Category Archives: Vervoer en transport

Sameninzaken

Een van de beste transportbedrijven in Nederland

Als u goederen wilt transporteren, wilt u natuurlijk dat dit gedaan wordt door een ervaren en professioneel bedrijf. Een van de beste transportbedrijven in Nederland is Y&O, gevestigd in Nieuw-Vennep. Dit bedrijf kan het vervoer en de opslag van uw goederen regelen, maar ook voor een complete dienstverlening voor, tijden en na het transport zit u hier goed. Y&O is werkzaam in zowel binnen- als buitenland en rekent altijd scherpe tarieven. U kiest uit verschillende transportopties en kan altijd om persoonlijk advies vragen. Zelfs als u geen transport, maar wel tijdelijke of langdurige opslag van producten nodig heeft, staat dit bedrijf voor u klaar. Dat ziet u zeker niet bij alle transportbedrijven in Nederland.

Altijd een uitstekende kwaliteit

Y&O staat u graag bij tijdens het gehele logistieke proces. Het is bovendien een erkend luchtvrachtagent, waardoor ook transport met het vliegtuig mogelijk is. Uw producten krijgen dan voorrang bij alle (inter)nationale luchthavens. Daarnaast heeft het transportbedrijf de status van ‘Authorized Economic Operator’, waardoor uw vracht nooit lang stilstaat bij de douane. Dat werkt wel zo efficiënt. Bovendien beschikken alle medewerkers van Y&O over de benodigde certificeringen. Kortom: dit is een van de beste transportbedrijven in Nederland om mee in zee te gaan. U kiest toch niet voor minder?

Een divers klantenbestand en een persoonlijke samenwerking

Sinds 2004 is Y&O logistiek partner voor bedrijven in diverse sectoren. Om wat voor producten het ook gaat; dit transportbedrijf weet binnen uw budget altijd het juiste vervoer te verzorgen. Maatwerp staat hierbij centraal. Hieronder vallen ook het organiseren, plannen en distribueren van uw goederen en producten. In Nederland zijn er niet veel transportbedrijven die al deze diensten aanbieden. Bij Y&O vindt u ze echter allemaal onder één dak. Dat werkt wel zo overzichtelijk en efficiënt. Schakel dit bedrijf in en laat u volledig ontzorgen door ervaren experts.

https://yando.nl/
Sameninzaken

Waarom spouted pouches de toekomst zijn

Waarom spouted pouches de toekomst zijn

Spouted pouches zijn verpakkingen voor voedingsmiddelen. Het is een uniek model door zijn draaidop en ronde bodem. Een spouted pouch is een zogenoemd flexiblepackaging. Ofwel: een innovatieve en opvallende verpakking met uitstekende gebruikseigenschappen. De verpakkingsvorm scoort hoog als het gaat om milieuvriendelijkheid. Daarom zijn spouted pouches de verpakkingsvorm van de toekomst.

Ten opzichte van blikken verpakkingen en flessen gebruiken spouted pouches minder materiaal, dus minder opslag, dus minder transport en dus minder energiekosten. Ook wordt de spouted pouch gemaakt van minder grondstoffen en is het geheel te recyclen. Dat zorgt ook weer voor een lange houdbaarheid.

Spouted pouches afvullen

Spouted pouches afvullen doet copacker Macropack. Dit verpakkingsbedrijf verzorgt vele mogelijkheden als het gaat om spouted pouches afvullen. Zo bieden ze verschillende laminaten (materialen), verschillende soorten en maten en diverse bedrukkingen aan. En alles wordt op maat gemaakt.

Voedingsmiddelen verpakken

Naast spouted pouches afvullen verpakt Macropack voedingsmiddelen ook met andere verpakkingen: stazakken, sachets, stickpacks, doypacks en pillowbags. Wilt u meer weten over Macropack, bijvoorbeeld over de soorten en toegestane maten van de verpakkingsvormen? Neem dan contact met Macropack op.

