Category Archives: Bedrijven

Welke maat wil ik?

De 180cc/7oz koffiebeker is de meest gekozen koffiebeker voor een automaat; een prima, ‘Nederlands’ formaat. Voor een espresso kies je de 115cc/4oz koffiebeker; precies goed voor een sterke espresso. Voor een heerlijke cappuccino met melkschuin kies je voor de 200cc/8oz koffiebeker; net een slag groter dan de automaatbeker en meer geschikt voor deze drank, die bestaat uit één shot espresso, warme melk en melkschuim . Overigens zijn de koffiebekers vanaf 200cc ook te bestellen in een dubbelwandige versie. Zo houdt je je drank nog langer warm en hoef je je geen zorgen te maken over een te hete cup. Koffiebekers zijn te bedrukken vanaf 115cc/4oz tot zelfs 500cc/20oz!

Welke soort bedrukking vind ik interessant?

Oke, je hebt je keuze gemaakt qua inhoudsmaat. Maar nu de bedrukking… waar moet je voor kiezen? Mocht je een logo afgebeeld willen hebben, dan kun je voor een logobedrukking kiezen. Dit is mogelijk op zowel een witte als kartonnen kraft koffiebeker in de maten 115cc/4oz, 180cc/7oz en 200cc/8oz. Een logobedrukking is alleen mogelijk op deze formaten, vanwege de plaknaad van de beker; hoe groter de beker, hoe breder de plaknaad. Bij een logo-bedrukking wordt er op een bestaande beker gedrukt. De bekers worden in hoge snelheid door de machine gehaald, langs de printplaten waardoor het logo er op gedrukt wordt. Het logo wordt dus nooit op precies dezelfde plek op een beker gedrukt. Hierdoor is het dus mogelijk dat het logo over de plaknaad wordt gedrukt. Bij een simpel, strak logo is dit perfect. Overigens wordt er bij een logobedrukking in PMS-kleuren gedrukt. Mocht de afbeelding groter zijn, beeldvullend of meer tekst bevatten, dan kies je voor een volledige bedrukking . Deze digitale bedrukking is opgebouwd uit de kleuren cyaan, magenta, yellow en key (zwart). Deze kleuren worden tijdens het drukken gemengd. Bij een volledige bedrukking wordt de template digitaal gedrukt en daarna gevormd tot een koffiebeker, waardoor iedere beker precies hetzelfde is en de afbeelding op elke beker hetzelfde is gepositioneerd.

Hoe moet ik bestellen

Wanneer je je bestelling hebt geplaatst en het logo of het opgemaakte template dus hebt aangeleverd, gaan wij aan de slag met de werktekening, die jij na controle dient goed te keuren. Daarna wordt de productie gestart. We houden je uiteraard op de hoogte van het proces en laten je weten wanneer je bestelling klaar en verzonden is. Je krijgt een e-mail met trackinggegevens waarmee je de zending kunt volgen, en dus precies weet wanneer jij je bestelling kunt verwachten.

Bijzonderheden

Mocht het aantal dat je wilt bestellen niet in de webshop staan, of heb je speciale wensen of vragen? Neem dan gerust even contact met ons op. We leggen je het graag uit en kunnen je eventueel zelfs wat voorbeelden laten zien van bekers die door middel van digitale print zijn bedrukt of offsetdruk; de techniek die bij logo-bedrukkingen wordt gebruikt.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.packagingdirect.nl/

Bespaartips dakkapel

Heb je het besluit genomen om een dakkapel te laten plaatsen? Dan heb je een uitstekende keuze gemaakt. Je huis wordt namelijk meer waard en je krijgt ook nog eens meer ruimte. Bovendien maak je de bovenste ruimte in huis een stuk leefbaarder. Helaas kan een dakkapel soms best duur zijn. Er zijn echter verschillende manieren om geld te besparen. We hebben hieronder de best bespaartips dakkapel voor je verzameld.

 

Onderhandelen

Als eerste kun je natuurlijk onderhandelen met de specialist. Wanneer je dit doet, kan dat namelijk behoorlijk veel geld schelen. Onderhandelingen levert tot wel 10% korting op wanneer je een dakkapel laat plaatsen. Kies er daarnaast altijd voor om meerdere offertes aan te vragen zodat je deze met elkaar kunt vergelijken. Bovendien maakt dat je onderhandelingspositie sterker. Je kunt de kosten overigens ook altijd laag houden door voor een goedkope uitvoering te kiezen zoals een prefab model.

