Category Archives: Bedrijven

Sameninzaken

Uw bedrijfsimago verbeteren met Rextom

Bij Rextom ReclameTechniek kunt u terecht als u graag uw bedrijfsimago wilt veranderen en/of verbeteren. Hierbij staat uw manier van communiceren en uw symboliek centraal. Dit noemen wij ook wel uw bedrijfsidentiteit. Uit uw bedrijfsidentiteit volgt uw bedrijfsimago. Uw identiteit en uw imago hoeven niet altijd overeen te komen. Als dit het geval is, helpen wij u graag bij het verbeteren van uw bedrijfsimago zodat deze op bepaalde termijn juist wél voldoet aan uw bedrijfsidentiteit. 

Hoe kan Rextom mij helpen bij het verbeteren van mijn bedrijfsimago?

Rextom helpt u bij het verbeteren van uw bedrijfsimago door middel van onze doordachte marketing communicatie technieken en strategieën. Hierbij kijken wij eerst naar uw online én offline identiteit en kijken wij of deze op elkaar afgestemd zijn. Is dit niet het geval? Dan is dat de eerste stap om te zetten zodat deze wel op elkaar afgestemd zijn. Zo bent u consistent en wordt u zichtbaarder voor uw klanten en onderscheidt u zich sneller van uw concurrenten. Ook kijken wij naar uw huidige logo. Een logo is namelijk niet zomaar een leuk plaatje maar moet aan vele eisen voldoen om daadwerkelijk te laten zien waar u voor staat. Wij kunnen u daarom helpen wij het vinden van uw nieuwe identiteit zodat u zich beter kunt positioneren binnen uw branche. Als u beter gepositioneerd bent, kunt u ook makkelijker uw doelgroep aantrekken. Echter verliezen wij uw huidige identiteit niet uit het oog maar bouwen wij hier omheen zodat uw imago en identiteit meer op elkaar afstemmen. 

Hoe kan ik zichtbaarder worden als bedrijf?

Ook kunt u ons inschakelen als u hulp nodig hebt bij het zichtbaarder worden als bedrijf. Wij houden ons graag bezig met reclame maken en kunnen u helpen zichtbaarder te worden met het ontwerpen van een consistente huisstijl maar ook door het creëren van diverse reclame. Doordat wij vele uiteenlopende specialismen hebben, kunt wij uw bedrijf zichtbaarder laten worden. Onze specialismen zijn onder andere vormgeving, rebranding, belettering, vrachtwagenreclame maar ook gevelreclame en inrichting. Wilt u ons inschakelen? Neem dan eens gerust telefonisch contact met onze specialisten op. 

Sameninzaken

Bluntvloei

Online bluntvloei bestellen

Ook bluntvloei kun je online bestellen! Dit kun je doen op Bluntvloei.nl. Jouw bestelling wordt hier snel en discreet verzonden. Je kunt op deze website kiezen uit diverse soorten bluntvloei. Er zijn diverse fruitsmaken te krijgen waardoor jouw blunt net dat extra smaakje krijgt. Dit wil jij toch ook? Wacht daarom niet langer en bestel jouw bluntvloei direct via Bluntvloei.nl!

Bluntvloei bestellen bij Bluntvloei.nl

  • Veilig online bestellen;
  • Bestellingen worden dagelijks verzonden;
  • Alle bestellingen worden discreet verzonden.

Doordat de bestelling discreet verzonden wordt, dus in een bruine doos zonder opdruk, weet niemand wat jij besteld hebt. Dit is wel zo fijn. Tevens heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis als je deze voor 16 uur plaatst. Wil jij ook morgen jouw bestelling al in huis hebben? Bestel dan direct!

Het verschil tussen een joint en blunt

Misschien is het nieuws voor je, misschien ook niet, maar er zit verschil in een joint en een blunt. Een joint rol je meestal zelf met een lange vloei, een blunt is vaak al voorgerold en vul je zelf. Dit doe je door middel van een handig aanstamphoutje. Tevens heeft bluntvloei vaak een extra smaakje, waardoor de blunt heerlijk fruitig wordt. Kies online uit hennep wraps of blunt cones!

