Category Archives: Bedrijven

U kunt het beste een rioolservice uit zeist inschakelen

Heeft u last van een rioolprobleem en bent u woonachtig in Zeist? Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. U kunt het beste een rioolservice uit de buurt inschakelen. Daarom kunt u het beste Ontstoppingsdienst Zeist inschakelen. Het riool ontstoppen Zeist moet spoedig gebeuren. Onze dienst biedt hiervoor de oplossing. Door de snelle service garanderen wij dat er bij een spoedgeval altijd binnen een uur een rioolspecialist op de stoep. Zo hoeft u nooit onnodig lang te wachten.

Het riool ontstoppen Zeist moet spoedig gebeuren

U kunt het beste een rioolservice uit de buurt inschakelen. In omgeving Zeist kunt u terecht bij Ontstoppingsdienst Zeist. Komt u er ´s nachts achter dat u last heeft van een rioolprobleem? Geen probleem. Het riool ontstoppen Zeist moet spoedig gebeuren. Daarom bieden wij 24-uur service. Dit houd in dat u dag en nacht kunt bellen naar onze dienst. Na een aantal vragen is het al snel duidelijk om wat voor soort rioolprobleem het gaat. Bij een spoedgeval staat er binnen een uur een rioolspecialist bij u voor de deur. In alle andere gevallen wordt u vriendelijk verzocht een afspraak te maken voor een later moment. Een ding is zeker, het riool ontstoppen Zeist moet spoedig gebeuren. Bij ons bent u daarvoor bij het goede adres.

Kosten: riool ontstoppen Zeist

Vooraf krijgt u telefonisch een kostenindicatie. Dit is een ruwe schatting. Houdt er daarom rekening mee dat de kosten altijd hoger of lager uit kunnen vallen. U betaald natuurlijk minder als de kosten uiteindelijk lager uit blijken te vallen. Dat is wel zo prettig. De kosten hangen van de volgende aspecten af:

 • Arbeidsuren

 • Benodigde materiaal

 • Soort rioolprobleem

 • Type woning

 • Oorzaak van het rioolprobleem

Kortom: Het riool ontstoppen Zeist moet spoedig gebeuren, daarom kunt u het beste een rioolservice uit de buurt inschakelen. Daarvoor bent u bij Ontstoppingsdienst Zeist aan het juiste adres. Wacht niet te lang en neem contact met ons op.

 

Bezoek de website voor meer informatie :

Warmtepomp bij jouw nieuwbouw

Toevallig van plan om binnenkort een nieuwbouw neer te zetten of ga je liever gewoon voor een huis kopen of een misschien een huis huren. Kies je misschien ook meteen voor een warmtepomp nieuwbouw. Het is altijd makkelijker om een warmtepomp te installeren bij een nieuwbouw dan wanneer je er voor kiest om achteraf pas een warmtepomp te installeren. Ik denk dat het ook wel voor zich spreekt dat het makkelijker is om een warmtepomp te installeren bij een nieuwbouw dan bij een bestaande woning. Als je een warmtepomp installeert bij een nieuwbouw kan er rekening gehouden door de architect. Eenmaal men gaat beginnen bij het bouwen van het huis kan men ook weer rekening houden, men kan bijvoorbeeld meteen een extra gat maken als je er voor kiest om een warmtepomp te gebruiken die werkt op basis van grondwater.

Als je een warmtepomp bij een nieuwbouw plaatst kan je ook alles meteen op elkaar aansluiten, zo heb je dus een warmtepomp waar ook meteen alle leidingen op aangesloten zijn. Bij een nieuwbouw kan je ook meteen kiezen voor de beste warmtepomp omdat je niet met bepaalde dingen rekening moet houden. Bij oudere woningen zijn soms bepaalde soort warmtepompen niet mogelijk omdat de installaties in het huis  te oud zijn om de nieuwere warmtepompen te kunnen gebruiken.

Zo zie je maar hoeveel voordelen het geeft als je een warmtepomp zet bij een nieuwbouw en niet wacht tot je huis klaar is en dan pas een warmtepomp gaat installeren. De warmtepomp zal je ook binnen de 7 jaar terug verdiend hebben. Eenmaal terugverdiend heb je zo goed als gratis warm water in huis. Je zal ook zo goed als gratis je huis verwarmen omdat de warmte uit de omgeving afkomstig is. Als je helemaal gratis wilt kan je zonnepanelen installeren die zorgen voor gratis stroom voor jouw warmtepomp.

