Category Archives: Dienstverlening

Uw zonnepanelen grondig laten reinigen door professionals

Heeft u zonnepanelen op het dak van uw woning of bedrijf? Dan wilt u natuurlijk wel dat deze goed blijven werken en dat deze schoon blijven om zoveel mogelijk licht te vangen. Wanneer uw zonnepanelen vies zijn, dan dit leiden tot rendementsverlies. Het is dan ook verstandig om u zonnepanelen te laten reinigen door specialisten. Een goede reiniging zorgt voor een langere levensduur van uw panelen. Bij Solar Cleaners Nederland kunt u eenvoudig uw zonnepanelen op een grondige manier laten reinigen. Deze professionals doen dit vakkundig, met de juiste kennis en materialen.

Deze professionals gaan grondig te werk

Solar Cleaners Nederland is gespecialiseerd in het reinigen van zonnepanelen en gaat grondig te werk. U heeft de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende mogelijkheden voor het laten reinigen van uw zonnepanelen. De keuze voor het juiste pakket heeft onder andere te maken met het aantal zonnepanelen die u tot uw beschikking heeft. Heeft u meer dan 26 zonnepanelen? Dan kunt u contact opnemen met de professionals en ontvangt u een speciale offerte. Bij elk pakket is een jaarlijkse professionele reinigingsbeurt inbegrepen. Ook wordt uw zonnepaneleninstallatie visueel in de gaten gehouden. Op deze manier bent u verzekerd van een uitstekende werking van uw zonnepanelen.

Laat uw zonnepanelen reinigen door deze professionals

U wilt natuurlijk niet teveel geld kwijt zijn aan het laten reinigen van uw zonnepanelen. Daarom is het verstandig dat u contact opneemt met de specialisten van Solar Cleaners Nederland. Met behulp van speciale zachte borstels en gedemineraliseerd water kunt u uw zonnepanelen op een professionele wijze laten reinigen. Wanneer u voor deze specialist kiest, helpt u ook nog eens het milieu. Dit bedrijf gebruikt namelijk een milieuvriendelijke schoonmaakmethode. Wilt u uw zonnepanelen weer laten stralen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw pand? Neem dan een contact met deze specialisten en vertel uw wensen.

https://solar-cleaners-nederland.nl/

Betrouwbaar advies van een verzekeringskantoor

Zoekt u betrouwbaar advies over uw verzekering, dan kunt u bij een verzekeringskantoor terecht. Verzekeringen Roeland-De Munck is een kantoor in Sint-Gillis-Waas, in de buurt van Sint-Niklaas. Dit verzekeringskantoor is betrouwbaar, omdat het onafhankelijk is. Het verzekeringskantoor is niet verbonden aan een verzekeraar en kijkt dus samen met u naar welke verzekeraar voor u geschikt is. Onafhankelijk advies is wat u kunt verwachten als u bij Verzekeringen Roeland-De Munck langsgaat.

Een centraal aanspreekpunt voor uw vragen

De verzekeringsmarkt is ingewikkeld en verandert steeds. Alle verzekeraars bieden verschillende verzekeringen via gevarieerde wegen aan. Hierdoor kan het uitzoeken van uw verzekering verwarrend zijn. Wat Roeland-De Munck voor u kan zijn, is een centraal aanspreekpunt. Als u vragen heeft, kunt u deze bij dit kantoor stellen. U heeft persoonlijk contact met een medewerker en kunt betrokkenheid verwachten.

Het regelen van uw verzekering

Om uw verzekeringen betaalbaar te houden, doet Verzekeringen Roeland-De Munck onderzoek naar uw beste opties. Zo wordt ervoor gezorgd dat u geen last heeft van overlappende verzekeringen. Hierdoor betaalt u zo weinig mogelijk, om toch optimaal beschermd te worden. Met Verzekeringen Roeland-De Munck bespreekt u welke risico’s u wilt dekken en welke risico’s juist niet. U hoeft niet te veel te betalen om u te beschermen tegen belangrijke risico’s. Uiteindelijk helpt dit verzekeringskantoor u om te kiezen voor kwaliteit, maar dan zo goedkoop mogelijk.

