Category Archives: Financieel

Sameninzaken

Een efficiënter en transparanter inkoopproces met E-procurement

Heeft u al wel eens van E-procurement gehoord? Nee? Dan is het zeker aan te raden u hierin te verdiepen. Het kan uw bedrijfsprocessen namelijk een stuk versnellen en ervoor zorgen dat u meer tijd over houdt voor uw core business. U vraagt zich vast of hoe dit dan kan en wat E-procurement precies is. Kort gezegd omvat E-procurement het gehele inkoopproces van uw bedrijf. Dit begint zelfs al bij de sourcing en eindigt pas bij de factuurafhandeling. Dit hele proces kunt u laten automatiseren. Op deze manier maakt u uw inkoopproces niet alleen efficiënter maar ook transparanter. U krijgt namelijk ook een helderder inzicht in uw inkoopproces dan voorheen.

Hoe maakt u een dergelijk geautomatiseerd systeem?

Het maken van een systeem dat uw inkoopprocessen automatiseert, klinkt ingewikkeld en dat is het ook. Het kost veel tijd als u hier zelf mee aan de slag gaat. Schakel daarom een gespecialiseerd bedrijf als Grippr in. Zij ontwikkelen de software die u nodig heeft en zorgen ervoor dat alle stappen in het inkoopproces foutloos en efficiënt verlopen. Dit doen zij nauwkeurig en volledig op maat. Het inkoopproces van de ene onderneming is namelijk weer anders dan het inkoopproces van de andere onderneming. Door te investeren in een dergelijk systeem bespaart dat u op de langere termijn veel tijd én geld. Dat klinkt wel goed toch?

Kies een softwarepakket dat het beste bij u past

Het bedrijf Grippr geeft elke ondernemer de mogelijkheid te kiezen tussen diverse softwarepakketten voor E-procurement. Om erachter te komen welk pakket het beste bij uw onderneming past, kunt u het beste contact opnemen met dit bedrijf. De medewerker die u aan de lijn krijgt vertelt u dan graag meer over de mogelijkheden en denkt met u mee over de beste vervolgstappen voor uw bedrijf. Waar wacht u nog op? Zet vandaag nog de eerste stap naar een efficiënter en transparanter inkoopproces.

https://www.grippr.nl/
Sameninzaken

Speciale 2 euromunten voor een volledige verzameling

Als gedreven verzamelaar van allerlei soorten geldstukken, is het natuurlijk makkelijker als u het gewenste stuk snel vindt. Bij Coins4all staan ze u graag bij in uw zoektocht naar de zeldzaamste muntstukken. Vind daarom speciale 2 euromunten uit verschillende Europese landen in hun assortiment. Misschien zit hier net wel degene tussen die u al jarenlang zoekt om uw collectie compleet te maken. Heeft u het gewenste muntstuk gevonden? Dan bestelt u deze eenvoudigweg online en verheugt u zich op een snelle levering van het sluitstuk van uw verzameling.

Makkelijk beschikken over unieke muntstukken

Wanneer u een van de speciale 2 euro munten bij Coins4all bestelt, is het ook mogelijk om deze in een mooie omkadering aan te krijgen. Zo verpakken zij het unieke geldwaar in een coincard. Dit is een kaart waarbij het speciale thema van de munt wordt uitgebeeld. Daarmee voegt u weer een mooi ogend pronkstuk toe aan uw collectie. Vele herdenkingen of historische gebeurtenissen zijn vereeuwigd op speciale 2 euro munten en u wilt absoluut niet dat deze ontbreken in uw collectie.

Selecteer eenvoudig het gewenste geldstuk

Hoe gaat de service bij Coins4all precies in zijn werk? In de webshop navigeert u snel naar het gezochte muntstuk door middel van filters en zoektermen. Als u niet zoekt naar een specifiek stuk, bladert u eenvoudigweg door de vele categorieën totdat u iets tegenkomt wat u interesseert. Vervolgens duidt u de gewenste producten aan en gaat u over naar bestellen. Voor uw betaling geniet u van de veiligheid van uw eigen bank of een breed aanbod aan andere betaalmiddelen. Daarna kunt u uw levering snel verwachten. Wanneer u een bestelling plaatst boven de €75,-, hoeft u geen verzendkosten te betalen. Twijfel daarom niet om uw muntenverzameling eenvoudig uit te breiden via de vele mogelijkheden in het aanbod van Coins4all. Profiteer van de uitstekende service en vervolledig uw muntenverzameling.

https://www.coins4all.nl/
Sameninzaken

Het verschillen tussen administratiekantoor Almelo en een accountantskantoor

 

Voor bijhouden van de administratie in een bedrijf zijn er vaak verschillende rollen. Van boekhouder, accountant tot administrateur. Allemaal houden ze zich bezig met de financiële administratie. Maar er zit een verschillen. Net Zoals er ook een verschil zit tussen een administratiekantoor en een accountantskantoor. Het werk dat gedaan wordt bij een administratiekantoor Almelo is in principe hetzelfde als dat bij een accountantskantoor. Maar er zit een belangrijk verschil tussen. Het grootste verschil is namelijk dat bij administratiekantoor Almelo geen accountant werkzaam is die de jaarrekeningen aftekent. Met andere woorden, als een administratiekantoor Almelo geen  accountant heeft die de eindverantwoordelijkheid neemt voor de jaarrekeningen kan het nooit een accountantskantoor zijn!