Bezoek de website voor meer informatie : https://techneco.nl/

Cursus zakelijk Engels voor bedrijven

Cursus zakelijk Engels voor bedrijven

Een in-company training zakelijk Engels zorgt er voor dat uw medewerkers professioneler gaan communiceren in het Engels. Daarbij maakt het weinig uit in welke sector u zit.

Door internationalisering is er steeds meer behoefte aan praktijkgerichte trainingen Engels. Waarom zakelijk Engels? Omdat dit overwegend de taal is die internationaal wordt gebruikt.

We geven je graag een aantal voorbeelden van plaatsen en bedrijven waar wij trainingen hebben verzorgd. Je ziet dan dat dit niet altijd bedrijven zijn waar je in eerste instantie aan denkt. Nederland is een klein land en daarom zoeken bedrijven al snel naar uitbreidingsmogelijkheden over de grens.

Het is belangrijk dat je als bedrijf professioneel overkomt en dat de vragen die medewerkers hebben ook goed geformuleerd worden. Dat kan mondeling in een (telefoon) gesprek of schriftelijk in bijvoorbeeld een Engelse e-mail.

 

Een cursus zakelijk Engels, de voorbeelden

In Zeeland verzorgen we een in-company training zakelijk Engels voor een bedrijf dat internationaal zaken doet in agrarische producten. Hier is het belangrijk dat accountmanagers op de juiste wijze communiceren met klanten in diverse landen. Behalve schrijf- en  spreekvaardigheid is het ook goed om de cultuur van een bepaald land te kennen. Zo voorkom je misverstanden in de communicatie.

Een ander bedrijf hebben we geholpen met een bedrijfstraining zakelijk Engels in Rotterdam. Dit bedrijf houdt zich bezig met allerlei inspecties en testen op het gebied van het milieu. In eerste instantie denk je misschien ‘is daar Engels voor nodig’, maar dit bedrijf werkt samen met diverse organisaties in het buitenland. Daarbij worden een hoop maatregelen in Brussel bepaald en de richtlijnen en protocollen zijn dan vaak in het Engels.

In Breda geven we Business English op locatie voor een bedrijf dat zich bezig houdt met auto leasing aan bedrijven. Hier is vooral het uitbreiden van de vaktechnische woordenkennis belangrijk. Net als het opstellen van een contract of e-mail die duidelijk zijn voor de klant zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan.

Bij een verzekeringsbedrijf gespecialiseerd in de zorg verzorgen we in-company trainingen Engels in Tilburg.  Het gaat hier om de klantcontact centers waar medewerkers vragen moeten kunnen behandelen van buitenlands sprekende mensen. Ook verleent dit bedrijf diensten aan expats die in Nederland worden gevestigd. De medewerkers hebben de contacten aan de balie van de servicekantoren, per e-mail of per telefoon.

Zo zie je dat een cursus zakelijk Engels op vele vakgebieden en bij verschillende bedrijven kan worden gegeven. Iedere beroepsgroep kan bij ons terecht. We helpen graag.

 

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.zakelijkengels-srtraining.nl/

Website vertalen

Verkopen in Duitsland en Frankrijk

Ik heb een website en een webshop waarin ik allerlei babyartikelen verkoop. Van schattige boxpakjes tot aan boxkleden en speentjes van het merk Bibs. Ik woon dicht bij de grens met Duitsland, en was klaar om de stap naar het buitenland te maken. Ik wilde de teksten die op de website staan laten vertalen naar het Duits en het Frans, zodat ik daar ook succesvol word en producten heen kan verzenden. In Google zocht ik naar een goed vertaalbureau dat dit project voor een scherp tarief voor me kon voltooien. Waar mijn zoektocht eindigde? Bij JK Translate! Vandaag deel ik mijn ervaringen met u en vertel ik u wat ze nog meer voor u kunnen betekenen.

Deskundige en ervaren vertaler

De deskundige en ervaren vertalers van JK Translate hebben mede bijgedragen aan het succes van mijn webshop in het buitenland. Het vertaalwerk was al snel geregeld, waarna mijn webshop nog posities moest opbouwen in de zoekmachines. Na een paar maanden merkte ik al verschil! Ik kreeg veel meer aanvragen vanuit het buitenland, voornamelijk uit Duitsland. In de tussentijd ging ik me steeds meer focussen op de Duitse en Franse taal, waardoor ik de mensen die naar de klantenservice belden of mailden helemaal zelf verder kon helpen. Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan! Of u nou een particulier bent of een ondernemer, dit bedrijf helpt u verder. Wilt u een officieel document laten vertaler door een beëdigde vertaler? Ook dan bent u hier aan het juiste adres.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.jktranslate.com/nl/

RI&E laten opstellen voor uw bedrijf door HMPA

RI&E voor uw bedrijf

Als ondernemer loopt u risico’s, dat weet u ongetwijfeld. Om de veiligheid voor uw afnemers en medewerkers te garanderen kunt u een RI&E opstellen. HMPA brengt voor u de risico’s in kaart waarmee u te maken heeft tijdens het werken met de machines en apparaten binnen uw onderneming.