Het regelen van uw pensioen

Ook voor vragen rondom uw pensioen kunt u bij Roeland-De Munck terecht. Een pensioenplan opstellen kunt u hier met een gespecialiseerde medewerker doen. Het wettelijke pensioen dat u later ontvangt is niet altijd genoeg. Door een pensioenplan te hebben en geld op te sparen, weet u zeker hoe uw toekomst eruitziet. Verzekeringen Roeland-De Munck werkt al drie generaties lang met verzekeringen en pensioen en heeft hierdoor genoeg ervaring om u te kunnen helpen. 

https://vrdm.be/

Schakel Hofkens HIG in als schoonmaakbedrijf Roosendaal

Hofkens HIG is al jarenlang actief als schoonmaakbedrijf. Inmiddels voeren honderden professionele Allesreiniger schoonmaakwerkzaamheden uit voor bedrijven door heel Nederland in verschillende branches. Met Hofkens HIG hoeft u zich geen zorgen te maken over vieze bedrijfspanden. Wij nemen al uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen. Wat zijn de voordelen van schoonmaakbedrijf Hofkens HIG? Lees het in deze blog!

Waarom moet u kiezen voor Hofkens HIG?

Met Hofkens HIG bent u verzekerd van een schone werkomgeving. Hofkens HIG staat voor kwaliteit en veiligheid. Deze kernwaarden zijn terug te vinden in onze Allesreinigers. Zij beschikken over de nodige kennis in het schoonmaken in diverse omgevingen en zijn goed opgeleid. Bij ons staat de hygiëne voorop. De Allesreinigers werken zorgvuldig en maken alles spik en span. Hofkens HIG beschikt over verschillende certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, SSVV en VCA**. Zo weet u zeker dat u krijgt te maken met experts op het gebied van schoonmaak. Tevens is Hofkens HIG de partner van diverse organisaties. Hierbij kunt u denken aan SIEV, Code verantwoordelijk Marktgedrag, Stichting Industriële Reiniging en Vereniging Schoonmaak Research. Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Breda of een schoonmaakbedrijf in Roosendaal? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Neem contact met ons op. Samen kijken we welk schoonmaakprogramma het beste bij u past. Hofkens HIG: voor al uw schoonmaakklussen.

Industriële reiniging van Hofkens HIG

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf die ervaring heeft met industriële reiniging? Dan zijn wij de geschikte schoonmaak partij voor u. Onze Allesreinigers hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd in de industriële sector.  Wij staan voor: veiligheid, kwaliteit, flexibiliteit, servicegerichtheid en staan 24/7 voor u klaar. Dit is ook terug te zien in onze schoonmaakwerkzaamheden. Maar wat wordt er nu verstaan onder industriële schoonmaak? Denk hierbij niet alleen aan containerservice, maar ook aan onderhoudsstop in een industriële omgeving. Nieuwsgierig naar de andere mogelijkheden van onze diensten? Neem dan contact op. 

Schoonmaakonderhoud in Roosendaal of Breda

Heeft u geen tijd of capaciteit voor uw schoonmaaktaken? Dan is Hofkens HIG de partij die u kan helpen. Wij zijn een schoonmaakbedrijf in Roosendaal en schoonmaakbedrijf in Breda. Onze Allesreinigers weten dat een schone werkomgeving fijn is voor zowel uw medewerkers als de uitstraling van uw bedrijf. Hierdoor gaan onze Allesreinigers zorgvuldig te werk. En zorgen ervoor dat vieze kantoorruimtes tot het verleden behoren. Bij Hofkens HIG kunt u zowel terecht voor dagelijkse schoonmaakonderhoud als periode. De keuze is aan u! Wij staan 24/7 voor u klaar. 

Met Hofkens HIG heeft u alle schoonmaakwerkzaamheden onder één dak. Bij ons kunt u altijd terecht. Wij voeren niet alleen diensten uit als schoonmaakbedrijf in Roosendaal, maar ook als schoonmaakbedrijf in Breda. Bent u nieuwsgierig naar ons geworden? Wilt u meer informatie weten over al onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.hofkenshig.nl

Wanneer archeologisch onderzoek voor de omgevingsvergunning?

