Category Archives: Verbouwen

Waterbestendige contactlijm kopen?

Contactlijm komt in vele situaties handig van pas. Wanneer je schoenen stuk zijn, wanneer je je favoriete antieke vaas hebt laten vallen of bij bepaalde klusjes in huis. Daarom is contactlijm kopen een goed idee. Er zijn wel een aantal dingen waarmee je rekening moet houden, wanneer je contactlijm gaat kopen. Hieronder vind je meer informatie!

Contactlijm bestaat in verschillende sterktes. Om te knutselen heb je met de minimum sterkte al genoeg maar als je vloerbedekking moet kleven, dan kan je beter kiezen voor een sterkere variant. Denk dus goed na over waarom je de contactlijm wilt gaan gebruiken en let erop dat de sterkte van de lijm voldoende is voor de klus. Op de contactlijm staat ook vaak vermeld welke materialen je ermee kunt verlijmen.

Contactlijm bestaat in verschillende soorten. Soms kan deze een bruin, gelige kleur hebben en soms is de lijm doorzichtig. Doorzichtige contactlijm is aangeraden om gebroken voorwerpen opnieuw te lijmen. Als je bijvoorbeeld je lievelingsvaas laat vallen en deze opnieuw in elkaar moet lijmen, dan kan je beter kiezen voor doorzichtige lijm. Op die manier krijg je een mooier resultaat!

In sommige situaties kan je beter kiezen voor waterbestendige contactlijm. Dat wordt steeds op de verpakking vermeld. Waterbestendige lijm kan handig zijn voor het verlijmen van voorwerpen in een vochtige kamer. Denk bijvoorbeeld eens aan handdoekhaakjes van de badkamer of keuken. Waterbestendige lijm is ook ideaal voor het verlijmen van buitenmeubelen. Deze moeten namelijk veel wind en regen kunnen voorduren.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.meiboom.eu/contactlijm/contactlijm-kopen

Rolcontainer Amsterdam

Gebruiksgemak van een rolcontainer in Amsterdam

Een rolcontainer in Amsterdam huren is met name populair bij ondernemingen en bedrijven, ook buiten de bouwwereld. Met een rolcontainer kun je namelijk prima uit de voeten om van kleine hoeveelheden afval af te komen. Er zijn zowel metalen rolcontainers – meestal voor huishoudelijk of bedrijfsafval, klein puin of glasresten -, als plastic rolcontainers die veelal voor papier of gft-afval gebruikt worden.

Over het nut van een rolcontainer in Amsterdam

Wat zijn precies de voordelen van een rolcontainer in Amsterdam huren voor uw bedrijf? Wat dacht u van het volgende overzicht pluspunten:

  • Een rolcontainer is erg flexibel en verplaatsbaar. Mocht je deze willen verplaatsen, dan is dat snel geregeld omdat er sterke wielen onder zitten.
  • De binnenkant van rolcontainers is glad en strak afgewerkt, zodat ze beter schoon blijven en ook makkelijk te reinigen zijn. Een rolcontainer is dan ook een hygiënische keuze.
  • Een rolcontainer in Amsterdam huren is een voordelige keuze. Tegenwoordig zijn er veel aanbieders die tegen aantrekkelijke prijzen goede rolcontainers verhuren aan bedrijven en particulieren.

Huur snel en voordelig via Bouwbak

Een rolcontainer in Amsterdam tijdelijk of voor langere tijd huren, kan eenvoudig via het ervaren en voordelige bedrijf Bouwbak.nl. Niet alleen biedt Bouwbak u een ruime keuze aan diverse soorten rolcontainers, bouwcontainers en andere soorten opslagmethoden, ook leveren wij snel op locatie. Zo heeft u totaal geen werk aan uw afvalbeheer. Neem eens een kijkje op onze website, verbaas u over ons grote aanbod rolcontainers en reserveer uw exemplaren eenvoudig en snel online. Bij vragen kunt u uiteraard altijd onze klantenservice contacteren!

