Category Archives: Woning en Tuin

Sameninzaken

Een glazen vloerluik kopen: wat is er allemaal mogelijk?

Het kopen van een glazen vloerluik is iets waar steeds meer mensen voor gaan. De vroegere dichte vloerluiken hebben inmiddels echt afgedaan. Wil je echt een stijlvol interieur creëren, dan is een glazen vloerluik de norm. Maar wat maakt deze luiksoort nu zo aantrekkelijk en populair? Waarom is een glazen vloerluik een profijtelijke aankoop?

 

Een luik dat sfeer en klasse uitstraalt

Een van de meest onderscheiden kenmerken van glazen vloerluiken is de prachtige, sfeervolle uitstraling die dit type vloerluik te bieden heeft. In het luik is glas verwerkt, waardoor je in de ruimte eronder kunt kijken. Dit is met name visueel mooi als er onder je luik een wijnkelder zit of een extra kelderruimte die ingericht is als recreatie- of logeerplek. Door het luik van glas krijgt je woning letterlijk en figuurlijk diepgang en creëer je in een handomdraai een luxueuze en romantische sfeer in huis.

 

Een gemakkelijk te gebruiken vloerluik

Een glazen vloerluik is gemakkelijk te gebruiken. Tegenwoordig is dit soort luiken voorzien van een elektrische bediening. Dit maakt het openen van het glasluik erg eenvoudig. Je hoeft niet meer, zoals vroeger, te sjorren en aan het luik om deze te openen. Eén druk op de knop en het vloerluik opent of sluit, zonder moeite. Naast gebruiksgemak, is een elektrische bedienbaar luik ook veilig in het gebruik. Deze luiken kunnen niet zomaar ineens dichtvallen. Verder is het gebruikte glas erg sterk: je kunt er absoluut niet doorheen zakken.

 

Een goed isolerend luik

Vloerluiken van glas isoleren uitstekend. ook dat is een prettige bijkomstigheid van dit soort luiken. Anders dan vroegere luiken heb je geen last van tocht dat via kieren en gaten komt. En dat is natuurlijk gunstig voor het energieverbruik!

 

Sameninzaken

Schakel het hoveniersbedrijf Almelo in

Nu de zomer begint wil je graag kunnen genieten van jouw tuin. Maar uw tuin is nog een dor grasveld of een plantsoen van onkruid.  Wat is dan de oplossing hiervoor? Schakel het hoveniersbedrijf Almelo in.  Met de hulp van hoveniersbedrijf Almelo kun je genieten van de tuin en maken zij jouw tuin in orde. Je hoeft niet meer elke week te maaien, het gezond houden van jouw gazon, onkruid wieden of te zorgen dat de planten goed groeien. Met de diensten van een hoveniersbedrijf Almelo heb je een onderhoudsvrije tuin waar je wel heerlijk kunt genieten van een grasveld.

Wat doet het hoveniersbedrijf Almelo?

Het hoveniersbedrijf Almelo bestaat uit een aantal zeer gewaardeerde en ervaren hoveniers die gespecialiseerd zijn in een diversiteit aan diensten. Het ontwerpen van jouw tuin tot sierbestrating, beregening, vijveraanleg, de aanleg van een erfafscheiding, maar ook het onderhouden en snoeien van uw tuin kunnen zij uit handen nemen. Ook kunnen ze diverse tuinaccessoires leveren zoals bloempotten, tuinbakken en andere benodigdheden. Ze doen er alles aan om van jouw tuin een plek te maken waar jij tot rust kunt komen. Het hoveniersbedrijf Almelo zorgt ervoor dat jouw tuin een natuurlijke uitstraling krijgt en gebruiksvriendelijk is. Na de inventaris van de wensen wordt er een afspraak gemaakt om de tuin te bekijken. Hierna volgt er een tuinontwerp. Nadat je akkoord ben gegaan wordt er een offerte gemaakt, niet alleen de uren voor het werk zit erbij inbegrepen, maar ook alle materialen. Ook een gedetailleerde planning wordt gemaakt, zo weet jij gelijk waar je aan toe ben. Het zware werk voert het hoveniersbedrijf Almelo vervolgens voor jou uit. Het resultaat? Een mooi aangelegde en onderhoudsvriendelijke tuin gemaakt door het hoveniersbedrijf Almelo, een tuin waar jij heerlijk van kan gaan genieten.5 manieren om je bedrijf mee te laten gaan met de toekomst

