Samen in Zaken
Image default
Dienstverlening

Verschillende soorten biefstuk, speciaal voor de echte vleesliefhebber

Veel mensen zijn liefhebbers van biefstuk. Er zijn tegenwoordig uiteenlopende soorten biefstuk verkrijgbaar bij supermarkten en slagerijen. Deze soorten biefstuk hebben allemaal een andere productnaam. Zo heb je bijvoorbeeld de ossenhaas en de kogelbiefstuk. Bij de ossenhaas zorgen de rugwervels er voor dat de rug en de lende van elkaar gescheiden zijn. De ossenhaas komt vanuit de rug, vlak bij de lende, terwijl de kogelbiefstuk, zoals de naam al aangeeft, van plaatsen komt die aan een kogelgewricht vastzitten. De spieren die bij het kogelgewricht zitten worden lang niet zo intensief gebruikt als de spieren die er omheen zitten, waardoor de kogelbiefstuk erg mals is. Voor het lekkerste biefstuk breng je een bezoek aan de webshop van Beef&Steak. Zij zijn gespecialiseerd in het maken van de heerlijkste soorten vers vlees.

De delen van de ossenhaas

Ossenhaas is ook erg mals, maar wordt vaak in 3 stukken opgedeeld. Het eerste deel wordt gebruikt om chateaubriand van te maken, het tweede deel wordt gebruikt als tournedos, terwijl van het laatste deel vaak ossenhaas puntjes wordt gemaakt. Deze zijn heerlijk om bijvoorbeeld als tapas te eten of gewoon als voorgerecht. Op deze manier heb je al een behoorlijk aantal verschillende benamingen van vlees, die allemaal onder de categorie biefstuk vallen. Bij Beef&Steak is het mogelijk om al deze soorten vlees online te bestellen.

Ontdek hoe je optimaal geniet van jouw biefstukje

Er zijn verschillende manieren om biefstuk te bereiden, maar je begint natuurlijk met het kruiden van je vlees. Je kan er vervolgens voor kiezen om deze te bakken of te grillen, maar het is vooral van belang dat je dit niet te lang doet. Meestal hoeft een biefstuk maar tussen de 3 en 5 minuten gebakken te worden om hem mooi medium gebakken te krijgen. Het mooiste is het om het vlees, nadat je het tussen de 3 en 5 minuten gebakken hebt, nog even in aluminiumfolie te pakken. Doordat de sappen zich dan rustig door het vlees verspreiden wordt het vlees nog malser en kun je van een heerlijk biefstukje gaan genieten. Bestel daarom direct je biefstuk bij Beef&Steak en geniet samen met jouw gezelschap van dit overheerlijke vlees!

https://beefensteak.nl/

Gerelateerde artikelen

Ontwikkel Leiderschapsvaardigheden – Empathie Leren en Welk Effect het op Jouw Communicatie heeft

Tandartsenpraktijk Culemborg helpt u aan een gezond en stralend gebit

Betaalbaar serre aan huis