Samen in Zaken
Image default
Aanbiedingen

Het beste alternatief voor houten jaloezieën

Als je een doeltreffend, stijlvol en elegante raambekleding voor je huis zoekt, zijn houten jaloezieën iets voor jou. Natuurlijk hout verleent een luxe in je inrichting, traditioneel, modern, eigentijds en klassieke, houten jaloezieën kunnen hun weg naar de harten van de mensen charmeren. Ze voegen zachtheid en een warme gloed toe aan een kamer en dat laat een blijvende, blijvende indruk achter op de bewoners van het huis en hun bezoekers. Maar ondanks de schittering en charme van natuurlijk hout, moeten de meeste mensen met minder genoegen nemen omdat houten jaloezieën ongelooflijk duur zijn. Alle ramen van je huis met houten jaloezieën aankleden kost een heleboel geld. Voor je ontmoedigd raakt, laten we je snel verzekeren dat je kunt genieten van de voordelen van houten jaloezieën, maar voor een veel betaalbaardere prijs.

Voordelig alternatief kunststof houten jaloezie

Ja, je hebt ons goed gehoord. Wij bieden je de beste vervanger voor houten jaloezieën in de vorm van kunststof houten jaloezieën. Kunststof hout verwijst naar het materiaal dat meestal gemaakt is van PVC of composiet hout en dat het gevoel en het uitzicht van echt hout moet nabootsen, terwijl het duurzamer en veel goedkoper is. Ze hebben dezelfde aantrekkingskracht en ontwapenen je met hun charme als houten jaloezieën, geven je hetzelfde uiterlijk en gevoel maar veel zuiniger in je portemonnee. Kunststof houten jaloezieën zijn een openbaring geweest voor huiseigenaren over de hele wereld als alternatief voor de klassiekers zoals vouwgordijnen en plisségordijnen

Voordelen van kunststof houten jaloezieën

Ze zijn het minder dure alternatief voor houten jaloezieën en zitten boordevol voordelen. In tegenstelling tot hout zijn ze uiterst duurzaam en vochtbestendig en dus ideaal als raambekleding voor je badkamer of keuken waar er een hoge vochtigheidsgraat is en zullen niet kromtrekken of afbladderen zoals houten jaloezieën die een slechte relatie met water delen. Kunststof houten jaloezieën zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden en vergen geen langdurig proces.

Waar zijn kunststof houten jaloezieën dan van gemaakt?

Massieve pvc-jaloezieën

Deze massieve jaloezieën van imitatiehout zijn gemaakt van een materiaal dat lijkt op het vochtbestendige materiaal dat je in PVC buizen vindt. Deze jaloezieën hebben echter materiaal vermengd met UV-remmers en andere stoffen die bijdragen tot de stevigheid en duurzaamheid van deze jaloezieën. Ze werken als een zonnescherm voor je vensterjaloezieën en in tegenstelling tot plastic verkleuren of vervagen ze niet als ze langdurig aan de zon worden blootgesteld. 

Composiet jaloezieën

Velen hebben de neiging de termen “composiet” en “kunststof hout” door elkaar te gebruiken, maar terwijl de meeste composiet jaloezieën een soort kunststof houten jaloezieën zijn, zijn alle kunststof houten jaloezieën niet noodzakelijk composiet van aard. ook beter isolerend. De lamellen van deze composiet houten jaloezieën hebben een natuurlijke textuur die op natuurlijk hout lijkt.

https://www.raamdecoratie.com