Samen in Zaken
Vervoer en transport

Een van de beste transportbedrijven in Nederland

Als u goederen wilt transporteren, wilt u natuurlijk dat dit gedaan wordt door een ervaren en professioneel bedrijf. Een van de beste transportbedrijven in Nederland is Y&O, gevestigd in Nieuw-Vennep. Dit bedrijf kan het vervoer en de opslag van uw goederen regelen, maar ook voor een complete dienstverlening voor, tijden en na het transport zit u hier goed. Y&O is werkzaam in zowel binnen- als buitenland en rekent altijd scherpe tarieven. U kiest uit verschillende transportopties en kan altijd om persoonlijk advies vragen. Zelfs als u geen transport, maar wel tijdelijke of langdurige opslag van producten nodig heeft, staat dit bedrijf voor u klaar. Dat ziet u zeker niet bij alle transportbedrijven in Nederland.

Altijd een uitstekende kwaliteit

Y&O staat u graag bij tijdens het gehele logistieke proces. Het is bovendien een erkend luchtvrachtagent, waardoor ook transport met het vliegtuig mogelijk is. Uw producten krijgen dan voorrang bij alle (inter)nationale luchthavens. Daarnaast heeft het transportbedrijf de status van ‘Authorized Economic Operator’, waardoor uw vracht nooit lang stilstaat bij de douane. Dat werkt wel zo efficiënt. Bovendien beschikken alle medewerkers van Y&O over de benodigde certificeringen. Kortom: dit is een van de beste transportbedrijven in Nederland om mee in zee te gaan. U kiest toch niet voor minder?

Een divers klantenbestand en een persoonlijke samenwerking

Sinds 2004 is Y&O logistiek partner voor bedrijven in diverse sectoren. Om wat voor producten het ook gaat; dit transportbedrijf weet binnen uw budget altijd het juiste vervoer te verzorgen. Maatwerk staat hierbij centraal. Hieronder vallen ook het organiseren, plannen en distribueren van uw goederen en producten. In Nederland zijn er niet veel transportbedrijven die al deze diensten aanbieden. Bij Y&O vindt u ze echter allemaal onder één dak. Dat werkt wel zo overzichtelijk en efficiënt. Schakel dit bedrijf in en laat u volledig ontzorgen door ervaren experts.

https://yando.nl/