RI&E laten opstellen door HMPA

Als u een RI&E laat opstellen door HMPA wordt er rekening gehouden met de gevaren die zich voor kunnen doen als u of uw werknemers met machines werken. De grootte van de gevaren, de kans hier op en de ernst van de verwonding wordt gecombineerd tot een risicoscore. Op basis van die score wordt een rapport uitgebracht en wordt een vereist beveiligingsniveau vermeldt. Dit rapport wordt vergeleken met de beveiligingsmaatregelen die al aanwezig zijn en op die manier krijgt u een advies ter verbetering van uw beveiligingsmaatregelen.

Wanneer u een RI&E aanvraagt verkleint u de kans op risico’s aanzienlijk. Bij deze risico’s moet u denken aan ongevallen met machines, een medewerker die gevaarlijke stoffen binnen krijgt tijdens het werk of het uitvallen van een persoon door werkomstandigheden. Met dit RI&E weet u wat u moet doen in dergelijke situaties en brengt het de goede naam van uw bedrijf niet in gevaar.

Overige diensten van HMPA

Bij HMPA kunt u terecht met al uw vragen en opmerkingen over de veiligheid binnen uw bedrijf. HMPA stimuleert de ontwikkeling van de digitale branche RI&E. Dit doen ze door gratis tools beschikbaar te stellen voor verschillende branches. Naast RI&E kunt u bij HMPA ook terecht voor de volgende zaken:

 • risicobeoordeling
 • ce-markering
 • machineveiligheid
 • productveiligheid
 • arbeidsveiligheid
 • explosieveiligheid

Hoe vraagt u de RI&E aan?

Het aanvragen en opstellen van een RI&E voor uw bedrijf kunt u heel gemakkelijk zelf doen. Op de website van HMPA staat alle informatie die u nodig hebt bij het opstellen van een RI&E. Deze informatie kunt u als leidraad gebruiken om alle stappen zelf uit te voeren, zo hebt u alle benodigde zaken snel op orde.

Heeft u verder nog vragen over het opstellen van een RI&E door HMPA? U kunt ten alle tijden contact opnemen door het contactformulier in te vullen. U krijgt dan zo snel mogelijk reactie! HMPA staat u graag te woord. Wilt u gelijk een offerte aanvragen? Ook dat is mogelijk!

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.hmpa.nl/ri-en-e-opstellen-voor-uw-bedrijf/

Webteksten

Alles over webteksten laten schrijven

Webteksten laten schrijven is meestal beter dan zelf achter het toetsenbord kruipen. Het is voor ongeoefende schrijvers lastig om hun gedachten goed op papier te krijgen. Voor webteksten komt daar nog de extra opgave bij om een tekst te produceren die goed aansluit bij de eisen die internet zoekmachines stellen aan teksten. Het is dan ook eenvoudig en verrassend goedkoop om een tekstbureau in te schakelen. Dat scheelt een hoop gezwoeg op een tekst, terwijl je ook andere dingen te doen hebt en garandeert tegelijk een goede vindbaarheid op het web.

 

De kosten en baten van SEO teksten laten schrijven

Er zijn grote verschillen in de prijzen die tekstbureaus rekenen. Of er nu per uur of per letter gerekend wordt, sommige tekstbureaus kunnen het zich permitteren hun diensten duur te verkopen, terwijl andere echte prijsvechters zijn. De grote hoeveelheid aan kleine bedrijfjes maakt het op het eerste gezicht lastig om te beoordelen welke aanbieder goed is en welke niet. De prijs is vaak geen goede aanwijzing. De baten zijn echter simpel: teksten laten schrijven bespaart een hoop moeite en levert potentieel veel op.

 

Wat doet een tekstbureau eigenlijk?

Een tekstbureau doet natuurlijk meer dan alleen content voor websites leveren. Het bureau kan ook teksten nakijken, verbeteren of aanpassen aan de eisen van bijvoorbeeld een zoekmachine. Ook stilistisch is er vaak een hoop te schaven aan een tekst van iemand die over zijn eigen vakgebied schrijft. Als je toch liever zelf alle teksten voor je website schrijft, dan is het in ieder geval handig eerst een tekstbureau in te schakelen om jou uit te leggen hoe je dat het beste doet. Dat kost wel wat, maar het betaald zich terug in meer bezoekers voor je website.

