Category Archives: Cadeau

De loterij winnen, en dan?

Uiteraard dromen we allemaal wel van die ene enorme jackpot die ervoor gaat zorgen dat wij ons nooit meer zorgen hoeven te maken. Wat is er nou lekkerder dan financiële ruimte hebben zodat je daadwerkelijk alles kunt doen wat je maar wil doen. Er zijn natuurlijk heel veel verhalen over mensen die ooit de loterij hebben gewonnen. Zo zijn er goede en slechte verhalen te vertellen, wij zetten er graag een paar op een rijtje.

 

Voorbeelden van spenderingen van je loterij winst

 

1 Zeven collega’s wonnen in maart 2011 gezamenlijk 319 miljoen dollar. Zij hebben hun winst gespendeerd aan het collegegeld van hun kinderen, nieuwe vaatwassers en nieuwe banden voor hun auto’s. Best degelijke uitgaven toch?

2 Robert en Frances uit Jacksonville wonnen in 2005 het luttele bedrag van 340 miljoen dollar. Zij kochten van dit gigantische bedrag een pracht huis volledig compleet met een bubbelbad en een zwembad met een waterglijbaan.

3 Erika Greene uit Georgia won in 2002 33 miljoen dollar. Zij kocht voor dat geld onder andere een auto en een huis. Voor de rest van het bedrag nam zij een financieel adviseur in de arm om zo het geld voor haar te laten werken. Ze is dus gaan investeren in plaats van het allemaal in een keer uitgeven.

4 Het is altijd allemaal rozengeur en maneschijn. Dit bewees Kevyn Ogawa uit Californië wel. Kevyn won in 2009 336 miljoen dollar. Kevyn vertelde later aan de krant dat hij overspoelt werd door vrienden en kennissen die allemaal wat geld van hem wilden. Dit was volgens hem echt “pure hell”.

5 Louise White uit Rhode Island won de Powerball loterij in 2012. Haar winst bedroeg 336 miljoen dollar. Zij nam een notaris in de arm en zette een fonds op voor de financiële ondersteuning van haar familie. En waar trakteerde zij zichzelf dan op? Een ijsje.

6 Joe en Sue Kainz uit Illinois wonnen in 2000 363 miljoen dollar. Zij betaalden al hun schulden af, deden wat investeringen in hun brouwerij en lieten hun lekkende dak repareren.

7 Eddie Nabors uit Georgia won in 2007 390 miljoen dollar. Hij ging een huis kopen voor zijn dochter zodat zij niet meer in haar woonwagen hoefde te wonen. Ook betaalde hij de hypotheek af voor verschillende familieleden. Zelf, zoals hij tegen de krant zei, zou hij lekker gaan vissen.

 

Na deze verhalen wil je natuurlijk ook de loterij winnen. Op de site van vergelijk loterij kun je allemaal verschillende loterijen vergelijken om zo de juiste loterij voor jou te kiezen.

 

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.vergelijkloterij.nl/

Bloemen laten bezorgen in Tilburg, Helmond of misschien net over de grens

Bloemen bezorgen in Tilburg of Helmond is tegenwoordig net zo makkelijk als bloemen laten verzenden naar het buitenland. Handig voor als uw familie net over de grens woont bijvoorbeeld. U kunt bloemen niet alleen laten bezorgen in Helmond, Eindhoven, Tilburg, de rest van Noord-Brabant of Nederland, maar ook in het buitenland. Dit kan bij Topbloemen. Bloemen kunnen verstuurd worden naar adressen in meer dan 70 landen! U kunt dus de hele wereld bereiken met een prachtig boeket. Of u nu een boeket naar Afrika, Azië of Zuid-Amerika wilt verzenden, via Topbloemen is het mogelijk. Bij Topbloemen blijft het ook nog eens betaalbaar. Geen dure verzendkosten dus. Niet alleen in Noord-Brabant, zoals Eindhoven, Helmond of Tilburg, werken wij met lokale bloemisten, maar ook in de andere landen waar wij leveren. Op deze manier kunnen we de versheid garanderen.