Macropack Adres: Reaumurstraat 13, 3846 BZ Harderwijk Telefoon: +31 (0)341-370314 Provincie: Gelderland 

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.macropack.nl/
Sameninzaken

Alle soorten heftruckbanden bij één specialist

In Klundert vindt u een groothandel in alle soorten heftruckbanden. Juma Industriebanden B.V. is een specialist en al jarenlang groothandel in deze banden. Ze zorgen ervoor dat u een heftruckband vindt die naadloos op uw heftruck past. Ze zijn specialist in de markt van het zogeheten langzaam transport. U krijgt hier ook advies op maat, zodat u zeker weet dat u de goede heftruckbanden in huis haalt. U wilt immers dat uw heftrucks op stevige, stabiele en betrouwbare banden verder kunnen gaan. En dat het liefste voor lange tijd. Allerlei lading moet u veilig van A naar B kunnen brengen, al is het maar in een loods.

Alle soorten banden voor langzaam en zwaar vervoer

Juma Industriebanden B.V. biedt verschillende soorten banden aan voor langzaam en zwaar vervoer, waaronder heftruckbanden. U vindt er banden voor vorkheftrucks, kooiapen, stapelaars en nog veel meer. Dit bedrijf zou echter geen specialist zijn als het niet ook meer biedt dan enkel deze banden. Ze kunnen ook uw heftruckbanden repareren. De kunnen de complete wielen ter plaatse verwisselen en ze hebben een speciaal ruimvelgensysteem voor heftrucks. Op deze manier bieden ze een complete service aan voor heftrucks en ander langzaam en zwaar vervoer. Zij zijn dus meer dan alleen een groothandel voor heftruckbanden. Ze zijn een allround groothandel van allerhande industriële banden.

Wat voor heftruckband heeft u nodig voor uw heftruck?

Als u dit niet precies weet, kunt u altijd advies vragen aan de specialisten bij Juma Industriebanden B.V. Zij kijken samen met u naar de beste oplossing. Hoe dan ook, dit bedrijf zorgt met hun banden voor betere grip, meer rijcomfort en een grote stabiliteit. Dat is toch alles wat u zoekt in een groothandel van heftruckbanden? Aarzel dan ook niet en neem contact met ze op om de mogelijkheden voor nieuwe heftruckbanden te bespreken.

https://juma-bv.nl/

Verhuizen met verhuisbedrijf Warmond

Verhuizen met Verhuisbedrijf Warmond
Gaat u verhuizen naar het mooie Warmond? Kies dan altijd een goed verhuisbedrijf warmond uit. Met de juiste verhuisservice heeft u altijd een ontspannen verhuizing. Zo is de inboedel verzekerd, en heeft u geen last van schade of diefstal. Verhuisbedrijf Oomen is zo’n verhuisbedrijf. Hier is alles tot in de puntjes geregeld. Zo kunt u met dit verhuisbedrijf verhuizen naar een villa in Warmond, maar ook naar een appartement. 

Waarom verhuizen naar Warmond
Er kunnen verschillende redenen zijn om te verhuizen naar Warmond. De meeste mensen gaan in Warmond wonen vanwege de rust en de mooie omgeving. Warmond is een klein dorpje met zo’n 5.000 inwoners. Het is gelegen aan de Kaag, dus ideaal voor de watersportliefhebber.

Daranaast is in Warmond is veel historie te vinden. Zo zijn er veel mooie oude huizen en boerderijen. Maar ook voor het bekijken van kastelen zit u in Warmond goed. Zo is daar Kasteel Endepoel en Driks Steenhuis te vinden. 

Wat ook te vinden is in Warmond zijn kerkelijke gebouwen. Zo is er een kapel uit het jaar 1000, en zijn er kloosters te vinden. 

Wanneer dit allen u niet interesseert, kunt u wellicht terecht bij één van de vijf molens in Warmond. 

