Category Archives: Dienstverlening

Sameninzaken

Verklein brandgevaar met Scope 8 of 10 inspectie

Als u in het bezit bent van elektrotechnische installaties is het belangrijk dat deze met regelmaat worden gecontroleerd door professionele en gecertificeerde inspecteurs. Bij deze inspecties wordt over het algemeen voornamelijk gekeken naar de NEN 3140 en NEN 1010 normen. Door enkel op deze punten een inspectie uit te voeren, wordt het mogelijke brandgevaar achterwege gelaten. Het is daarom aan te raden een Scope 8 en Scope 10 inspectie te laten doen. Hiermee wordt elektrocutie voorkomen en kan uw persoonlijke veiligheid worden gegarandeerd. Gelukkig zijn er diverse bedrijven die u hierbij kunnen helpen. Zo kunt u bijvoorbeeld de hulp inschakelen van Omega Inspectie. Bij dit bedrijf werken enkel professionals die over de juiste expertise beschikken.

Laat voor de installatie uw installatietekening bekijken

Naast Scope 8 en Scope 10 inspectie op u huidige installaties, is Omega Inspectie ook de juiste partij voor diverse andere werkzaamheden. Zo kunt u bijvoorbeeld ook bij hen terecht om installatietekeningen te laten controleren. Dit kunt u het beste laten doen voordat de installatie plaatsvindt. Zo voorkomt u eventuele vervelende onderhoudskosten tijdens de inspectie omdat achteraf toch bepaalde factoren niet kloppen. Mogelijke problemen worden vooraf getackeld zodat er geen wijzigingen hoeven worden doorgevoerd. Dit is ontzettend handig als uw bedrijf niet vooruit kan zonder de geïnstalleerde installaties. U wilt natuurlijk niet dat uw medewerkers zitten te wachten als de installaties tijdelijk buitengebruik zijn.

Al meer dan dertig jaar ervaring

Omega Inspectie is ontzettend dive3rs en kan daarom probleemloos een NEN 1010, NEN 3140, NTA 8220 en Scope 8, 10 of 12 inspectie uitvoeren. Naast uw elektrische installaties helpt het deskundige personeel u ook graag met het uitvoeren van inspecties aan laders, arbeidsmiddelen en trappen. Met al ruim dertig jaar ervaring weten zij als geen ander hoe belangrijk inspecties zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan de website van deze specialist.

Sameninzaken

Wat is rigging en hoe werkt het?

Wat is de betekenis van de term rigging?

Met rigging wordt al het materiaal bedoeld dat nodig is om bij evenementen audiovisuele techniek de lucht in te hijsen. Je moet hierbij denken aan techniek zoals geluidsinstallaties en evenementenverlichting. Zeker bij een grote locatie is het hebben van de juiste rigging cruciaal. Hoe meer mensen in een zaal of op een veld staan, hoe groter de afstand is die geluid moet afleggen. Met behulp van de juiste materialen til je als het ware de geluidsbron de lucht in. Zo wordt het geluid verder verspreid zonder dat er daarvoor mensen in de weg staan. Ook is rigging onwijs handig als je kijkt naar tribunes. Mensen die hoog zitten en ver weg van het podium moeten ook kunnen horen en zien wat er op de stage gebeurt. Met behulp van geluidsboxen en videoschermen die worden bevestigd aan trussen kunnen ook deze mensen van het evenement genieten. Het belang van rigging op je evenement is dus enorm.

Welk type evenement maakt vooral gebruik van rigging?

In feite maakt het niet veel uit welk type evenement je organiseert. Als het een professioneel event is dan is rigging noodzakelijk. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan een theatershow van een cabaretier of aan een concert van een grote artiest. Maar ook zakelijke evenementen hebben enorm veel baat bij het gebruiken van deze materialen. Zo kan een congres of een beurs een enorme boost krijgen in professionaliteit als er gebruik wordt gemaakt van rigging.

Hoe werkt rigging?

