Category Archives: Horeca

Blijf wakker door een espressomachine te huren

Heb jij binnenkort een bijeenkomst? Huur dan een espressomachine bij Bar Company? Vooral in Nederland zijn er niet veel mensen die niet van koffie houden. Daarom is een goede espresso vaak welkom bij veel mensen. Organiseer je ‘s ochtends een receptie of een bijeenkomst? Dan is het wel handig als jouw gasten ook wakker blijven. Espresso is een erg sterke koffie en bevat relatief veel cafeïne. Als jij een espressomachine gaat huren blijven jouw gasten geconcentreerd en gefocust op wat jij te bieden hebt.

Espresso als basis van veel soorten koffie

Afzonderlijk is espresso erg lekker. Maar espresso wordt ook gebruikt voor veel andere koffierecepten. Denk bijvoorbeeld aan een caffè latte. Deze koffie met wordt gemaakt met espresso als basisingrediënt. Net als een cappuccino of een caffè macchiato. Daarom heb je altijd een boel verschillende koffiesoorten in de aanbieding als je een espressomachine huurt. En weet je zeker dat al je gasten bediend kunnen worden. Zo beland niemand buiten de boot en zul jij een fantastische dag bieden al al jouw gasten.

Kwaliteitskoffie van Brinks

Bar Company heeft in samenwerking met Brinks Coffee Roasters een heerlijke specialty koffieblend ontwikkeld. Deze BC koffieblend is een combinatie van verschillende koffiebonen uit Antigua in Guatemala, Paraná in Brazilië en La Paz in Honduras. Bar Company probeert op veel fronten te verduurzamen. Daarom vinden wij het essentieel dat de koffie zowel duurzaam als eerlijk wordt verbouwd. Brinks heeft de boeren hoogstpersoonlijk bezocht. Hierdoor is hij waakzaam op het feit dat deze koffie voor eerlijke prijzen wordt geproduceerd. En zeg nou eens zelf. Zo’n duurzame kop koffie smaakt stiekem toch iets lekkerder.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.barcompany.nl/espressomachine-verhuur-bij-bar-company/