Category Archives: Woning en Tuin

Kunstgras bij diverse sporten

Kunstgras Vriezenveen koop je in diverse soorten en maten. Wanneer kunstgras Vriezenveen wordt gemaakt komen er diverse termen voorbij die je misschien niet kent. De backing, wat men ook wel de tapijtrug noemt, is doek waar het kunstgrasgaren in wordt vastgezet. Deze wordt als laatste afgewerkt met een latex laag. Wanneer je diverse kunstgrasmatten met elkaar wil vergelijken moet je kijken naar de Dtex. Deze geeft het aantal grammen per 10.000m garen aan. De Dtex in combinatie met het aantal steken bepaald uiteindelijk de kwaliteit van het kunstgras Vriezenveen. De afstand tussen twee rijen kunstgras Vriezenveen wordt gauge genoemd. De gauge wordt weergegeven in inches. Hoe dichter de rijen op elkaar zitten, hoe voller de grasmat is. Verder zijn er ook nog verschillende soorten kunststof die kunnen worden gebruikt, dat zijn polyamide, polyethyleen en polypropyleen. Wanneer er gesproken wordt over poolgewicht dan bedoelen we daarmee de hoeveel kunststof per vierkante meter. De sprietlengte spreekt voor zich, de lengte van de grassprieten, zelfs dit kun je zelf bepalen. Als we het over tuften hebben dan bedoelen we daarmee het proces om het kunstgras vast te zetten in de tapijtrug. En het laatste begrip wat we gebruiken is vulzand, dit zand zorgt ervoor dat de grasspriet beter omhoog blijft staan.

Kunstgras alleen voor sport ook voor thuis?

Kunstgras Vriezenveen kom je overal tegen, bij de hockey en bij de voetbal. Maar ook steeds vaker bij mensen in de tuin. Wanneer je niet zulke groene vingers hebt en je toch graag een groene grasmat in de tuin wil hebben is kunstgras Vriezenveen prima oplossing. Wanneer je voor kwalitatief goed kunstgras gaat kan de buurman of buurvrouw niet eens het verschil zien tussen echt gras en kunstgras uit Vriezenveen. Dit is natuurlijke de ideale situatie, je hoeft kunstgras Vriezenveen natuurlijk ook niet te maaien.

Bezoek de website voor meer informatie :

Waarom zou ik kunstgras willen?

Kunstgras Hengelo is er in allerlei soorten en maten. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een kunstgrasmat wat bij jouw voor- of achtertuin past. Heb je niet echt groene vingers maar wil je wel graag een mooie grasmat in de tuin hebben, dan kom je al snel bij kunstgras Hengelo uit. Je hebt hier weinig onderhoud aan en het blijft tien tot vijftien jaar goed liggen in de tuin. Als je veel spelende kinderen in de achtertuin hebt bijvoorbeeld is het jammer dat ze het echte gras kapot maken, dit doen zij natuurlijk niet extra. Maar een ongeluk zit in een klein hoekje, het zou daarom zo zonde zijn als je ineens een kale plek in je gras hebt. Kies daarom voor kunstgras Hengelo, met kunstgras Hengelo heb je nooit meer een kale plek in je gras en ziet het er altijd netjes en verzorgd uit. Je hebt hier geen groene vingers voor nodig.

Kunstgras ten opzichte van echt gras

Natuurlijk voelt echt gras wel een stukje fijner aan, ook wanneer je spelende of sportende kinderen hebt doet een echte grasmat lang niet zoveel zeer als een kunstgrasmat. Kunstgras Hengelo is gemaakt van kunststof. Wanneer je hier op valt, of met bijvoorbeeld voetbal een sliding maakt, kan dit behoorlijk gaan branden of irriteren. In het ergste geval kunnen er zelfs brandwonden ontstaan. Dit wil je natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen. Je kunt er dus voor kiezen om geen rubberen korrels in het kunstgras Hengelo te strooien, deze korreltjes veroorzaken namelijk voor het grootste deel de irritatie wanneer je op kunstgras Hengelo bent gevallen. Als je thuis kunstgras Hengelo wilt hebben dan is het een slimme keuze om de rubberen korrels achterwege te laten. Puur voor de veiligheid van spelende kinderen, een ongeluk zit in een klein hoekje.