 

 

Nieuwe ramen en deuren isoleren 300% beter dan vroeger

Logisch natuurlijk, want nieuwe ramen hebben meestal driedubbele beglazing, zijn voorzien van ventilatie, en worden op maat geproduceerd met de grootste zorgvuldigheid. Zo zijn ze een stuk energiezuiniger en anticipeer je met je ecologische ramen op de nieuwe EPC-norm, waarbij je tegen 2030 toch wel stevige investeringen moet doen. Kortom, nieuwe ramen en deuren plaatsen is een verstandige en straks misschien wel noodzakelijke investering.

Vervang oude ramen en deuren

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, daar kunnen we niet omheen. Zit je nog met oude ramen en deuren, dan heeft de overheid het liefst dat je deze vervangt. Gelukkig hoeft dit geen fortuin te kosten en moet je het zien als een investering. Op termijn verdien je deze investering terug en je werkt nog mee aan een beter leefklimaat ook.

Scoor een A+ en hoger met ramen en deuren van Raamwinkel

Elke woning krijgt met het nieuwe EPC een label van A+ tot F, waarbij A uitstekend is. Zo wordt meteen duidelijk welke woningen uitstekend geïsoleerd zijn en welke niet. Wil je je woning verkopen, dan kunnen nieuwe ramen alvast bijdragen aan deze score. Het is logisch dat hoe beter je woning geïsoleerd is, hoe hoger de vraagprijs kan zijn. Sowieso is het de bedoeling van de overheid dat tegen 2030 bestaande woningen even energiezuinig zijn als nieuwbouwwoningen.

Beschik je nog niet over nieuwe en goed isolerende ramen, dan is het toch een investering die je in de komende jaren zult moeten doen. Neem alvast een kijkje op Raamwinkel.be.

Een betere score behaal je met de isolerende ramen van Raamwinkel.be

Dus, ben je momenteel aan het bouwen of verbouwen en wil je je woning al klaar maken voor de nieuwe wetgeving, informeer dan zeker even bij de specialisten van Raamwinkel.be. Niet alleen vind je er een ruime keuze aan profielen en ramen, ook het prijskaartje valt er reuze mee. Je geniet er van een uitgebreide garantie en hoeft je geen zorgen te maken: jouw nieuwe ramen heb je tegen de scherpste prijs. Vraag vandaag nog je offerte aan voor je nieuwe ramen en jaag je EPC-score de hoogte in.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.raamwinkel.be/nl

Met een projectbord bouw je zeker

Een projectbord laten ontwerpen

Met een eigen bedrijf heeft u het er maar druk mee; reclame maken. Reclame is natuurlijk een belangrijk onderdeel van uw werk. U moet natuurlijk een hoge omzet draaien en dit bereikt u alleen maar door middel van goede reclame. U kunt kiezen voor verschillende soorten van reclame, maar wat is nu eigenlijk een goede manier van reclame maken? Tegenwoordig gebeurt dat erg veel online. Maar omdat dit zo vaak gebeurd gaan mensen hier overheen lezen, ze vinden het namelijk te veel worden en kijken er daarom overheen. Ook bereik je niet een hele doelgroep. Hoe je dat wel bereikt? Door een project bord te laten plaatsen! Mensen rijden hier namelijk voorbij en dit zal mensen zeker gaan opvallen. En is het ontwerpen van een projectbord moeilijk en prijzig? Nee, tegenwoordig is dit voor een koopje zo geregeld!

 

Hoe zit dit in zijn werk, een bouwbord ontwerpen?

Het ontwerp van een bouwbord kan eenvoudig online gemaakt worden. Er zijn hier speciale, handige maar vooral eenvoudige programma’s voor die u stap voor stap door het ontwerp heen helpen. Alles is mogelijk dus u kunt uw creatieve ei er zeker in kwijt. Duur is het ook niet, als u kiest voor een goed bedrijf dan komt u er achter dan het voor een scherpe prijs geregeld kan worden.

Bezoek de website voor meer informatie : https://strijkerbuitenreklame.nl/maatwerk-producten/projectborden/