Category Archives: Bedrijven

Schapenvacht kleed: speciaal voor baby’s

Een schapenvacht kleed van Woolskins is een superzacht lamsvachtje voor de allerkleinsten. Mijn baby is er dol op!

Wij gebruiken het schapenvacht kleed in de Maxi-Cosi, in de box, in de kinderwagen, in haar wiegje en als speelgoedkleedje. Van Woolskins gebruik ik ook de wollen babydeken en de wollen yogamat.

De schapenvacht kleden van Woolskins zijn gezond, warm en verantwoord. Wij zien ons als moderne ouders. Wij willen alleen verantwoorde producten gebruiken voor onze kleine meid. Woolskins maakt verantwoorde en ecologische producten. Zij denken niet aan zichzelf, maar aan de toekomst. Daarom zijn wij fan.

Als je kiest voor Woolskins ben je als ouder verzekerd van de volgende voordelen:

 • De beste kwaliteit en service
 • 100% Europees ecologisch wol en wordt uitsluitend in Europa geproduceerd
 • De meest zachte schapenvachten verkrijgbaar en vol goede eigenschappen
 • Het oog voor detail van de medewerkers van WOOLSKINS
 • Luxe cadeau verpakking met een persoonlijke boodschap

Wollen babykleding

Naast schapenvacht kleden, een wollen yogamat en een wollen babydeken verkoopt Woolskins ook wollen babykleding. De kleertjes zijn gemaakt van baby-alpacawol. Omdat alpacawol veel beter isoleert dan normale wol. Hierdoor kan je baby de lichaamstemperatuur beter stabiel houden. Daarnaast is de wol ook zachter dan merino wol. Tot slot glanst alpacawol, daardoor oogt het luxer.

Persoonlijke geur in schapenvacht kleed

Tijdens de laatste maanden van mijn zwangerschap lag ik veel op het schapenvacht kleed. Van de Woolskins-medewerkers hoorde ik namelijk dat mijn geur dan in het wollen kleedje trekt. Wanneer mijn baby vervolgens op het wollen kleedje ligt, zal ze mijn geur ruiken. Waardoor mijn kindje heel rustig wordt.

Waarom ook jij schapenvacht moet gebruiken voor je baby

Het schapenvacht kleed brengt vele voordelen met zich mee. Zo dient de schapenvacht als een natuurlijke thermostaat die de lichaamstemperatuur van je baby reguleert. Hierdoor houdt je baby een stabiele temperatuur. Ook ondersteunt een schapenvacht het lichaam van je baby. Doordat de druk op het lichaam verdeeld wordt. Als mijn baby op haar kleedje ligt, kijkt ze heel tevreden. Ze is rustiger en huilt veel minder. Wij kunnen niet meer zonder!

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.woolskins.eu

Grondwerken Amsterdam met passie en professionaliteit

Grondwerken in en rond Amsterdam is altijd weer lastig. Smalle wegen met veel verkeer kan soms best een opgave zijn. Daarom van Grondwerken Amsterdam je helpen om snel, veilig en professioneel grondwerken uit te voeren. In combinatie met de juiste mensen en machines werkt Grondwerken Amsterdam voor de beste prestaties en de snelste klussen. Door de smalle straten en kleine ruimtes kan het voor normale grondwerk bedrijven lastig zijn om tussen de smalle straten en in de kleine ruimtes te werken. Hier heeft Grondwerken Amsterdam een oplossing voor. Namelijk extra kleine machines die snel en flexibel zijn om de beste resultaten zo snel mogelijk te behalen om een tijd en geld besparing te verkrijgen. Er zijn ook mobiele graafmachines bij Grondwerken Amsterdam die mobiel zijn en dus super makkelijk in gebruik voor een goede tijdsbesteding waardoor klussen sneller worden geklaard en hierdoor wordt natuurlijk geld bespaard.

Wat biedt Grondwerken Amsterdam allemaal aan?