Rigging is de verzamelterm voor alle materialen die nodig zijn om audiovisuele techniek de lucht in te krijgen bij evenementen. Hier is een aantal zaken voor nodig. Ten eerste is daar de truss. Dit is een aluminium constructie die speciaal gebouwd is om veel gewicht te kunnen dragen. Deze maken gebruik van kruisbalken om extra stevigheid te garanderen. De trussen zelf zijn door hun materiaal erg licht in gewicht. Dit maakt het makkelijk om ze te vervoeren. Daarbij komt ook nog de motortakel en de daarbij horende accessoires zoals de kettingen en controllers. De motortakel wordt met behulp van kettingen aan het plafond van de evenementenlocatie vastgemaakt. De andere kant wordt bevestigd aan de trussen waaraan de verlichting en audio-installaties zitten. Met behulp van een controller kan dit gevaarte op afstand omhoog getakeld worden.

Installeren door professionals

Houd rekening met het feit dat dit gaat om zware apparatuur en werken op hoogte. Omdat deze combinatie zeer gevaarlijk is, mogen alleen gecertificeerde partijen de rigging installeren. Als jij gebruik wilt maken van deze materialen is het zaak dat je een partij kiest die zowel kan leveren als kan installeren. Als je voor een lange periode gaat huren, check dan tevens of de beoogde partij de takels en trussen jaarlijks kan keuren. Dit is namelijk verplicht. Zo weet jij zeker dat je de perfecte partij kiest om je rigging bij af te nemen.

https://riggingbox.nl/

Kies voor een professionele aanpak met een industrievloer of werkplaatsvloer

Wilt u in uw onderneming graag een goede werkplaatsvloer of industrievloer laten aanleggen? Hiermee kiest u voor een professionele aanpak. Een professionele aanpak vraagt natuurlijk ook om de expertise van een deskundige specialist en daarom kunt u het beste voor Soldicoat B.V. kiezen. Deze expert is al meer dan 40 jaar werkzaam in de branche en heeft ontzettend veel ervaring met het aanleggen van industrie- en werkplaatsvloeren. De vloeren zijn van hoogwaardige kwaliteit waardoor u vele jaren profijt heeft van uw beslissing om een professionele vloer te laten leggen. Deze vloeren zijn speciaal ontwikkelt dat zij tegen een stootje kunnen. Deze expert helpt particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Waar uw reden dus ook is, u kunt altijd terecht voor het laten leggen van een industrievloer of werkplaatsvloer bij deze ervaren deskundigen.

Ontdek de voordelen van deze type vloeren

Een industrievloer of werkplaatsvloer brengt diverse voordelen met zich mee. Zo beschikt een werkplaatsvloer over een zeer hoge druksterkte. Dit zorgt ervoor dat de vloer ontzettend goed tegen trillingen van industriële machines kan. Ook beschikken ze over een hoge slag- en stootvastheid. Mocht u een keer uw gereedschap laten vallen, hoeft u zich geen zorgen te maken. De vloer zal zeker niet zomaar beschadigen en blijft dus mooi. Een industrievloer is een goed alternatief voor een reguliere betonnen vloer. Deze vloeren beschikken over een speciaal coatingsysteem waardoor ze stofvrij, slijtvast en eenvoudig te reinigen zijn. Allemaal voordelen die ervoor zorgen dat de professionaliteit van uw onderneming naar een hoger niveau getild wordt.

Ontvang een passend advies

Wilt u graag een werkplaatsvloer of industrievloer laten plaatsen door deze ervaren specialist? Bekijk dan eerst de mogelijkheden op de website. U kunt eenvoudig contact opnemen zodat u kunt vragen naar de mogelijkheden. Zij voorzien u graag van een passend advies. Ook kunt u een vrijblijvende prijsindicatie opvragen.

Sameninzaken

De specialist op gebied van schoonmaken

Twijfel je of je een schoonmaakbedrijf uit Enschede moet inhuren om jouw woning of pand schoon te maken?  Wij zijn de specialist op het gebied van particuliere schoonmaak Enschede. Op professionele en vakkundige wijze maken wij uw woning schoon. Dit doen wij met gemotiveerde medewerkers, allen in het bezit van een vakdiploma, de juiste kennis en met oog voor detail. Wij van schoonmaak Enschede laten uw woning stralen.