Weetjes over Warmond
Wat niet veel mensen weten, is dat in Warmond het eerste spoorwegongeval van Nederland plaatsvond in 1843. Dit gebeurde met een locomotief, en er viel een dode. 

In Warmond zijn diverse bekende Nederlanders geboren of woonachtig geweest. Denk hierbij aan Jan Steen en Ard van der Steur.

Overtuigd? Verhuizen naar Warmond
Wanneer u overtuigd bent van al het moois dat Warmond te bieden heeft, maakt u een afspraak bij verhuisbedrijf Warmond. Doe dit op tijd, zo’n twee maanden van tevoren. Dit omdat het bij Oomen Verhuizers Warmond altijd druk is.

https://oomenverhuizers.nl

Zelf verhuizen of laten verhuizen?

Ga je verhuizen in of naar Amsterdam? Dat is vaak een drukke periode in je leven. Naast dat je naar een nieuwe en vaak vreemde omgeving gaat, komt er een hele hoop werk bij kijken. Er zijn verschillende manieren hoe iemand kan verhuizen. Hij kan ervoor kiezen om alles zelf te doen, eventueel met hulp van familie en vrienden, maar hij kan er ook voor kiezen om een verhuisbedrijf in te schakelen. In deze tekst gaan we kijken naar de twee verschillende manieren van verhuizen.

Zelf verhuizen

Er zijn verschillende redenen waarom iemand verhuist. Het kan zijn dat iemand gaat intrekken bij zijn geliefde, maar ook dat iemand verhuist voor het werk. Welke reden er dan ook mag zijn, de periode om een verhuizing is een drukke tijd. Hierbij kan je dus wel wat hulp gebruiken. Sommige mensen kiezen ervoor om vrienden en familie te vragen voor hulp bij het verhuizen. Het is natuurlijk een makkelijke en goedkope manier en vrienden en familie doen natuurlijk graag wat voor je. Op die manier ben je wellicht een feestje verschuldigd, maar verder kost het weinig geld. Het nadeel is dat je hiervoor wel vrienden en familie genoeg moet hebben. Vooral wanneer je met spoed gaat verhuizen. Ook kunnen er een hoop dingen gebeuren. Spullen kunnen beschadigd raken of zelfs kapot gaan. Bij een verhuisbedrijf ligt dat allemaal net iets anders.

Verhuizen met een verhuisbedrijf in Amsterdam

Wanneer je gaat verhuizen en hiervoor een verhuisbedrijf in Amsterdam inschakelt, kost dit vaak wel wat meer geld. Daar krijg je dan wel iets voor terug. Zo weet je in ieder geval zeker dat alles professioneel gebeurt. Bij familie en vrienden kan er natuurlijk wel eens iets misgaan. Bij een verhuisbedrijf ook, maar dan is het bedrijf verzekerd en kunnen zij dit vergoeden. Daarnaast hoef je geen vrienden en familie te vragen en sommige mensen vinden het lastig om hulp te vragen en lossen dat probleem dus ook direct op.

Verschillende mogelijkheden

Verhuisbedrijf Heboverhuizingen biedt vaak verschillende mogelijkheden. Zo kunnen zij bijvoorbeeld de hele verhuizing regelen. Ze pakken de spullen in die verhuisd moeten worden, verplaatsen deze naar de verhuiswagen en plaatsen deze op de volgende locatie. Het enige wat jij dan moet doen is de regie voeren en aangeven waar alles moet komen. De spullen zijn in de verhuiswagen ook vaak verzekerd. Een andere mogelijkheid is dat ze de spullen alleen verhuizen. Je zorgt er dan dus zelf voor dat de spullen ingepakt worden en het bedrijf verhuist deze naar de nieuwe locatie. Je moet dan zelf de spullen weer uitpakken. Wat ook kan is dat je mannen inhuurt van het verhuisbedrijf. Mocht je net wat handen te kort komen en zelf bijvoorbeeld een bus hebben, dan kun je ook gewoon een aantal personen inhuren. Deze zullen dan net aanvullende werkzaamheden verrichten waar jij net een paar handen voor te kort komt.