 

Zonder vergunning

Een vergunning kost geld. Gemiddeld ben je hiervoor tussen de 200 en de 600 euro kwijt. Ook hier kun je gelukkig op besparen. Er zijn namelijk verschillende situaties waarin je geen bouwvergunning nodig hebt voor een dakkapel. Dan moet deze wel aan bepaalde eisen voldoen. Het dakkapel dient bijvoorbeeld aan de achterkant of zijkant van huis geplaatst te worden. Bovendien mag deze maximaal 1.75 meter hoog zijn.

 

Overleg met de buren!

Wanneer je van plan bent om een dakkapel te laten plaatsen, is het altijd verstandig om te overleggen met de buren. Deze vinden het misschien ook een goed idee om zelf te doen. En wanneer je meerdere dakkapellen tegelijk laat plaatsen, bespaar je daarmee behoorlijk wat geld. De specialist bespaart namelijk op bijvoorbeeld transportkosten en administratiekosten. Dit voordeel kan ook doorgerekend worden naar jou als klant waardoor je een leuke korting tegemoet kunt zien. Wil je nog meer bespaartips dakkapel? Denk er dan eens over na om zelf het dakkapel af te timmeren. Houd er echter wel rekening mee dat dit eigenlijk alleen maar lukt wanneer je ervaring hebt met klussen en dit werk. Anders gaat het wellicht zelfs meer kosten dan wanneer je het door een specialist laat doen.

 

Bij Dakkapellen punt pro ben je aan het juiste adres voor een goedkoop dakkapel zonder in te leveren op de kwaliteit. Je krijgt immers 15 jaar garantie! Bereken direct de prijs op https://www.dakkapellen.pro/

Bezoek de website voor meer informatie :

Bouwvergunning voor een dakkapel

Een bouwvergunning voor een dakkapel is niet in alle gevallen nodig. Wanneer je dus nadenkt over een dakkapel, is het verstandig om jezelf daar goed in te verdiepen. Wie weet is een vergunning niet eens nodig en het zou natuurlijk ook zomaar kunnen dat je wél een dakkapel bouwvergunning nodig hebt, maar dat je dit niet wist. Daarom helpen we je met deze blog alvast een eindje op weg. Hieronder vind je alle belangrijke informatie over een dakkapel bouwvergunning.

 

Wanneer is een bouwvergunning voor een dakkapel nodig?

Allereerst is het belangrijk om te weten wanneer je nu precies een dakkapel nodig hebt. In heel veel gevallen is dat namelijk niet nodig. Bijvoorbeeld wanneer je het dakkapel aan de achterkant van het huis wil plaatsen of als het huis binnen bepaalde afmetingen blijft. Ook op platte daken is een bouwvergunning niet nodig voor een dakkapel. In sommige gevallen is het helaas wel nodig. Bijvoorbeeld wanneer je een dakkapel aan de voorkant van je huis wil plaatsen. Het is altijd handig om goed te checken of je wel een vergunning nodig hebt. Dit kun je door online een vergunningcheck te doen, maar je kunt natuurlijk ook het advies van een professional inwinnen. In beide gevallen weet je binnen de kortste keren of je echt een vergunning nodig hebt.

 

Indienen van een vergunning

Bouwvergunning voor een dakkapel nodig? Dat kun je eenvoudig en snel bij je eigen gemeente doen. Daarvoor bezoek je simpelweg de website van de gemeente of je logt in bij het omgevingsloket. Vaak moet je bepaalde gegevens aanleveren zoals de bouwtekening van het dakkapel. Bij de aanvraag van je vergunning wordt er naar verschillende aspecten gekeken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het bestemmingsplan, de welstandsnota en het bouwbesluit. Je hoort binnen 8 weken van je gemeente of je de vergunning ook daadwerkelijk krijgt of niet. Wanneer deze is verleend, kunnen de buren echter ook nog bezwaar maken. Dit mag zes weken. Begin dus pas ná die tijd met het plaatsen van het dakkapel. Vanaf zes weken na het moment dat je van de gemeente de vergunning hebt gekregen, is deze namelijk onomkeerbaar.