Bezoek de website voor meer informatie :

Belang van goed schakelmateriaal voor elektra

Goed schakelmateriaal voor uw elektra is belangrijk. U wilt graag A-merk schakelmateriaal gebruiken dat volledig veilig in gebruik is. En materiaal dat niet snel defect raakt. Toch stellen veel mensen tegenwoordig nog een extra eis aan het schakelmateriaal in hun woning. Namelijk: schakelaars die er mooi, straks en modern uitzien en goed passen in het interieur. Gelukkig zijn er tegenwoordig meerdere kwaliteitsmerken, die naast kwaliteit ook elegantie bieden door hun mooie ontwerp en uiterlijk. Gira is zo’n merk. 

De voordelen van Gira schakelmateriaal 
Het schakelmateriaal van Gira is niet alleen van topkwaliteit, maar ziet er ook lekker strak, modern en luxueus uit. Welke voordelen heeft Gira schakelmateriaal als je deze op een rijtje zet? Denk bijvoorbeeld aan het volgende: 

  • Betrouwbaar en veilig – het schakelmateriaal van Gira staat bekend om zijn betrouwbaarheid en bveiligheid. Met Gira schakelaars weet u zeker dat u de beste kwlaiteit schakelsystemen in huis haalt, die daardoor ook lang meegaan.
  • Eerlijke prijzen – Gira schakelmateriaal is scherp geprijsd, zeker gezien de kwaliteit die u er als consument of bedrijf voor terugkrijgt.
  • Ruime keuze – bij Gira profiteert u van een brede keuze aan materiaalsoorten. Elk type schakelaar wordt door Gira aangeboden, in uiteenlopende maten, soorten en stijlen.
  • Moderne of nostalgische uitstraling – Gira biedt voor elk wat wils. Of u nu van schakelsystemen houdt die er lekker strak en modern uitzien, of een meer nostalgische en ouderwetse uitstraling hebben: het gevarieerde assortiment van Gira helpt u zonder twijfel te slagen in de zoektocht naar het voor u beste en mooiste schakelmateriaal!

Assortiment schakelmateriaal van Gira 
De collectie schakelaars en schakelmaterialen van Gira is, zoals al is gesteld, erg breed. Er zit eigenlijk voor elke consument en elk bedrijf wel geschikt materiaal tussen, qua kleur, formaat en stijl. Dus zoekt u kwalitatief hoogstaand, professioneel één mooi ontworpen schakelaars? Bekijk dan het ruime en gevarieerde assortiment Gira schakelmateriaal via een online webshop dat scherpe prijzen hanteert. Wedden dat u, zonder te hoeven schakelen naar andere merken of webshops, uw favoriete materialen bij Gira gaat vinden?

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.installatievakwinkel.nl/schakelmateriaal/gira

Laat tegen een lage prijs uw moderne dakkapel plaatsen

Wilt u een dakkapel plaatsen op een woning met een hedendaagse uitstraling? Dan sluit een moderne dakkapel hier mooi op aan. Maar hoe zorgt u ervoor dat de dakkapel een modern uiterlijk heeft? Dat hangt samen met onder andere materiaalkeuze, kleurstelling en de afwerking. Een moderne dakkapel is populair en is in de meeste gevallen erg duurzaam, niet op de laatste plaats omdat deze niet van hout maar van duurzamer materiaal wordt gemaakt. Hoe u een betaalbare én moderne dakkapel laat plaatsen, leest u in dit artikel.