Een fullservice schoonmaakbedrijf

Wij van schoonmaak Enschede zijn een  ‘full-service’ schoonmaakbedrijf dat zich volledig richt op de particuliere schoonmaak. Op professionele en vakkundige wijze maken uw woning schoon. Daarbij staat naast de kwaliteit de service hoog in het vaandel. Onze naam staat voor perfectie in wekelijkse, tweewekelijkse of bijvoorbeeld eenmalige schoonmaak.  Wij van schoonmaak Enschede hanteren overal dezelfde werkwijze, controle en kwaliteit. Al onze schoonmakers zijn gecertificeerd d.m.v. een vakdiploma algemene schoonmaak. Tevens volgens zij zowel interne als externe opleidingen en worden getraind op expertise, degelijkheid en omgangsvormen. Pas als onze medewerkers de opleiding met succes hebben afgerond worden zij bij jou ingezet. Wij werken dan bij schoonmaak Enschede graag  met eigen (professionele) middelen en materialen. Van stofdoek en emmer tot aan de stofzuiger. Je hoeft dus niks in huis te hebben, wij zorgen ervoor. Vanuit ons hoofkantoor in Enschede sturen wij voor schoonmaak Enschede dagelijks onze medewerkers aan. Schoonmakers, strijkdames, glazenwassers, hoveniers, wij van schoonmaak Enschede zorgen samen met hen voor een propere woonomgeving en neemt jou alle vervelende klussen uit handen.

Een afspraak maken

Wil je er ook voor zorgen dat jouw woning helemaal schoongemaakt wordt? Kies dan voor het inhuren van schoonmaak Enschede. Je het daarmee de beste man voor de klus in huis gehaald. Een afspraak voor het plannen voor schoonmaak Enschede kan gemakkelijk via de website. Wij komen graag schoonmaken bij u.Sameninzaken

Uw zonnepanelen grondig laten reinigen door professionals

Heeft u zonnepanelen op het dak van uw woning of bedrijf? Dan wilt u natuurlijk wel dat deze goed blijven werken en dat deze schoon blijven om zoveel mogelijk licht te vangen. Wanneer uw zonnepanelen vies zijn, dan dit leiden tot rendementsverlies. Het is dan ook verstandig om u zonnepanelen te laten reinigen door specialisten. Een goede reiniging zorgt voor een langere levensduur van uw panelen. Bij Solar Cleaners Nederland kunt u eenvoudig uw zonnepanelen op een grondige manier laten reinigen. Deze professionals doen dit vakkundig, met de juiste kennis en materialen.

Deze professionals gaan grondig te werk

Solar Cleaners Nederland is gespecialiseerd in het reinigen van zonnepanelen en gaat grondig te werk. U heeft de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende mogelijkheden voor het laten reinigen van uw zonnepanelen. De keuze voor het juiste pakket heeft onder andere te maken met het aantal zonnepanelen die u tot uw beschikking heeft. Heeft u meer dan 26 zonnepanelen? Dan kunt u contact opnemen met de professionals en ontvangt u een speciale offerte. Bij elk pakket is een jaarlijkse professionele reinigingsbeurt inbegrepen. Ook wordt uw zonnepaneleninstallatie visueel in de gaten gehouden. Op deze manier bent u verzekerd van een uitstekende werking van uw zonnepanelen.

Laat uw zonnepanelen reinigen door deze professionals

U wilt natuurlijk niet teveel geld kwijt zijn aan het laten reinigen van uw zonnepanelen. Daarom is het verstandig dat u contact opneemt met de specialisten van Solar Cleaners Nederland. Met behulp van speciale zachte borstels en gedemineraliseerd water kunt u uw zonnepanelen op een professionele wijze laten reinigen. Wanneer u voor deze specialist kiest, helpt u ook nog eens het milieu. Dit bedrijf gebruikt namelijk een milieuvriendelijke schoonmaakmethode. Wilt u uw zonnepanelen weer laten stralen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw pand? Neem dan een contact met deze specialisten en vertel uw wensen.

https://solar-cleaners-nederland.nl/
Sameninzaken

Betrouwbaar advies van een verzekeringskantoor

Zoekt u betrouwbaar advies over uw verzekering, dan kunt u bij een verzekeringskantoor terecht. Verzekeringen Roeland-De Munck is een kantoor in Sint-Gillis-Waas, in de buurt van Sint-Niklaas. Dit verzekeringskantoor is betrouwbaar, omdat het onafhankelijk is. Het verzekeringskantoor is niet verbonden aan een verzekeraar en kijkt dus samen met u naar welke verzekeraar voor u geschikt is. Onafhankelijk advies is wat u kunt verwachten als u bij Verzekeringen Roeland-De Munck langsgaat.