Dakkapelmontage kan alles uit handen nemen wat de vergunning betreft, én op de website kun je direct de dakkapel prijs berekenen! Kijk dus op https://www.dakkapelmontage.nl/

Bezoek de website voor meer informatie :

Waarom een dakkapel? Bekijk de voordelen

Waarom een dakkapel? Dat is een vraag die al talloze mensen zichzelf hebben gesteld voordat ze daadwerkelijk aan een dakkapel begonnen. Opvallend genoeg besluiten de meeste mensen uiteindelijk om alsnog voor een dakkapel te kiezen. Dat betekent dus dat er meer dan genoeg redenen zijn om een dakkapel te (laten) plaatsen. Welke dat precies zijn? Dat vertellen we je hieronder.

 

Waarom een dakkapel: de belangrijkste voordelen

Natuurlijk zijn er heel veel verschillende voordelen te noemen van een dakkapel. Zo ziet de woning er bijvoorbeeld een stuk beter uit. Het allerbelangrijkste voordeel van een dakkapel is echter dat je hierdoor meer ruimte en licht creëert in huis. Dankzij een dakkapel wordt de ruimte in huis groter en kun je op zolder veel meer licht creëren waardoor je daar veel beter kunt leven. De zolder is op die manier veel beter als een leefruimte te gebruiken zoals een kantoor of speelkamer. Er is echter nog een belangrijk voordeel te noemen van een dakkapel. Je woning zal namelijk flink in waarde stijgen en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Dat komt in eerste instantie vooral doordat het beloopbare oppervlakte van het huis zal gaan stijgen. En hoe hoger dit is, hoe hoger de waarde van het huis is. Daarnaast geeft een dakkapel je huis vaak een mooiere uitstraling en ook daardoor stijgt de prijs.

 

Direct profiteren!

Wil je ook direct een dakkapel plaatsen of laten plaatsen en genieten van meer ruimte en licht? Lijkt het je een prima idee dat je woning in waarde zal stijgen? In dat geval is er geen enkele reden om lang te wachten. Je kunt er namelijk voor kiezen om direct een dakkapel te laten plaatsen zonder dat daar een vergunning voor nodig is. Dat is bijvoorbeeld het geval wanneer je besluit om het dakkapel te laten plaatsen op de achtergevel van het huis of wanneer je een plat dak hebt. Ook wanneer de afmetingen van het dak en/of het huis binnen bepaalde grenzen vallen is het moelijk om vergunningsvrij het dakkapel te plaatsen. Wanneer je hier alles over wilt weten kun je het beste informatie inwinnen bij een specialist. Blok-dakkapellen kan je uitstekend informeren en bovendien kun je gratis op de website de kosten berekenen. Kijk dus op https://www.blok-dakkapellen.nl/

 

Bezoek de website voor meer informatie :

Geloof jij in kerst?

Bent u misschien al op zoek naar een kunstkerstboom voor met kerstmis zodat u niet opzoek moet naar een echte kerstboom waar uiteindelijk toch alleen maar de naaldbomen van op de grond gaan vallen na een tijd. Die echte kerstbomen kan je ook maar 1 jaartje opzetten en dan is die eigenlijk al niks meer waard, zeker wanneer je de boom zonder kluit koopt, de boom is dus afgezaagd zeg maar. De echte kerstboom is eigenlijk figuurlijk ook afgezaagd aan het worden, je ziet dat steeds meer mensen zijn begonnen met een neppe kerstboom op te zetten. Het wordt ook niet meer raar gevonden als je een neppe kerstboom in je huis hebt. Het is misschien zelfs nog raarder wanneer je een echte kerstboom in je huis hebt, omdat het gewoon niet meer vaak voorkomt. Best apart eigenlijk dat in misschien een periode van 20 jaar, denk 20 jaar ja, de mening van mensen over kerstbomen zo veranderd is. Vroeger had bijna iedereen wel een echte kerstboom in huis, als ze een kerstboom deden opzetten, die mening is nu bijna totaal veranderd. Vroeger was het een taboe als je geen echte kerstboom in huis zetten maar er voor koos om een kunst kerstboom met sneeuw in je woonkamer te zetten.

