Samen in Zaken
Image default
Dienstverlening

Voor elk bedrijf een mooie bedrijfsfilm

Een professionele bedrijfsfilm laat je maken door een echte specialist, die verstand van zaken heeft. Met een mooie promotiefilm kun je een goede indruk achterlaten bij de kijker, een mogelijke nieuwe klant. Bij Playforward maken ze al jarenlang bedrijfsfilms voor allerlei verschillende bedrijven. Dit zijn meer dan 200 bedrijven uit alle uithoeken van Nederland. Wil je liever een animatie laten maken, bijvoorbeeld om geïnteresseerden mee te laten kijken op de werkvloer? Het kan allemaal. Het is mogelijk voor zowel kleine als grote bedrijven, in diverse branches. Zo krijgen mensen een professioneel beeld van jouw bedrijf.

De werkprocessen van dit bedrijf zijn snel en helder

Bij Playforward werkt men snel en op een heldere manier aan jouw bedrijfspresentatie. Dit proces verloopt in een paar heldere stappen. Iedere stap wordt overlegd, zodat je een goed overzicht hebt van de werkzaamheden. Ook sluit de video zo precies aan bij jouw wensen. Er worden diverse brainstormsessies gehouden, zodat er een originele en mooie bedrijfsfilm ontstaat. De ideeën die hier ontstaan, worden in een script gegoten. De opnames worden vervolgens aan elkaar gemonteerd, zodat er een mooie bedrijfsfilm ontstaat. Daarna worden er effecten en geluiden aan de animatie die je hebt laten maken toegevoegd. Voor de oplevering van de bedrijfsfilm kun je bepalen of de film aan jouw verwachtingen voldoet.

Je kunt ook een mooie animatie laten maken

Wil je een complexere boodschap overbrengen, maar dan op een eenvoudige manier? Het laten maken van een animatie is dan een goed idee. Dit kan ook bij Playforward. Ze werken ook hierbij volgens een duidelijke werkwijze. Naar aanleiding van jouw wensen en ideeën wordt er een animatie gemaakt. Met muziek, geluidseffecten en een voice-over wordt er een mooi geheel van gemaakt. Zo was het maken van een bedrijfsfilm nog nooit zo eenvoudig!

Ontdek alle mogelijkheden

Wil je ook maatwerk op het gebied van een bedrijfsfilm of het laten maken van een animatie? Bespreek dan de mogelijkheden bij Playforward. Op deze manier krijgen potentiële klanten en anderen een goed beeld van jouw bedrijf. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om een bedrijfspresentatie, een productpresentatie of een andere bedrijfsfilm.

Gerelateerde artikelen

Een zorgeloze vakantie voor alleenstaande ouders

Uw zonnepanelen grondig laten reinigen door professionals

De specialist op gebied van schoonmaken