Bloemen laten bezorgen in Eindhoven of Helmond met vele extra’s

Wilt bloemen laten bezorgen in Eindhoven of Helmond, maar wilt u hier een extraatje plaatsen? Bij Topbloemen is dit mogelijk. U kiest de bloemen uit en plaatst online een bestelling. U kunt ervoor kiezen deze met een heerlijke fles wijn te bestellen, of juist met een knuffel of een persoonlijke boodschap. U kiest zelf wat u erbij doet en hoe dit eruit komt te zien. Zo kiest u zelf de wijn en de boodschap. Er is altijd wel een reden om iemand bloemen te sturen. Dit is dan ook de reden dat Topbloemen zoveel mogelijkheden aanbiedt. U kunt bloemen laten bezorgen in heel Noord-Brabant, van Eindhoven en Helmond tot aan Tilburg. Levering in de rest van Nederland is natuurlijk ook mogelijk. U kunt ook iemand een bloemenbon cadeau geven of juist een fruitmand cadeau doen.

Bloemen laten bezorgen in Eindhoven of Helmond: een breed en veelzijdig aanbod

Topbloemen kunt u bloemen laten bezorgen in Eindhoven, Tilburg, Helmond of ergens anders in Noord-Brabant. Hierbij heeft u de keuze uit een breed en veelzijdig aanbod prachtige boeketten. Deze boeketten zijn geschikt voor elke gelegenheid. U kunt ze laten bezorgen op elke locatie in Nederland en zelfs in het buitenland. Bij Topbloemen kunt u bloemen laten bezorgen in Helmond of Eindhoven als gemengde boeketten, rozenboeketten of Fair Flowers. Ook zijn ze er per gelegenheid beschikbaar, zoals Moederdag, Secretaressedag of Valentijn. Ook zijn er rouwboeketten beschikbaar die u kunt laten bezorgen door de lokale bloemist. Kwaliteit staat voorop en dat ziet u terug in de boeketten!

Bezoek de website voor meer informatie : https://topbloemen.nl/

Voor iedere gelegenheid geschikte ballonnen

Het maakt niet uit wat u viert, een verjaardag of een jubileum bijvoorbeeld, ballonnen vrolijken ieder feestje extra op. Laat u verrassen door het ruime assortiment. Is er iemand 25 jaar bij de zaak? Of is er binnenkort een gouden bruiloft? Ook dat moet natuurlijk gevierd worden, en dan heeft u ballonnen en feestartikelen nodig. U fleurt het kantoor voor een collega die al 25 jaar bij de zaak is gemakkelijk op doormiddel van vrolijke ballonnen voor verschillende gelegenheden. Of maak een mooie entreeboog door middel van doorknoopballonnen. Of kies voor ballonnen met 25 of 50 erop! Om bijvoorbeeld op een gouden bruiloft een leuke kinderhoek te maken voor de kleinkinderen, kunt u ook nog kiezen voor bijvoorbeeld Disney feestartikelen en Planes feestartikelen. Zo heeft u aan iedereen gedacht bij het organiseren van een feestje.

Kinderfeestje? Denk ook aan passende ballonnen en feestartikelen!

Moet u een kinderfeestje organiseren? Dan moet er veel geregeld worden. Niet alleen de taart en de activiteiten, maar ook de aankleding moet geregeld worden. Denk hierbij aan feestartikelen zoals ballonnen. Meisjes houden vaak van Disney feestartikelen met bijvoorbeeld figuren uit Frozen erop, waar jongens eerder zouden kiezen voor Planes feestartikelen. Er zijn daarnaast ook verschillende soorten gekleurde ballonnen. Het is natuurlijk leuk om voor ballonnen te kiezen in de lievelingskleur van de jarige. Of bestel ballonnen met de leeftijd van de jarige erop! Wilt u het helemaal feestelijk aanpakken, dan kunt u bijvoorbeeld een mooie boog maken met doorknoopballonnen van hoge kwaliteit. Hiermee gaat dat erg makkelijk!