Voor bedrijven die al een lange tijd bestaan kan het moeilijk zijn om mee te groeien met de snelle veranderingen die we tegenwoordig kennen. De technische ontwikkelingen zorgen samen met de veranderingen in onze samenleving voor veel verandering voor bedrijven. Wanneer een bedrijf succesvol is dan kan het lastig zijn om te blijven veranderen en ook in de toekomst succesvol te blijven. Wij geven hieronder 5 tips om toch mee te veranderen.

1) Sta continue in contact met je personeel

Veranderingen in de samenleving zorgen ervoor dat mensen op een andere manier willen gaan werken. Steeds meer bedrijven hanteren ‘het nieuwe werken’ met flexibele werktijden, thuiswerken en meer. Helaas is dit niet voor elk bedrijf mogelijk, maar het is wel belangrijk om met je personeel in contact te blijven om erachter te komen wat zij van de werkwijze vinden en of zij bepaalde zaken graag anders willen zien. Dit kan d.m.v. gesprekken, een enquête onder het personeel en open te zijn naar de werknemers.

2) Houd de markt altijd in de gaten

Naast je eigen personeel tevreden te houden wil je weten wat er op de markt gaande is. Kijk verder dan het heden, maar houd de ontwikkelingen in de gaten en bepaal aan de hand daarvan hoe de toekomst eruit zal zien. Op deze manier kun je op tijd anticiperen en op toekomstvoorspellingen inspelen.

3) Kijk welke processen er momenteel beter kunnen

Blijf alle zaken die je in je bedrijf doet continu evalueren en kleine verbeteringen toepassen. Deze kleine verbeteringen zorgen op de lange termijn voor grote veranderingen. Kijk naar hoe je jouw documentbeheer hebt en of dit is en kan worden gedigitaliseerd. Kijk hier waarom het belangrijk is en hoe je jouw documentbeheer digitaliseert

4) Blijf in contact met andere ondernemers

Een van de beste manieren om inspiratie op te doen is door met andere ondernemers in contact te blijven. Zowel door je eigen verhalen te vertellen als die van anderen te horen kun je erg veel inspiratie opdoen. Om dit te doen kun je evenementen bezoeken er zijn bedoeld om te netwerken, in je eigen kenniskring contacten opdoen en onderhouden of online in contact komen met anderen. 

5) Technologische ontwikkelen bijhouden

De technologische ontwikkelingen zorgen bij veel bedrijven voor de grootste veranderingen. Het internet, artificial intelligence en nog veel meer zaken zullen de komende jaren gewoon doorontwikkelen. Zorg er dan ook voor dat je weet hoe jij hier met jouw bedrijf op in kunt spelen en hier het beste van kunt profiteren. Bekijk hier het blogartikel van hetnieuwewerken.nl over de technische ontwikkelingen.

Sameninzaken

Kunststof kozijnen

Wellicht zijn uw oude houten kozijnen aan vervanging toe. Jarenlange weersinvloeden hebben hun tol geëist en tot houtrot en/of vaalheid geleid, of door intensief gebruik en veroudering is slijtage opgetreden. Tijd om nieuwe kozijnen aan te schaffen dus. Maar waarom zou u opnieuw voor houten kozijnen kiezen als kunststof kozijnen een goed alternatief bieden?

