Samen in Zaken
Image default
Dienstverlening

Bedrukte bierverpakkingen en bedrukte bierdozen

Bedrukte bierverpakking en kartonnen dozen bedrukt

Kartonnen dozen bedrukken is een belangrijk onderdeel in de branding van een bedrijf en omdat er een toenemende vraag op de markt is voor de merkbeleving doormiddel van kartonnen dozen is er een apart portaal gecreëerd voor bedrukte dozen. Het portaal 123BedrukteDozen.nl is onderdeel van de moederonderneming ECOvation en met alle specialisme, enthousiasme en het grote assortiment een interessante partij voor het afnemen van bedrukte kartonnen dozen. Ook is er in het assortiment van 123Bedrukte dozen een mooi assortiment van bedrukte bierverpakkingen beschikbaar.

Het kan soms lastig zijn om flesjes bier op een juiste manier te verzenden, daarom kan er bij 123Bedrukte dozen de bedrukte bierverpakking ook op maat gemaakt worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een giftbox, tray of bierdoos. Op deze manier zullen de flesjes altijd stevig in de doos zitten en er ook nog eens uitnodigend uitzien door de mooie bedrukking. Hoe leuk is het voor de ontvanger om een mooie bedrukte doos te ontvangen waar eventueel ook nog een persoonlijke boodschap aan toegevoegd is.

De eerste optie is de bedrukte kartonnen bierdoos, dit is een standaard Amerikaanse vouwdoos (Fefco 201) met openslaande kleppen aan de boven- en onderkant. Er wordt een vakverdeling geplaatst in de kartonnen doos naar de gewenste hoeveelheid flessen die in de doos verstuurd moeten worden. Door de vakverdeling raken de flesjes elkaar niet aan tijdens de verzending en komen ze heel aan op locatie. De kartonnen om- doos wordt van een sterk soort golfkarton gemaakt zodat de flessen goede bescherming hebben tijdens de verzending. De buitenkant van de bedrukte kartonnen doos kan natuurlijk naar eigen wens bedrukt worden.

Daarnaast is er de optie om gebruik te maken van een tray met bierflesjes. Een tray is een soort open sixpack waar de bierflesjes in geplaatst kunnen worden. De tray kan gemaakt worden voor verschillende aantallen flesjes, beginnend bij 2 en oplopend tot 10 stuks. In deze verpakking kunnen uiteraard ook kleine wijnflesjes geplaatst worden, de verpakking kan hiervoor op maat gemaakt worden. Het karton kan naar eigen wens bedrukt worden.

Tot slot de giftbox; dit is een kartonnen verpakking waar de flesjes naast elkaar in de smalle doos zijn geplaatst. De giftbox wordt gemaakt van dubbelgolf karton zodat de flesjes stevig en veilig in de doos geplaatst kunnen worden. Ook is er een opening gemaakt aan de voorzijde van de giftbox zodat de mooie bierflesjes te zien zijn. Als de bierverpakking mooi bedrukt wordt is er ook geen inpakpapier meer nodig!

https://www.123bedruktedozen.nl/