Category Archives: Bedrijven

Advocaat in Ede voor professioneel juridisch advies

Bent u op zoek naar een advocaat in Ede? Een kantoor met een team gemotiveerde en sociaal betrokken advocaten? Dan bent u bij MHA-Advocaten, gevestigd in Ede en Arnhem, aan het juiste adres! Onze samenleving is ingewikkeld en mensen krijgen dan ook vaak te maken met verschillende instanties, wetten en de overheid. In de meeste gevallen gaat dit goed, maar soms kan het leiden tot een conflict. Wanneer een conflict uitloopt op een juridische kwestie heeft u goed juridisch advies nodig. MHA-Advocaten voorziet u graag van een gedegen advies.

Kunt u hulp gebruiken van een ervaren advocaat, en bent u om deze reden op zoek naar een goed advocatenkantoor in Ede? Wij helpen u graag.

MHA-Advocaten: uw persoonlijke advocaat in Ede

Bij MHA-Advocaten staat u centraal. Wij kijken naar de mens en de omstandigheden achter de zaak, zodat wij u van het beste advies kunnen voorzien. MHA-Advocaten bestaat ruim 35 jaar en heeft in de eerdere zaken veel ervaring opgedaan. Door onze jarenlange ervaring zijn wij een toonaangevende specialist in de volgende rechtsgebieden:

 • Consumentenrecht

 • Personen- en familierecht

 • Arbeidsrecht

 • Huurrecht

 • Uitkeringen

 • Letselschade

 • Strafrecht

 • Wet Schuldsanering

 • Psychiatrisch Patiëntenrecht

 • Verkeersrecht

 • Asielrecht

 • Vreemdelingenrecht

 • Verzekeringsrecht

Specialisaties binnen de rechtsgebieden

Wetgeving gaat over heel veel onderwerpen en is ingewikkeld. Als advocaat is het dan ook niet mogelijk om al deze rechtsgebieden te beheersen. Daarom hebben wij een team van advocaten die in één of meerdere rechtsgebieden gespecialiseerd zijn. Wanneer uw zaak dan meerdere rechtsgebieden raakt, zijn onze advocaten in staat om binnen het kantoor te overleggen. U bent dus verzekerd van een advocaat die beschikt over de juiste en benodigde kennis voor uw zaak. Op deze manier komen onze advocaten snel tot een gedegen oordeel.

Voordelen van een MHA-Advocaat in Ede

Een MHA-Advocaat zet u centraal, neemt de tijd voor u, luistert naar u en geeft gericht advies waar u echt baat bij heeft en waar u mee verder kunt. U wordt te allen tijde gehoord door onze advocaten. We doen ons werk op dat moment namelijk voor u en uw belangen zijn dan onze belangen. Nog meer voordelen van een MHA-Advocaat in Ede zijn:

 • Jarenlange ervaring in de sociale advocatuur;

 • Onze persoonlijke begeleiding in een informele sfeer waardoor u zich direct op uw gemak voelt;

 • Ons team bestaat uit sociaal betrokken en gemotiveerde advocaten;

 • Inschakeling van een tolk is altijd mogelijk;

 • We investeren niet in opsmuk, maar in oplossingen;

 • Veel van onze klanten komen in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand, u wellicht ook;

 • Heeft u geen recht op gefinancierde rechtsbijstand? Dan hanteren wij een uiterst redelijk tarief.

Kennis maken met uw advocaat?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een advocaat uit Ede van MHA-Advocatenkantoor? Wij geven u graag juridisch advies. Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Hierin kunt u uw probleem of kwestie aan een advocaat voorleggen en dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. Hopelijk heeft u er dan een dusdanig goed gevoel bij dat wij zo snel mogelijk uw kwestie kunnen gaan behandelen.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.mha-advocaten.nl/

Gebruikte metaalbewerkingsmachines opkopen

U kunt gebruikte metaalbewerkingsmachines opkopen bij Hop Machines in Wilbertoord. Wellicht is dit niet uw eerste gedachte als u overweegt om nieuwe machines te kopen, toch zitten er zeker voordelen aan het overwegen van gebruikte metaalbewerkingsmachines boven nieuwe exemplaren. Dergelijke machines vinden steeds vaker hun intrede in de verkoopmarkt voor begrijpelijke redenen. Vaak verkeren de machines nog in uitstekende staat en kunt u hier nog jaren productief profijt van hebben. U betaalt uiteraard aanzienlijk minder voor de aanschaf van gebruikte metaalbewerkingsmachines, zonder dat de kwaliteit hierbij hoeft in te boeten. Het is zeker een overweging waard om u te verdiepen in een mogelijke aankoop van een gebruikt metaalbewerkingsmachine.