 

Waarom doe je het niet gewoon zelf?

Iedereen met een computer kan teksten schrijven voor websites. Als eigenaar of werknemer van het bedrijf dat de tekst nodig heeft, weet je zelf waarschijnlijk het meest van het onderwerp van de tekst. Je loopt echter meteen het gevaar dat je a te specialistische taal gebruikt en zaken als algemeen bekend beschouwt, waar een leek totaal geen verstand van heeft. Dat zal ertoe leiden dat de leek afhaakt. Daarnaast heb je met de optimalisatie van een tekst voor zoekmachines waarschijnlijk niet veel te maken gehad. Niet geoptimaliseerde content zal er voor zorgen dat een website moeilijk of niet te vinden is op het internet.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.textmakelaar.nl/

Op zoek naar een boekhouder in Utrecht?

Het uitvoeren van uw boekhouding is nog best een karwei, want er komt meer bij kijken dan u denkt! Bent u op zoek naar een goede boekhouder in Utrecht die uw complete boekhouding kan uitvoeren? Dan bent u bij Administratiekantoor Van der Bruggen aan het juiste adres. De medewerkers van dit administratiekantoor nemen u de boekhouding graag uit handen. Of het nou gaat over de zakelijke- of particuliere administratie. Ze nemen u deze zorg graag uit handen zodat u meer tijd over heeft voor andere werkzaamheden. Zoals de core business van uw bedrijf of uw werk. Dat is wel zo prettig, want de administratie op orde houden is veel werk. Daar heeft u nu gelukkig geen omkijken meer naar.

Regel uw belastingaangifte in Utrecht

Het regelen van uw belastingaangifte in Utrecht is nog best een karwei. Al helemaal als bedrijf of als u een koophuis op uw naam heeft staan. De medewerkers van dit bedrijf kunnen u adviseren over de belastingaangifte in Utrecht of deze aangifte geheel voor u invullen. Op deze wijze wordt uw belastingaangifte te allen tijde op tijd ingediend én weet u zeker dat er geen aftrekposten onbenut zijn gebleven. Dankzij de hulp van Administratiekantoor Van der Bruggen hoeft u niet meer zo te schrikken als er een blauwe envelop op de deurmat valt. Heel fijn!

Ook de belastingadviseur in Utrecht voor particulieren

U bent bij Administratiekantoor Van der Bruggen aan het juiste adres voor een belastingadviseur in Utrecht voor particulieren. Hier kunt u terecht voor alles rondom uw belastingzaken! Hierbij kunt u denken aan uw aangifte inkomstenbelasting. Misschien heeft u wel een vraag over toeslagen waar u eventueel recht op heeft, zoals huurtoeslag of zorgtoeslag. De medewerkers voorzien u graag van belastingadvies én nemen de werkzaamheden omtrent de belasting graag van u over. Hierdoor gaat u veel frustraties over de zo gevreesde blauwe envelop uit de weg! Wat wilt u nog meer? De medewerkers van Administratiekantoor Van der Bruggen zorgen er graag voor dat u zich niet meer druk hoeft te maken om de belastingzaken. Zo houdt u meer tijd over voor andere zaken! Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.administratievdbruggen.nl

Glazenwasser in Amsterdam gezocht?

Bent u op zoek naar een ervaren glazenwasser, dan bent u bij Goedschoonmaken.nl aan het juiste adres. Wij leveren glasbewassing aan uw woning, kantoor/ bedrijfspand, winkel, school, etc. Wij zorgen ervoor dat uw ramen zowel aan de binnen- als buitenkant er stralend uitzien. Wij bieden voor zowel zakelijke als particulieren klanten een passende oplossing, dit voor zowel hoge als lage gebouwen, alsmede ramen die moeilijk te bereiken zijn.

Frisse, stralende en schone ramen zijn het visitekaartje van uw bedrijfpand of woning. Goed onderhouden ramen en kozijnen leveren niet alleen een frisse uitstaling en een goede eerste indruk van bezoeken, het vergroot daarbij ook de levensduur van uw ramen en kozijnen. Ook bent u bij ons aan het juiste adres als u zoekt naar een Schoonmaakbedrijf in Amsterdam

Glazenwasser Amsterdam: de werkwijze

De ervaren glazenwassers vanGoedschoonmaken.nl leveren glasbewassing op de traditionele manier, met behulp van ladders, maar onze specialisten maken ook gebruik van innovatieve hulpmiddelen en gereedschappen. Met ons telewash systeem kunnen we zowel binnen als buiten moeilijk bereikbare plekken bereiken tot 12 meter hoog. Voor nog hoger gelegen ramen hebben wij hoogwerkers tot onze beschikking. Geen enkel raam slaan wij over. De mogelijkheden komen wij graag met u bespreken.