Zo zie je maar hoe de laatste jaren eigenlijk mening sterk veranderd zijn. Het lijkt erop dat alle meningen veel meer en sneller veranderen. Vroeger kon het best lang duren en hadden mensen voor tientallen en misschien honderd jaar precies dezelfde mening, deels heeft dat ook met het geloof te maken, terwijl nu veranderd een bepaalde mening na 20 jaar al. Nu beginnen mensen in onze regio ook minder te geloven in het christendom en is het dus minder erg wanneer je een kerstboom met versiering koopt gewoon in een kant en klaar pakket. Je kan die pakketten namelijk gewoon online kopen.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.xmasdeco.nl/

De kwaliteit van ondertiteling

Wist je dat ondertiteling de meest gelezen taaluiting is in Nederland? Dat betekent dus dat we meer ondertitels lezen dan boeken, tijdschriften of kranten. En het betekent natuurlijk ook dat veel mensen een mening hebben over de ondertiteling die ze onder ogen krijgen. Ondertiteling bedrijf Einion Media vertelt je hier meer over, als ervaren vertaalbureau in ondertiteling

 

De achtergrond van ondertitelen

Ondertiteling vormt al sinds het midden van de vorige eeuw een vast onderdeel van onze kijkervaring. Waar het tot eind vorige eeuw echter het domein was van een kleine groep toegewijde specialisten, is er met de komst van de commerciële televisiezenders in het Nederlandse televisielandschap van de jaren ’90 en al helemaal na de meer recente introductie van video-on-demand-partijen als Netflix een grotere groep ondertitelaars actief geworden, die met wisselend succes het vak beoefenen.

Oplossingen voor leesbare ondertitels

In een volgend artikel zullen we het nog uitgebreid hebben over de kunst van het ondertitelen en dan zul je zien dat sommige ‘vertaalfouten’ eigenlijk geen fouten zijn, maar oplossingen die nodig zijn om ondertitels leesbaar te houden.

Mensen kunnen gesproken tekst tenslotte veel sneller opnemen dan geschreven tekst en vaak moet de inhoud daarom worden ingekort of geparafraseerd. Dat leidt er soms toe dat de vertaling niet letterlijk overeenkomt met wat er wordt gezegd. Daarnaast is vertalen mensenwerk en kan er natuurlijk altijd iets tussendoor glippen wat achteraf een stuk eleganter of beter had gekund. Dat begrijpen we allemaal wel, maar bleef het daar maar bij.

De ondertiteling kwaliteit is niet altijd even goed

Helaas zien ook wij tenenkrommend slechte ondertiteling voorbijkomen. Die mogen we dan met name beleven bij grote partijen die hun ondertitelaars bedroevend lage tarieven betalen, mensen met weinig of geen vertaalervaring laten ondertitelen en die ondertiteling vervolgens zonder enige controle de wereld in sturen.

Dat doet pijn. De meeste ervaren ondertitelaars zijn begonnen als vertaler en hebben zich vervolgens laten bijscholen of ze hebben een specifieke opleiding genoten op bijvoorbeeld de Zuyd Hogeschool. Het kost zelfs een ervaren vertaler al snel enkele maanden om dit vak in de vingers te krijgen en zelfs enkele jaren om snelheid op te bouwen zonder dat de kwaliteit daaronder lijdt.

Ondertitelen is een vak

Wij zien ondertitelen dan ook als een echt ambacht, een vak dat in de handen van getalenteerde en goed-opgeleide mensen mooie resultaten oplevert, recht doet aan de inhoud en de gesproken tekst ondersteunt. Waarin woordspelingen en grappen met gevoel worden vertaald en stukken met een grote informatiedichtheid helder en correct worden overgebracht. Wat een prachtig werk doen we toch!

We blijven ons daarom inzetten voor kwaliteit en ongeacht hoe goed of ervaren een vertaler ook is, zijn of haar werk wordt altijd nagekeken door een eindredacteur die de puntjes op de i zet.

Hou je net als wij van taal en kun je oprecht genieten van een mooie vondst? Blijf ons volgen. We worden binnenkort ook actief op Instagram (@EinionMedia) en zullen je via die weg en toekomstige blogs regelmatig een kijkje in de keuken geven.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.einionmedia.com/

U kunt het beste een rioolservice uit zeist inschakelen

Heeft u last van een rioolprobleem en bent u woonachtig in Zeist? Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. U kunt het beste een rioolservice uit de buurt inschakelen. Daarom kunt u het beste Ontstoppingsdienst Zeist inschakelen. Het riool ontstoppen Zeist moet spoedig gebeuren. Onze dienst biedt hiervoor de oplossing. Door de snelle service garanderen wij dat er bij een spoedgeval altijd binnen een uur een rioolspecialist op de stoep. Zo hoeft u nooit onnodig lang te wachten.