Gunstige voordelen van gebruikte metaalbewerkingsmachines

U kunt zeker voordeel behalen als u overgaat op de aanschaf van tweedehands metaalbewerkingsmachines. Veel van dergelijke machines belanden terug op de markt, als ze niet langer meer worden gebruikt of als het bedrijf waar ze dienst deden, failliet is gegaan. Vaak verkeren dergelijke machines nog in uitstekende staat en kunnen ze eenvoudig voor hergebruik worden aangeboden. Zelfs A-merken belanden zo op de tweedehands markt, waar u deze machines voor een aantrekkelijke prijs kunt opkopen. Zo bespaart u aanzienlijk op kosten en beschikt u alsnog over machines die uitstekend dienst doen. Alle onderdelen worden zorgvuldig gecontroleerd bij Hop Machines, zodat u verzekerd bent van een uitstekende kwaliteit.

Testen van gebruikte metaalbewerkingsmachines

 Om er zeker van te zijn dat u geen miskoop doet, biedt Hop Machines u de mogelijkheid om de gebruikte metaalbewerkingsmachines tijdelijk uit te proberen. Zo kunt u inschatten of de machines naar behoren functioneren en of uw aankoop rendabel zal zijn. U kunt zo zelf ervaren in welke conditie de machines verkeren. Breid uw productielijn uit met gebruikte metaalbewerkingsmachines en u profiteert van de vele voordelen. U kiest voor uitstekende machines voor een betaalbare prijs.

https://hopmachines.nl

Professioneel rvs lassen in hastelloy, tanks en drukvaten

Als het gaat om rvs lassen dan is het belangrijk dat u gekwalificeerde lassers inschakelt. Deze lassers kunnen het beste beschikken over lascertificaten volgens ISO en ASME. Bovendien is het belangrijk dat ze diverse legerings-soorten kunnen lassen, voor zowel dun- als dikwandig rvs. Deze lassers vindt u bij HenF Lichtenvoorde.

HenF Lichtenvoorde voor onderdelen en halffabricaten in RVS

Al meer dan 30 jaar produceert HenF Lichtenvoorde bijzondere roestvast stalen maatwerkproducten. Hier leggen zij altijd de focus op. De onderdelen en halffabricaten die ze produceren komen met name voor bij:

 • Koeltechniek
 • Warmteterugwinning
 • Waterbehandeling
 • Apparatenbouw

Rvs tanks en drukvaten

HenF is daarnaast bedreven in het fabriceren van rvs tanks en drukvaten. Zij kunnen deze in diverse rvs materialen vervaardigen, maar ook in duplex, superduplex of hastelloy. Dit kunnen zij doen doordat ze over de juiste laskwalificaties en certificaten beschikken. Bovendien kunnen ze diverse keuringen uitvoeren op gefabriceerde tanks. Hierbij kunt u denken aan NDO onderzoek, dye penetrant testen, druktesten, merkblatter en ontwerpbeoordelingen.

Maatproducten voor diverse industrieën

HenF Lichtenvoorde maakt maatwerkproducten voor een groot aantal industrieën in zowel binnen- als buitenland. Namelijk voor de:

 • Voedingsmiddelenindustrie
 • Farmaceutische industrie
 • Petrochemische industrie
 • Marine industrie
 • Offshore industrie
 • Overige procesindustrieën

Wilt u gebruik maken van de diensten van HenF Lichtenvoorde? Bekijk gerust hun website en neem contact met ze op om uw wensen te bespreken.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.henf.nl/

Tips voor meer veiligheid op de werkvloer  HTML-zicht Notitie

Veiligheid gaat voor alles. In de afgelopen jaren zijn er belangrijke verbeteringen doorgevoerd op het gebied van veiligheid, maar het kan natuurlijk altijd beter. Processen worden steeds complexer en meer dingen moeten worden gedaan in minder tijd, wat kan zorgen voor een grotere druk bij de werknemers.

