Category Archives: Bedrijven

Glazenwasser in Amsterdam gezocht?

Bent u op zoek naar een ervaren glazenwasser, dan bent u bij Goedschoonmaken.nl aan het juiste adres. Wij leveren glasbewassing aan uw woning, kantoor/ bedrijfspand, winkel, school, etc. Wij zorgen ervoor dat uw ramen zowel aan de binnen- als buitenkant er stralend uitzien. Wij bieden voor zowel zakelijke als particulieren klanten een passende oplossing, dit voor zowel hoge als lage gebouwen, alsmede ramen die moeilijk te bereiken zijn.

Frisse, stralende en schone ramen zijn het visitekaartje van uw bedrijfpand of woning. Goed onderhouden ramen en kozijnen leveren niet alleen een frisse uitstaling en een goede eerste indruk van bezoeken, het vergroot daarbij ook de levensduur van uw ramen en kozijnen. Ook bent u bij ons aan het juiste adres als u zoekt naar een Schoonmaakbedrijf in Amsterdam

Glazenwasser Amsterdam: de werkwijze

De ervaren glazenwassers vanGoedschoonmaken.nl leveren glasbewassing op de traditionele manier, met behulp van ladders, maar onze specialisten maken ook gebruik van innovatieve hulpmiddelen en gereedschappen. Met ons telewash systeem kunnen we zowel binnen als buiten moeilijk bereikbare plekken bereiken tot 12 meter hoog. Voor nog hoger gelegen ramen hebben wij hoogwerkers tot onze beschikking. Geen enkel raam slaan wij over. De mogelijkheden komen wij graag met u bespreken.

Streeploos en glanzend resultaat

Glasbewassing en het reinigen van de ramen door middel van telescoopbewassing is veilig, snel en milieuvriendelijk. Voor een streeploos en glanzend resultaat van uw ramen maken wij gebruik van osmosewater. Osmosewater is vrij van kalk, lood, zout, ijzer en magnesium. Osmosewater water in combinatie van onze innovatieve hulpmiddelen, zoals onze speciale borstels laten uw ramen weer stralen.

Binnen 2 uur een offerte voor het glazenwassen

Glazenwasser Amsterdam Goedschoonmaken.nl beantwoord graag uw vragen, en wilt u vrijblijvend een afspraak met ons inplannen om erachter te komen wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.goedschoonmaken.nl/

Evac Chair als evacuatiehulpmiddel

Evac Chair als evacuatiehulpmiddel

In het geval van een evacuatie is het belangrijk dat deze zo soepel als mogelijk verloopt. Het kan daarom verstandig zijn om goede voorbereidende maatregelen te treffen. Er zijn namelijk situaties denkbaar die tijdens de evacuatie voor problemen kunnen zorgen. Een zo’n situatie is het uitvallen van de lift van een gebouw, of de aanwezigheid van minder mobiele mensen. Wanneer u over een Evac Chair beschikt weet u zeker dat u de oplossing voor deze situaties al in huis heeft.

Wat is een Evac Chair?

De Evac Chair is een evacuatiestoel van hoge kwaliteit. Dit type stoel is al vele malen eerder geproduceerd. Nooit eerder kwam de kwaliteit echter in de buurt van de Evac Chair. De stoel is makkelijk te herkennen aan zijn blauwe en gele kleuren. Verder is het simpel om de stoel te gebruiken en kan deze ook versteld worden.

Meer weten?

Heeft u vragen over de Evac Chair, de voordelen daarvan tijdens een ontruiming of zou u er graag eentje kopen? Kijk dan eens op de website van Evacuatie Expert! Voor meer informatie kunt u tevens contact opnemen door te bellen naar 074-8539984.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.evacuatieexpert.nl/evac-chair-verplicht/

Wil jij graag de Poolse taal leren spreken?

Heb jij als een ondernemer in de bouw steeds meer Poolse werknemers in dienst en verloopt de communicatie vaak stroef? Wil jij investeren in jezelf en jouw bedrijf door de Poolse taal te leren spreken? Dan biedt Pools online jou de mogelijkheid om interactief in 6 maanden Pools te leren. Ik merkte zelf dat door de taalbarrière mijn Poolse werknemers op locatie veelvuldig tegen problemen aanliepen. Vervolgens hing ik aan de telefoon en duurde het lang voordat de oplossing goed overkwam. Ik realiseerde mij dat met het leren van Pools veel van dit soort problemen tot de verleden tijd zouden behoren. Toen besloot ik te starten met een cursus om Pools te leren spreken.

