Samen in Zaken
Image default
Bedrijven

Ondernemingsplan op maat

Direct een professioneel ondernemingsplan

Heeft u snel een uitstekend ondernemingsplan nodig? Wij kunnen daar voor zorgen zodat u deze snel kunt indienen bij uw huisbank, het crowdfundplatform of investeerder.
    
De meest relevante analyses en financien verwerken wij in uw plan. Heeft u nog twijfels gedurende de onderhandelingen met de pandeigenaar of investeerder?  Dat is nog geen man overboord, wij ondersteunen u namelijk gedurende het hele traject tot aan het moment dat u gefinancierd wordt.
    
Online zijn er veel aanbieders die zich presenteren als schrijvers van ondernemingsplannen, echter wat wij bieden is  service en begeleiding tijdens het gehele proces. Goedkoop zijn we niet maar we bieden ouderwets goede service. Een bedrijfsplan in bezit als uw plannen niet worden gefinancierd, daar heeft u niets aan en is zonde van het geld.
    

Begeleiding op maat

We helpen u tevens met de onderhandelingen bij de pandeigenaar of investeerder. Er zijn namelijk  veel zaken onderhandelbaar dan alleen de huursom. Bovendien hebben wij voor de horeca een netwerk in garantstellers voor uw lening.

Uw bedrijfsplan wordt geheel volgens uw wensen en huisstijl ingericht. U kunt dus door ons kantoor met een gerust hart uw ondernemingsplan laten schrijven. We zijn voordelig in prijs omdat we efficiënt kunnen werken met een klein team. Derhalve is het ook voor u bereikbaar om een professioneel business plan te laten opstellen.

Contacteer ons meteen en maak uw dromen van een eigen succesvolle onderneming waar. We hebben een zeer hoog succespercentage bij financiers. Wat betreft pandeigenaren en gemeentes, dit verschilt per onderneming en gemeente, maar in principe zien ook zij graag bedrijvigheid in de buurt. Wij kunnen u adviseren hoe dit gesprek aan te gaan en hoe te onderhandelen.

U bent met ons dus zeker van service en hoge kwaliteit. Bel of mail ons gerust of kom langs op kantoor.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.ondernemingsplan-laten-schrijven.nl

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg je vracht naar de andere kant van de wereld?

Handige apparaten

Geïnteresseerd in vloerroosters?