Gezonde verrassing: geef een fruitmand cadeau

Een fruitmand kun je bestellen en laten bezorgen voor diverse gelegenheden. Of je nu iemand beterschap wilt wensen, wilt bedanken of een hart onder de riem wilt steken, met dit gezonde geschenk maak je een attent gebaar. De fruitmand is eveneens een gezonde verrassing om de geboorte van een kindje te vieren of wanneer je zomaar iemand blij wilt maken. Je kunt een bestelling voor dit geschenk online plaatsen en de fruitbox laten bezorgen op de datum die jij wenst. Bijvoorbeeld via Topfruit.nl. Op deze website heb je bovendien de keuze uit divers gevulde fruitmanden.

Verschillende fruitmanden

Via Topfruit.nl kun je een keuze maken tussen klassieke fruitmanden, fruitmanden met geschenken en speciale fruitmanden. Een fruitbox is te bezorgen in verschillende formaten, van een klein exemplaar tot een grote variant. De klassieke fruitmanden bevatten naast verschillende soorten fruit ook een fles Schulp sap. Dit sap is gemaakt van fruit afkomstig uit Nederlandse boomgaarden. Ga je voor een mand met geschenk dan kun je kiezen om bijvoorbeeld een noten, snoep, tijdschriften of lekkere fles wijn of champagne toe te voegen. De speciale fruitmanden bestaan uit het gebruikelijke fruit maar worden aangevuld met exotische fruit.

Persoonlijke touch

Bestel je een fruitbox bij Topfruit.nl dan kun je er verder voor kiezen een kaartje toe te voegen voor de ontvanger. Met een persoonlijk berichtje maak je jouw gezonde geschenk compleet. Je kunt jouw fruitmand overal in Nederland laten bezorgen. In de meeste gevallen kan dit geschenk binnen 24 uur al op de gewenste locatie zijn. Op maandag tot en met donderdag kun je de fruitmand de volgende laten bezorgen mits je voor 20.00 uur besteld. Voor vrijdag en zaterdag geldt dat je tot 17.00 uur kan bestellen. Doe je een bestelling op zaterdag dan wordt jouw gezonde geschenk op maandag bezorgd. Je kunt ervoor kiezen direct online te betalen maar ook na de bezorging betalen behoort tot de mogelijkheden.