We leven in een generatie waar men iets ‘s ochtends bestellen kan en einde middag al in huis kan hebben. Om alles zo efficiënt en goed mogelijk te laten verlopen, zal de veiligheid op de werkvloer continu de aandacht moeten krijgen en zal er altijd naar beter moeten worden gestreefd. Hieronder enkele tips van CDM Bedrijfskleding die zorgen voor meer veiligheid op de werkvloer:

Je werkplek schoon en geordend houden

Dit is de meest snelle (en ook praktische) manier om een bijdrage te leveren aan de veiligheid op de werkvloer. Een ongeluk zit in een klein hoekje en er ontstaat een grotere kans op een ongeluk als het rommelig en onoverzichtelijk is. Gooi spullen weg die niet meer worden gebruikt en zorg ervoor dat alle spullen die wel gebruikt worden een plekje krijgen. Dit verbetert niet alleen de veiligheid, maar zorgt ook voor een betere flow in je productieproces. Werknemers kunnen namelijk snel vinden wat ze nodig hebben en hoeven niet onnodig tijd te verspillen aan het zoeken naar de tools die zij nodig hebben.

Breng markeringen aan

Markeringen zorgen ook voor meer veiligheid op de werkvloer. Kijk maar naar het verkeer; markeringen zorgen voor overzicht en duidelijkheid. Als voetpaden en vaste plekken voor materiaal en voertuigen duidelijk worden gemarkeerd, maak je al een flink verschil. Ook zal het markeren van gevaarlijke gebieden, welke verboden zijn voor voetgangers, een positieve invloed hebben op de veiligheid.

Plan en voer routinematige inspecties uit

Het opzetten van veilige manieren van werken en het aanbrengen van veiligheidsmaatregelen zijn slechts de eerste stappen in het ontwikkelen van een veiligheidscultuur op de hele werkvloer. Veiligheidsinspecties en veiligheidsaudits bieden twee systematische benaderingen om de veiligheid stukken beter te maken.

Veiligheidsinspecties maken gevaren en onveilige situaties zichtbaar en herkenbaar. Veiligheidsaudits nemen een bredere kijk op veiligheid door de veiligheidsprogramma’s en ondernomen acties van een organisatie te evalueren. Audits meten meestal de effectiviteit van een veiligheidsprogramma en analyseren of die programma’s voldoen aan de doelstellingen van het bedrijf. Het brengt meer verantwoordelijkheid en nadruk op de algemene veiligheid op de werkvloer. 

Visuele communicatie uitbreiden

De hele werkvloer kan flink profiteren van verbeterde visuele communicatie. Of je werknemers nu wilt waarschuwen of het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen wilt promoten, borden en labels kunnen werknemers onder veilige omstandigheden aan het werk houden, de productiviteit verhogen en het moreel verbeteren. 

Voorzie de werknemers van de juiste training

Als personeel getraind en gecertificeerd is, weten ze waar ze op moeten letten en waar gevaar op de loer ligt. Ze begrijpen de risico’s van hun werk en zullen acties ondernemen die leiden tot een veiligere werkplek. Wanneer je het personeel voorziet van trainingen, probeer er dan voor te zorgen dat ze vragen kunnen beantwoorden die jij belangrijk vindt voor de veiligheid op jouw werkvloer. Denk bijvoorbeeld aan de volgende vragen:

• Welke gevaren moeten in acht worden genomen bij fysieke activiteiten?
• Is het personeel bekend met de veiligheidsvoorschriften?
• Welke gevaren kunnen aanwezig zijn bij het uitvoeren van onderhoud?
• Welke stappen worden ondernomen om gevaar te minimaliseren?
• Moet het personeel bepaalde processen kennen wanneer machines defect raken of wanneer onderhoud moet worden uitgevoerd? 