Het riool ontstoppen Zeist moet spoedig gebeuren

U kunt het beste een rioolservice uit de buurt inschakelen. In omgeving Zeist kunt u terecht bij Ontstoppingsdienst Zeist. Komt u er ´s nachts achter dat u last heeft van een rioolprobleem? Geen probleem. Het riool ontstoppen Zeist moet spoedig gebeuren. Daarom bieden wij 24-uur service. Dit houd in dat u dag en nacht kunt bellen naar onze dienst. Na een aantal vragen is het al snel duidelijk om wat voor soort rioolprobleem het gaat. Bij een spoedgeval staat er binnen een uur een rioolspecialist bij u voor de deur. In alle andere gevallen wordt u vriendelijk verzocht een afspraak te maken voor een later moment. Een ding is zeker, het riool ontstoppen Zeist moet spoedig gebeuren. Bij ons bent u daarvoor bij het goede adres.

Kosten: riool ontstoppen Zeist

Vooraf krijgt u telefonisch een kostenindicatie. Dit is een ruwe schatting. Houdt er daarom rekening mee dat de kosten altijd hoger of lager uit kunnen vallen. U betaald natuurlijk minder als de kosten uiteindelijk lager uit blijken te vallen. Dat is wel zo prettig. De kosten hangen van de volgende aspecten af:

  • Arbeidsuren

  • Benodigde materiaal

  • Soort rioolprobleem

  • Type woning

  • Oorzaak van het rioolprobleem

Kortom: Het riool ontstoppen Zeist moet spoedig gebeuren, daarom kunt u het beste een rioolservice uit de buurt inschakelen. Daarvoor bent u bij Ontstoppingsdienst Zeist aan het juiste adres. Wacht niet te lang en neem contact met ons op.

 

Bezoek de website voor meer informatie :

Warmtepomp bij jouw nieuwbouw

Toevallig van plan om binnenkort een nieuwbouw neer te zetten of ga je liever gewoon voor een huis kopen of een misschien een huis huren. Kies je misschien ook meteen voor een warmtepomp nieuwbouw. Het is altijd makkelijker om een warmtepomp te installeren bij een nieuwbouw dan wanneer je er voor kiest om achteraf pas een warmtepomp te installeren. Ik denk dat het ook wel voor zich spreekt dat het makkelijker is om een warmtepomp te installeren bij een nieuwbouw dan bij een bestaande woning. Als je een warmtepomp installeert bij een nieuwbouw kan er rekening gehouden door de architect. Eenmaal men gaat beginnen bij het bouwen van het huis kan men ook weer rekening houden, men kan bijvoorbeeld meteen een extra gat maken als je er voor kiest om een warmtepomp te gebruiken die werkt op basis van grondwater.

Als je een warmtepomp bij een nieuwbouw plaatst kan je ook alles meteen op elkaar aansluiten, zo heb je dus een warmtepomp waar ook meteen alle leidingen op aangesloten zijn. Bij een nieuwbouw kan je ook meteen kiezen voor de beste warmtepomp omdat je niet met bepaalde dingen rekening moet houden. Bij oudere woningen zijn soms bepaalde soort warmtepompen niet mogelijk omdat de installaties in het huis  te oud zijn om de nieuwere warmtepompen te kunnen gebruiken.

Zo zie je maar hoeveel voordelen het geeft als je een warmtepomp zet bij een nieuwbouw en niet wacht tot je huis klaar is en dan pas een warmtepomp gaat installeren. De warmtepomp zal je ook binnen de 7 jaar terug verdiend hebben. Eenmaal terugverdiend heb je zo goed als gratis warm water in huis. Je zal ook zo goed als gratis je huis verwarmen omdat de warmte uit de omgeving afkomstig is. Als je helemaal gratis wilt kan je zonnepanelen installeren die zorgen voor gratis stroom voor jouw warmtepomp.

Bezoek de website voor meer informatie : https://techneco.nl/

Cursus zakelijk Engels voor bedrijven

Cursus zakelijk Engels voor bedrijven

Een in-company training zakelijk Engels zorgt er voor dat uw medewerkers professioneler gaan communiceren in het Engels. Daarbij maakt het weinig uit in welke sector u zit.