De meerwaarde van kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn een uitstekend alternatief voor het traditionele kozijn van hout. Kozijnen van kunststof hebben veel meerwaarde. De volgende punten zijn van belang:

• Er is feitelijk geen grondstof die langer meegaat dan kunststof. En kozijn van kunststof heeft een levensduur van minimaal 50 jaar. Deze lange houdbaarheid en duurzaamheid wordt door hout niet geëvenaard.
• Een kunststof kozijn die een look-a-like is van het fenomeen houten kozijn? Met kunststof kun je kiezen uit tal van op hout gelijkende kozijnwerken.
• Kunststof is een naar verhouding betaalbare keuze. Vaak zijn kunststoffen kozijnen zelfs voordeliger dan het vroegere houten kozijn. Kortom: tel uit uw winst!
• Nieuwe kozijnen laten plaatsen is een perfecte manier om het huis beter te isoleren. Verbeterde kozijnen houden de warmte beter vast, tochten minder en naast deze thermische isolatie dempen re ook geluiden van binnen en buiten. De combi van thermische en akoestische isolatie is dan ook een van de grote pluspunten van kozijnen van kunststof.

Laat u verder informeren over de mogelijkheden van kunststoffen kozijnen

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden van kunststof als totaaloplossing voor uw kozijnwerk? Kijk dan eens op de website van de leverancier Bermon. Zij helpen u graag aan de beste kozijnen van Nederland!

Gespecialiseerd in het renoveren van douches

Het belangrijkste van je badkamer? Misschien wel je douche. Heerlijk toch die warme stralen op je lichaam? Beschik je nog over een oude douche? Dan is het misschien tijd om een voor een douche renovatie te opteren. Niet alleen wint je woning zo aan waarde, je zult ook op en top genieten van je nieuwe douche. Tegenwoordig zijn er bijzonder veel nieuwigheden, dus neem je tijd om verstandige keuzes te maken.

Wie je kan helpen bij de keuzes? Een badkamerspecialist als Camee bvba. Ze hebben al jaren ervaring met het renoveren van douches en hebben al honderden ruimtes onder handen genomen. Bovendien volgen ze er de nieuwste badkamertrends op de voet. Ze overleggen geregeld met hun leveranciers en bezoeken de belangrijkste beurzen. Ben je dus op zoek naar een badkamerspecialist die je kan helpen bij je douche renovatie, dan zit je hier goed.

Een douche op maat van jouw budget

De sociale media puilen tegenwoordig uit van de fantastische badkamers, dus inspiratie genoeg voor je douche renovatie. Wees echter wel realistisch en houd rekening met je budget. Bij Camee bvba maken ze je droomdouche waar, maar natuurlijk moet je rekening houden met de kosten van de materialen.

Bespreek je wensen zorgvuldig met de medewerkers van Camee bvba. Zij zullen je adviseren over je douche renovatie en bekijken of je wensen realistisch zijn binnen je budget. Ook technisch en qua oppervlakte moet het haalbaar zijn. In elk geval mag je er zeker van zijn dat ze er alles aan zullen doen om van je douche renovatie een succes te maken.

Camee bvba volgt de trends

De trends op het vlak van douches volgen elkaar razendsnel op. Een douche renovatie kun je dus maar beter goed aanpakken. Wel of geen scherm, keramische douchetegels en een douchebak of niet. Bij het renoveren van een douche komt heel wat kijken en er moeten heel wat keuzes gemaakt worden. En dan hebben we het nog niet gehad over alle mogelijke kranen die er zijn. Honderden verschillende sproeiers, al dan niet met massagestraal of verlichting. Informeer gerust bij de mensen van Camee bvba naar de mogelijkheden. Zij bekijken graag samen met jou de beste oplossing binnen jouw budget en smaak.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.camee.be/nl/totaalconcepten/badkamer/douche-renovatie/

Ben je de zoektocht naar nieuwe ramen gestart?

Mooi zo! De eerste stap? Een kijkje nemen op Meesterplaatser.be. Deze specialist in nieuwe ramen heeft een onovertroffen keuze en zorgt voor een vlekkeloze plaatsing. Wees maar zeker dat ook jij er je nieuwe ramen vindt.

Aluminium ramen voor nieuwbouw zijn helemaal in

Bij Meesterplaatser.be zijn ze gespecialiseerd in ramen voor nieuwbouw, maar ook als je gaat renoveren helpen ze je graag verder. Deze specialisten hebben een ruime keuze aluminium en pvc ramen en geven je ook het nodige advies. De medewerkers van Meesterplaatser.be hebben stuk voor stuk jaren ervaring en zijn dan ook thuis in ramen. Ze werken samen met gereputeerde fabrikanten, waardoor je zeker kunt zijn van kwaliteit. Duur? Nee, bij Meesterplaatser geniet je van scherpe prijzen!

