Uw fusten bestellen bij een echte specialist

Wilt u fusten bestellen en bent u op zoek naar fusten van hoogwaardige kwaliteit en heerlijk bier met een frisse afdronk? Bij Horecabier koopt u fusten met bier dat gebrouwen wordt in een gerenommeerde Nederlandse brouwerij. Ze brouwen bier dat herkenbaar is aan de verfrissende smaak met het bittertje en natuurlijk de neutrale goudtint. U heeft de keuze tussen verschillende soorten kwaliteitsbier. Zo kunt u ook gaan voor het speciaal bier dat met vakmanschap en passie gebrouwen wordt. Het bier wordt gebrouwen met natuurlijke ingrediënten en water uit de bron.

De voordelen van fusten van de specialist

Wanneer u uw nieuwe fusten bestelt bij Horecabier, zitten er voor u een aantal voordelen aan. Het fijne van bestellen bij Horecabier is dat er geen verplichte hoeveelheid is die u moet afnemen. U bepaalt zelf of u één of meerdere fusten bestelt. De fusten worden geleverd in diverse formaten. Zo kunt u kiezen voor een fust van 20, 30 of 50 liter. Ook een tank van 1.000 liter behoort tot de mogelijkheden bij deze specialist. Naast dat er geen verplichte hoeveelheid is die u moet afnemen, zijn er nog een aantal andere voordelen:

  • Landelijke levering
  • Binnen 24 uur bezorgd
  • Gebrouwen in een Nederlandse brouwerij
  • Geen onvoorziene kosten

Droomt u ook van uw eigen bier?

Bent u zelf ook een echte bierliefhebber en wilt u uw gasten laten genieten van uw eigen biermerk? Bij Horecabier kunt u uw eigen bier laten brouwen. Met uw eigen bier kan uw naamsbekendheid vergroot worden. Verras uw gasten door het creëren van een unieke beleving en heerlijk speciaal gebrouwd bier. Naast het bier kunt u namelijk ook glazen, bierviltjes en een tapruiter met uw logo erop bestellen. Als dit graag voor uw bedrijf wilt, dan kunt u eenvoudig contact opnemen met de medewerkers van dit bedrijf. Zij kunnen u hier alles over vertellen.

https://horecabier.nl/