Maak gebruik van en stimuleer het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen zoals werkkleding zijn essentieel voor de veiligheid van werknemers. Men moet altijd toegang hebben tot het juiste type PBM voor hun werkzaamheden. Het is ook aan te raden om met je personeel te overleggen over wat voor PBM’s ze denken nodig te hebben.

https://www.cdm-bedrijfskleding.nl/

Zó zorg jij voor duurzame reclame

Elke dag weer wil je, moét je, je merk laten zien. Laten zien dat je er bent en wie je bent. Maar ook waar je voor staat, wat je belangrijk vindt. Duurzaamheid is waarschijnlijk wel één van die belangen. Zo niet, dan is het toch goed om hier wat van uit te dragen (en er natuurlijk ook naar te handelen). Dit onderwerp ligt bij velen gevoelig, vooral in het zakenleven. Velen vinden het erg belangrijk om duurzaam te werk te gaan en te werken met partijen die dit ook doen. Een goede manier van reclame maken is relatiegeschenken met logo inzetten, natuurlijk op een duurzame manier.

Bamboe en kurk

Altijd handig zijn producten zoals koffiebekers. Je kunt diversebekers bedrukken met je logo om onderweg koffie of thee mee te kunnen nemen. Die bekers zijn vaak van bamboe gemaakt tegenwoordig. Dit materiaal is helemaal in, mede omdat er tegenwoordig ook echt goede kwaliteitsproducten van gemaakt kunnen worden. Het is daarnaast heel veelzijdig. Je kunt het in veel producten verwerken en ook nog in allerlei kleuren produceren. Naast bamboe is kurk heel erg hip. Daarvan zijn ook bekers, maar ook speakers en andere gadgets. Naast geschenken van bamboe of kurk, kun je ook voor biologisch afbreekbare, recyclebare of gerecyclede producten gaan. Bijvoorbeeld plastic producten, waarbij plastic is vervangen door RPET: gerecycled PET.

Gerecycled en toch als nieuw

RPET is vandaag de dag nog amper te onderscheiden van nieuw plastic. Van dit materiaal worden onder neem waterflesjes, bidons en tassen gemaakt. Over tassen gesproken. Naast een RPET tas kun je ook eenkatoenen tas bedrukken om je merk uit te dragen op een goede manier. Katoen is duurzaam omdat het lang meegaat en daarmee een hoop plastic tasjes vervangt. Bovendien is het natuurlijk materiaal. Katoenen tassen zijn uitstekend te bedrukken en in allerlei kleuren te krijgen. Deze tassen lenen zich ook erg goed om als ‘green’ goodie bag in te zetten, gevuld met duurzame weggevers. Die tasjes kun je uitdelen op evenementen of uitdelen aan je relaties als attentie.

Bezoek de website voor meer informatie :

Scheiden zonder onnodige zorgen

Scheiden zonder onnodige zorgen

Een scheiding is al moeilijk genoeg. Waarom zou u het uzelf lastig maken als het ook makkelijk kan? Dankzij de professionele begeleiding bij een scheiding van Carent verloopt het proces een stuk soepeler. Wij kunnen ons namelijk voorstellen dat u even niet meer weet hoe u de daar uit voorkomende administratieve handelingen moet verwerken. Dat hebben mijn ex-partner en ik namelijk ook ervaren.

Daarbij bieden de medewerkers van Carent de helpende hand die u nodig heeft. U wordt compleet ontzorgd tijdens de afhandeling van uw huwelijk. Of u nou in Alkmaar, Purmerend, Haarlem of Zaandam woont.

Compleet op maat gemaakte begeleiding

Iedere situatie en iedere relatie is anders. Daarom bieden de medewerkers van Carent u ondersteuning en begeleiding op basis van een geschreven plan. Dit plan is compleet afgestemd op u en uw ex-partner. Op deze manier bent u verzekerd van de beste ondersteuning, mediation en advisering. Hierbij staan u en uw ex-partner centraal. U geniet bij Carent namelijk van hoogstaande kwaliteit met oog voor de mens.

Alsnog een vrij rustige periode

Ondanks de onrustige periode heb ik toch geen onnodige onrust en zorgen ervaren. We kwamen er niet helemaal uit, waardoor mediation ook nodig was. Gelukkig bood mediation de oplossing en zijn we er samen uit gekomen.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.carent.nl/

Schapenvacht kleed: speciaal voor baby’s

Een schapenvacht kleed van Woolskins is een superzacht lamsvachtje voor de allerkleinsten. Mijn baby is er dol op!