Gepaste raam-oplossingen voor jouw project

Bij Meesterplaatser.be gaan ze niet over één nacht ijs. De specialisten van het bedrijf komen bij je langs om de situatie in te schatten, zodat ze de perfecte ramen kunnen adviseren. In een persoonlijk gesprek worden je wensen en verwachtingen besproken, waardoor ze steeds de gepaste en nieuwste ramen kunnen voorstellen.

Uiteraard zorgen ze er ook voor de ramen tot op de mm juist worden opgemeten. Dit doe je sowieso maar beter zorgvuldig, anders zit je achteraf met een groot probleem. Een vrijblijvende offerte voor je ramen is vanzelfsprekend. Deze offerte voor je nieuwe ramen kan je vervolgens rustig bekijken, waarna je een beslissing kunt nemen. Zit je toch nog met vragen over je nieuwe ramen, dan kun je steeds contact opnemen met de specialisten van Meesterplaatser.be.

Aluminium ramen van topmerken

Bij Meesterplaatser.be zetten ze zwaar in op aluminium ramen. Doordat ze samenwerken met topmerken in België en daar het vertrouwen van genieten, kun jij van uitzonderlijke tarieven genieten en steeds de ruimste keuze. Dit zowel op het vlak van profielen voor je nieuwe ramen als voor de ramen zelf.

Nieuwe ramen is altijd een verstandige investering

Nieuwe ramen mogen dan een investering vormen, Meesterplaatser.be zorgt er wel voor dat je deze snel terugverdient. Deze ramen isoleren namelijk ontzettend goed, waardoor je bespaart op je energierekening. Daarnaast zijn er ook verschillende premies waar je misschien voor in aanmerking komt. De adviseurs van Meesterplaatser.be bekijken graag samen met jou de mogelijkheden en zo is het dus best mogelijk dat je een aardig bedrag recupereert.

Wens je een offerte voor je nieuwe ramen, neem dan contact op met de specialisten van Meesterplaatser.be. Zij contacteren je en komen bij je langs wanneer het je past. Voor je het weet beschik jij over betaalbare nieuwe ramen!

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.meesterplaatser.be/nl/ramen-nieuwbouw

De buitenposter leren kennen via mijn zus

Nee, van een buitenposter of tuinposter had ik nog nooit gehoord. Het was pas toen Charlotte, mijn grotere zus, met dit voorstel kwam aandraven, dat ik eens ben gaan kijken op tuinposter.nl. Eerlijk, de eerste indruk was redelijk overweldigend. Al die inspiratie, al die beelden en echt duizenden en duizenden foto’s die je op je buitenposter kunt laten printen, het was wat veel. Maar toen ik mijn tijd nam en werkelijk een tuinposter ging kiezen was het een fluitje van een cent. Nu hangt op mijn piepkleine koertje een muurposter te blinken van een lavendelveld en daar ben ik heel tevreden mee.

Talrijke buitenposters op maat en formaat

Charlotte zweert blijkbaar al jaren bij buitenposters. Zij heeft dit ooit op de Nederlandse televisie gezien en was toen al compleet verkocht. Ondertussen is ze aan haar 4de buitenposter toe. Dat was helemaal niet nodig geweest, want die tuinposters gaan tientallen jaren mee, maar laat ons zeggen dat Charlotte van verandering houdt. Ik weet niet welk tafereel ze nu in haar tuin heeft hangen, maar dat het opvalt, dat is wel zeker. Nu mijn muurposter op het koertje valt minstens even hard op. Ik had trouwens geluk dat ik mijn buitenposter op maat kon bestellen. Daarvoor had ik al heel lang naar iets passends gezocht, maar niet gevonden. Standaard maten passen niet op mijn koertje.