Tot slot

Een verhuisbedrijf kost dus wel iets meer geld, maar je krijgt er wel een stukje zekerheid en een hoop minder werk voor terug.

 

https://heboverhuizingen.nl/
Sameninzaken

Boek online uw overtocht naar Hirtshals Kristiansand

Weet u al wanneer u de overtocht naar Hirtshals Kristiansand wilt maken? Dan kunt u online alvast een reservering maken. CourseWise 100 B.V. zorgt ervoor dat u op de beste manier de oversteek van Denemarken naar Noorwegen maakt. Maar dat is nog niet alles. Iedere zee die in Europa overgestoken moet worden om het land van bestemming te bereiken, voorziet CourseWise 100 B.V. van een veerdienst. Van de overtocht Hirtshals Kristiansand tot Hoek van Holland tot het vaste land van het Verenigd Koninkrijk. Welke oversteek u ook wilt maken, bij de specialist boekt u het eenvoudig online. Kies voor een zorgeloze reis en ga voor gemak.

Een veilige overtocht met wegtransport maakt u bij Hirtshals Kristiansand

Bent u al bekend met de voordelen van het wegtransport via Hirtshals Kristiansand?  Naast tijdsbesparing en een zorgeloze reis, kan ieder soort transport eenvoudig en veilig de oversteek maken. Van klein tot groot transport, gevaarlijke stoffen of bijzondere afmetingen, het is allemaal mogelijk als u de overtocht van Hirtshals naar Kristiansand maakt met CourseWise 100 B.V. De specialist ziet het als een uitdaging om iedere vorm van vracht transportbedrijf zo snel, efficiënt en doeltreffend mogelijk naar de overkant te brengen. Heeft u op een korte of lange termijn de hulp van de veerdienst nodig? En wilt u eenmalig, wekelijks of maandelijks het water oversteken? Het is allemaal mogelijk bij CourseWise 100 B.V.

Bespaar geld en maak de overtocht Hirtshals Kristiansand

Ontvangt u graag advies op maat door CourseWise 100 B.V. omdat u de overtocht wilt maken? Doordat u met de snelle oversteek van Denemarken naar Noorwegen tijd bespaart, bespaart u ook geld. CourseWise 100 B.V. helpt u daar graag mee. Waar u ook de oversteek in Europa op het water wilt maken, u gaat altijd voor tijdwinst. U gaat toch niet omrijden via het land? Maak het uzelf gemakkelijk en kies de meest efficiënte manier van wegvervoer. Boek de veerdiensten in heel Europa eenvoudig online en ga voor het grootste gemak en een maximale tijdswinst. Wilt u dat ook? Dan neemt u het best contact op met de specialist.

Sameninzaken

Taxi Zevenaar

Bij Taxi Arnhem Comfort kunt u nu ook een Taxi Zevenaar bestellen. U kunt bij ons terecht voor al uw taxiritten in en rond Zevenaar. Wilt u bijvoorbeeld een taxi van Zevenaar naar omliggende plaatsen? Of een airport taxi voor een later moment reserveren? Bel direct naar Taxi Arnhem Comfort en het wordt voor u in orde gemaakt. U hoeft zich over uw vervoer nergens zorgen om te maken! Er komt zo snel mogelijk een taxi naar u toe. Een van onze chauffeurs zorgt ervoor dat u direct naar uw bestemming wordt gebracht. U kunt ons zeven dagen per week bellen voor een taxi van of naar Zevenaar!

Als taxibedrijf in uw regio willen wij ons graag onderscheiden van de vele concurrenten in onze regio. Dit doen wij graag met de volgende kenmerken:

  • Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij uw rit met onze taxi van of naar Zevenaar voorop;
  • Luxe en comfortabele taxi’s;
  • Voordeligste luchthaven service in Zevenaar en omstreken;
  • Contant, pin of op factuur mogelijk;
  • Lage vaste ritprijzen voor onze klanten uit Zevenaar.

