Samen in Zaken
Image default
Particuliere dienstverlening

Kies een tandarts die een volledige narcose geeft

Niet iedereen is een held die met een glimlach de tandartsstoel in kruipt. Angst voor de tandarts komt dan ook regelmatig voor. Sommige mensen vinden het gewoon niet leuk om naar de tandarts te gaan, maar doen dit wel. Voor anderen neemt de angst zulke grote vormen aan, dat men de behandeling uitstelt of simpelweg die stoel niet in durft te stappen of een paniekaanval krijgt. Bij Tandartspraktijk St. Jozef, tandarts in Deventer, hoeft u niet meer bang te zijn voor uw afspraak. Want zij bieden als tandarts een volledige narcose aan waardoor u van de gehele tandartsingreep helemaal niets merkt.

Een volledige narcose

Een tandarts in Deventer die zichzelf gespecialiseerd heeft in het behandelen van angstige patiënten gaat altijd eerst een gesprek met u aan. Bij deze praktijken heerst er altijd een rustgevende en aangename sfeer. Tijdens het gesprek wordt er gekeken naar de reden voor uw angsten en wat voor u de beste oplossing is. Vervolgens komt u samen tot een conclusie waar u zich het beste bij voelt en wordt de behandeling ingepland. U mag vanaf 6 uur voor de afspraak niet meer eten en drinken en ook roken mag niet. Een anesthesist brengt u vervolgens onder narcose en houdt uw gezondheid in de gaten, terwijl de tandarts werkt. U wordt weer wakker gemaakt en mag na een uurtje bijkomen de praktijk verlaten. Zorg er wel voor dat u wordt opgehaald, want u mag dan nog niet rijden.

Twee oplossingen voor angstige patiënten

Tijdens het gesprek met de tandarts in Deventer worden verschillende opties aangeboden. Eén daarvan is dus dat de tandarts u een volledige narcose geeft, maar een sedatie is ook mogelijk. U krijgt dan vóór de behandeling een combinatie van pijnstillers toegediend, in tabletvorm of met een injectie, en dat maakt u rustig. Het verschil is dat u dan nog wel bij bent tijdens de behandeling. Tandartsangst is met deze twee opties dus niet meer nodig. Ga een gesprek aan met deze tandarts over volledige narcose in Deventer óf sedatie en ontdek wat voor u het prettigst is.