Bezoek de website voor meer informatie : https://bluntvloei.nl/c/blunts/

Efficiëntie is de sleutel tot succes

Iedereen die werkt weet het. Wil jij je werk goed doen moet je efficiënt te werk gaan. Maar wat is dit precies en hoe werk je dan zo efficiënt mogelijk? Dit begint met het op een de juiste manier uitvoeren van de werkzaamheden en taken. Dit is de basis. Gebeurd dit niet, kun je het doel nooit bereiken. Efficiënt werken wilt zeggen dat je een beter resultaat haalt met dezelfde middelen, dezelfde tijd en dezelfde mensen. Een beter resultaat kan ook betekenen dat je meer produceert. Iedereen kent de uitdrukking tijd is geld. Dit is duidelijk van toepassing op efficiënt werken. Is de basis in orde kijk je naar de taakverdeling. Heeft iedereen in de organisatie een rol en kan iedereen uit de voeten? Dan ben je goed op weg. Zorg er nu voor dat het personeel goed materiaal heeft om mee te werken en voilà. Onder goed materiaal horen dingen als geschikt gereedschap en software die up-to-date is.

 

 

Lean manufacturing

Lean manufacturing en efficiënt werken hangen erg met elkaar samen. Lean manufacturing is een manier die jou helpt om op een efficiënte manier een zo goed mogelijk product te leveren. Organisaties die gebruik maken van lean zijn continu opzoek naar nieuwe manieren om hun bedrijven. Streven naar vooruitgang staat centraal voor bedrijven die gebruik maken van de lean manufacturing. Dit soort bedrijven kun je herkennen aan hun proactieve houding. Ze zitten niet stil en wachten af, integendeel zelfs.

 

Gebruik maken van lean-methode

Wil jij als bedrijf gebruik gaan maken van lean manufacturing moet je een aantal dingen weten. Ten eerste is lean een systeem dat tijd nodig heeft om geïmplementeerd te worden. Dit gebeurd niet na een nachtje slapen. Dit is een langzaam proces maar wanneer het zover is zal het bedrijf zeker gaan groeien. Ez factory houdt zich bezig met het ontwikkelen van applicaties die garant staan voor een veilige werkomgeving. Zij helpen bedrijven om hun kwaliteit te verbeteren. Het helpen van operators staat centraal en hier doen zij dan ook alles voor. Het mooie aan de app is dat deze door operators voor operators is ontwikkelt.

 

https://ezfactory.nl/lean/

Brievenbuspost

Bubbelenveloppen zijn wat geavanceerder dan standaard enveloppen. Ze zien er wat vreemder uit dan gewoonlijk en je vraagt je misschien wel af waarom en waarvoor deze gebruikt worden. Dit is vrij eenvoudig te verklaren. Ze zijn namelijk bijzonder handig wanneer er kleinere, waardevolle producten via de post verzonden moeten worden. Dit dient dan wel te vallen onder brievenbuspost. Er zitten bepaalde eisen aan deze brievenbuspost. De maximale afmeting bijvoorbeeld. Deze is vast gesteld op 38 x 26,5 x 3,2 cm. Ook zijn er regels wat betreft het gewicht van de post. Deze mag maximaal 2 kilo wegen.

 

Geschikt voor allerlei goederen

Er zijn een aantal vaak voorkomende producten die met een bubbelenvelop verzonden worden. Dit zijn voornamelijk producten die anderzijds snel beschadigen en om deze reden voorzichtig verzonden dienen te worden. Vaak worden spullen als Dvd’s, Cd’s en verschillende soorten elektronica accessoires met deze enveloppen verzonden. Door de bubbels die in de bubbelenveloppen verwerkt zitten blijven de producten goed beschermd en kunnen ze wel een stootje hebben. Wanneer je echt voorzichtig wilt zijn kun je bijvoorbeeld je product eerst in een bubbel envelop doen om ze vervolgens in een ‘normale’ envelop te doen. Zo neem je het zekere voor het onzekere.     

