Installateur van laadpalen voor publieke laadpunten gezocht

Of u nu een particulier bent of ondernemer, het is goed mogelijk dat u op zoek bent naar een installateur van laadpalen voor het aanleggen van publieke laadpunten. Elektrisch rijden wordt steeds populairder. Niet alleen is het goedkoper in vergelijking met andere vormen van brandstof, maar elektrisch rijden is tevens vele malen beter voor het milieu. Bovendien kan het u ook nog eens een aangenaam belastingvoordeel opleveren.

Dit alles maakt elektrische rijden dus aantrekkelijk, maar om naar behoren gebruik te kunnen maken van dit soort auto’s zult u gebruik moeten maken van publieke laadpunten. U wilt immers uw auto gewoon voor de deur kunnen parkeren. Maar ook op het werk wilt u gebruik kunnen maken van een laadpaal. Als ondernemer wilt u het voor uw werknemers en klanten zo gemakkelijk mogelijk maken. Laat daarom laadpunten aanleggen door een installateur van laadpalen.

Waar vind ik een installateur van laadpalen?

Voor zowel particulieren als ondernemers brengen laadpunten diverse voordelen met zich mee. Voortaan beschikt u over een oplaadpunt in de buurt of zelfs recht voor uw woning. Als ondernemer hebt u daarnaast de optie elektrische auto’s als leaseauto aan uw medewerkers aan te bieden. Bovendien kunnen zij en uw klanten voortaan hun auto opladen op de parkeerplaats van uw kantoor. En dat wordt gewaardeerd!

Echter wilt u natuurlijk niet zomaar een installateur van laadpalen. U heeft wensen en u wilt er zeker van zijn dat de installateur hieraan kan voldoen. U zoekt iemand met expertise en ervaring. Of u nu een laadpaal voor persoonlijk of zakelijk gebruik wilt laten plaatsen, u kunt terecht bij ChargePro.

Waarom kiezen voor ChargePro?

Bij ChargePro vindt u diverse oplossingen voor uw laadpaal. Deze palen worden veilig en vlug geplaatst. Bovendien worden de palen van duurzame materialen gemaakt, zodat het milieu niet te veel belast wordt. De palen zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week zichtbaar. Zo bent u er altijd zeker van dat uw elektrische wagen voldoende opgeladen is voordat u deze gaat gebruiken.