Samen in Zaken
Image default
Zakelijk

online wijnen bestellen voor de feestdagen

Tijdens de feestdagen is online wijn bestellen een geliefde keuze. Het is gebruikelijk om bij speciale gelegenheden, zoals kerst, wijnen te selecteren die goed passen bij de feestelijke gerechten. Hier zijn enkele suggesties voor wijnen tijdens de feestdagen:bischopwijnen, Tijdens Sinterklaas wordt traditioneel bisschopswijn gedronken. Dit is een gekruide wijn die goed past bij de sfeer van het feest. Wijntips voor kerst, Bij het kiezen van wijn voor kerst is het handig om wijntips te overwegen die goed passen bij de geplande gerechten. Rode wijnen, zoals Tempranillo, en volle, complexe wijnen kunnen goede keuzes zijn voor het kerstdiner. Stijlvolle wijnen voor de feestdagen: Voor een feestelijk diner kunnen stijlvolle wijnen de verschillende gangen bekronen. Denk aan wijnen die vol, rond en complex zijn, met intense aroma’s die goed samengaan met de feestelijke gerechten.Bij het kiezen van wijn voor de feestdagen is het belangrijk om rekening te houden met de smaakvoorkeuren van de gasten en de gerechten die geserveerd zullen worden, zodat de wijn en het gerecht elkaar aanvullen en versterken.

Tijdens de feestdagen is het gebruikelijk om online dessertwijnen bestellen en te serveren als afsluiting van een feestelijke maaltijd. Hier zijn enkele suggesties voor dessertwijnen die goed passen bij kerstdesserts: Port, Een heerlijke, zoete port is een klassieke keuze als dessertwijn. Het past goed bij chocoladedesserts, notentaart of een kaasplankje. Sauternes, Deze Franse witte wijn is rijk en zoet, en vormt een uitstekende combinatie met desserts zoals crème brûlée, foie gras of fruitige desserts. Moscato d’Asti, Deze licht sprankelende, zoete Italiaanse wijn is perfect bij lichte desserts, fruitige taarten of als verfrissend drankje. Sherry, Een zoete sherry, zoals Pedro Ximénez, is een heerlijke keuze bij desserts met karamel, noten of gedroogd fruit. Bij het kiezen van dessertwijnen is het belangrijk om rekening te houden met de smaken van de geserveerde desserts, zodat de wijn en het dessert elkaar aanvullen en versterken.

Dessertwijnen passen goed bij verschillende nagerechten. Hier zijn enkele suggesties voor nagerechten die goed samengaan met dessertwijnen: Romige Toetjes en ijs, Voor romige nagerechten en ijs passen zwoele, rijke en zachte dessertwijnen goed. Denk aan muskaatwijnen, zoals Italiaanse moscato d’Asti, die expressieve aroma’s hebben van abrikoos, perzik, vanille of karamel. Chcocoladedesserts Dessertwijnen met een intense zoetheid en frisheid passen goed bij nagerechten met chocolade. Denk aan dessertwijnen zoals Italiaanse witte wijn van ingedroogde druiven, met intense zoete en frisse smaken, die heerlijk zijn bij nagerechten met chocolade. Fruitige nagerechten Voor fruitige nagerechten kunnen dessertwijnen zoals Sauternes, gemaakt van de sémillon druif, met smaken als tropisch fruit en honing, een goede keuze zijn.Bij het kiezen van dessertwijnen is het belangrijk om rekening te houden met de smaken van het nagerecht, zodat de wijn en het nagerecht elkaar aanvullen en versterken.

https://www.dewijnrebel.nl/