Waarom Pools Online?

Mijn ervaringen met de Poolse taal leren spreken via Pools Online zijn erg goed. Je kunt zelf goed uit de voeten met het lesmateriaal. Als je liever onder begeleiding aan de slag gaat is dat ook een mogelijkheid. Je kunt lessen volgen (in een groep of privé) via Skype en je hebt toegang tot een besloten Facebookgroep met extra begeleiding en huiswerk. Dit laatste was voor mij wel een stok achter de deur om verder te gaan met de cursus. Om de Poolse taal te leren spreken geeft Pools Online aan dat de basis van groot belang is. Daarom wordt hier veel aandacht aan besteed. Heb je behoefte aan aanvullend lesmateriaal, dan bieden zij ook diverse opties aan. Met hun Cursus Pools voor Nederlanders kun je binnen 6 maanden de basis onder de knie hebben, waarna je vervolgens je kennis op eigen tempo verder kunt uitbreiden. Je kunt er ook voor kiezen om Pools te leren met een boek, cd of MP3.

Met een cursus de Poolse taal leren spreken?

Zie jij de meerwaarde in van de Poolse taal leren spreken en wil jij aan de slag? Je kunt je direct aanmelden voor de cursus en deze week al je eerste Poolse zinnen uitspreken. Heb je toch nog wat twijfel? Dan kun je altijd eerst een proefles proberen.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.poolsonline.nl/

HR++ glas bestellen?

HR++ glas: je ziet het tegenwoordig steeds vaker. Niet zo gek, want er zijn heel veel voordelen aan dit type glas. Benieuwd wat deze voordelen zijn en waar je deze glassoort op maat kunt laten bestellen? In deze blog vertellen we je er meer over, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Voordelen van HR++ glas?

Kiezen voor HR++ glas heeft diverse voordelen. Zo isoleert HR++ glas veel beter dan wanneer je kiest voor enkel glas. Daarbij heeft HR++ glas een hogere isolatiewaarde dan wanneer je kiest voor standaard dubbel glas. Door te kiezen voor HR++ glas kun je dus veel energie besparen en wordt het comfort verhoogt. Tevens zijn er glasplaten verkrijgbaar in geluidswerende en zonwerende opties.

Bestel HR++ glas op maat

Voor het bestellen van HR++ glas op maat raden wij je aan om een kijkje te nemen bij GlasGigant. Bij deze partij kun je terecht voor HR++ glas op maat. Geef aan wat de spouwbreedte moet zijn en wat de breedte en hoogte moet zijn van de glasplaat. Zo is het mogelijk dat je jouw eigen HR++ glasplaat op maat kunt bestellen. Het grote voordeel is dat je geen rekening hoeft te houden met hoge prijzen, aangezien alles bij GlasGigant wordt aangeboden tegen groothandelprijzen. Daarbij profiteer je van gratis verzending.

Meer weten?

Na het lezen van deze blog is het tijd om een kijkje te nemen in de webshop van GlasGigant. Wil je meer weten over het bestellen van HR++ glas bij GlasGigant? Dan raden we je aan om een kijkje te nemen op de website van het bedrijf. Heb je nog vragen of heb je advies op maat nodig bij een HR++ glas op maat kopen? Neem dan contact op met de specialisten van GlasGigant. Zij staan graag voor je klaar om je verder te helpen.

Bezoek de website voor meer informatie :

Heeft u advies nodig bij ondernemen in Duitsland?

Wilt u ondernemen in Duitsland en kunt u hier wel wat advies bij gebruiken? Dan bent u bij Advies Groep Duitsland helemaal aan het juiste adres! Advies Groep Duitsland is er namelijk voor iedereen die een bedrijf wil starten in Duitsland of het bedrijf wil uitbreiden naar Duitsland. De medewerkers begeleiden, ondersteunen en adviseren u als Nederlandse ondernemer in Duitsland. Maar ook wanneer u wilt emigreren naar Duitsland of huisvesting in Duitsland zoekt voor uw personeel zijn wij van Advies Groep Duitsland u graag van dienst. We zorgen er samen met u voor dat u succesvol zaken kunt doen in Duitsland. Fijn, toch?

