Category Archives: Industrie

Kies voor een CE-gecertificeerd hijswerktuig

Wanneer u een hijswerktuig koopt of huurt, wilt u natuurlijk wel dat deze aan alle veiligheidseisen voldoet. Dan weet u namelijk zeker dat u gereedschap ter beschikking heeft dat veilig en betrouwbaar is. U vraagt zich waarschijnlijk af waar u dit hijsgereedschap dan vandaan haalt. Dat is heel simpel! U bestelt of reserveert het eenvoudig in de webshop van BMI Hijsgereedschap. Het materieel van dit bedrijf is namelijk CE-gecertificeerd en voldoet daarmee aan de strengste Europese veiligheidseisen. Daarnaast voorzien de experts van het bedrijf u van instructies over hoe u veilig omgaat met het geleverde materiaal. Door het gereedschap dat u nodig heeft bij dit bedrijf te bestellen, waarborgt u dus de veiligheid op de werkvloer.

Een ruim assortiment met gereedschap van de beste kwaliteit

Welk hijswerktuig u ook nodig heeft, u vindt het in de webshop van BMI Hijsgereedschap. Bij dit bedrijf kunt u allerlei gereedschappen van topkwaliteit huren, waaronder:

  • Hefmagneten
  • Combistekers
  • Pallethaken en evenaars

Het bedrijf heeft werkelijk alles wat u nodig heeft voor uw hef- en hijswerkzaamheden in hun assortiment. Daarbij kiest u uit materieel van topkwaliteit van merken als Delta, ATEX en Beco. Welk gereedschap u ook nodig heeft, u koopt of huurt het bij BMI Hijsgereedschap altijd tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Altijd een passend en deskundig advies

Twijfelt u welk hijswerktuig het beste aansluit op uw wensen? Dan staan de experts van BMI Hijsgereedschap voor u klaar met een passend advies. Ze denken graag met hun klanten mee. Dankzij hun jarenlange hef- en hijservaring hebben ze zeker het antwoord op al uw vragen. Daarnaast vertellen ze u ook graag hoe u het gereedschap dat u bij hen bestelt het best kunt onderhouden. Door het materieel op de juiste manier te onderhouden, verlengt u namelijk de levensduur ervan en zo haalt u het meeste rendement uit uw investering.

https://www.hijsgereedschap.nl

Kunststof spuitgieten in het productieproces

Door toedoen van kunststof spuitgieten kunt u producten in zeer nauwkeurige vormen vervaardigen. Heeft u zelf niet de juiste materialen of mogelijkheden om binnen uw bedrijf kunststof producten in een speciale vorm te vervaardigen? Dan kunt u diverse partners voor inschakelen. De meest voorkomende manier om kunststof om te zetten in nauwkeurige vormen, is met thermoplasten. Deze thermoplasten worden bij het verwarmen plastisch of buigzaam, waardoor u scherpe vormen kunt vormgeven. Naber Plastics kan u hier verder bij helpen. Door dit bedrijf worden de juiste vormen op waarde geschat. Nabewerking is vrijwel niet nodig.

Kunststof spuitgieten toepassen

Onder invloed van druk en een hoge temperatuur wordt een kunststof thermoplast als het ware in zijn vorm gegoten. Hierbij komt een zogenaamd matrijs om de hoek kijken. Dit is een ruimte of holte waarin de gewenste vorm is aangegeven. De kunststof thermoplast wordt hier doorheen gedrukt. Het resultaat is een product in de perfecte vorm, zonder dat u hier nog iets aan hoeft te doen. Deze methode die wordt gebruikt voor het spuitgieten van kunststof is zeer gewild om deze reden. In dit discontinu proces wordt het kunststof eindproduct voor u op maat gemaakt en dat kent veel voordelen voor u als uiteindelijke afnemer of opdrachtgever.

De vele voordelen van dit product

Een kunststof spuitgiet heeft grote voordelen voor ieder type bedrijf. Er is een mogelijkheid tot massaproductie en dat betekent dat bedrijven met een grote vraag snel het gewenste product in handen hebben. U heeft daarbij veel vrijheid in het uiteindelijke ontwerp dat de matrijs ingaat én bij een groter aantal afnames is dít de methode die in principe het goedkoopst uitvalt. Hoewel een kunststof thermoplast relatief licht in gewicht is, is het materiaal en de vorm na productie erg stevig. Bent u op zoek naar de meest efficiënte manier om kunststof producten te produceren in een specifieke vorm? Dan is kunststof spuitgieten voor u het meest geschikt.

https://naberplastics.com/

Een goede voegenfrees geeft uw muur een tweede leven

Weet u al wat u kunt bewerkstelligen met een voegenfrees? Zo ja, dan heeft u deze vast al eens gebruikt en zijn de voordelen u bekend. Zo niet: dan is het de hoogste tijd dat u dit stuk gereedschap leert kennen. Zeker wanneer u ontevreden bent over de uitstraling van uw muren. Deze frees biedt u namelijk de mogelijkheid om uw muur, eventueel in combinatie met een grondige schoonmaak of stralen, weer zo goed als nieuw te krijgen. De sleutel schuilt namelijk in uw voegen.

Voegen herstellen met behulp van een voegenfrees

Wanneer uw muur niet meer de uitstraling heeft die deze ooit hard, dan wilt u hier natuurlijk iets aan doen. Er zijn diverse manieren om een muur weer schoon te krijgen en de oude uitstraling te herstellen. Soms volstaat een grondige schoonmaak; in andere gevallen dient de muur gezandstraald te worden. Meestal zit het probleem echter niet in de stenen, maar in de voegen. Voegen verkleuren na verloop van tijd, of brokkelen af. De voegen hebben een grote invloed op de uitstraling van de muur. Vaak zijn de stenen nog wel mooi, of weer mooi te krijgen, maar laat de uitstraling van de voeg te wensen over. Met een voegenfrees zet u een eerste stap naar de renovatie van uw voegen. Gaat u uw muren opnieuw voegen, dan zult u verbaasd zijn over wat voor een enorm verschil dit kan maken.

De juiste frees voor elke muur

Bij een specialist zoals Diacom vindt u een voegenfrees voor elke muur. De beste prestaties worden geleverd door diamantfrezen. Deze hebben de hardheid om elke voeg effectief uit te hollen zodat u nieuwe voegen aan kunt brengen en uw muur weer als nieuw kunt laten ogen. Ook zijn er voegenfrezen voor buitenmuren, binnenmuren en tegels. Elke soort voeg kunt u dus effectief aanpakken.

https://www.diacom.nl/b2c/