Het is sinds 2007 wettelijk verplicht om in geval van bodemingrepen, zoals bij het bouwen van huizen of het aanleggen van wegen, met archeologische waarden rekening te houden. Meestal bevinden archeologische waarden zich voor het grootste deel in de bodem. Vaak bevinden deze archeologische waarden zich niet diep in de grond en daarom zijn ze gevoelig voor bodemingrepen. De verplichting om rekening te houden met archeologische waarden wordt geregeld via het overgangsrecht van de Erfgoedwet. Vanaf 2021 zal dit worden geregeld via de Omgevingswet.

Aan de wettelijke verplichting om rekening te houden met de archeologie ligt een Europees verdrag ten grondslag. Dit verdrag is ondertekend in 1992. Het verdrag wordt ook wel het Verdrag inzake de bescherming van het archeologisch erfgoed of het Verdrag van Malta/Valletta genoemd.

De gemeenten voeren veelal de wet- en regelgeving op het gebied van het archeologisch erfgoed uit. Dit komt omdat de gemeenten voor het grootste deel het ruimtelijk beleid mogen bepalen. Daarom kan u te maken krijgen met een archeologisch onderzoek als u een omgevingsvergunning aanvraagt of als u een bestemmingsplanwijziging wil laten doorvoeren. Het hangt allemaal af van de archeologische waarde van het gebied waar u plannen heeft of u te maken krijgt met archeologie.

Door een archeologisch onderzoek zal blijken of er wellicht belangrijke archeologische waarden in het plangebied liggen. Dit onderzoek mag alleen worden uitgevoerd door bedrijven die gecertificeerd zijn. Zij maken een archeologisch onderzoeksrapport op.

Verplicht archeologisch onderzoek

Er zijn verschillende gevallen waarin u verplicht bent om een archeologisch onderzoek uit te laten voeren. Dit is wanneer u de bodem wil gaan roeren, bijvoorbeeld bij ontgraven, of als er sprake is van een dubbelbestemming (Waarde- Archeologie) van uw planlocatie of plangebied. Daarnaast bent u verplicht als het gaat om een archeologisch monument dat wettelijk beschermd wordt.

In het eerste geval is de gemeente bevoegd om het onderzoek in te stellen en bij het tweede geval is de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE) bevoegd. Als het gaat om een wettelijk beschermd monument kan het RCE bepalen dat er geen bodemingrepen mogen worden uitgevoerd of dat dit alleen mag gebeuren aan de hand van bepaalde voorwaarden.

Bij een dubbelbestemming Waarde – Archeologie van uw plangebied of planlocatie gelden vaak bepaalde ondergrenzen. Als u met uw plan onder een bepaalde diepte of oppervlakte blijft, is er dan geen archeologisch onderzoek nodig. In het geval dat u deze ondergrens overschrijdt, dient u wel een archeologisch onderzoek uit te laten voeren. Een archeologisch onderzoek kunt u laten onderzoeken door een gecertificeerd onderzoeksbureau.

Omgevingsvergunning

De omgevingsvergunning is de vervanging van een stelsel van vergunningen die allemaal te maken hebben met de leefomgeving.

Wanneer archeologisch onderzoek omgevingsvergunning wordt uitgevoerd is van belang. Het is belangrijk dat u een archeologisch onderzoek in een zo vroeg mogelijk stadium laat uitvoeren. Dit kan ervoor zorgen dat u uzelf veel tijd en kosten bespaart.

https://transect.nl/archeologisch-onderzoek/

Hotmelt apparatuur laten onderhouden bij VDL Distritech

Voor mijn bedrijf maak ik heel veel gebruik van mijn hotmelt apparatuur. Omdat ik het zoveel gebruik, was het onderhoud een beetje achterstallig geraakt. En ja, dat heb ik geweten hoor. De installatie stopte ermee en deed niets meer tot ik VDL Distritech had laten komen.

