Betrouwbaar advies van een verzekeringskantoor

Zoekt u betrouwbaar advies over uw verzekering, dan kunt u bij een verzekeringskantoor terecht. Verzekeringen Roeland-De Munck is een kantoor in Sint-Gillis-Waas, in de buurt van Sint-Niklaas. Dit verzekeringskantoor is betrouwbaar, omdat het onafhankelijk is. Het verzekeringskantoor is niet verbonden aan een verzekeraar en kijkt dus samen met u naar welke verzekeraar voor u geschikt is. Onafhankelijk advies is wat u kunt verwachten als u bij Verzekeringen Roeland-De Munck langsgaat.

Een centraal aanspreekpunt voor uw vragen

De verzekeringsmarkt is ingewikkeld en verandert steeds. Alle verzekeraars bieden verschillende verzekeringen via gevarieerde wegen aan. Hierdoor kan het uitzoeken van uw verzekering verwarrend zijn. Wat Roeland-De Munck voor u kan zijn, is een centraal aanspreekpunt. Als u vragen heeft, kunt u deze bij dit kantoor stellen. U heeft persoonlijk contact met een medewerker en kunt betrokkenheid verwachten.

Het regelen van uw verzekering

Om uw verzekeringen betaalbaar te houden, doet Verzekeringen Roeland-De Munck onderzoek naar uw beste opties. Zo wordt ervoor gezorgd dat u geen last heeft van overlappende verzekeringen. Hierdoor betaalt u zo weinig mogelijk, om toch optimaal beschermd te worden. Met Verzekeringen Roeland-De Munck bespreekt u welke risico’s u wilt dekken en welke risico’s juist niet. U hoeft niet te veel te betalen om u te beschermen tegen belangrijke risico’s. Uiteindelijk helpt dit verzekeringskantoor u om te kiezen voor kwaliteit, maar dan zo goedkoop mogelijk.

Het regelen van uw pensioen

Ook voor vragen rondom uw pensioen kunt u bij Roeland-De Munck terecht. Een pensioenplan opstellen kunt u hier met een gespecialiseerde medewerker doen. Het wettelijke pensioen dat u later ontvangt is niet altijd genoeg. Door een pensioenplan te hebben en geld op te sparen, weet u zeker hoe uw toekomst eruitziet. Verzekeringen Roeland-De Munck werkt al drie generaties lang met verzekeringen en pensioen en heeft hierdoor genoeg ervaring om u te kunnen helpen. 

https://vrdm.be/