Wat Advies Groep Duitsland voor u kan betekenen

Veel ondernemers besluiten te gaan ondernemen in Duitsland omdat de export van Nederland naar Duitsland zeer groot is. Wij van Advies Groep Duitsland zijn gespecialiseerd in logistiek, medische zaken, de Duitse dienstverlening, import en export, horeca en de detailhandel. Dankzij onze jarenlange ervaring met het ondernemen in Duitsland, onze kennis en expertise kunnen wij u al het advies geven dat u nodig heeft u als u wilt gaan ondernemen in Duitsland. De medewerkers beschikken namelijk over meer dan 20 jaar ervaring in dit vak en helpen u graag middels een persoonlijke benadering. Wanneer u onze hulp inschakelt bij ondernemen in Duitsland, krijgt u één contactpersoon aangewezen die u helpt waar nodig. Dat is wel zo fijn, want zo blijven de lijntjes kort. Naast een persoonlijke benadering, meer dan 20 jaar ervaring en de korte lijnen, kent onze dienstverlening nog meer voordelen:

 • Gemakkelijke procedures
 • Op maat gemaakt advies
 • Scherpe prijzen
 • Begeleiding van A tot Z
 • Één contactpersoon met wie u contact heeft tijdens het proces

Kunt u ons advies gebruiken?

Bent u overtuigd van het feit dat Advies Groep Duitsland veel voor u kan betekenen wanneer u wilt gaan ondernemen in Duitsland? Wij kunnen u perfect uitleggen hoe de regelgeving in Duitsland in elkaar steekt en hoe u op de beste en meest effectieve manier kunt ondernemen in ons buurland. Ook wanneer u wilt emigreren naar Duitsland of in Duitsland op zoek bent naar een onderkomen voor uw medewerkers voorzien wij u graag van deskundig advies.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.adviesgroepduitsland.nl/

RI&E, Risico inventarisatie en evaluatie

Wilt u een RI&E aanvragen?

Bent u ondernemer en wilt u de risico’s op de werkvloer verkleinen? Dan is het aanvragen van een RI&E hoognodig. Een RI&E is dan ook verplicht wanneer u een ondernemer bent die werknemers in dienst heeft. De gezondheid en de veiligheid van de werknemers op de werkvloer zijn immers onwijs belangrijk. Met het aanvragen van een RI&E kunt u de risico’s voor uw bedrijf en werknemers inzichtelijk maken. Daarnaast weet u ook nog eens wat u moet doen als één van de risico’s werkelijkheid wordt. Bij HMPA kunt u terecht voor al uw vragen en opmerkingen over de RI&E. Daarnaast biedt HMPA meerdere diensten aan. Kijk snel verder!

Meer informatie over de RI&E checklist en RI&E plan van aanpak

Veel ondernemers zien op tegen de RI&E, de Risico Inventarisatie- en evaluatie. Ze weten simpelweg niet wat deze RI&E inhoudt en waar ze moeten beginnen bij het aanvragen en het opstellen van het RI&E. Daarom is dit steunpunt opgericht. Op de website van RI&E vindt u actuele en betrouwbare informatie over alles wat maar te maken heeft met RI&E-instrumenten en de erkenningen van deze producten. Wilt u de risico’s van de machineveiligheid , productveiligheid en arbeidsveiligheid in kaart brengen, zodat de kans op deze risico’s verkleind kan worden? Kies dan voor het aanvragen van een RI&E.

Heeft u nog vragen of opmerkingen?

Wilt u meer weten over wat de medewerkers van dit steunpunt voor u kunnen betekenen? Misschien wilt u wel meer weten over de voordelen die het aanvragen en opstellen van een Risico- Inventarisatie en -Evaluatie met zich mee brengt. Voor deze en voor nog veel meer vragen kunt u gerust contact opnemen met de medewerkers van het steunpunt. Ze vertellen u graag meer!

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.hmpa.nl/

Bedrijfsfotografie en professionele fotografie

Heeft u interesse in bedrijfsfotografie en professionele fotografie?

Bent u nog op zoek naar een goede fotograaf voor bedrijfsfotografie en professionele fotografie? Dan hoeft u niet langer verder te zoeken, want u bent bij Intrigue Images aan het juiste adres! Omdat uw bedrijfswebsite als het visitekaartje van uw bedrijf kan worden gezien, is het belangrijk om goede foto’s te laten maken. Beeld blijft beter en langer in gedachten bij de mensen die uw website bezoeken en speelt in op het gevoel en het vertrouwen. Met de bedrijfsfotografie en professionele fotografie van Intrigue Images kunt u als het ware het juiste online visitekaartje van uw bedrijf maken en precies uitstralen wat u wilt overbrengen naar uw doelgroep. Dat is toch precies wat u wilt? Als u wilt weten wat deze fotograaf voor u kan betekenen kunt u altijd een kijkje nemen in het portfolio of even contact opnemen. De fotograaf staat u graag te woord.