Ballonnen en feestartikelen gemakkelijk online bestellen

Voor scherp geprijsde ballonnen en feestartikelen hoeft u tegenwoordig niet meer naar de winkel. Als u een feestje moet organiseren, heeft u het natuurlijk al druk genoeg. Dan heeft u weinig tijd om op zoek te gaan naar de juiste gekleurde ballonnen of Disney feestartikelen in de winkel. Bij Daily Style kunt u Planes feestartikelen, doorknoopballonnen en andere feestartikelen gemakkelijk online bestellen! Met een paar kliks maakt u uw keuze waarna het bij u wordt thuis bezorgd. Zo kunt u door met het dagelijks leven en het organiseren van het feestje, en kunt u er vanuit gaan dat alle bestelde artikelen op tijd voor het feestje bij u binnen komen.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.dailystyle.nl/

Bloemen laten bezorgen in Winschoten of Veendam: achteraf betalen

Bloemen laten bezorgen in Veendam: het is zeker niet moeilijk. Binnen een paar kliks heeft u het voor elkaar. Bloemen laten bezorgen in Winschoten, Veendam, of elders in Groningen is eenvoudig bij Topbloemen. Topbloemen verzekert u van een vers boeket, ongeacht wanneer u hiervoor een bestelling plaatst. Topbloemen heeft een 7 dagen versgarantie. Een hele week genieten van verse bloemen dus. Ze worden dan ook met grootste zorg samengesteld door vele lokale bloemisten verspreid over het hele land. Dit maakt het mogelijk om in korte tijd bloemen te laten bezorgen in Winschoten, Veendam of ergens anders in Groningen. Wilt u achteraf betalen? Dat is ook mogelijk bij Topbloemen. Vooraf kunt u ook online betalen via de veilige en vertrouwde betaalomgevingen van iDEAL en PayPal.

Bloemen laten bezorgen in Winschoten of Veendam: voor elke gelegenheid

Voor elke gelegenheid kunt u bloemen laten bezorgen in Winschoten of Veendam. Bloemen kunt u overal laten bezorgen, ook in de rest van Groningen. Bij Topbloemen heeft u een ruime keuze en vindt u altijd wel een geschikt bloemetje of boeket. Uw collega in het zonnetje zetten, een vriend of vriendin succes wensen of een familielid beterschap wensen? Dit zijn leuke aanleidingen om bloemen te laten bezorgen in Winschoten, Veendam of de rest van Groningen. Bij Topbloemen kunt u het eenvoudig online bestellen. U hoeft dus niet in winkels op zoek te gaan. Het wordt ook nog eens thuisbezorgd of op elke gewenste locatie.

Bloemen laten bezorgen in Winschoten of Veendam: dezelfde dag nog geleverd

Bloemen laten bezorgen in Winschoten, Veendam, of de elders in Groningen kunt u laten verzorgen door Topbloemen. Dit biedt u vele voordelen. Zo bent u gegarandeerd van een snelle levering. Door uw bestelling vóór 14.00 uur te plaatsen, wordt het dezelfde dag nog bezorgd. Daar komt bij dat u de bloemen kunt laten bezorgen op elke gewenste locatie in Nederland, van Winschoten en Veendam of elders in Groningen of Nederland. U kunt de bloemen erg eenvoudig bestellen. U doorloopt enkele stappen en het boeket is naar u op weg! Topbloemen heeft ook enkele extra’s waarmee u boeketten of bloemetjes kunt uitbreiden. Kies bijvoorbeeld voor een persoonlijke boodschap, een knuffel of een fles wijn.

Bezoek de website voor meer informatie : https://topbloemen.nl/