Tuinposters van topkwaliteit! Enkel bij Tuinposter.nl

Bij de kwaliteit stelde ik me vooraf wel wat vragen. Want mag je voor zo een zeer scherpe prijs en van een online bestelling verwachten? Wel, dat valt reuze mee en je krijgt op je tuinschilderij ook nog een stevige garantie. Zo hoef je je helemaal geen zorgen te maken. Charlotte heeft verteld dat ze eens een klein probleempje had met een tuinposter en dat tuinposter.nl dit razendsnel heeft opgelost. De posters zijn stuk voor stuk waterdicht en kunnen tegen een stootje. Probeer ze gerust eens te scheuren, quasi onmogelijk. Bovendien zijn ze ook krasbestendig en kleurvast. Dus ook in de zomer verkleuren ze niet.

Die tuinschilderijen zijn super makkelijk te bevestigen

Zelf heb ik gekozen voor een tuinschilderij die makkelijk te bevestigen is, maar ik weet dat Charlotte en aluminium frame heeft. Ik heb eens alle opties online bekeken en je kunt er werkelijk alle kanten mee uit. Er zijn een 7-tal ophangsystemen waaruit je kunt kiezen, maar ik heb voor de simpelste gekozen. Niet omdat dat het goedkoopste was, maar omdat ik nu eenmaal over weinig ruimte beschik.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.tuinposter.nl

Een canvas doek aan de muur heeft heel wat voordelen. Welke dat zijn? Dit zetten we even op een rij

Zo hoef je niet meer te twijfelen, neem je een weloverwogen beslissing en heb jij binnenkort een canvas doek aan je muur hangen. Een canvas doek bestellen is bovendien super eenvoudig, dus daar hoef je het ook al niet voor te laten.

De voordelen van een canvas doek

De foto die je echt wil in je woning

Bij een schilderij of een standaard kunstwerk ben je vaak gebonden aan de tekening die op het werk staat. Bij een canvas doek kies je zelf welke foto je op je doek wil. Je kunt kiezen uit een heleboel stockfoto’s of stuurt je eigen foto door. Het resultaat? Een persoonlijk werk in je woning.

Afmetingen op maat

Bij een canvas doek van canvaswinkel.nl ben je helemaal niet gebonden aan standaard afmetingen. Je kiest immers zelf de afmetingen. Van klein tot groot, maatwerk is mogelijk. Het goede nieuws? De foto op je canvas doek blijft steeds haarscherp. Zo past je canvas schilderij steeds perfect in je woning.

Niet enkel canvas

We spreken hier dan wel over een canvas doek, maar ook tal van andere materialen zijn mogelijk. Zo bestel je net zo makkelijk een foto op dibond of plexiglas. Ook posters of zelfklevende doeken zijn mogelijk bij canvaswinkel.nl. Zo heb je een waaier aan mogelijkheden, die stuk voor stuk eenvoudig te bestellen zijn.

Makkelijk in onderhoud

Een vochtige doek, meer heb je niet nodig om je canvas doek te onderhouden. De doeken zijn krasbestendig en water heeft er geen vat op.

Een stevige garantie

De canvas doeken van canvaswinkel.nl zijn haast onverslijtbaar. Ze geven dan ook maar liefst 3 jaar kleurgarantie op deze canvas doeken. Dat is een eeuwigheid. Je koopt een canvas doek dus niet enkel voor jezelf, maar als je wil ook voor de generatie na jou.

Uiterst betaalbaar

Een gewoon schilderij kan vaak ontzettend veel kosten, maar een canvas schilderij is steeds betaalbaar. Logisch, want je betaalt enkel voor het materiaal.