Door internationalisering is er steeds meer behoefte aan praktijkgerichte trainingen Engels. Waarom zakelijk Engels? Omdat dit overwegend de taal is die internationaal wordt gebruikt.

We geven je graag een aantal voorbeelden van plaatsen en bedrijven waar wij trainingen hebben verzorgd. Je ziet dan dat dit niet altijd bedrijven zijn waar je in eerste instantie aan denkt. Nederland is een klein land en daarom zoeken bedrijven al snel naar uitbreidingsmogelijkheden over de grens.

Het is belangrijk dat je als bedrijf professioneel overkomt en dat de vragen die medewerkers hebben ook goed geformuleerd worden. Dat kan mondeling in een (telefoon) gesprek of schriftelijk in bijvoorbeeld een Engelse e-mail.

 

Een cursus zakelijk Engels, de voorbeelden

In Zeeland verzorgen we een in-company training zakelijk Engels voor een bedrijf dat internationaal zaken doet in agrarische producten. Hier is het belangrijk dat accountmanagers op de juiste wijze communiceren met klanten in diverse landen. Behalve schrijf- en  spreekvaardigheid is het ook goed om de cultuur van een bepaald land te kennen. Zo voorkom je misverstanden in de communicatie.

Een ander bedrijf hebben we geholpen met een bedrijfstraining zakelijk Engels in Rotterdam. Dit bedrijf houdt zich bezig met allerlei inspecties en testen op het gebied van het milieu. In eerste instantie denk je misschien ‘is daar Engels voor nodig’, maar dit bedrijf werkt samen met diverse organisaties in het buitenland. Daarbij worden een hoop maatregelen in Brussel bepaald en de richtlijnen en protocollen zijn dan vaak in het Engels.

In Breda geven we Business English op locatie voor een bedrijf dat zich bezig houdt met auto leasing aan bedrijven. Hier is vooral het uitbreiden van de vaktechnische woordenkennis belangrijk. Net als het opstellen van een contract of e-mail die duidelijk zijn voor de klant zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan.

Bij een verzekeringsbedrijf gespecialiseerd in de zorg verzorgen we in-company trainingen Engels in Tilburg.  Het gaat hier om de klantcontact centers waar medewerkers vragen moeten kunnen behandelen van buitenlands sprekende mensen. Ook verleent dit bedrijf diensten aan expats die in Nederland worden gevestigd. De medewerkers hebben de contacten aan de balie van de servicekantoren, per e-mail of per telefoon.

Zo zie je dat een cursus zakelijk Engels op vele vakgebieden en bij verschillende bedrijven kan worden gegeven. Iedere beroepsgroep kan bij ons terecht. We helpen graag.

 

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.zakelijkengels-srtraining.nl/

Website vertalen

Verkopen in Duitsland en Frankrijk

Ik heb een website en een webshop waarin ik allerlei babyartikelen verkoop. Van schattige boxpakjes tot aan boxkleden en speentjes van het merk Bibs. Ik woon dicht bij de grens met Duitsland, en was klaar om de stap naar het buitenland te maken. Ik wilde de teksten die op de website staan laten vertalen naar het Duits en het Frans, zodat ik daar ook succesvol word en producten heen kan verzenden. In Google zocht ik naar een goed vertaalbureau dat dit project voor een scherp tarief voor me kon voltooien. Waar mijn zoektocht eindigde? Bij JK Translate! Vandaag deel ik mijn ervaringen met u en vertel ik u wat ze nog meer voor u kunnen betekenen.

Deskundige en ervaren vertaler

De deskundige en ervaren vertalers van JK Translate hebben mede bijgedragen aan het succes van mijn webshop in het buitenland. Het vertaalwerk was al snel geregeld, waarna mijn webshop nog posities moest opbouwen in de zoekmachines. Na een paar maanden merkte ik al verschil! Ik kreeg veel meer aanvragen vanuit het buitenland, voornamelijk uit Duitsland. In de tussentijd ging ik me steeds meer focussen op de Duitse en Franse taal, waardoor ik de mensen die naar de klantenservice belden of mailden helemaal zelf verder kon helpen. Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan! Of u nou een particulier bent of een ondernemer, dit bedrijf helpt u verder. Wilt u een officieel document laten vertaler door een beëdigde vertaler? Ook dan bent u hier aan het juiste adres.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.jktranslate.com/nl/