Samen in Zaken
Image default
Industrie

Een bedrijf dat gespecialiseerd is in poedercoaten

Hessels Coating is een bedrijf dat gespecialiseerd is in poedercoaten. Poedercoaten is het aanbrengen van een organische deklaag door middel van elektrostatisch spuiten van poeder op metaal. De laag poedercoating is ter bescherming tegen corrosie, maar wordt ook vaak op metalen gespoten om deze te verfraaien. Hierdoor werkt deze specialist standaard met RAL-kleurencodering bij het poedercoaten, die zij doorgaans op voorraad hebben. Daarnaast beschikt dit bedrijf over twee poedercoatinglijnen en kunnen ze zowel kleine, seriematige producten als zware en grote materialen behandelen.

Veel profijt bij het poedercoaten door deze specialist

Wanneer u ervoor kiest om uw metaal te laten poedercoaten door deze specialist, profiteert u van een aantal belangrijke voordelen. Zo hoeft er slechts één laag aangebracht te worden, waarna het staal wordt uitgemoffeld. Bij het uitmoffelen wordt er een chemische reactie opgewekt door het verhitten van het staal met de poedercoating en een verharder. Hierdoor is de poedercoating direct uitgehard en klaar voor verdere afwerking. Daarnaast is de toplaag van het bewerkte staal hard en slijtvast, waardoor de verf niet uitloopt. Daarbij wordt er geen oplosmiddel gebruikt. Dit is niet alleen gezonder voor de specialisten van dit bedrijf, maar ook nog eens een stuk beter voor het milieu.

Laat uw metaal poedercoaten door dit bedrijf

Wilt u ook graag uw metaal laten poedercoaten om het te beschermen tegen corrosie of om het uiterlijk te verfraaien? Laat dan de poedercoating van uw metaal uitvoeren door Hessels Coating. Zij bieden een uitgebreid pakket van oppervlaktebehandelingsmogelijkheden aan voor toepassingen voor zowel buiten als binnen. Hierdoor kunnen de specialisten van dit bedrijf bijna alle oppervlakten van een coating voorzien. U kunt via de website van Hessels Coating een vrijblijvende offerte aanvragen. Heeft u nog vragen de werkzaamheden of de voordelen hiervan? Neem dan contact op met de vakbekwame medewerkers van deze specialist. Zij staan u graag telefonisch te woord.

https://hesselscoating.nl/

Gerelateerde artikelen

Verschillende soorten hijswerktuigen op een rijtje

Vloeistoffilter van intermediair Zebraport

Groot lasersnijwerk besteedt u uit aan deze experts