Het materiaal waaruit een moderne dakkapel vervaardigd is

Wanneer u een dakkapel laat plaatsen, dan denkt u naast de maten als eerste na over het materiaal waaruit de dakkapel vervaardigd moet worden. Dit bepaalt namelijk de levensduur van de dakkapel en voor een groot deel de uitstraling ervan. Voor een moderne dakkapel zijn materialen als kunststof en polyester populair: ze zijn dan ook gemakkelijk te onderhouden en hebben veelal een strakke uitstraling. Een zinken dakkapel zorgt tevens voor deze strakke uitstraling en voegt daar nog iets aan toe met zijn glanzende voorkomen. Bovendien heeft zo’n dakkapel weinig onderhoud nodig en is de dakkapel duurzaam. De prijs van deze dakkapel ligt wel hoger dan van dakkapellen van ander materiaal, maar door op dakkapelplaatsenvergelijker.nl dakkapel specialisten te vergelijken kunt u hier tot wel tientallen procenten op besparen.

Een moderne grijze, witte of zwarte dakkapel plaatsen

Ook andere factoren zoals de kleur en afwerking van de dakkapel hebben invloed op de uitstraling hiervan. Zo kunt u kiezen voor een neutrale kleur zoals zwart, antraciet of wit om het moderne uiterlijk van de dakkapel te onderstrepen. Dit kan bij kunststof en polyester, maar niet bij een zinken dakkapel: hiervan kan de kleur namelijk niet veranderd worden. Denk er daarnaast aan dat een zwarte dakkapel de warmte in de kamer kan doen stijgen tijdens de zomermaanden.

Het dak van een moderne dakkapel is vaak plat, aangezien een hellend dak een klassieke uitstraling biedt. Bij een moderne dakkapel kunt u overigens ook uitstekend voor een prefab dakkapel kiezen; deze heeft van zichzelf al een plat dak en kan worden vervaardigd uit polyester of kunststof.

Kijk op dakkapelplaatsenvergelijker.nl en vergelijk diverse dakkapel specialisten. Zo bespaart u al gauw tientallen procenten op de prijs van uw moderne dakkapel.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.dakkapelplaatsenvergelijker.nl/blog/dakkapel-aanbieding/

Het ontwerp van het deurbeslag uitkiezen

De deurkruk, ook wel deurklink of deurbeslag genoemd, is het onderdeel van een hendel die een deur opent of sluit door het indrukken of draaien. De technische term voor dit deuronderdeel is deurbeslag.

Het volgende geldt voor het ontwerp van deurklinken: vorm volgt functie – met deurklinken is de implementatie van deze regel niet altijd eenvoudig omdat er geen “uniforme toegang” door de menselijke hand is.

Daarom is er vraag naar deurklinken die zijn aangepast aan de individuele grijptaak.

Ergonomische deurklinken

Er zijn deurklinken die altijd op dezelfde manier worden behandeld, die zich organisch aan de hand aanpassen, zoals het handvat van een gereedschap. Andere deurklinken moeten “ideaal” en “universeel” tegelijk zijn, omdat ze door verschillende groepen mensen met de hand, de elle boog en de pink worden bediend – zeer vaak waargenomen bij meubels en objectdeuren, ook al is het meestal niet praktisch of gewenst. Een uitzondering hierop vormen de duwbeugels, die bijna altijd in kantoren worden gebruikt.

De vorm van deurklinken

Om deze redenen moet de universele handgreep, indien technisch mogelijk, een eenvoudige en duidelijke geometrische vorm hebben. Deurklinken die altijd op dezelfde manier met de hand worden bediend, zoals deurklinken in de woningbouw, kunnen als individuele deurklinken worden ontworpen. Het is minder belangrijk of de rotatieas boven of onder de handhoogte ligt.