Heeft u interesse in de fotografie?

Heeft u interesse in de bedrijfsfotografie en de professionele bedrijfsfotografie van Jill van Duijn-Stellingwerff? Is uw bedrijfswebsite toe aan een nieuwe look of wilt u nog mooie foto’s laten maken voor de ‘over ons’ pagina? Dan kan deze professionele fotografe u perfect van dienst zijn, waardoor uw bedrijfswebsite een professionelere uitstraling krijgt. Wilt u meer weten over wat deze fotografe voor u kan betekenen of wilt u meer weten over de tarieven? Neem dan een kijkje in haar portfolio en laat u inspireren! U kunt natuurlijk ook altijd een offerte aanvragen, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.intrigue-images.nl/

Hoe vindt u een goede elektricien in Enschede

De beste reclame die een goede elektricien Enschede kan hebben, is via de mond- aan –mond reclame. De meeste mensen zeggen nogal vlug of ze wel of niet tevreden zijn van een elektricien.

Elektricien Enschede met elkaar vergelijken via vergelijkingssites:

De vergelijkingssites groeien als paddenstoelen uit de grond en u kan bijna alles met elkaar vergelijken. Ook elektricien Enschede … Vergelijken op basis van de taken: Nagaan of de elektricien wel de taken zal uitvoeren die u in gedachten had. Is dit niet het geval dan kan u onmiddellijk naar een andere elektricien uitkijken.

Takenpakket algemeen van een elektricien Enschede?

• Kortsluiting verhelpen • Nazicht elektrische leidingen • Onderhoud en herstelling elektrische leidingen • Het plaatsen van een zekeringskast • Het uitwerken van een elektriciteitsplan voor uw woning • Plaatsen van schakelaars • Tv installeren • Aansluiten van alle multimedia toestellen • Oplossen netwerkproblemen • Herstellen en plaatsen van verlichting binnen of buiten • Het aansluiten van camera, parlofoon enz… • Opmaak elektrisch dossier • Keuring van de installatie. Specifieke taken zijn per definitie als u de vraag stelt. Vergelijken op basis van de prijs; De meeste elektriciens hebben hun prijzen op hun website vermeld staan. Maar soms kan het zijn dat niet echt alles duidelijk is. Meestal bieden zij u ook de mogelijkheid om een offerte te vragen.

Offerte vragen aan elektricien Enschede

Een offerte vragen biedt u onmiddellijk de mogelijkheid na te gaan of de elektricien beschikbaar is, hoeveel budget u nodig heeft en of de gehele klus is opgenomen in de offerte. Bij onduidelijkheden kan u even de elektricien contacteren om meer uitleg over de offerte te vragen.

Wachtdienst elektricien Enschede

Voor dringende zaken zoals een kortsluiting bestaat er voor elektriciens ook een wachtdienst die 24 uur bemand is afwisselend. U kan deze contacteren bij stroompannes en dergelijke.

Bezoek de website voor meer informatie : https://kh-installatie.nl/elektricien-enschede/

Geïnteresseerd in vloerroosters?

Geïnteresseerd in vloerroosters?

Heb je interesse in nieuwe vloerroosters, bordessen, bruggen en traproosters voor een ruime fabriekshal? Dan ben je bij BAZO Staalbeheer aan het juiste adres. Met de diverse producten van BAZO Staalbeheer kun je werkelijk alle kanten op, doordat je ze zelf kunt samenstellen.

Daarnaast brengen de vloerroosters een hoog niveau van veiligheid voor alle medewerkers met zich mee, dankzij hun veelomvattende eigenschappen op het gebied van draagkracht, antislip werking en lichtdoorlatendheid. Kies je voor vloerroosters, kies dan voor BAZO Staalbeheer.

Waarom vloerroosters?

Het aantal toepassingen van de diverse soorten vloerroosters zijn divers. Denk aan vloer- en trap constructies in verenigingsgebouwen, magazijnen, fabrieken, maar ook als balustrades bij bijvoorbeeld tijdelijke woningen worden vloerroosters ingezet. Waarom?

De stalen vloerroosters van BAZO Staalbeheer zijn stevig, kunnen veel gewicht dragen (loopbelasting tot een wieldruk van 10000daN), zijn veilig, overzichtelijk, behoeven weinig onderhoud, hebben een lange levensduur en hebben een strakke uitstraling.