Wij gebruiken het schapenvacht kleed in de Maxi-Cosi, in de box, in de kinderwagen, in haar wiegje en als speelgoedkleedje. Van Woolskins gebruik ik ook de wollen babydeken en de wollen yogamat.

De schapenvacht kleden van Woolskins zijn gezond, warm en verantwoord. Wij zien ons als moderne ouders. Wij willen alleen verantwoorde producten gebruiken voor onze kleine meid. Woolskins maakt verantwoorde en ecologische producten. Zij denken niet aan zichzelf, maar aan de toekomst. Daarom zijn wij fan.

Als je kiest voor Woolskins ben je als ouder verzekerd van de volgende voordelen:

 • De beste kwaliteit en service
 • 100% Europees ecologisch wol en wordt uitsluitend in Europa geproduceerd
 • De meest zachte schapenvachten verkrijgbaar en vol goede eigenschappen
 • Het oog voor detail van de medewerkers van WOOLSKINS
 • Luxe cadeau verpakking met een persoonlijke boodschap

Wollen babykleding

Naast schapenvacht kleden, een wollen yogamat en een wollen babydeken verkoopt Woolskins ook wollen babykleding. De kleertjes zijn gemaakt van baby-alpacawol. Omdat alpacawol veel beter isoleert dan normale wol. Hierdoor kan je baby de lichaamstemperatuur beter stabiel houden. Daarnaast is de wol ook zachter dan merino wol. Tot slot glanst alpacawol, daardoor oogt het luxer.

Persoonlijke geur in schapenvacht kleed

Tijdens de laatste maanden van mijn zwangerschap lag ik veel op het schapenvacht kleed. Van de Woolskins-medewerkers hoorde ik namelijk dat mijn geur dan in het wollen kleedje trekt. Wanneer mijn baby vervolgens op het wollen kleedje ligt, zal ze mijn geur ruiken. Waardoor mijn kindje heel rustig wordt.

Waarom ook jij schapenvacht moet gebruiken voor je baby

Het schapenvacht kleed brengt vele voordelen met zich mee. Zo dient de schapenvacht als een natuurlijke thermostaat die de lichaamstemperatuur van je baby reguleert. Hierdoor houdt je baby een stabiele temperatuur. Ook ondersteunt een schapenvacht het lichaam van je baby. Doordat de druk op het lichaam verdeeld wordt. Als mijn baby op haar kleedje ligt, kijkt ze heel tevreden. Ze is rustiger en huilt veel minder. Wij kunnen niet meer zonder!

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.woolskins.eu

Grondwerken Amsterdam met passie en professionaliteit

Grondwerken in en rond Amsterdam is altijd weer lastig. Smalle wegen met veel verkeer kan soms best een opgave zijn. Daarom van Grondwerken Amsterdam je helpen om snel, veilig en professioneel grondwerken uit te voeren. In combinatie met de juiste mensen en machines werkt Grondwerken Amsterdam voor de beste prestaties en de snelste klussen. Door de smalle straten en kleine ruimtes kan het voor normale grondwerk bedrijven lastig zijn om tussen de smalle straten en in de kleine ruimtes te werken. Hier heeft Grondwerken Amsterdam een oplossing voor. Namelijk extra kleine machines die snel en flexibel zijn om de beste resultaten zo snel mogelijk te behalen om een tijd en geld besparing te verkrijgen. Er zijn ook mobiele graafmachines bij Grondwerken Amsterdam die mobiel zijn en dus super makkelijk in gebruik voor een goede tijdsbesteding waardoor klussen sneller worden geklaard en hierdoor wordt natuurlijk geld bespaard.

Wat biedt Grondwerken Amsterdam allemaal aan?

Grondwerken Amsterdam heeft ook rupsgraafmachines voor een goede grip op de grond en makkelijke voorplaatsing. Zo wordt het betreden van de te bewerken grond makkelijker en kan er makkelijker bewogen worden op de grond. Er zijn geen klussen die Grondwerken Amsterdam niet aankan want het grote aantal en specialisaties van de machines zijn eindeloos. Zo is Grondwerken Amsterdam overal op voorbereid en zal Grondwerken Amsterdam nooit voor verrassingen komen te staan en kan overal tijdig op inspelen. Tegenslagen worden zo snel verholpen en miscalculaties even goed. Grondwerken kan lastig zijn zeker in kleine ruimtes en bij smalle steden. Daarom speelt Grondwerken Amsterdam hierop in en heeft ervoor gezorgd om zich te specialiseren in het grondwerken van kleine ruimtes en smalle straten. Treur niet in dit geval want Grondwerken Amsterdam biedt graag hulp aan en neemt voor jou snel en gemakkelijk de problemen weg.