Een centraal aanspreekpunt voor uw vragen

De verzekeringsmarkt is ingewikkeld en verandert steeds. Alle verzekeraars bieden verschillende verzekeringen via gevarieerde wegen aan. Hierdoor kan het uitzoeken van uw verzekering verwarrend zijn. Wat Roeland-De Munck voor u kan zijn, is een centraal aanspreekpunt. Als u vragen heeft, kunt u deze bij dit kantoor stellen. U heeft persoonlijk contact met een medewerker en kunt betrokkenheid verwachten.

Het regelen van uw verzekering

Om uw verzekeringen betaalbaar te houden, doet Verzekeringen Roeland-De Munck onderzoek naar uw beste opties. Zo wordt ervoor gezorgd dat u geen last heeft van overlappende verzekeringen. Hierdoor betaalt u zo weinig mogelijk, om toch optimaal beschermd te worden. Met Verzekeringen Roeland-De Munck bespreekt u welke risico’s u wilt dekken en welke risico’s juist niet. U hoeft niet te veel te betalen om u te beschermen tegen belangrijke risico’s. Uiteindelijk helpt dit verzekeringskantoor u om te kiezen voor kwaliteit, maar dan zo goedkoop mogelijk.

Het regelen van uw pensioen

Ook voor vragen rondom uw pensioen kunt u bij Roeland-De Munck terecht. Een pensioenplan opstellen kunt u hier met een gespecialiseerde medewerker doen. Het wettelijke pensioen dat u later ontvangt is niet altijd genoeg. Door een pensioenplan te hebben en geld op te sparen, weet u zeker hoe uw toekomst eruitziet. Verzekeringen Roeland-De Munck werkt al drie generaties lang met verzekeringen en pensioen en heeft hierdoor genoeg ervaring om u te kunnen helpen. 

https://vrdm.be/
Sameninzaken

Schakel Hofkens HIG in als schoonmaakbedrijf Roosendaal

Hofkens HIG is al jarenlang actief als schoonmaakbedrijf. Inmiddels voeren honderden professionele Allesreiniger schoonmaakwerkzaamheden uit voor bedrijven door heel Nederland in verschillende branches. Met Hofkens HIG hoeft u zich geen zorgen te maken over vieze bedrijfspanden. Wij nemen al uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen. Wat zijn de voordelen van schoonmaakbedrijf Hofkens HIG? Lees het in deze blog!

Waarom moet u kiezen voor Hofkens HIG?

Met Hofkens HIG bent u verzekerd van een schone werkomgeving. Hofkens HIG staat voor kwaliteit en veiligheid. Deze kernwaarden zijn terug te vinden in onze Allesreinigers. Zij beschikken over de nodige kennis in het schoonmaken in diverse omgevingen en zijn goed opgeleid. Bij ons staat de hygiëne voorop. De Allesreinigers werken zorgvuldig en maken alles spik en span. Hofkens HIG beschikt over verschillende certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, SSVV en VCA**. Zo weet u zeker dat u krijgt te maken met experts op het gebied van schoonmaak. Tevens is Hofkens HIG de partner van diverse organisaties. Hierbij kunt u denken aan SIEV, Code verantwoordelijk Marktgedrag, Stichting Industriële Reiniging en Vereniging Schoonmaak Research. Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Breda of een schoonmaakbedrijf in Roosendaal? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Neem contact met ons op. Samen kijken we welk schoonmaakprogramma het beste bij u past. Hofkens HIG: voor al uw schoonmaakklussen.

Industriële reiniging van Hofkens HIG

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf die ervaring heeft met industriële reiniging? Dan zijn wij de geschikte schoonmaak partij voor u. Onze Allesreinigers hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd in de industriële sector.  Wij staan voor: veiligheid, kwaliteit, flexibiliteit, servicegerichtheid en staan 24/7 voor u klaar. Dit is ook terug te zien in onze schoonmaakwerkzaamheden. Maar wat wordt er nu verstaan onder industriële schoonmaak? Denk hierbij niet alleen aan containerservice, maar ook aan onderhoudsstop in een industriële omgeving. Nieuwsgierig naar de andere mogelijkheden van onze diensten? Neem dan contact op. 