Administratiekantoor Almelo

Wat doet een administratiekantoor Almelo dan wel?  Zij verzorgen de administraties voor klanten. Dit kan het bijhouden van de financiële administratie tot een jaarrekening opstellen zijn. Ze mogen deze alleen niet als eindverantwoordelijke indienen, hiervoor heb je een  accountantsverklaring nodig, waarvoor je dan weer een accountant voor nodig hebt. Bij het administratie kantoor in Almelo werken dan ook boekhouders en administrateurs.

 

Accountantskantoor

Bij een accountantskantoor werken ook boekhouders en administrateurs, netzo als bij het administratiekantoor in Almelo. Alleen de eindverantwoordelijk is de accountant. Hierdoor kan de accountant de  jaarrekeningen afteken. Zodra een accountant de jaarrekening heeft afgetekend geeft hij aan dat de administratie naar eer en geweten gevoerd is voor de klant. Natuurlijk zal een administratiekantoor in Almelo ook naar eer en geweten de administratie invullen,, alleen zij mogen deze verklaring niet afgeven.  Wil je toch gebruik maken van de diensten van het administratiekantoor Almelo omdat je niet perse een jaarrekening nodig hebt? Kijk dan op de website voor alle diensten en mogelijkheden die zij aanbieden. Je kunt ook een keer om de koffie gaan om de eens te kijken naar hoe ze werken.Sameninzaken

Alles wat je wil weten over hypotheken

Wellicht heb je al eens eerder een hypotheek afgesloten, maar misschien wordt dit je eerste keer. Bij het afsluiten van een hypotheek komen verschillende dingen kijken en daarom is het fijn om van tevoren te weten waar je aan begint. Dus wil je een nieuw huis of appartement kopen en ga je een hypotheek afsluiten? Lees dan snel verder om alles te weten te komen over hypotheken. 

 

Wat is een hypotheek?

Om te beginnen even een uitleg van wat een hypotheek precies is. Heel gemakkelijk gezegd is een hypotheek een lening om je huis te kunnen kopen. Het huis wat je koopt is echter een soort onderpand aan de bank, het huis wordt als zekerheid aan de bank gegeven.

 

De lening en aflossing

Om het huis te kunnen kopen leen je dus een bedrag bij de bank. Het geleende bedrag moet je terugbetalen aan de bank, hier moet je ook rente over betalen. Je betaalt dus meer terug dan dat je geleend hebt. Er zijn ook verschillende dingen die bepalen hoeveel je maximaal kunt lenen. Dingen zoals je inkomsten en uitgaven, spaargeld en de hoogte van de hypotheekrente bepalen hoeveel je mag lenen.

 

Je betaalt het bedrag dat je geleend hebt langzaam terug, dit heet aflossen. Je mag 30 jaar doen over het aflossen van je hypotheek. Iedere maand betaal je een deel van de aflossing aan de bank.

 

Het afsluiten van een hypotheek

Een hypotheek afsluiten is dus iets dat je niet zomaar doet. Het is verstandig om naar verschillende hypotheken te kijken en te bekijken wat het meest gunstig is bij jouw omstandigheden.

Je kan een hypotheek zelfstandig afsluiten, maar ook naar een hypotheekadviseur gaan. Een goede hypotheekadviseur (tip: De Boer Lelystad) is onafhankelijk en geeft objectief advies. Dit advies gaat over jouw persoonlijke situatie, waardoor het de juiste inzichten geeft.

 

Hypotheek wijzigen of herberekenen

De rente is niet altijd even hoog. In sommige periodes is de rente zelfs heel laag, bijvoorbeeld vlak na de crisis waren de rentes heel laag en werd het dus heel gunstig om een huis te kopen. Ook voor de huiseigenaars die al een hypotheek hadden was het gunstig om deze te laten herberekenen. Je kijkt dan of de hypotheek nog steeds bij jou past of dat er een gunstigere optie is. Ook dit kan weer bij je hypotheekadviseur.

 

Succes!

Bij het afsluiten van een hypotheek komt meer kijken dan je in de eerste instantie zou denken. Het is dus verstandig om je goed te laten adviseren.

https://www.deactievemakelaar.nl
Sameninzaken

Investeren in crypto’s: slim of onverstandig?

