Samen in Zaken
Image default
Bedrijven

Epoxyhars kopen voor tal van toepassingen

Als u op zoek bent naar sterk materiaal voor verschillende toepassingen, is epoxyhars de beste keuze. Dit sterke en hoogwaardige materiaal heeft diverse voordelen, bijvoorbeeld dat het niet krimpt bij uitharding en dat het voor haast iedere ondergrond te gebruiken is. Epoxyhars wordt vaak gebruikt voor vloeren, tafelbladen, barbladen, verlijmingen van hout en de jachtbouw. Voornamelijk voor hout is epoxyhars een geweldig materiaal. Wilt u graag epoxyhars kopen bij een specialist? Ga dan naar Harjon Polyester. Deze specialist heeft door de jaren heen al veel kennis opgedaan van verschillende harssoorten, waaronder epoxy, en weet u altijd uitstekend te adviseren en te informeren.

Een waterdicht resultaat met epoxyhars

Wilt u epoxyhars kopen om hout mee te conserveren, verlijmen, restaureren of bekleden? Dan profiteert u met deze harssoort van diverse voordelen. Zo is epoxyhars waterdicht, waardoor het ook vaak gebruikt wordt voor het bouwen van houten boten, zoals kano’s en speedboten. Ook voor surfplanken is epoxyhars een fantastisch materiaal. Wilt u bijvoorbeeld een eigen logo op uw boot of surfplank zetten? Dan zorgt epoxyhars in combinatie met een glasweefsel voor een fantastisch resultaat.

Nauwelijks onderhoud aan een hout-epoxy combinatie

Combineert u hout met epoxy? Dan creëert u niet alleen een houten ondergrond met een fantastische uitstraling, maar zorgt u er ook voor dat er nauwelijks onderhoud nodig is aan hout-epoxy combinatie. Het geheel licht schuren en van een nieuwe laklaag voorzien om de 7 tot 10 jaar is al voldoende.

Koop epoxyhars bij een specialist

Wilt u voor uw (houten) toepassing epoxyhars kopen? Dan doet u dat natuurlijk bij een specialist. Bij Harjon Polyester bent u verzekerd van uitstekende service en producten van hoogwaardige kwaliteit. Bekijk het complete aanbod aan harsen op de website van deze specialist en bestel epoxyhars eenvoudig online. Wilt u eerst meer informatie over de producten? Neem dan contact op met de experts van Harjon Polyester en laat u adviseren.

https://harjonpolyester.nl/

Gerelateerde artikelen

Een soepele verhuizing

VARIO modules

Effectieve EMDR en hypnotherapie in Zoetermeer