Verbeter resultaten van uw personeel met unieke business games

De tijd van saaie presentaties over hoe het beter moet binnen een bedrijf is voorbij. Met de unieke business games van Eagle’s Flight leert uw personeel op een originele manier efficiënter werken. Situaties waar uw werknemers dagelijks mee te maken hebben zijn vertaald naar originele scenario’s waarbij het zelf ontdekken van de juiste antwoorden centraal staat. Mensen leren nu eenmaal meer van hun eigen ervaringen dan van passieve presentaties, dat is waarom business games een efficiënte manier is om uw medewerkers de juiste vaardigheden te leren. Eagle’s Flight heeft ervaring in experimenterend leren sinds 1988 waardoor u zeker kunt zijn van een kwalitatieve training.

Leren met business games in verschillende scenario’s

Het efficiënt opleiden van uw personeel door middel van business games gebeurt door middel van verschillende scenario’s. Zo leert uw personeel slim werken in een game die zich afspeelt in een (fictieve) woestijn. Hier leren uw werknemers door samen te werken, een goede voorbereiding en door georganiseerd te werk te gaan de concurrentie voor te blijven. En in een business game die zich afspeelt in een politieke vergadering van wereldleiders leren uw werknemers omgaan met druk en hindernissen door het toepassen van effectieve communicatie en vertrouwen. Eagle’s Flight biedt een zestal scenario’s die volledig op maat worden gemaakt voor uw organisatie.

Business games zijn goed voor het teamverband

In een organisatie is er niets zo belangrijk dan dat het team uitstekend samenwerkt. Hierdoor wordt niet alleen de sfeer verhoogd, maar wordt er ook efficiënter gewerkt. Met de business games van Eagle’s Flight versterkt u het teamverband door het spelen van unieke scenario’s waarbij uw team moet samenwerken om het spel tot een goed einde te brengen. De verschillende scenario’s zijn ontwikkeld om uw personeel op een interessante en plezierige wijze om te laten gaan met allerlei situaties die zich op de werkvloer voor kunnen doen. In elke business game van Eagle’s Flight staat het effectief werken in teamverband centraal.   

Bezoek de website voor meer informatie :