 

Achtergebleven lijmresten

Het bleek dus dat mijn apparatuur last had van achtergebleven lijmresten. Deze hadden de binnenkant van de hotmelt apparatuur compleet vast laten lopen. Gelukkig was het zo opgelost, maar zelf was het me niet gelukt. Ik ben echt blij dat ik VDL Distritech had laten komen. Ze leveren enorm goede service, voor een scherpe prijs.

 

Alle soorten apparatuur

Het kan natuurlijk zo zijn dat jouw hotmelt apparatuur ook toe is aan onderhoud. Ik raad je dan echt aan om VDL Distritech te bellen. Het maakt niet uit van welk merk jouw installatie is. De monteurs zijn bekend met alle merken, hoe omvangrijk of complex het ook is. Ook jouw apparatuur kan eenvoudig onderhouden worden. Op deze manier voorkom je extra kosten.

 

Onbezorgd aan het werk

Nu mijn apparatuur regelmatig in onderhoud is bij VDL Distritech, ondanks dat ik het nog net zo druk heb als eerst, kan ik aan het werk zonder zorgen. Mijn installatie werkt zoals het hoort en ik ben niet bang dat ik weer eens ergens sta met stakende apparatuur.

 

Als jij ook zonder zorgen jouw klanten blij wil maken, dan raad ik je zeker aan om het onderhoud van jouw lijm apparatuur niet te laten liggen! Neem snel contact op met VDL Distritech om ervoor te zorgen dat ook jouw apparatuur het doet zoals je verwacht.

 

VDL Distritech B.V.

Televisieweg 24

1322 AL Almere

Bezoek de website voor meer informatie : http://distritech.nl

Slotenmaker uit de regio Den Haag inhuren?

Als je buiten de stad woont is het in de meeste gevallen nog steeds wel mogelijk om een slotenmaker uit de regio Den Haag in te huren. De slotenmakers uit Den Haag bieden hun diensten ook aan bij hun buren in de nabijgelegen steden en dorpen.

In welke regio komt de slotenmaker allemaal?

Als je in de 070 netnummer woont kun je zeker rekenen op een slotenmaker Den Haag wanneer je hulp nodig hebt, dit gebied staat ook wel bekend onder de naam Haaglanden. In de 070 gebied zitten Wassenaar, Voorburg, Leidschendam en Rijswijk. Als je in een van deze gemeentes woont kun je rekenen op alles diensten van de slotenmaker Den Haag bedrijven. Je kunt ook verwachten dat de slotenmaker snel op locatie is.

https://deslotenmakerdenhaag.nl

Buiten Haaglanden

Sommige slotenmakers uit Den Haag komen ook nog in andere steden en dorpen buiten hun regio, dus de Haaglanden. Deze gemeentes zijn Zoetermeer, Pijnacker, Delft, Delfgauw en Voorschoten. Als je in één van deze gemeentes woont kun je gebruik maken van sommige diensten van de slotenmaker Den Haag bedrijven op afspraak. Bij buitensluiting is het soms ook mogelijk dat er een slotenmaker uit Den Haag komt maar dan moet je wel rekening houden met lange wachttijden van minimaal een uur.

Social media uitbesteden

In deze tijd wordt social media door veel mensen gebruikt. Zowel privé als zakelijk. Het aanmaken van een social media-kanaal en het plaatsen van berichtje is een fluitje van een cent. Toch is het aan te raden wanneer je een bedrijf runt social media uit te besteden bij een gespecialiseerd social media bureau. Your business Online heeft de actuele kennis van social media paraat en zorgt voor een vakkundige uitstraling. Je bent ervan verzekerd dat met het geïnvesteerde budget een ultiem resultaat wordt behaald. Daarbij maakt het niet uit of je een groot bedrijf runt of een lokale ondernemer bent. Your Business Online werkt graag met jouw samen! Ze hebben een enthousiast team van socialmedia-marketeers met elk hun eigen expertise. Dit team bestaat uit designers, strategen en videomarketeers. En hebben inmiddels 7 jaar vaardigheid opgedaan in verschillende sectoren.