Investeren in crypto’s: slim of onverstandig?

Als jij eraan denkt om je geld te gaan investeren, dan zal je moeten besluiten waarin je het wilt gaan beleggen. Je kunt overwegen om een spaarrekening te openen, je kunt aandelen kopen en je kunt investeren in vastgoed.

Dit zijn allen vrij gangbare manieren om je geld te vermeerderen, ook al is er bijna nooit een garantie dat je er grote winsten mee maakt. Een andere optie die je hebt is door je geld te investeren in cryptocurrency’s. Deze aanpak heeft al vele mensen rijk gemaakt, maar, zoals je beneden kunt lezen, de risico’s zijn groot. Lees hier over de aandachtspunten die je moet kennen voordat je gaat investeren in cryptocurrency.

De markt schommelt enorm

Eén van de redenen waarom er grote winsten gemaakt kunnen worden als je gaat handelen met cryptocurrency’s is dat de koers veel meer schommelt dan die van standaard valuta. Deze kan van het ene moment op het andere moment compleet kelderen en er is geen garantie dat de oude waarden daarna weer worden bereikt.

Het is de kunst om op het juiste moment te kopen en op het juiste moment weer te verkopen, maar daarvoor moet je stalen zenuwen hebben. Daarbij is het goed om ook met grote verliezen rekening te houden in je plan van aanpak.

Valuta’s komen en gaan

Op dit moment zijn er honderden cryptovaluta’s en Bitcoin is de meest bekende. Deze kun je aanschaffen via Bitvavo.com of een andere exchange. Het aantal digitale munten verandert constant en er zijn altijd nieuwe munten of munten die het niet hebben gehaald.

Als je gaat investeren in een cryptocurrency, dan is het natuurlijk de bedoeling dat de munt die jij koopt lang genoeg actief blijft en niet failliet gaat.

Slim of verstandig?

Door te investeren in crypto’s kun je grote winsten maken, maar verliezen zijn net zo goed mogelijk. Zorg ervoor dat je de markt goed kent, dat je op het juiste manier koopt en dat je de beste munt uitkiest en je maakt een kans.

Bezoek de website voor meer informatie : https://bitvavo.com/nl
Sameninzaken

Zorgtoeslag voor zelfstandigen met of zonder personeel

Zorgtoeslag voor zelfstandigen met of zonder personeel

Ben je als zelfstandige aan het werk dan is het zeker de moeite om na te gaan of je in aanmerking komt voor toeslagen, waaronder de zorgtoeslag.  De andere toeslagen zijn huurtoeslag, kindgebonden budget en kinderopvangtoeslag. Bij elkaar kan het per jaar om veel geld gaan. Veel zelfstandigen zonder personeel komen, door de over het algemeen niet zo hoge winst van hun bedrijf, in aanmerking voor zorgtoeslag.

Een zelfstandige zonder personeel heeft de toeslagen en zelfstandigen aftrek vaak nodig om het hoofd boven water te houden.

Wat vraag je aan

Bij het aanvragen van toeslagen heb je zelf de vrijheid om een schatting te maken van je inkomen over 2017.  Je zult aangevraagde toeslagen op de twintigste van iedere maand op je rekening ontvangen met uitzondering van de maand september. In deze maand wordt de zorgtoeslag de eenentwintigste overgemaakt. Alle zorgtoeslag betaaldata’s van 2017 zijn bekend en te bekijken op http://www.zorgtoeslagbetaaldata.nl

Voor zelfstandigen is het vaak moeilijk om een berekening te maken omdat zij immers nooit precies in kunnen schatten hoe hoog de omzet, winst en ruimte voor privé onttrekkingen zal zijn.

Het is in ieder geval verstandig om in redelijkheid een voorzichtige schatting van je inkomsten te maken. Uiteindelijk wordt de zorgtoeslag, net als alle andere ontvangen toeslagen, afgerekend op basis van het werkelijke inkomen over 2017. Je zorgtoeslag stopzetten kun je zimpel en eenvoudig regelen. Lees hier alle tips en informatie over het stopzetten van je zorgtoeslag.

Wat als het commercieel voor de wind gaat

Als het commercieel voor de wind gaat kan het verstandig zijn om de hoogte van de raming van het inkomen bij de aanvraag voor de zorgtoeslag in de loop van het jaar aan te passen of in ieder geval geld opzij te zetten voor de terugbetaling.

Je wordt dan niet geconfronteerd en verrast met een fors aan de belastingdienst terug te betalen bedrag. Houd je rekening  met het terug te betalen zorgtoeslag en eventueel andere toeslagen dan heb je in ieder geval hiervoor ook de financiële ruimte. Je hebt dan eigenlijk een goedkope minilening bij de belastingdienst lopen.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.verzekeringvergelijken.nu