Taxi Arnhem Comfort doet er alles aan om u een comfortabele taxirit van en naar Zevenaar te bezorgen. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons centraal. Al onze chauffeurs worden hierin opgeleid en zijn allen gediplomeerd. Er wordt altijd rekening gehouden met uw persoonlijke wensen en ook wordt de tijd genomen voor u wanneer u bijvoorbeeld slecht ter been bent. Om van Zevenaar met de taxi naar andere bestemmingen in Nederland te rijden, is een goede GPS-systeem van groot belang. Al onze taxi’s zijn daarmee dan ook uitgerust, zodat de chauffeur u op tijd kan ophalen en afzetten bij uw bestemming.

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.taxiarnhemcomfort.nl/taxi-in-zevenaar/
Sameninzaken

Frigo Group Logistics regelt voor u het vervoer van allerhande diepgevroren producten

Bent u op zoek naar een professioneel vrieshuis voor opslag van uw producten? Een opslag voorzien van een Warehouse Management Systeem met barcode identificatie? Welkom bij Frigo Group! Wij zijn graag uw partner als het gaat om zowel vriesopslag als geconditioneerd vervoer.

Internationaal geconditioneerd transport

We zijn een Nederlandse firma, maar wij zijn werkzaam door Europa. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. We hebben inmiddels 45 jaar ervaring en in die periode hebben we een unieke deskundigheid weten op te bouwen. Duurzaamheid hebben we vanaf het begin hoog in het vaandel. Zo werken we bijvoorbeeld in een energiezuinige machinekamer. En ons afval verlaat altijd gescheiden het bedrijf. Onze vrieshuizen hebben een gezamenlijke opslagcapaciteit van 65.000 pallets. De kwaliteit wordt gewaarborgd, 24/7. Familiebedrijf Frigo Group geldt als specialist in vakkundig opslaan en vervoeren van diepgevroren levensmiddelen. In onze twee grote, gecertificeerde vrieshuizen liggen onder meer brood, patat en vlees opgeslagen. Via een persoonlijke log in kan de voorraad te allen tijde bekeken worden. De huizen staan op centrale plekken in het land en vandaar uit kunnen de producten zowel binnen Nederland als naar het buitenland vervoerd worden. We hebben het dan over vakkundig, geconditioneerd vervoer .

Frigo Group wordt door haar klanten bijzonder goed gewaardeerd op het gebied van efficiency, snelheid en deskundigheid. De firma is in het bezit van ISO 22000-, IFS en HACCP-certificering. Er wordt op een duurzame wijze gewerkt. Klantvriendelijkheid staat altijd op nummer 1! Bent u benieuwd van Frigo voor u kan betekenen? We hopen u snel te ontmoeten tijdens een kennismakingsgesprek.

 

 

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.frigogroup.com/
Sameninzaken

Opslag en transport van koel- en vriesproducten

Bent u voor uw bakkerij op zoek naar een betrouwbare partner voor de diepvriesopslag van uw brood, gebak en desserts? Dan staat Frigo Group graag voor u klaar. Door onze jarenlange ervaring met de koel- en vries opslag van verschillende productgroepen, kunt u rekenen op een professionele aanpak. Naast de opslag van broodproducten, zijn we gespecialiseerd in de opslag van fruit, vlees, kip en vis. Elke productgroep vergt een special aanpak en de medewerkers van Frigo Group weten precies op welke manier zij uw producten moeten behandelen. We streven er continu naar om de kwaliteit van voedingsmiddelen optimaal te behouden.