Streeploos en glanzend resultaat

Glasbewassing en het reinigen van de ramen door middel van telescoopbewassing is veilig, snel en milieuvriendelijk. Voor een streeploos en glanzend resultaat van uw ramen maken wij gebruik van osmosewater. Osmosewater is vrij van kalk, lood, zout, ijzer en magnesium. Osmosewater water in combinatie van onze innovatieve hulpmiddelen, zoals onze speciale borstels laten uw ramen weer stralen.

Binnen 2 uur een offerte voor het glazenwassen

Glazenwasser Amsterdam Goedschoonmaken.nl beantwoord graag uw vragen, en wilt u vrijblijvend een afspraak met ons inplannen om erachter te komen wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.goedschoonmaken.nl/

Evac Chair als evacuatiehulpmiddel

Evac Chair als evacuatiehulpmiddel

In het geval van een evacuatie is het belangrijk dat deze zo soepel als mogelijk verloopt. Het kan daarom verstandig zijn om goede voorbereidende maatregelen te treffen. Er zijn namelijk situaties denkbaar die tijdens de evacuatie voor problemen kunnen zorgen. Een zo’n situatie is het uitvallen van de lift van een gebouw, of de aanwezigheid van minder mobiele mensen. Wanneer u over een Evac Chair beschikt weet u zeker dat u de oplossing voor deze situaties al in huis heeft.

Wat is een Evac Chair?

De Evac Chair is een evacuatiestoel van hoge kwaliteit. Dit type stoel is al vele malen eerder geproduceerd. Nooit eerder kwam de kwaliteit echter in de buurt van de Evac Chair. De stoel is makkelijk te herkennen aan zijn blauwe en gele kleuren. Verder is het simpel om de stoel te gebruiken en kan deze ook versteld worden.

Meer weten?

Heeft u vragen over de Evac Chair, de voordelen daarvan tijdens een ontruiming of zou u er graag eentje kopen? Kijk dan eens op de website van Evacuatie Expert! Voor meer informatie kunt u tevens contact opnemen door te bellen naar 074-8539984.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.evacuatieexpert.nl/evac-chair-verplicht/

Wil jij graag de Poolse taal leren spreken?

Heb jij als een ondernemer in de bouw steeds meer Poolse werknemers in dienst en verloopt de communicatie vaak stroef? Wil jij investeren in jezelf en jouw bedrijf door de Poolse taal te leren spreken? Dan biedt Pools online jou de mogelijkheid om interactief in 6 maanden Pools te leren. Ik merkte zelf dat door de taalbarrière mijn Poolse werknemers op locatie veelvuldig tegen problemen aanliepen. Vervolgens hing ik aan de telefoon en duurde het lang voordat de oplossing goed overkwam. Ik realiseerde mij dat met het leren van Pools veel van dit soort problemen tot de verleden tijd zouden behoren. Toen besloot ik te starten met een cursus om Pools te leren spreken.

Waarom Pools Online?

Mijn ervaringen met de Poolse taal leren spreken via Pools Online zijn erg goed. Je kunt zelf goed uit de voeten met het lesmateriaal. Als je liever onder begeleiding aan de slag gaat is dat ook een mogelijkheid. Je kunt lessen volgen (in een groep of privé) via Skype en je hebt toegang tot een besloten Facebookgroep met extra begeleiding en huiswerk. Dit laatste was voor mij wel een stok achter de deur om verder te gaan met de cursus. Om de Poolse taal te leren spreken geeft Pools Online aan dat de basis van groot belang is. Daarom wordt hier veel aandacht aan besteed. Heb je behoefte aan aanvullend lesmateriaal, dan bieden zij ook diverse opties aan. Met hun Cursus Pools voor Nederlanders kun je binnen 6 maanden de basis onder de knie hebben, waarna je vervolgens je kennis op eigen tempo verder kunt uitbreiden. Je kunt er ook voor kiezen om Pools te leren met een boek, cd of MP3.

Met een cursus de Poolse taal leren spreken?

Zie jij de meerwaarde in van de Poolse taal leren spreken en wil jij aan de slag? Je kunt je direct aanmelden voor de cursus en deze week al je eerste Poolse zinnen uitspreken. Heb je toch nog wat twijfel? Dan kun je altijd eerst een proefles proberen.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.poolsonline.nl/