Speakers, versterkers en andere audioapparatuur

Power Dynamics en SkyTec luidsprekers

Bij ons ontdek je geluidsapparatuur van verschillende topmerken, bijvoorbeeld Power Dynamics en SkyTec. Power Dynamics staat bekend om zijn zeer solide geluidsitems, van PA-luidsprekers tot DJ Mixers en eersteklas kabels. Dit merk biedt een buitengewone waarde voor je geld. SkyTec luidsprekers en andere geluidsproducten zijn eveneens een buitengewone waarde voor je geld. Dit merk heeft een behoorlijke bekendheid opgebouwd in de licht en geluidsindustrie en biedt alles, van bekwame versterkers tot veelzijdige Bluetooth-luidsprekers.

 

 

Koop een rookmachine of koop een blacklight-lamp

Een bijeenkomst is natuurlijk niet compleet zonder een degelijk kader, want het oog heeft ook nog iets nodig! Discolampen, reflecterende ballen en flitsers geven uw gelegenheid een echt vrolijke sfeer. Blacklight lamp of rookmachine kopen? Of aan de andere kant zelfs een bellenblaasmachine voor een dagje uit de lucht? En toch ben je aan het eind van de dag naar de geschikte plek gegaan. Uiteraard hebben we ook alle essentiële versieringen voor uw verlichting en verbeteringen, bijvoorbeeld audiokabels en podia. Onderzoek ons ​​brede assortiment met verschillende items en merken.

Koop een megafoon of draadloze microfoonset

Of u nu uw meest recente nummer in uw thuisstudio gaat opnemen of op zoek bent naar een versterker op afstand voor een avondje karaoke, u kunt bij ons terecht. Wij bieden verschillende versterkers en extra’s aan, maar u kunt bij ons ook een headset of een microfoonset kopen. Start je eigen karaokeclub met een totale karaokeset met mondstukken, een versterker en speakers of koop een tafelontvanger voor een open locatieraamwerk. Van retro tot heden of zelfs in een prachtige, prachtige schaduw – het is allemaal denkbaar!

HiFi-versterkers en PA-luidsprekers

Je favoriete muziek klonk nog nooit zo goed thuis als met een van onze hifi-versterkers. Het maakt niet uit of je graag een cd speelt, afstemt op de radio, ouderwets of in het geval dat je gewoon voor Bluetooth gaat, omdat je door verschillende alternatieven kunt bladeren. Uiteraard kies je een PA speaker voor een live expositie. We bieden PA-geluidssysteemversterkers voor vrijetijdsbesteding of deskundig gebruik, waar u door verschillende merken en waardebereiken kunt bladeren. Vergeet niet om een ​​paar ongelooflijke luidsprekers te kiezen met je nieuwe versterker!

Bezoek de website voor meer informatie : https://audiogigant.nl/