Schoonmaakonderhoud in Roosendaal of Breda

Heeft u geen tijd of capaciteit voor uw schoonmaaktaken? Dan is Hofkens HIG de partij die u kan helpen. Wij zijn een schoonmaakbedrijf in Roosendaal en schoonmaakbedrijf in Breda. Onze Allesreinigers weten dat een schone werkomgeving fijn is voor zowel uw medewerkers als de uitstraling van uw bedrijf. Hierdoor gaan onze Allesreinigers zorgvuldig te werk. En zorgen ervoor dat vieze kantoorruimtes tot het verleden behoren. Bij Hofkens HIG kunt u zowel terecht voor dagelijkse schoonmaakonderhoud als periode. De keuze is aan u! Wij staan 24/7 voor u klaar. 

Met Hofkens HIG heeft u alle schoonmaakwerkzaamheden onder één dak. Bij ons kunt u altijd terecht. Wij voeren niet alleen diensten uit als schoonmaakbedrijf in Roosendaal, maar ook als schoonmaakbedrijf in Breda. Bent u nieuwsgierig naar ons geworden? Wilt u meer informatie weten over al onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.hofkenshig.nl
Sameninzaken

Wanneer archeologisch onderzoek voor de omgevingsvergunning?

Het is sinds 2007 wettelijk verplicht om in geval van bodemingrepen, zoals bij het bouwen van huizen of het aanleggen van wegen, met archeologische waarden rekening te houden. Meestal bevinden archeologische waarden zich voor het grootste deel in de bodem. Vaak bevinden deze archeologische waarden zich niet diep in de grond en daarom zijn ze gevoelig voor bodemingrepen. De verplichting om rekening te houden met archeologische waarden wordt geregeld via het overgangsrecht van de Erfgoedwet. Vanaf 2021 zal dit worden geregeld via de Omgevingswet.

Aan de wettelijke verplichting om rekening te houden met de archeologie ligt een Europees verdrag ten grondslag. Dit verdrag is ondertekend in 1992. Het verdrag wordt ook wel het Verdrag inzake de bescherming van het archeologisch erfgoed of het Verdrag van Malta/Valletta genoemd.

De gemeenten voeren veelal de wet- en regelgeving op het gebied van het archeologisch erfgoed uit. Dit komt omdat de gemeenten voor het grootste deel het ruimtelijk beleid mogen bepalen. Daarom kan u te maken krijgen met een archeologisch onderzoek als u een omgevingsvergunning aanvraagt of als u een bestemmingsplanwijziging wil laten doorvoeren. Het hangt allemaal af van de archeologische waarde van het gebied waar u plannen heeft of u te maken krijgt met archeologie.

Door een archeologisch onderzoek zal blijken of er wellicht belangrijke archeologische waarden in het plangebied liggen. Dit onderzoek mag alleen worden uitgevoerd door bedrijven die gecertificeerd zijn. Zij maken een archeologisch onderzoeksrapport op.

Verplicht archeologisch onderzoek

Er zijn verschillende gevallen waarin u verplicht bent om een archeologisch onderzoek uit te laten voeren. Dit is wanneer u de bodem wil gaan roeren, bijvoorbeeld bij ontgraven, of als er sprake is van een dubbelbestemming (Waarde- Archeologie) van uw planlocatie of plangebied. Daarnaast bent u verplicht als het gaat om een archeologisch monument dat wettelijk beschermd wordt.

In het eerste geval is de gemeente bevoegd om het onderzoek in te stellen en bij het tweede geval is de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE) bevoegd. Als het gaat om een wettelijk beschermd monument kan het RCE bepalen dat er geen bodemingrepen mogen worden uitgevoerd of dat dit alleen mag gebeuren aan de hand van bepaalde voorwaarden.

Bij een dubbelbestemming Waarde – Archeologie van uw plangebied of planlocatie gelden vaak bepaalde ondergrenzen. Als u met uw plan onder een bepaalde diepte of oppervlakte blijft, is er dan geen archeologisch onderzoek nodig. In het geval dat u deze ondergrens overschrijdt, dient u wel een archeologisch onderzoek uit te laten voeren. Een archeologisch onderzoek kunt u laten onderzoeken door een gecertificeerd onderzoeksbureau.

