FIOD Rotterdam

Iedereen heeft er wel eens van gehoord: de FIOD. Maar wat is dit precies? En wat gebeurt er als je een geschil hebt met de FIOD? De FIOD staat voor: Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst. De FIOD is de opsporingsdienst van de Belastingdienst en hebben als taak om financiële fraude en belastingfraude op te sporen en te bestrijden. Wanneer er signalen zijn van fraude, bijvoorbeeld het witwassen van zwart geld of ondernemingen die zich schuldig maken aan belastingontduiking, dan wordt er door de FIOD een onderzoek gestart. Financiële fraude en belastingfraude komt in vele organisaties en in alle lage van de bevolking voor. U kunt dus zowel als particulier en als onderneming in aanraking komen met de FIOD. Wanneer er signalen zijn waardoor de FIOD een onderzoek naar u start, dan is het wellicht raadzaam om een advocaat in te schakelen die u in dit proces kan bijstaan. De advocaten van Libertas Advocaten zijn gespecialiseerd in zaken omtrent toezicht, fiscaal recht en strafrecht en weten dus als geen ander hoe zij u de beste bijstand kunnen verlenen. Bent u in aanraking gekomen met de FIOD Rotterdam? En kunt u hierbij hulp gebruiken? Dan bent u bij Libertas Advocaten aan het juiste adres!

Gespecialiseerde bijstand van Libertas Advocaten

Wanneer u een geschil heeft met de FIOD, dan staan de advocaten van Libertas Advocaten, afkomstig uit de top van de gespecialiseerde sanctierechtadvocatuur én advocaten op het terrein van het fiscaal recht, voor u klaar. Door deze samenwerkingsverbanden kunnen verschillende rechtsgebieden worden gecombineerd en op deze manier kan er een deskundig tegenwicht worden geboden tegen de handhavende overheid. Daarnaast zijn alle advocaten goed op de hoogte van de business en prioriteiten van alle cliënten, waardoor gerichte vakkennis en ruime praktijkervaring leidt tot zeer doeltreffende oplossingen. Het uitgangspunt is altijd om een proces te voorkomen en u helder te adviseren over uw juridische positie, de praktische oplossingen en de (proces)strategie. Wanneer u in aanraking komt met de FIOD Rotterdam, dan is Libertas Advocaten een deskundige en waardige tegenstander van deze handhavende en toezichthoudende instantie!

Bijstand nodig? Neem contact op!

Heeft u een geschil met de FIOD Rotterdam? En bent u op zoek naar gespecialiseerde én betaalbare bijstand? Neem dan gerust contact  op met Libertas Advocaten. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over dit advocatenkantoor? Uiteraard kunt u dan ook contact opnemen en de medewerkers staan klaar om u te informeren.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.libertasadvocaten.com/