 

Interesse?

Opzoek naar top kwaliteit bubbelenveloppen? Dan hoef je niet meer verder te zoeken.

Zij verkopen elke soort envelop die je maar kunt verzinnen. Elke soort envelop wordt voorzien van de beste kwaliteit bubbeltjesplastic. Ook heeft elke envelop een sluitstrip die erg gebruiksvriendelijk is. De enveloppen die ze bij luchtkussengigant verkopen worden hieronder vermeld.

A4-formaat luchtkussen enveloppen à Dit spreekt voor zich. Het formaat van deze envelop is 220 x 340 millimeter. Deze envelop is ideaal wanneer je tijdschriften of fotolijsten moet versturen.

 

CD-formaat luchtkussen enveloppen à Deze envelop heeft een afmeting van 150 x 215 millimeter. Vaak worden deze enveloppen gebruikt voor kleinere accessoires.

 

DVD-formaat luchtkussen enveloppen à De afmeting van deze envelop is 180 x 265 millimeter. Wanneer jij dingen als hoesjes moet versturen is dit soort envelop ideaal.

 

https://luchtkussengigant.nl/type/bubbel-envelop/

DuraVert

Vooral in de zomer kan het nog wel eens voorkomen dat slecht gekoelde ruimtes erg heet worden. Dit is op te lossen met een adiabatische luchtkoeler. Bij deze ruimte moet je niet denken aan de woonkamer bij jou thuis of jouw slaapkamer. Zo’n grote adiabatische luchtkoeler is eerder bedoeld om grotere ruimtes te verkoelen zoals een loods of werkplaats. Hoe werkt een koeler dan precies? De koeler houdt de lucht koud door verdamping van water. Dit alles gebeurd met hulp van een speciaal koelmembraan. Doordat deze constant bevochtigd is stelt hij de koeler instaat om zijn werk te doen. Voor iedereen die opzoek is naar een milieuvriendelijke manier van koelen is een adiabatische luchtkoeler de beste oplossing.

 

 

Grootste distribiteur in de Benelux  

DuraVert blinkt uit in een aantal dingen. Deze worden hier kort besproken.

Ten eerste is DuraVert de grootste distributeur van Portacool in de Benelux. Met hun brede assortiment is dat ook niet zo gek. Ze verkopen verschillende soorten mobiele luchtkoelers en de onderdelen en accessoires die hierbij horen. Dit alles tegen een lage prijs. Je moet ook weten dat er allen wordt gewerkt met top kwaliteitsproducten. Mede heirdoor heeft DuraVert al heel wat ervaring opgedaan in de verkoop, maar ook het verhuren, transporteren en onderhouden van mobiele adiabatische luchtkoelers. Mocht je een probleem of storing hebben kun je 24 uur per dag en 7 dagen in de week contact opnemen met DuraVert. Ze streven naar goede service en zullen hun best doen om jou als klant zo goed mogelijk te helpen en al je vragen te beantwoorden.

 

Portacool jetstream 260

Een populair product in het assortiment van DuraVert zijn de Portacool jetstreams. Deze zijn ideaal wanneer je een koeler nodig hebt voor bijvoorbeeld een fitnesszaal, winkel of evenement. Dit komt omdat ze makkelijk te verplaatsen zijn Het mooie aan deze koelers is dat ze behoorlijk energiezuinig zijn. Bovendien zijn ze ook erg stil. Je hebt verschillende soorten jetstreams. De Portacool jetstream 260 bijvoorbeeld. Dit apparaat werkt op 230 Volt en water. Op het moment dat het water is aangesloten kun je de koeler direct gebruiken.

