Samen in Zaken
Image default
Marketing

Wat zijn de voordelen van een advertorial plaatsen?

Het vergroten van je naamsbekendheid of het promoten van je product of dienst kan op allerlei manieren. Online adverteren is een optie, social media inzetten is een optie, maar ook een advertorial is een optie. In dit artikel lees je over de voordelen van deze vorm van adverteren.

Beter bereik dan advertenties

Aan een advertentie is direct te zien dat het reclame voor een product of dienst is. Dat is door de jaren heen averechts gaan werken. Veel mensen kijken er geeneens meer naar. Voor een advertorial is dat anders. Omdat het in de vorm van een redactioneel artikel is gegoten, wordt het vaak wat beter gelezen. Daardoor kan je dus toch de doelgroep bereiken die je op het oog hebt. Ook al probeert die doelgroep advertenties te mijden.

Veel meer zeggen

Wanneer je een specialist als Advertorial.nl aan het werk zet, dan kan je deze in de perfecte vorm gieten. Daardoor kan je veel meer zeggen in zo’n artikel dan je normaal in een advertentie zou kunnen doen. Al is het alleen al omdat je veel meer ruimte hebt. Door de juiste woorden te gebruiken kan je dus al snel veel meer bereiken.

Goede mate van geloofwaardigheid

Door de vorm waarin advertorials worden gegoten worden ze als betrouwbaarder gezien door de doelgroep. Het is namelijk geen echte reclame. Het is een manier om een eerlijk en open stuk te publiceren. Zelfs als duidelijk is dat je een product of dienst promoot wordt dit nog altijd gezien als een tekst die echt tot de kern komt. Mits deze goed geschreven is natuurlijk. In beeld komen bij jouw doelgroep in Rotterdam? Dan is het plaatsen van advertorials een slimme manier van adverteren in Rotterdam.

Altijd in beeld komen

Als het gaat om de online advertorial, dan is er nog een ander belangrijk voordeel. Het is namelijk zo dat dit een manier is om de adblockers te omzeilen. Deze blockers kunnen banners en pop-ups wel herkennen, maar artikelen in de redactionele opmaak niet. Dat betekent dus dat je toch reclame kan maken, ook bij mensen die denken alle reclame uit hun leven te hebben gewist. Dat maakt het dus wel heel doeltreffend als middel.