Bereik je klanten met Facebook

Momenteel zijn er 10,1 miljoen Facebook gebruikers in Nederland en is dit het op één na grootste social media-platform. Omdat je doelgroep zich waarschijnlijk op Facebook bevindt is het van belang dat je bedrijf ook actief is op dit platform. Als je de tijd of kennis niet hebt om je in Facebook te verdiepen, is het wellicht verstandig om facebook uit te besteden. Your Business Online is gespecialiseerd op het gebied van social media en is partner van Facebook. Dit heeft als voordeel dat je gebruik kan maken van de toegewijde ondersteuning van Facebook in Dublin. Daarnaast volgt Your Business Online jaarlijks bij Facebook intensieve trainingen om up-to-date te blijven. Facebook en Instagram-campagnes hebben 28.000 verschillende doelgroep-opties. Dagelijks werkt Your Business Online met het grootste deel van deze doelgroep opties en weten wat doeltreffend is. Je kunt Facebook uitbesteden met een groot of klein budget. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.yourbusinessonline.nl

Tandartsenpraktijk Culemborg helpt u aan een gezond en stralend gebit

Goed onderhoud aan uw tanden is ontzettend belangrijk. Een gezond gebit staat voor een goede gezondheid. Daarom is het aan te raden uw gebit 2 keer per jaar te laten controleren en reinigen bij een goede tandarts. Een ervaren, moderne, persoonlijke en deskundige tandartsenpraktijk is tandartsenpraktijk Culemborg. De praktijk is gelegen in Culemborg en wordt gerund door Dennis Webhofer en Daisy-Joyce Webhofer-Hendrix. Dennis en Daisy-Joyce zijn op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen op tandartsgebied, zoals hygiëne richtlijnen, nieuwste materialen en de nieuwste behandeltechnieken. Maandelijks wordt er bij- en nascholing gevolgd. Ons team bestaat uit vaste gezichten, de tandartsen en assistenten kennen u dus echt en geven u graag persoonlijke aandacht. Tijdens de behandeling maken wij gebruik van de meest moderne apparatuur. Ook nemen wij graag de tijd voor u, leggen alles duidelijk uit en stellen u op uw gemak. Woont u in Culemborg en omgeving en zoekt u een deskundige en ervaren tandarts? Tandartsenpraktijk Culemborg neemt nog patiënten aan. U bent altijd welkom om een kijkje te nemen in onze praktijk en kennis te maken met ons team. Wilt u zich inschrijven bij ons? Dat kan telefonisch, online of door langs te komen in de praktijk. Bij ons bent u altijd van harte welkom!

Met uw kind naar de tandarts

Heeft u kinderen en wilt u met de kinderen naar tandarts Culemborg? Dat kan! Vanaf een leeftijd van 2-3 jaar is het aan te raden uw kind mee te gaan nemen naar de tandarts. Uw kind kan gewoon mee naar uw halfjaarlijkse controle. Kinderen kunnen dan op een ontspannen manier bekijken hoe de behandeling bij papa of mama in zijn werk gaat. De tandarts zal goede aandacht aan uw kind besteden. Uw kind mag zelf even in de stoel zitten of bij papa of mama op schoot. Dan zal de tandarts op een speelde manier de tandjes van uw kind tellen. Niet meer dan dat, het gaat erom dat uw kind vertrouwd raakt met de mensen in de praktijk en de omgeving. Ook geven we graag wat tips over hoe u het gebit van uw kind het beste kan verzorgen.

  

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.tpculemborg.nl/

Groot aanbod naamborden bij de Naamborden Site

Wil je een mooi naambord? Dan kan je het beste kijken bij de Naamborden Site. Het aanbod is enorm divers, werkelijk voor ieder wat wils! Er is een enorme keuze aan verschillende maten. Ook is er heel veel keus aan soorten materialen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan materialen zoals: – aluminium – acryl – kunststof – glas – hout – verschillende soorten steen

Het perfecte naambord

Of je nou een bordje met alleen tekst, alleen een nummer of juist allebei wilt, alles is mogelijk. Ook een naambord met je favoriete afbeelding of een handbeschilderd bordje zijn bij ons te bestellen. Aan al je wensen kan worden voldaan. Als het naambord dat je in je hoofd hebt niet op de site staat contact ons dan even persoonlijk. Je kan een mail sturen of ons opbellen. Wij helpen graag om het perfecte naambord te maken. Een bordje voor thuis of bij het bedrijf geeft een mooie uitstraling en zorgt ervoor dat bezoekers je makkelijk kunnen vinden! Wij verzenden binnen Nederland de naambordjes vaak gratis. En wij verzenden binnen heel Europa.