Het is belangrijk dat bij het ontwerp van de vorm van het handvat rekening wordt gehouden met de vier manieren van grijpen:

  • de duim moet worden vastgehouden door een duimrem aan de voorste overgang van de handgreep naar de draaias
  • de wijsvinger moet in de holte van de wijsvinger aan de achterkant van de overgang van de handgreep naar de draaias worden geplaatst
  • de palm van de hand moet de bal van het handvatdeel stevig omsluiten
  • het grijpvolume moet worden aangepast aan de grootte van de hand
Bezoek de website voor meer informatie : https://www.deurklinken.com

Goedkope dakkapel plaatsen

Al is een dakkapel een goedkope manier van uitbouwen, dakkapellen vragen om een relatief hoge investering. Natuurlijk zijn de kosten afhankelijk van uw wensen, het materiaal, de hellingshoek van het dak en de afmetingen, maar een dakkapel onder de de €2500,- euro bestaat eigenlijk niet. Een dakkapel is daarom niet voor iedereen toereikent. Althans, dat denkt men vaak, want door naar goede aanbiedingen te zoeken, prijzen te vergelijken en kortingen te bedingen kunt u flink op de kosten besparen. Dit is mogelijk omdat er best wat marge op een dakkapel zit. Leveranciers, vakmannen en dakkapel specialisten hebben dus onderhandelingsruimte waar u van kunt profiteren. Wilt u een dakkapel laten plaatsen en wilt u kosten besparen? Lees dan meteen verder en gebruik onze handige tips.

Dakkapellen zijn niet meer duur

De dakkapellen branche is de afgelopen 25 jaar professioneel geworden. Dit heeft geleid tot lagere kosten en efficiëntere productieprocessen. Waar een dakkapel specialist voorheen een dakkapel rechtstreeks op het dak bouwde en het weer flink van invloed was op de kwaliteit, worden dakkapellen tegenwoordig veelvuldig in fabriekshallen gebouwd en prefab op het dak geplaatst. Daarnaast kunnen dakkapellen nu van verschillende materialen zoals kunststof gebouwd worden. Al deze ontwikkelingen hebben tot lagere kosten geleidt.

Tips voor een goedkope dakkapel

Heeft u een beperkt budget, zoekt u een goedkope dakkapel of wilt u simpelweg kosten besparen? Gebruik dan de handige adviezen en tips hieronder. Met deze tips bespaart u gemiddeld €300,- tot €900,- euro op de totale kosten.

Vergelijk dakkapel specialisten op prijs en mogelijkheden

De meeste eenvoudige manier en de meest doeltreffende manier om flink kosten te besparen is door dakkapel specialisten met elkaar te vergelijken. Vergelijkt u op basis van prijs? Dan bespaart u met deze methode al snel tot 40% op de totale kosten. Zorg er wel voor dat u exact dezelfde wensen aanhoudt wanneer u op deze manier vergelijkt.

Kortingsacties

Dakkapel specialisten willen met name in de winter nog wel eens flinke kortingen op hun assortiment dakkapellen geven. Bijvoorbeeld om productielijnen eruit te krijgen of om de productie ook in de winter op een gewenst niveau te behouden. Wacht daarom tot het najaar met het plaatsen van een dakkapel en maak gebruik van een kortingsactie.  

Samen met uw buren een korting bedingen

Wanneer u overweegt een dakkapel te plaatsen? Vraag uw buren of een huishouden in de straat of zij dit ook willen. Door gelijktijdig (dezelfde) dakkapel te plaatsen kunt u een flinke korting bedingen.

Bezoek de website voor meer informatie :

Op vergelijkhoveniers.nl vind u een deskundige tuinman of -vrouw bij u in de buurt

U zoekt iemand om coniferen te snoeien? Welkom op prijsvergelijkingsplatform Vergelijkhoveniers.nl. U kunt bij ons 24/7 -precies wanneer het schikt dus- op zoek gaan naar de beste hovenier in uw directe omgeving. Het werkt eenvoudig: u geeft aan om wat voor tuinklus het gaat, waar u woont en nog enkele aanvullende gegevens. Aan de hand van die informatie krijgt u meerdere offertes ter vergelijking. Uit dat aanbod kiest u degene die perfect matcht!

