Samen in Zaken
Image default
Dienstverlening

De juiste zorg krijgt uw kind bij dé specialist in logopedie in Bergen op Zoom

Logopedie voor kinderen is er in allerlei varianten, en voor al deze soorten logopedie kunt u terecht bij Trivers Logopedie Roosendaal, in de buurt van Bergen op Zoom. Uw kind krijgt hier namelijk altijd een passende behandeling. Deze expert levert deze zorg aan kinderen van 6 tot 18 jaar, en ook voor hun ouders staan ze altijd klaar. Trivers Logopedie biedt zorg aan uw kind op de volgende gebieden:

  • Uw kind krijgt ademhalingsoefeningen om de spraak te bevorderen
  • Er wordt onderzocht of uw kind geen gehoorproblemen heeft
  • Ook wordt eventuele dyslexie bij uw kind uitgesloten
  • Er wordt bekeken of uw kind informatie op de juiste manier verwerkt
  • Heeft uw kind slikproblemen, dan worden deze aangepakt
  • Uw kind krijgt diverse spraakoefeningen om de spraakproblemen op te lossen
  • Uw kind krijgt de juiste stemtechnieken aangeleerd

Ontdek de goede aanpak van deze expert

Natuurlijk wilt u alleen het beste voor uw kind, zodat hij of zij snel van de spraak- en taalproblemen af is. Trivers Logopedie Roosendaal, nabij Bergen op Zoom levert overigens altijd betrouwbare en gespecialiseerde zorg. De zorgverleners staan immers allemaal ingeschreven in het register van zorgverleners, en ze zijn aangesloten bij de beroepsvereniging. Overigens houden zij zich ook bezig met het oplossen van leer- en gedragsproblemen bij kinderen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het behandelen van dyslexie. Uw kind krijgt altijd de juiste behandeling.

Maak een afspraak, een verwijsbrief is niet nodig

Slist of stottert uw kind, of heeft hij of zij last van andere spraakproblemen? Schakel dan de hulp van Trivers Logopedie Roosendaal, nabij Bergen op Zoom in. U bent dan verzekerd van snelle en goede hulp. Ze helpen al meer dan 10 jaar kinderen die allerlei spraak- en taalproblemen hebben. Omdat u vaak geen verwijsbrief nodig heeft, kan uw kind vaak snel geholpen worden. Heeft u behoefte aan meer informatie? Stel uw vragen dan aan de specialist, des te sneller kan uw kind geholpen worden.

https://triverslogopedieroosendaal.nl/