 

Je voordeur compleet met een mooi naambord

Een mooi naambordje bij de voordeur zorgt meteen voor een mooie uitstraling. Het maakt het huis helemaal af. En het leuke is dat je het naambord echt totaal persoonlijk kan maken. Alleen een huisnummer, alleen jullie voornamen en of achternaam of juist allebei, het kan allemaal. Een heel simpel bordje met een rustige uitstraling of juist een bordje met een favoriete afbeelding in kleur. Bij ons kan je je naambord helemaal naar je eigen smaak invullen. Er is een grote keus in verschillende stijlen. Eerst kan je het materiaal uitkiezen dat past bij de voordeur. Vanuit die keuze kan je het naambordje vervolgens persoonlijk maken.

Borden in vele maten 

Veel naamborden staan op de Naamborden Site al aangeboden in diverse maten. Afhankelijk van de ruimte die je hebt bij de voordeur kies je een geschikte maat. Als je een totaal afwijkende maat wilt hebben behoord dit zeker tot de mogelijkheden. Via de online editor kan je verschillende naamborden helemaal persoonlijk maken. En er is heel veel keus in verschillende prijsklassen, dus waar je ook naar op zoek bent, wij hebben het!

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.denaambordensite.nl/

De Dakmakers onderhouden graag ook uw dak!

Voor professioneel advies over daken is er maar één juist adres: de Dakmakers! En ook hun 24 uur dakservice wordt alom gewaardeerd. Goede aanbevelingen kunnen de kans kleiner maken dat er schade ontstaat aan uw dak. Maar tegen een onverwachte, heftige, schade berokkenende storm zijn zelfs de beste tips niet opgewassen. En is er schade, dan komt die natuurlijk nooit gelegen: ’s avonds laat, op zondagmiddag of ’s morgens vroeg op een voor u heel drukke dag.

Regen en wind, boosdoeners

Voorbeelden van schades die veelvuldig voorkomen zijn: afgewaaide of beschadigde dakpannen, grote en kleine lekkages en een minuscule slijtage die onopvallend uitgroeit tot een grote verweerde plek. Naast harde wind is regen vaak de oorzaak. In dit soort situaties kunt u altijd de Dakmakers bellen. De medewerkers zijn goed opgeleid en hebben ervaring op alle mogelijke daken. Het team is bereid 24/7 naar de klanten toe te gaan. Vanzelfsprekend worden de veiligheidsvoorschriften altijd nageleefd.

Kleine en grote reparaties

Een dakreparatie kunt u met een gerust hart overlaten aan de Dakmakers. Is er een dakpan kapot gevallen? Lekt het dak? Of overweegt u een compleet nieuw dak? Schroom niet en neem snel contact op met de Dakmakers. Zeker als er schade is, moet u hier echt niet mee wachten. De Dakmakers hebben geen 9 tot 5 mentaliteit en ze snappen het als u -in geval van nood- buiten kantooruren belt. Een van de vakmannen komt zo snel mogelijk bij u langs om een en ander te repareren. Ook voor vrijblijvend advies stellen de Dakmakers zich beschikbaar. Denkt u dan aan informatie over zonnepanelen en ook over diverse mogelijke dakbedekkingen. Tegenwoordig is er heel veel mogelijk op het gebied van daken en daar vertellen de Dakmakers graag over. U kunt de Dakmakers bereiken via 085-0220680 en info@dakmakers.nl. Als u het mobiele nummer 06 19 61 03 27 toevoegt aan uw persoonlijke contactenlijst in uw mobieltje, dan kunt u ook via Whatsapp contact opnemen.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.dakmakers.nl