Samen in Zaken
Financieel

Een efficiënter en transparanter inkoopproces met E-procurement

Heeft u al wel eens van E-procurement gehoord? Nee? Dan is het zeker aan te raden u hierin te verdiepen. Het kan uw bedrijfsprocessen namelijk een stuk versnellen en ervoor zorgen dat u meer tijd over houdt voor uw core business. U vraagt zich vast of hoe dit dan kan en wat E-procurement precies is. Kort gezegd omvat E-procurement het gehele inkoopproces van uw bedrijf. Dit begint zelfs al bij de sourcing en eindigt pas bij de factuurafhandeling. Dit hele proces kunt u laten automatiseren. Op deze manier maakt u uw inkoopproces niet alleen efficiënter maar ook transparanter. U krijgt namelijk ook een helderder inzicht in uw inkoopproces dan voorheen.

Hoe maakt u een dergelijk geautomatiseerd systeem?

Het maken van een systeem dat uw inkoopprocessen automatiseert, klinkt ingewikkeld en dat is het ook. Het kost veel tijd als u hier zelf mee aan de slag gaat. Schakel daarom een gespecialiseerd bedrijf als Grippr in. Zij ontwikkelen de software die u nodig heeft en zorgen ervoor dat alle stappen in het inkoopproces foutloos en efficiënt verlopen. Dit doen zij nauwkeurig en volledig op maat. Het inkoopproces van de ene onderneming is namelijk weer anders dan het inkoopproces van de andere onderneming. Door te investeren in een dergelijk systeem bespaart dat u op de langere termijn veel tijd én geld. Dat klinkt wel goed toch?

Kies een softwarepakket dat het beste bij u past

Het bedrijf Grippr geeft elke ondernemer de mogelijkheid te kiezen tussen diverse softwarepakketten voor E-procurement. Om erachter te komen welk pakket het beste bij uw onderneming past, kunt u het beste contact opnemen met dit bedrijf. De medewerker die u aan de lijn krijgt vertelt u dan graag meer over de mogelijkheden en denkt met u mee over de beste vervolgstappen voor uw bedrijf. Waar wacht u nog op? Zet vandaag nog de eerste stap naar een efficiënter en transparanter inkoopproces.

https://www.grippr.nl/