Laat uw kelder waterdicht maken door een expert

Er is niets vervelender dan wateroverlast in de kelder, maar een kelder waterdicht maken is niet een klusje dat u zo kunt klaren. Toch is het belangrijk dat u snel actie onderneemt, want wat begint als een klein lek, eindigt vaak met talloze problemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schimmels, ongedierte en dure waterschade. Allemaal dingen waar u zich natuurlijk liever geen zorgen over maakt. Gelukkig kunt u hiervoor terecht bij BODIMA, een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in verschillende renovatie- en restauratietechnieken. Meer weten? Lees dan snel verder!

Kies uit verschillende technieken

BODIMA kan verschillende technieken gebruiken om uw kelder waterdicht te maken. We bespreken ze hieronder:

  • Het BODIMA-procedé. Deze werkwijze wordt over het algemeen gebruikt om kelders van binnenuit waterdicht te maken, maar kan ook vanaf de buitenkant worden toegepast. Bij het BODIMA-procedé worden er drie mortellagen op de muren aangebracht en twee op de vloer.  Door deze materialen te mengen, ontstaat er een chemische reactie die ervoor zorgt dat de kelder direct volledig waterdicht is.
  • Voegbanden. In sommige situaties gaat de voorkeur in plaats van de bovenstaande procedure uit naar het aanbrengen van voegbanden. Deze elastische banden worden aangebracht op plekken waar sprake is van scheuren of waar deze verwacht worden. De banden zijn 100% betrouwbaar en zullen ervoor zorgen dat de scheuren volledig gedicht worden.
  • Er zijn nog enkele, minder vaak gebruikte technieken om kelders waterdicht te maken. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met BODIMA.

Over dit ervaren bedrijf

BODIMA is een bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van renovatie en restauratie. Het werd opgericht in 1961 en is inmiddels werkzaam in zowel Nederland als België. Naast het waterdicht maken van kelders, biedt het bedrijf nog talloze vergelijkbare diensten aan. Bekijk de website voor meer informatie en neem contact op om een afspraak te maken.

https://bodima.eu/