Je merkt het, er zijn heel wat redenen om voor een canvas doek te kiezen in je woning. Wil je de beste canvas doeken op de markt, met een stevige garantie? Dan kom je vanzelf bij canvaswinkel.nl terecht. Bovendien vind je hier de ruimste keuze in foto’s en zijn ze al jarenlang de referentie in canvas doeken.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.canvaswinkel.nl/canvas-doek/
Sameninzaken

Kunstgras bij diverse sporten

Kunstgras Vriezenveen koop je in diverse soorten en maten. Wanneer kunstgras Vriezenveen wordt gemaakt komen er diverse termen voorbij die je misschien niet kent. De backing, wat men ook wel de tapijtrug noemt, is doek waar het kunstgrasgaren in wordt vastgezet. Deze wordt als laatste afgewerkt met een latex laag. Wanneer je diverse kunstgrasmatten met elkaar wil vergelijken moet je kijken naar de Dtex. Deze geeft het aantal grammen per 10.000m garen aan. De Dtex in combinatie met het aantal steken bepaald uiteindelijk de kwaliteit van het kunstgras Vriezenveen. De afstand tussen twee rijen kunstgras Vriezenveen wordt gauge genoemd. De gauge wordt weergegeven in inches. Hoe dichter de rijen op elkaar zitten, hoe voller de grasmat is. Verder zijn er ook nog verschillende soorten kunststof die kunnen worden gebruikt, dat zijn polyamide, polyethyleen en polypropyleen. Wanneer er gesproken wordt over poolgewicht dan bedoelen we daarmee de hoeveel kunststof per vierkante meter. De sprietlengte spreekt voor zich, de lengte van de grassprieten, zelfs dit kun je zelf bepalen. Als we het over tuften hebben dan bedoelen we daarmee het proces om het kunstgras vast te zetten in de tapijtrug. En het laatste begrip wat we gebruiken is vulzand, dit zand zorgt ervoor dat de grasspriet beter omhoog blijft staan.

Kunstgras alleen voor sport ook voor thuis?

Kunstgras Vriezenveen kom je overal tegen, bij de hockey en bij de voetbal. Maar ook steeds vaker bij mensen in de tuin. Wanneer je niet zulke groene vingers hebt en je toch graag een groene grasmat in de tuin wil hebben is kunstgras Vriezenveen prima oplossing. Wanneer je voor kwalitatief goed kunstgras gaat kan de buurman of buurvrouw niet eens het verschil zien tussen echt gras en kunstgras uit Vriezenveen. Dit is natuurlijke de ideale situatie, je hoeft kunstgras Vriezenveen natuurlijk ook niet te maaien.

Bezoek de website voor meer informatie :
Sameninzaken

Waarom zou ik kunstgras willen?

Kunstgras Hengelo is er in allerlei soorten en maten. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een kunstgrasmat wat bij jouw voor- of achtertuin past. Heb je niet echt groene vingers maar wil je wel graag een mooie grasmat in de tuin hebben, dan kom je al snel bij kunstgras Hengelo uit. Je hebt hier weinig onderhoud aan en het blijft tien tot vijftien jaar goed liggen in de tuin. Als je veel spelende kinderen in de achtertuin hebt bijvoorbeeld is het jammer dat ze het echte gras kapot maken, dit doen zij natuurlijk niet extra. Maar een ongeluk zit in een klein hoekje, het zou daarom zo zonde zijn als je ineens een kale plek in je gras hebt. Kies daarom voor kunstgras Hengelo, met kunstgras Hengelo heb je nooit meer een kale plek in je gras en ziet het er altijd netjes en verzorgd uit. Je hebt hier geen groene vingers voor nodig.

Kunstgras ten opzichte van echt gras

Natuurlijk voelt echt gras wel een stukje fijner aan, ook wanneer je spelende of sportende kinderen hebt doet een echte grasmat lang niet zoveel zeer als een kunstgrasmat. Kunstgras Hengelo is gemaakt van kunststof. Wanneer je hier op valt, of met bijvoorbeeld voetbal een sliding maakt, kan dit behoorlijk gaan branden of irriteren. In het ergste geval kunnen er zelfs brandwonden ontstaan. Dit wil je natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen. Je kunt er dus voor kiezen om geen rubberen korrels in het kunstgras Hengelo te strooien, deze korreltjes veroorzaken namelijk voor het grootste deel de irritatie wanneer je op kunstgras Hengelo bent gevallen. Als je thuis kunstgras Hengelo wilt hebben dan is het een slimme keuze om de rubberen korrels achterwege te laten. Puur voor de veiligheid van spelende kinderen, een ongeluk zit in een klein hoekje.

Bezoek de website voor meer informatie :