 


Duurzamer leven is een haalbaar doel

Het milieu is nu al enkele jaren veel in het nieuws en we zijn inmiddels al heel erg bekend met de termen ‘versterkt broeikaseffect’ , ‘ broeikasgassen’, ‘klimaatverandering’ en ‘ecologische voetafdruk’. Dit alles is niet zonder reden, want de wereld dreigt binnen enkele eeuwen onleefbaar te worden. Dit lijkt niet onmogelijk om in je eentje te stoppen, maar als iedereen een steentje bijdraagt, is het zeker mogelijk om invloed te hebben op het milieu.

 

Het aanschaffen van zonnepanelen is een van de bekendste manieren om je eigen huishouden groener te maken. Er zijn genoeg voordelen verbonden aan het aanschaffen van zonnepanelen. Ze zorgen ervoor dat je niet meer afhankelijk bent van fossiele brandstoffen, je kan verwachten dat de prijs van je zonnepanelen binnen 8 jaar is terugbetaald in de vorm van de energie die is geproduceerd en je kan zelf kiezen hoe afhankelijk je wilt zijn van zonnepanelen. Er zijn ook genoeg verschillende zonnepanelen om uit te kiezen als kleur, prijs en/of grootte een rol spelen. De twee bekendste soorten zonnepanelen zijn monokristallijne en polykristallijne zonnepanelen. Het verschil tussen de twee is dat polykristallijne zonnepanelen uit wat grovere en grote kristallen bestaan. Ze zijn blauw van kleur en produceren wat minder energie dan monokristallijne zonnepanelen. Monokristallijne zonnepanelen produceren dus meer energie, maar kosten daarom ook meer. Ze zijn verder nog zwart van kleur.

 

Een wat goedkopere manier om van invloed te zijn op het milieu is om te letten op wat je eet. Veel mensen eten veel te veel vlees, wat en niet gezond is en bijdraagt aan het versterkte broeikaseffect. Vlees kost namelijk enorm veel energie om te produceren en er komen veel vervuilende processen kijken bij het produceren ervan. Het is gezonder voor jou en voor het milieu om wat minder vaak vlees te eten. Ook kan je letten op de herkomst en de merken van de producten die je koopt. Vaak is het beter om lokale producten te kopen, omdat die van minder ver komen en er dus minder uitstoot qua transport is. Ook ondersteun je hiermee de lokale economie. Qua merken zijn er genoeg bedrijven die louter letten op winst en geen oog hebben voor de effecten die de productie hebben op het milieu.

 

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.wijsmanduurzaam.nl/

VARIO modules

We laten u vandaag graag kennis maken met de modules van VARIO ONLINE. Dit is een software die ontwikkeld is voor de ondersteuning van bedrijven op het gebied van veiligheids-, gezondheids-, kwaliteits- of milieubeleid. Het is een systeembenadering die op afstand kan worden geaudit. Doordat u het systeem online kunt vinden, is het altijd te gebruiken door u en uw werknemers. Dat is wel zo gemakkelijk! De software biedt hulp bij het voldoen aan de kwaliteitsnorm van ISO 9001, VCA 2017 6.0, ISO 14001 en natuurlijk VCU.

Ondersteuning voor bedrijven

Wat ook makkelijk is? U bepaalt helemaal zelf wie wat te zien krijgt. Daarnaast hebben uw werknemers ook nog eens toegang tot de meest actuele gegevens. Uw gegevens gaan nooit verloren. Er wordt namelijk twee keer per dag een back-up gemaakt van uw data. U kunt een keuze maken uit. verschillende modules. Bijvoorbeeld voor het personeel, bibliotheek, toolbox en verslaglegging en nog veel meer! Maar bijvoorbeeld ook voor inkoop. Neem eens een kijkje op de website van VARIO ONLINE en geniet van de voordelen die deze en doe er uw voordeel mee.

Bezoek de website voor meer informatie : https://vario-nederland.nl/