Premie zorgverzekering 2019

Elk jaar worden er wijzigingen doorgevoerd in de zorg die invloed kunnen hebben op uw zorgverzekering. De kosten kunnen bijvoorbeeld veranderen, maar het kan ook zijn dat bepaalde zorg niet meer vergoed wordt met de verzekering die u nu heeft. Als blijkt dat uw basisverzekering hierdoor niet meer de zorg vergoed die u gewend was, dan kunt u kiezen voor een aanvullende verzekering die deze kosten wel dekt. Bij Salland heeft u de keuze uit vijf aanvullende verzekeringen. Op onze website vindt u meer informatie over de premie zorgverzekering 2019 voor een basisverzekering van Salland.

Salland ziektekostenverzekering

Salland werkt al ruim anderhalve eeuw aan het toegankelijk maken van goede en betaalbare zorg. Als het om zorg gaat is kwaliteit erg belangrijk. Daarom doen we er alles aan om te zorgen dat u bij de beste artsen en specialisten bij u in de buurt terecht kunt. Daarnaast besteden we veel aandacht aan u als klant. Goede klantenservice staat hoog in het vaandel en u kunt bij Salland profiteren van korting op bepaalde hulpmiddelen, maar ook op sport en ontspanning. Het is immers niet alleen belangrijk om gezond te worden, maar ook om te werken aan de preventie van ziekte. 

Zorgverlener vinden

Het vinden van een zorgverlener die bij u past is niet altijd eenvoudig. Daarom helpen we u bij Salland graag bij het vinden van de juiste zorg. U kunt hiervoor gebruik maken van de zorgzoeker op onze website. Als u liever advies heeft van iemand die verstand van zaken heeft, dan kunt u gebruik maken van onze ZorgAdvies service. Hier helpen onze medewerkers u verder, ook met betrekking tot wachtlijsten of kraamzorg. De persoonlijke ZorgGids maakt u wegwijs als het gaat om regels en loketten binnen de zorg. Wilt u meer informatie over de premie ziektekostenverzekering 2019? Dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. We beantwoorden graag uw vragen.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.salland.nl/