 

https://duravert-portacool.com/jetstream-260/

Buiten vergaderen

Veel mensen staan niet stil bij het feit dat buiten vergaderen ontzettend belangrijk kan zijn voor de vrijheid van u en uw collega’s. Het uitzicht en de omringende natuur op een buitenlocatie werkt rustgevend en inspirerend. U onderbreekt de dagelijkse sleur en kan even denken buiten de standaard kaders. Het is bewezen dat een brainstormsessie, teambuilding of vergadering meer oplevert wanneer deze in een inspirerende omgeving plaatsvindt. Buiten zijn er veel minder afleidingen, het vergaderen wordt direct productiever. Buiten vergaderen kan uw bedrijf dus veel opleveren en is een belangrijke activiteit om met uw collega’s te ondernemen.

 

Genieten van een buiten vergadering

Geniet van de buitenlucht! Wanneer het warm is in Nederland, tijdens de zomer bijvoorbeeld, is het toch veel lekkerder om buiten te gaan zitten. Binnen is dan namelijk niet zo fijn. Het is dan veel te druk en benauwd en dit zorgt voor een onprettig, claustrofobisch gevoel.  Vrijer en productiever wordt u er meestal ook niet van. Daarom bieden buitenlocaties wel inspirerende situaties. Comfortabele stoelen, lange tafels en een fijne plek in de natuur. U zit lekker op terras met uw collega’s in de schaduw van de parasol en kunt u focussen op uw vergadering.

Ook in de winter is een buitenvergadering geschikt. U kunt in een serre of veranda genieten van natuurlijk licht en een lekker stukje gebak met koffie. U heeft geen last van de hectiek van kantoor. Daarom zijn buiten vergaderingen stukken prettiger en meer inspirerend dan gewone vergaderingen.

 

 

 

Voordelen buiten vergaderen

Als er veel wordt vergadert in dezelfde setting, vervalt u al snel in een routine, verliest u inspiratie en verliest u de focus. Door de omgeving te veranderen kunt u de sleur gemakkelijker ontbreken. U denkt immers even niet aan kantoor, maar kan u focussen op de vergadering zelf. Daarnaast bevordert Hof de Brulle de samenwerking en vooral ook de focus op gezamenlijk doelen. Het voordeel van buiten vergaderen is dat de creativiteit stijgt. Bij wandelend vergaderen stijgt het creatieve denkvermogen zelfs gemiddeld 60 procent. Zeker op het grote perceel van de Brulle kunt u lekker de benen strekken. Genoeg reden dus om buiten te vergaderen bij Hof de Brulle.

 

https://hofdebrulle.nl/buiten-vergaderen/

Verlaag uw energiekosten

Niemand houdt van veel geld betalen voor zaken als stroom, maar wist je dat je er zelf iets aan kunt doen? Het aanschaffen van zonnepanelen is bijvoorbeeld een interessante optie. U zorgt voor een beter leefklimaat voor u zelf maar ook uw omgeving, maar heeft hier ook financiële voordelen van. Het is dus een win-win situatie en daarom zeker het overwegen waard.

 

 

 

Wat is Sunleaves?

Sunleaves is al vele jaren actief als zonnepanelen installateur in Parkstad. In veel verschillende dorpen in de regio hebben zij al zonnepanelen mogen plaatsen. Sunleaves maakt het gemakkelijk voor u om de zonnepanelen te plaatsen en te installeren en staan altijd klaar om eventuele vragen of onduidelijkheden te beantwoorden. U staat er geen enkel moment alleen voor en kunt altijd terecht met vragen. Sunleaves is dus een goede partij als u zonnepanelen in Parkstad overweegt.

Het traject start met een op maat gemaakte offerte en een eerlijk advies voor uw situatie. Hierbij heeft u één adviseur die u het gehele traject begeleid. Ook bieden ze een passend investering, waardoor u kosten kunt besparen.

 

Controleer bij gemeente

Voor het plaatsen van zonnepanelen is over het algemeen geen vergunning nodig in de Parkstad-gemeenten. Echter kunnen hier altijd uitzonderingen op zijn, bijvoorbeeld bij stadszicht of monumentale panden. Controleer dit daarom altijd bij uw gemeente.