Schutting plaatsen of conifeer snoeien?

Coniferen zijn populaire tuinplanten die met zekere regelmaat onderhoud nodig hebben. Ze groeien snel in breedte en hoogte en dat kan voor overlast zorgen. Ons advies is: zorg ervoor dat de coniferen in ieder geval twee keer per jaar gesnoeid worden. Zo blijven ze in optimale conditie en mooi groen. Bij het snoeien bestaat er een risico op beschadigen. Om er zeker van te zijn dat dat niet gebeurt, kunt u deze klus het beste aan een echte tuinexpert overlaten. En die vindt u natuurlijk hier bij vergelijkhoveniers.nl!

Tuinaanleg nodig? Doe een online prijsvergelijking

Voor tuinaanleg is niet één algemene prijsopgaaf te geven. De kosten van het aanleggen van een nieuwe tuin zijn van vele zaken afhankelijk. Denkt u aan de afmetingen, het soort tuin dat u wenst en ‘de toestand’ van de huidige tuin. Om u alvast op weg te helpen in de voorbereidingen staan op vergelijkhoveniers.nl punten om rekening mee te houden, maar ook een concreet stappenplan en bruikbare tips. Zo raden we het bijvoorbeeld af om in de maanden december en januari aan de slag te gaan. De kans op vorst aan de grond is dan te groot.

Andere adviezen zijn om vooraf de stijl te bepalen: wordt het een strakke, een sierlijke of een speelse tuin? Het ontwerpen en het aanschaffen van alle benodigdheden kunt u zelf doen of aan een hovenier overlaten. Het voordeel van een hovenier is dat hij veel ervaring heeft, precies weet waar hij goede spullen kan kopen en snel en netjes werkt.
 

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.vergelijkhoveniers.nl/

Hippe naamplaten en stijlvolle houten naamborden

Als je uitkijkt naar een nieuwe naamplaat bij de voordeur hoef je echt niet allerlei winkels af te gaan. Bij De Naambordenspecialist vind je precies wat je zoekt. Onze collectie huisnummers en naamborden is up-to-date. Alle mogelijke materialen zijn vertegenwoordigd. En als we het hebben over stijl, kleur en maat is er ook van alles mogelijk. Om je een indruk te geven enkele gewilde voorbeelden. Een naamplaat van RVS -roestvrij staal-. Deze zijn oersterk en leverbaar in zowel rechte als gebogen modellen. Of misschien ga jij liever voor een natuurstenen naamplaat? Een van de steensoorten die hierbij gebruikt worden, is graniet. Deze borden worden ambachtelijk gemaakt, wat er voor zorgt dat ieder exemplaar 100% uniek is. 

Natuurlook? Ga voor hout!

Een houten naambord is een aanwinst voor jouw woning! Naamborden van hout zijn er in de meest uiteenlopende smaken. Je kunt onder meer kiezen uit de Engelse cottage stijl waarbij de tekst en eventueel een afbeelding op het bord geschilderd worden. Maar misschien vind jij gegraveerde letters wel mooier? Dan regelen we dat voor je. Het leuke van een naambord online bestellen, is dat je het in feite helemaal zelf ontwerpt. Het resultaat is dan ook een uniek naamplaatje waar je veel complimenten over zult krijgen. Naast huisnummers en naamborden kunnen we je ook helpen aan dierenpenningen, identiteitsplaatjes, Ja-Nee en Nee-Nee stickers, metalen naambordjes voor horecagebruik en waardebonnen. Je ziet het: zelfs voor cadeautjes moet je bij De NaambordenSpecialist zijn.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.denaambordenspecialist.nl/

Dakdekkersbedrijf Amsterdam, al meer dan 30 jaar specialist

Wilt u uw dak vernieuwen, heeft u lekkage, of moeten er andere dak werkzaamheden verricht worden? Dan heeft u hiervoor een professionele dakdekker nodig, zoals Kewodak. Wij zijn uw dakdekker Amsterdam als het aankomt op werkzaamheden aan uw dak. We hebben jarenlange ervaring met zowel grote als kleine projecten. Of het nu gaat om daken aanleggen, repareren, renoveren of onderhouden, ons team staat graag voor u klaar. Voor spoedreparaties kunt u ons dag en nacht inschakelen. Wij komen direct uw dak repareren, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken. 

