Samen in Zaken
Zakelijke dienstverlening

Breng uw lichaam opnieuw in model met body contouring

Bent u niet helemaal tevreden met de vormen van uw lichaam en heeft u hier ook mentaal last van? Durft u in de zomer bijvoorbeeld niet naar het strand of ergert u zich bij het douchen of omkleden aan de onvolkomenheden van uw lichaam? Dan is body contouring van Berg Care wellicht een optie voor u. Door middel van de Eximia HR77 therapie kunnen de lichaamsdelen waar u zich het meest aan ergert zonder chirurgische ingreep worden gemodelleerd. Tijdens deze therapie worden de te behandelen lichaamsdelen hervormd met geavanceerde machines. Deze machines brengen vijf technologieën samen in één behandeling. Of eigenlijk zeven, want met de Eximia HR77 therapie worden er feitelijk zeven behandelingen in één keer uitgevoerd. Het apparaat dat voor deze behandeling gebruikt wordt, gebruikt daarnaast vijf verschillende technologieën.

Hoe gaat body contouring in zijn werk?

Body contouring via de Eximia HR77 wordt dus uitgevoerd met geavanceerde machines. Door middel van pijnloze laserstralen worden vetcellen herverdeeld, verbetert uw huid en wordt uw lichaamsmetabolisme gestimuleerd. Deze therapie is overigens geschikt voor uw hele lichaam, zowel voor uw lichaam als voor uw gezicht. Zo kunnen alle probleemgebieden worden aangepakt. Een ander groot voordeel van deze vorm van body contouring is dat er na de behandeling geen hersteltijd nodig is. Op deze manier ervaart u ook geen klachten na de behandeling.

In zeven dagen een geheel nieuw lichaam

Een groot voordeel van body contouring met Eximia HR77 therapie is dat er geen hersteltijd nodig is na de behandeling. Op deze manier kunnen er meerdere lichaamszones achter elkaar worden behandeld. Dit zijn er maximaal zeven. Op deze manier kunt u in een serie van zeven dagen achter elkaar alle probleemgebieden waar u zich aan stoort laten aanpakken. Maak een afspraak voor een intakegesprek, zodat uw gehele traject wat betreft body contouring kan worden besproken.

https://bergcare.com