Vrieshuizen

Frigo Group beschikt over twee grote vrieshuizen in Nederland. Deze zijn gelegen in ‘s-Heerenberg en Nieuw-Vennep. Deze locaties zijn bewust gekozen, omdat ze een perfecte, centrale uitvalsbasis vormen voor de opslag en distributie van uw producten. Zo wordt ons vrieshuis in Nieuw-Vennep bijvoorbeeld gebruikt door winkels en restaurants in de omgeving van Amsterdam. De locatie in ‘s-Heerenberg wordt veel gebruikt voor de opslag van producten die vervolgens gedistribueerd worden naar landen in Oost-Europa. Beide vrieshuizen samen bevatten in totaal 65.000 palletplaatsen, waardoor er altijd plek is voor uw producten. Zowel grote als kleine bedrijven kunnen rekenen op de service van Frigo Group.

Gekoeld transport

Naast de opslag van uw producten, is het vervoer ervan minstens zo belangrijk. Daarom bieden we bij Frigo Group een totaalpakket aan diensten. We verzorgen het gekoeld transport naar en van onze vrieshuizen, zodat u zeker weet dat uw producten in goede handen zijn. We beschikken over onze eigen vrachtwagens en gespecialiseerde vrachtwagenchauffeurs. Zij waken over de kwaliteit van uw producten tijdens het transport en het in- en uitladen. Wilt u weten wat Frigo Group voor uw bedrijf kan betekenen? Maak dan
uw wensen aan ons kenbaar, zodat wij u een totaaloplossing kunnen bieden.

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.frigogroup.com/
Sameninzaken

Schipholtaxi.pro is van mening dat taxi’s vaak te duur zijn

 

 

Veel aanbieders van Schipholtaxi’s strooien met allerlei kortingen, zoals vroegboekkortingen of voordelige nachttarieven. Maar voorgaande taxibedrijf is van mening dat taxi’s des ondanks vaak te duur zijn. Zij hanteren geen actieprijzen of kortingen, maar bieden wel een reële prijs voor alle taxiritten, 24 uur per dag en 7 dagen in een week. Je kan hier dus altijd terecht om tegen een redelijke prijs op het vliegveld Schiphol te komen. Daarnaast kan je gemakkelijk je terugweg reserveren, zodoende hoef je nooit in een te dure of onbetrouwbare taxi op Schiphol zelf te stappen.

 

Onkosten in de gaten houden

Vaak rijden er dure auto’s, zoals Mercedes of BMW, als taxi. Maar daarin een chauffeur of chauffeuse in een duur pak. Voor de wachtende uren op een taxistandplaats moet tevens betaald worden door het taxibedrijf. Schipholtaxi.pro probeert hier op een handige manier mee om te gaan. Zij proberen effectief te plannen en zo is er minder kans op wachtende en lege taxi’s. Door rekening te houden met deze onkosten kunnen de prijzen van de taxiritten lager blijven dan bij concurrenten. Vervoer naar andere plekken dan Schiphol is mogelijk, hierover kan je meer informatie vinden op de website.

 

Amsterdamse chauffeurs

Als je Amsterdam wilt bezoeken dan is het leuk om met een echte Amsterdamse chauffeur mee te rijden, doordat Schipholtaxi.Amsterdam al meer dan 25 jaar ervaring heeft en rijdt met chauffeurs die uit de omgeving komen, kunnen zij jou de leukste plekjes van onze hoofdstad laten zien. Tevens kunnen ze jou hierbij vermaken door bij de Must Sees iets te vertellen. Maar ook als je gericht naar een adres in Amsterdam gebracht wilt worden, dan is dit voor deze Amsterdammers geen probleem. Ze kennen de weg immers op hun duimpje.

 

Online regelen levert veel voordeel op

Taxibussen voor meer ruimte of toch zakelijkere taxi’s regelen? Of bijvoorbeeld taxi’s in een bepaalde kleur voor vervoer tijdens een begrafenis? Je kan jouw wensen kenbaar maken, door het werken met online reserveren komen jouw ingevoerde gegevens nauwkeurig bij het taxibedrijf aan. En nogmaals een goed betrouwbaar taxibedrijf zou altijd telefonisch voor jou bereikbaar moeten zijn. Je kan meer informatie over mogelijkheden vinden op de website van Schipholtaxi.pro.

Bezoek de website voor meer informatie :