 

Stimuleer duurzaamheid

Op dit moment zijn er geen subsidies beschikbaar in Parkstad voor zonnepanelen. Wel is er een btw teruggave van toepassing waarmee u 21% op uw zonnepanelen kunt besparen. Dat is een behoorlijk bedrag en uw korting neemt toe hoe meer panelen u afneemt. Om het aanschaffen van zonnepanelen en duurzaamheid te stimuleren kunt u in provincie Limburg een stimuleringslening aanvragen. Hierbij moet u wel twee verschillende maatregelen treffen, zoals zonnepanelen en muurisolatie.

 

 

Wilt u meer informatie? Bekijk dan eens de website van Sunleaves Zonnepanelen in Parkstad.

 

https://www.sunleaves.nl/zonnepanelen-parkstad/
Sameninzaken

Een aannemer in de buurt van Arnhem die uw project persoonlijk aanpakt

Wanneer u op zoek bent naar een ervaren aannemer in de omgeving van Arnhem, dan vindt u in de nabijgelegen plaats Westervoort het aannemersbedrijf Bumé. Een huis laten verbouwen, een renovatie of een compleet nieuwbouwproject laten uitvoeren; het is allemaal mogelijk bij dit aannemersbedrijf. Doordat deze aannemer in en buiten de regio Arnhem een breed netwerk van samenwerkingspartners heeft opgebouwd, wordt uw project efficiënt en op de meest complete wijze aangepakt. Dit netwerk bestaat uit onder meer lokale leveranciers die de juiste materialen leveren wanneer dit nodig is. Zo weet u zeker dat alles wordt meegenomen in uw project en dat altijd de juiste middelen binnen handbereik zijn. Gaat u in zee met deze aannemer uit Westervoort, dicht bij Arnhem? Dan profiteert u van nog veel meer voordelen!

De voordelen die dit aannemersbedrijf biedt

Wanneer u graag een nieuw huis wilt laten bouwen of een ingrijpende verbouwing wilt laten uitvoeren, wilt u natuurlijk dat alles volgens plan verloopt. De taken moeten bijvoorbeeld binnen uw budget worden gerealiseerd, de juiste materialen moeten op tijd beschikbaar zijn en ook de resultaten moeten op het afgesproken moment worden opgeleverd. Dan wilt u rekenen op een betrouwbare partner die ieder project tot in de puntjes kan voorbereiden en het ook daadwerkelijk volgens de afspraken kan realiseren. Bumé pakt daarom altijd uw project persoonlijk aan, zodat u straks geniet van een nieuwe leefruimte die u van tevoren helemaal voor ogen had. Uiteraard is het ook voor bedrijven belangrijk dat er volgens plan wordt gewerkt. Voor zakelijke opdrachtgevers zet Bumé dan ook dezelfde expertise en mankracht in voor het beste resultaat.

Duurzaam wonen en leven

Duurzaamheid staat voor deze aannemer uit Westervoort hoog in het vaandel. De specialisten gaan met u om de tafel zitten om te kijken naar de meest milieuvriendelijke en uiteraard meest kostenbesparende oplossingen. Zo gaat uw nieuwe aanbouw, woning of andere constructie volledig mee met de snel veranderende samenleving en klimaatwet- en regelgeving.

https://www.bume.nl/
Sameninzaken

De mooiste hexagon tegels

De mooiste hexagon tegels

Ben je op zoek naar hexagon tegels? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van Mozaiektegelwinkel. Hier vind je deze tegels in een hele hoop verschillende kleuren en afmetingen! Wij hebben in huis een hele hoop verschillende kleuren verwerkt, maar we wilden voor de badkamer voor een wat rustigere optie gaan.

Bijvoorbeeld voor zwart wit, want dat vinden we voor in een badkamer ook wel heel erg mooi! In dit blogartikel vertellen we meer over hoe het bestellen van hexagon tegels bij deze webshop ons bevallen is.

