Samen in Zaken
Image default
Zakelijke dienstverlening

Van tag tot biometrie: welke prikklok kiest u?

EasySecure International is een bedrijf dat zich specialiseert in innovatieve tijdregistratiesystemen. Ze maken deze voor u op maat, zodat u exact inzicht krijgt in wat uw personeel doet, hoe laat ze binnenkomen en weggaan en waar ze zijn geweest. U bepaalt wat u met uw tijdregistratiesysteem wilt doen en EasySecure International realiseert het voor u. Om dat te doen bieden ze verschillende applicaties aan. Deze werken met een tag, kaart of code, maar kunnen ook gebruikmaken van de mobiele telefoon of zelfs van biometrische gegevens. Heeft u een nieuwe prikklok nodig? Dan is het verstandig om samen met EasySecure goed na te denken over de klok die u nodig heeft.

Een prikklok met kaart, tag of code

Kiest u voor een tijdregistratiesysteem dat werkt met een kaart, een tag of een code, dan heeft dat verscheidene voordelen:

  • U geeft elk personeelslid een persoonlijke kaart voor toegang, maar die ook gedragen kan worden als identificatie voor uw beveiliging.
  • U bepaalt wie waar wel en niet naar binnen mag. Dat is ook bijzonder handig als u klanten ontvangt en deze alleen in bepaalde gedeelten van uw gebouw toe wilt laten.
  • U ziet gemakkelijk wanneer iemand binnenkomt, welke ruimtes ze hebben bezocht en wanneer ze weer naar huis gegaan zijn.

De voordelen zijn groot, maar er zijn ook nadelen. Een kaart of tag is gemakkelijk vergeten of kwijtgeraakt. U moet de kaarten aanschaffen, onderhouden en uitdelen en er zorg voor dragen dat deze de juiste bevoegdheden bevat. Deze nadelen zijn gemakkelijk op te lossen met een ander tijdregistratiesysteem van EasySecure International, zoals een prikklok.

Mobiele telefoon en biometrie

De prikklok van de toekomst werkt met een mobiele telefoon of zelfs met biometrische gegevens. EasySecure International kan u ook aan deze systemen helpen. Uw personeel raakt een telefoon bijna nooit kwijt en vergeet deze ook nauwelijks. Laat u een scan van de vinger of het gezicht uitvoeren? Dan heeft u dat probleem helemaal niet meer.

Gerelateerde artikelen

Goederen importeren uit China en mogelijke communicatievalkuilen

Vertrouw op een professionele douane expediteur voor uw gehele expeditie

Incassobureau inschakelen voor je bedrijf