Omgevingsvergunning

De omgevingsvergunning is de vervanging van een stelsel van vergunningen die allemaal te maken hebben met de leefomgeving.

Wanneer archeologisch onderzoek omgevingsvergunning wordt uitgevoerd is van belang. Het is belangrijk dat u een archeologisch onderzoek in een zo vroeg mogelijk stadium laat uitvoeren. Dit kan ervoor zorgen dat u uzelf veel tijd en kosten bespaart.

https://transect.nl/archeologisch-onderzoek/
Sameninzaken

Hotmelt apparatuur laten onderhouden bij VDL Distritech

Voor mijn bedrijf maak ik heel veel gebruik van mijn hotmelt apparatuur. Omdat ik het zoveel gebruik, was het onderhoud een beetje achterstallig geraakt. En ja, dat heb ik geweten hoor. De installatie stopte ermee en deed niets meer tot ik VDL Distritech had laten komen.

 

Achtergebleven lijmresten

Het bleek dus dat mijn apparatuur last had van achtergebleven lijmresten. Deze hadden de binnenkant van de hotmelt apparatuur compleet vast laten lopen. Gelukkig was het zo opgelost, maar zelf was het me niet gelukt. Ik ben echt blij dat ik VDL Distritech had laten komen. Ze leveren enorm goede service, voor een scherpe prijs.

 

Alle soorten apparatuur

Het kan natuurlijk zo zijn dat jouw hotmelt apparatuur ook toe is aan onderhoud. Ik raad je dan echt aan om VDL Distritech te bellen. Het maakt niet uit van welk merk jouw installatie is. De monteurs zijn bekend met alle merken, hoe omvangrijk of complex het ook is. Ook jouw apparatuur kan eenvoudig onderhouden worden. Op deze manier voorkom je extra kosten.

 

Onbezorgd aan het werk

Nu mijn apparatuur regelmatig in onderhoud is bij VDL Distritech, ondanks dat ik het nog net zo druk heb als eerst, kan ik aan het werk zonder zorgen. Mijn installatie werkt zoals het hoort en ik ben niet bang dat ik weer eens ergens sta met stakende apparatuur.

 

Als jij ook zonder zorgen jouw klanten blij wil maken, dan raad ik je zeker aan om het onderhoud van jouw lijm apparatuur niet te laten liggen! Neem snel contact op met VDL Distritech om ervoor te zorgen dat ook jouw apparatuur het doet zoals je verwacht.

 

VDL Distritech B.V.

Televisieweg 24

1322 AL Almere

Bezoek de website voor meer informatie : http://distritech.nl

Slotenmaker uit de regio Den Haag inhuren?

Als je buiten de stad woont is het in de meeste gevallen nog steeds wel mogelijk om een slotenmaker uit de regio Den Haag in te huren. De slotenmakers uit Den Haag bieden hun diensten ook aan bij hun buren in de nabijgelegen steden en dorpen.

In welke regio komt de slotenmaker allemaal?

Als je in de 070 netnummer woont kun je zeker rekenen op een slotenmaker Den Haag wanneer je hulp nodig hebt, dit gebied staat ook wel bekend onder de naam Haaglanden. In de 070 gebied zitten Wassenaar, Voorburg, Leidschendam en Rijswijk. Als je in een van deze gemeentes woont kun je rekenen op alles diensten van de slotenmaker Den Haag bedrijven. Je kunt ook verwachten dat de slotenmaker snel op locatie is.

https://deslotenmakerdenhaag.nl

Buiten Haaglanden

Sommige slotenmakers uit Den Haag komen ook nog in andere steden en dorpen buiten hun regio, dus de Haaglanden. Deze gemeentes zijn Zoetermeer, Pijnacker, Delft, Delfgauw en Voorschoten. Als je in één van deze gemeentes woont kun je gebruik maken van sommige diensten van de slotenmaker Den Haag bedrijven op afspraak. Bij buitensluiting is het soms ook mogelijk dat er een slotenmaker uit Den Haag komt maar dan moet je wel rekening houden met lange wachttijden van minimaal een uur.