Daktuin aanleggen

Kewodak is gespecialiseerd in platte daken en alles wat hiermee te maken heeft. Zo kunnen wij bijvoorbeeld zonnepanelen plaatsen en zelfs een daktuin aanleggen. Veel mensen die in de stad wonen kiezen hiervoor, omdat er vaak geen plek is voor een eigen achtertuin. Een daktuin biedt dan de ideale oplossing. Het zorgt ervoor dat u toch kunt genieten van uw eigen stukje groen.

Een daktuin kan alleen worden aangelegd door een professioneel dakdekkersbedrijf. Kewodak komt graag bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor u. We zullen uw dak verstevigen en kunnen vervolgens diverse soorten beplanting aanleggen. Zelfs een vijver behoort tot de mogelijkheden als u dit wenst.

Dakterras

In plaats van een daktuin, kunt u natuurlijk ook kiezen voor het aanleggen van een dakterras. Zo creëert u een plek voor uzelf waar u buiten kunt zitten in de zon. U kunt uw dakterras inrichten naar wens, met mooie tuinmeubelen, bloempotten en verlichting. Ons dakdekkersbedrijf denkt graag met u mee om uw droom dakterras te realiseren. Wilt u meer informatie over de aanleg van een daktuin of dakterras? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We maken graag een afspraak met u om langs te komen en te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.kewodak.nl/

Teakhouten tuinbank: comfortabel, robuust en natuurlijk

In een tuin met een natuurlijk uitstraling kom je het beste tot rust. Met planten en bloemen kun je daarvoor alvast een harmonieuze sfeer creëren. Maar met teakhouten meubelen wordt het helemaal perfect. Hiermee maak je van je tuin of balkon een ware buitenkamer. Daarbij staat dit meubilair niet alleen mooi tussen het groen, het is ook nog eens comfortabel.

Tuinbanken in allerlei soorten

Om je tuin of balkon meteen een sfeervol aanzicht te geven, kun je er heel eenvoudig een houten tuinbank in plaatsen. Ze zijn er in allerlei uitvoeringen. Zo krijg je een nostalgische touch met een traditionele stationsbank. Dit soort banken hebben vaak mooi en sierlijk houtsnijwerk. Hou je meer van een strakke en moderne look? Er zijn ook houten tuinbanken in een minimalistische uitvoering. Ook kun je voor robuust kiezen met een tuinbank die gemaakt is van brede planken. Wanneer je een grote boom in de tuin hebt, dan is ook een speciale boombank mogelijk. Deze bestaat uit meerdere delen die gezamenlijk een ronde bank om de boomstam vormen.

Teakhout: mooi en weerbestendig

Voor buitenmeubilair is teakhout ideaal. Een teakhouten bank vraagt weinig onderhoud. Het hout bevat namelijk van nature veel vetten en oliën. Hierdoor is hij ook weerbestendig in het Nederlandse klimaat. Je moet hierbij echter wel erop letten dat je A-kwaliteit teakhout hebt. Koop je je teakhouten bank bij de De Teakspecialist dan kun je rekenen op topkwaliteit. Wanneer je geïnteresseerd bent in de mogelijkheden van teakhouten tuinmeubelen kun je langskomen in onze showroom in Naarden. Hier vind je op 1200 vierkante meter het mooiste tuinmeubilair. Laat je inspireren door onze teakhouten stoelen en tafels. Of bekijk eens een complete teakhouten loungeset van dichtbij. Als je al weet wat je precies hebben wilt, dan kun je je teakhouten tuinbank 

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.deteakspecialist.nl/