontwerp van de woning, als over de binnenkant.

Kenmerkende interieurs

We wisten voordat we de hulp van Kate Hume inschakelden al wat we aan haar zouden hebben. De interieurs die ze voor anderen gerealiseerd heeft kenmerken zich door eenvoud. Bovendien heeft ze veel aandacht voor detail en heeft ze een voorkeur voor een uitgesproken kleurgebruik. Wat ze het allerbelangrijkst vindt? Dat het interieur in harmonie is. Hierbij hanteren zij en haar team een modern eclectische stijl.

Voorkeur voor kunst

Mijn man en ik hebben een voorliefde voor kunst. Deze binnenhuisarchitect weet als de beste hoe ze allerlei kunstwerken verwerkt in het interieur. Ze heeft er op een subtiele manier voor gezorgd dat kunst centraal staat in ons interieur. Ons interieur lijkt niet op een museum, maar kunst is er op een subtiele manier in verwerkt. Een goed kunstwerk heeft een enorme bijdrage aan het interieur.

Prachtig eindresultaat

We zijn enorm blij met het eindresultaat! We komen iedere dag weer thuis in een woning waar we ons compleet op ons gemak voelen. Dat is immers waar je het allemaal voor doet! We hebben sinds we in het huis wonen al veel mensen op bezoek gehad die de woning ook heel erg mooi vinden. Dat doet ons onwijs goed.

Al is het natuurlijk het belangrijkst dat wij ons comfortabel voelen in onze woning. En dat voelen we ons zeker. Kate Hume en het team, bedankt. We raden haar aan aan iedereen die een binnenhuisarchitect in de omgeving van Amsterdam zoekt. Maar ook over de rest van de wereld.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.katehume.com/

Veel voorkomende loodgietersklussen in Nieuw Vennep

Wij van TFK Installatieservice, Loodgieter in Nieuw-Vennep, komen verschilende soorten loodgietersklussen tegen. Het is bij elk beroep natuurlijk zo dat bepaalde werkzaamheden vaak voorkomen. Zo ook bij een loodgieter. Als loodgieter heb je natuurlijk een vrij variërend beroep, maar ook als loodgieter zijn er bepaalde klussen die vaker voorkomen dan andere klussen. In deze blog gaan we de meest voorkomende klussen bekijken.

Loodgieter

Als loodgieter hou je je vooral bezig met sanitair, maar ook verschillende soorten leidingen en de riolering. Vaak is dit voor een woning of een bedrijfspand. Je kan als loodgieter zelfstandig werken, maar ook als onderdeel van een groter bedrijf. Naast de werkzaamheden die we al genoemd hebben, zijn er een aantal veelvoorkomende werkzaamheden die je hebt als loodgieter. 

CV installatie en onderhoud

Omdat elk huis tegenwoordig een CV ketel heeft, is het belangrijk dat er iemand is voor cv-ketel onderhoud.  De CV ketel zorgt voor warmte door het gehele huis. Denk hierbij aan het warme water, wat vervoerd wordt naar de radiatoren, maar ook naar de kranen. De CV ketel verwarmt dit water en pompt dit naar de radiatoren. Omdat een CV ketel op brandstof werkt, komen hier verschillende schadelijke stoffen bij vrij. Omdat de ketel vrij ingewikkeld kan zijn, voor iemand die hier niet mee werkt, wordt een loodgieter ingeschakeld om deze juist te installeren. Ook het onderhouden van de ketel wordt gedaan door een loodgieter. Het is belangrijk dat de ketel onderhouden wordt zodat de schadelijke stoffen niet kunnen ontsnappen en daardoor schade aan zullen richten.

Planfond- en daklekkages

Ook een veelvoorkomende werkzaamheid van een loodgieter is het verhelpen van lekkages in Nieuw Vennep. Wanneer er een storm is geweest, of er om een andere reden lekkage is geweest in het dak en/of planfond, dan kan een loodgieter dit verhelpen. Vaak kom je hier achter wanneer het al vrij gevorderd is en de loodgieter zal dan alleen komen om het lek te dichten. Het is belangrijk om dit te laten dichten zodat er geen verdere schade zal ontstaan. 

Ontstoppen

Wanneer het water uit het toilet, de douche of de wasbak niet meer wegloopt, kan het zijn dat de afvoer of de riolering verstopt is. De meeste verstoppingen zijn klein en kunnen zelf opgelost worden, maar wanneer dat dus niet lukt, is het verstandig om een loodgieter in te schakelen. Wanneer je zelf probeert om een grote verstopping te verhelpen, kan dit schade aan richten. De loodgieter weet natuurljk precies hoe het werkt om de verstopping weg te halen en zal dit dan ook op een professionele manier doen. Verstoppingen kunnen vrij vervelend zijn en het is dan ook belangrijk om een loodgieter in te schakelen wanneer je vermoed dat er een verstopping is en het niet meer lukt om de verstopping zelf te verhelpen.

Heeft u een loodgietersklus voor ons? Schroom dan niet om contact op te nemen met TFK Installatieservice

https://loodgieter-amstelveen.nu/loodgieter-nieuw-vennep/
Sameninzaken

Haal Italiƫ in huis

Misschien bent u er al eens overheen gelopen zonder zich af te vragen waar ze vandaan kwamen. Nu u zelf op zoek bent naar een nieuwe vloer, bent u wellicht toch benieuwd naar de naam van die prachtige vloeren. Wij hebben het geheim, een stijlvolle vloer van Italiaanse kwaliteit creëert u door middel van Refin tegels Refin Ceramiche is de leverancier en verkoopt deze tegels sinds 1962. Het is niet zo vreemd dat de tegels al vijftig jaar enorm gewilde zijn. De vloeren zijn namelijk van hoogwaardige kwaliteit en dat is te zien. Hoe dat komt? Refin Ceramiche gebruikt continu de meest moderne productietechnieken en gaat voorop bij innovaties. En het goede nieuws? U kunt daarvan profiteren, gewoon in eigen huis!

Iedere stijl een eigen Refin

Van robuust beton tot landelijke lichte tegels of hout. Ja, dat leest u goed. Met tegels kunt u een prachtige vloer creëren die niet van echt hout te onderscheiden is. Het merk Refin biedt dit allemaal. Of u nu een chique stijl voor ogen hebt, of stoer en modern. Door te kiezen voor dit merk kunt u alsnog alle kanten op. Welke kant u ook kiest, u kunt ervan uitgaan dat de kwaliteit hoogwaardig is en dat u lang van uw nieuwe vloer kunt genieten. Het merk staat namelijk bekend om de lange levensduur.

Over Regge Tegels & Vloeren

Ver hoeft u niet te zoeken naar een grote voorraad aan Refin tegels. Ze zijn namelijk gewoon in Nederlande te verkrijgen, bij Regge Tegels en Vloeren in Enter. Naast een overzichtelijke webshop waar u op uw gemak de verschillende varianten kunt vergelijken, is het mogelijk in de fysieke winkel de materiaal aan te raken. Op die manier weet u zeker dat u de tegel in huis haalt die u voor ogen had. Tevens staan de specialisten voor u klaar met passend advies. Zij kennen het assortiment tegels als geen ander en weten precies welke van de Refin reeks het best bij uw wensen aansluit.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.regge-tegels.nl/