Daarnaast hebben roosters de benodigde eigenschappen om bij werkzaamheden met chemische stoffen of levensmiddelen de hoogste veiligheid en hygiëne te garanderen.

Het aanbod van vloerroosters van BAZO Staalbeheer

BAZO Staalbeheer is als familiebedrijf in Velp (Gelderland) al meer dan 70 jaar actief in het vervaardigen van en het exporteren en importeren van allerlei soorten metaalwaren. Het bedrijf is met name bekend door het succesvol op de markt brengen van vele soorten roosters en plankendragers.

BAZO gaat voor de mooiste resultaten en de beste oplossingen. Daarnaast kun je bij BAZO rekenen op:

 • Producten van hoge kwaliteit;
 • Snelle levertijden;
 • Optioneel: tekenwerk en een eigen montage;
 • Specialistische medewerkers met veel kennis en ervaring;
 • BAZO Staalbeheer is ISO 9001 gecertificeerd.

Professioneel advies voor vloerroosters

Op het moment dat je kiest voor vloerroosters, is het van groot belang dat je de totale afmeting van de ruimte in gedachten houdt waarin je deze constructie wil (laten) installeren.

Zo voorkom je dat bijvoorbeeld de grootte van de hele trap (met brug) te groot blijkt voor de hal. Ook raden wij aan dat je bij samenstelling van de constructie rekening houdt met de mogelijkheid van het plaatsen van een hekwerk balkon of de optie om dit nog in de toekomst te doen.

Zoals je kunt lezen komt er veel bij kijken bij het uitzoeken van de perfecte constructie voor jouw vloerroosters, traproosters en meer. Wij helpen jou graag met professioneel advies op maat.

Kiezen voor vloerroosters van BAZO?

Wil jij ook veilige en stevige vloerroosters in jouw fabriekshal en ben je benieuwd naar alle mogelijkheden die BAZO Staalbeheer je biedt? Stel dan zelf je ontwerp samen op onze website, vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor aanvullende informatie.

Heb je nog vragen? Dan staan wij je ook graag telefonisch te woord. Wij zijn te bereiken op 026-3629173.

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.bazo.nl/

B2B afspraken

Meer B2B afspraken met Teleleads

Heb jij een bedrijf dat een bepaald product verkoopt of een gespecialiseerde dienst levert? Wil je daarvoor meer klanten hebben? Dan zit je goed bij Teleleads. Wij helpen je graag aan meer B2B afspraken. We zijn namelijk gespecialiseerd in de koude acquisitie van bedrijven, ook wel telemarketing of B2B leadgeneratie genoemd. Door ongevraagd bedrijven te benaderen per telefoon gaan wij voor jou op zoek naar potentiële klanten. Indien er sprake blijkt te zijn van een warme lead (het bedrijf heeft interesse) maken wij een afspraak met hen voor een informatief gesprek. Aan jou nu om het salesgesprek tot een succesvol einde te brengen!

Succesvolle leadgeneratie

Als we succesvolle leads willen gaan genereren dienen we eerst een doelgroep voor jouw dienst of product te bepalen. In overleg met jou stellen we criteria op een gaan we in onze uitgebreide database op zoek naar bedrijven die een potentiële klant zouden kunnen zijn. Vervolgens stellen we en adressenbestand op en maken we een belscript. Door telefonisch contact op te nemen met te bedrijven proberen we B2B afspraken met hen te maken voor een informatief gesprek. Dit betekent naast een vollere agenda ook meer tijd voor de voorbereiding van het salesgesprek. Met Teleleads als telemarketing partner is de kans op het vergroten van je klantenbestand dus veel hoger!

Over Teleleads

Kwalitatieve B2B afspraken regelen, dat is waar we bij Teleleads goed in zijn. We zijn in Zutphen gevestigd en werken met en team van gedreven telemarketeers. Wij gaan altijd tewerk op basis van de volgende drie kernwoorden:

 • Enthousiast
 • Effectief
 • Ervaren

Geen opdringerigheid van onze kant, maar gewoon een klantvriendelijke aanpak. Zo zorgen wij voor kwalitatieve afspraken en concrete resultaten.

Bezoek onze website!

Wil jij meer B2B afspraken voor je bedrijf? Ben je benieuwd wat Teleleads hierin voor jou kan betekenen? Wil je een offerte aanvragen? Neem gerust contact op voor meer informatie! Wij vertellen je graag meer. Teleleads is telefonisch bereikbaar via 088 000 85 75 of het contactformulier op onze website.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.teleleads.nl/telemarketing/b2b-afspraken/