Prettige webshop voor mozaiektegels

Wij hebben glasmozaiek tegels bestellen bij deze webshop als zeer prettig ervaren. Dit bedrijf beschikt over een uitgebreid aanbod aan mozaiektegels voor een zeer aantrekkelijke prijs. Van hexagon tegels tot aan vloertegels. De mozaiektegels die deze webshop verkoopt zijn van het merk The Mosaic Factory en zijn beschikbaar in vele kleuren, afwerkingen en materialen.

Wat ik ook heel erg handig vind is dat de prijzen per verpakking zijn, niet per m2. Dat scheelt ons echt een hele hoop gereken, ideaal. Daarnaast waren de tegels ook nog eens binnen 2 dagen al in huis, klaar om gemonteerd te worden.

Gratis monster

Het is best lastig om tegels online te bestellen zonder ze eerst in het echt te bekijken. Gelukkig begrijpen de mensen achter deze webshop dat heel goed. Daarom bieden ze een geweldige service aan waar we heel blij mee zijn. Zo kun je ze gewoon een mail sturen waarin je aangeeft wat voor soort tegeltjes je zoekt.

Dan nemen ze een kijkje in de collectie en sturen je maximaal 2 monsters op. Dat doen ze helemaal gratis. Deze service vinden wij echt top, want zo kan je goed kijken naar wat de beste optie is voor jouw situatie.

Echt een aanrader

Wanneer je op zoek bent naar een bedrijf voor tegels kan ik dit bedrijf ten zeerste aanraden! Mijn man en ik zijn meer dan tevreden over het eindresultaat van de badkamer. Neem dus zeker eens een kijkje in de collectie. Laat ons daarna vooral weten wat je er van vindt!

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.mozaiektegelwinkel.nl/

Dakkapel Utrecht

Dakkapel in Utrecht laten plaatsen

Woon jij in regio Utrecht en wil je een dakkapel laten plaatsen? Dan ben je bij Van Maanen Bouw & Renovatie aan het juiste adres. Als bouwbedrijf zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van dakkappelen en dus het ideale bedrijf voor jou. Wij verzorgen onder meer nieuwbouw, verbouwingen, onderhoud en renovaties. Altijd door jouw wensen op de eerste plaats te zetten. Deze in vervulling laten gaan is wat wij beogen.

Wat doet Van Maanen Bouw & Renovatie?

  • Houtbouw: ons bouwbedrijf verzorgt houtbouw op maat. Daarbij staat kwaliteit, milieuvriendelijkheid en een professionele houding hoog in ons vaandel. Wij zijn ervaren in houtbouw.
  • Verbouw: verbouwingen in alle soorten en maten kunnen door Van Maanen Bouw & Renovatie verzorgd worden. Denk aan kozijnen vervangen, dakkapellen plaatsen of woning uitbreidingen.
  • Renovatie: kan jouw woning wel een opknapbeurt gebruiken? Wij helpen je daar graag bij en doen dat door middel van een hoogwaardige renovatieservice.
  • Nieuwbouw: wanneer je een project in gedachte hebt zorgt ons bouwbedrijf voor de realisatie daarvan. Altijd betrokken, goede communicatie en kundig advies.

Bouwbedrijf met veel kennis en vakmanschap

Van Maanen Bouw & Renovatie beschikt over jarenlange ervaring in de bouw. In de tijd dat wij actief zijn hebben we een hoop kennis en vakmanschap opgedaan. Wij maken daar graag gebruik van om jouw project naar wens te realiseren. Daarbij worden je wensen en eisen altijd op de eerste plek gezet.

Dakkapel op maat

Om je dakkapel wens goed in vervulling te kunnen laten gaan denken wij graag met je mee. Dat betekent dat je een betrokken houding en goede adviezen van ons mag verwachten. Overigens geldt dat voor alle projecten waarvoor je ons inschakelt, niet enkel voor de dakkapel, maar ook een tuinhuis op maat.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wil je meer weten over ons bouwbedrijf of je opdracht bespreken? Bel ons dan vrijblijvend via 06 – 52 59 53 65, of bezoek onze website. Je kunt daar geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.vanmaanenbouwenrenovatie.nl/