Grondwerken Amsterdam heeft ook rupsgraafmachines voor een goede grip op de grond en makkelijke voorplaatsing. Zo wordt het betreden van de te bewerken grond makkelijker en kan er makkelijker bewogen worden op de grond. Er zijn geen klussen die Grondwerken Amsterdam niet aankan want het grote aantal en specialisaties van de machines zijn eindeloos. Zo is Grondwerken Amsterdam overal op voorbereid en zal Grondwerken Amsterdam nooit voor verrassingen komen te staan en kan overal tijdig op inspelen. Tegenslagen worden zo snel verholpen en miscalculaties even goed. Grondwerken kan lastig zijn zeker in kleine ruimtes en bij smalle steden. Daarom speelt Grondwerken Amsterdam hierop in en heeft ervoor gezorgd om zich te specialiseren in het grondwerken van kleine ruimtes en smalle straten. Treur niet in dit geval want Grondwerken Amsterdam biedt graag hulp aan en neemt voor jou snel en gemakkelijk de problemen weg.

 


Duurzamer leven is een haalbaar doel

Het milieu is nu al enkele jaren veel in het nieuws en we zijn inmiddels al heel erg bekend met de termen ‘versterkt broeikaseffect’ , ‘ broeikasgassen’, ‘klimaatverandering’ en ‘ecologische voetafdruk’. Dit alles is niet zonder reden, want de wereld dreigt binnen enkele eeuwen onleefbaar te worden. Dit lijkt niet onmogelijk om in je eentje te stoppen, maar als iedereen een steentje bijdraagt, is het zeker mogelijk om invloed te hebben op het milieu.

 

Het aanschaffen van zonnepanelen is een van de bekendste manieren om je eigen huishouden groener te maken. Er zijn genoeg voordelen verbonden aan het aanschaffen van zonnepanelen. Ze zorgen ervoor dat je niet meer afhankelijk bent van fossiele brandstoffen, je kan verwachten dat de prijs van je zonnepanelen binnen 8 jaar is terugbetaald in de vorm van de energie die is geproduceerd en je kan zelf kiezen hoe afhankelijk je wilt zijn van zonnepanelen. Er zijn ook genoeg verschillende zonnepanelen om uit te kiezen als kleur, prijs en/of grootte een rol spelen. De twee bekendste soorten zonnepanelen zijn monokristallijne en polykristallijne zonnepanelen. Het verschil tussen de twee is dat polykristallijne zonnepanelen uit wat grovere en grote kristallen bestaan. Ze zijn blauw van kleur en produceren wat minder energie dan monokristallijne zonnepanelen. Monokristallijne zonnepanelen produceren dus meer energie, maar kosten daarom ook meer. Ze zijn verder nog zwart van kleur.

 

Een wat goedkopere manier om van invloed te zijn op het milieu is om te letten op wat je eet. Veel mensen eten veel te veel vlees, wat en niet gezond is en bijdraagt aan het versterkte broeikaseffect. Vlees kost namelijk enorm veel energie om te produceren en er komen veel vervuilende processen kijken bij het produceren ervan. Het is gezonder voor jou en voor het milieu om wat minder vaak vlees te eten. Ook kan je letten op de herkomst en de merken van de producten die je koopt. Vaak is het beter om lokale producten te kopen, omdat die van minder ver komen en er dus minder uitstoot qua transport is. Ook ondersteun je hiermee de lokale economie. Qua merken zijn er genoeg bedrijven die louter letten op winst en geen oog hebben voor de effecten die de productie hebben op het milieu.

 

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.wijsmanduurzaam.nl/

VARIO modules

We laten u vandaag graag kennis maken met de modules van VARIO ONLINE. Dit is een software die ontwikkeld is voor de ondersteuning van bedrijven op het gebied van veiligheids-, gezondheids-, kwaliteits- of milieubeleid. Het is een systeembenadering die op afstand kan worden geaudit. Doordat u het systeem online kunt vinden, is het altijd te gebruiken door u en uw werknemers. Dat is wel zo gemakkelijk! De software biedt hulp bij het voldoen aan de kwaliteitsnorm van ISO 9001, VCA 2017 6.0, ISO 14001 en natuurlijk VCU.

Ondersteuning voor bedrijven

Wat ook makkelijk is? U bepaalt helemaal zelf wie wat te zien krijgt. Daarnaast hebben uw werknemers ook nog eens toegang tot de meest actuele gegevens. Uw gegevens gaan nooit verloren. Er wordt namelijk twee keer per dag een back-up gemaakt van uw data. U kunt een keuze maken uit. verschillende modules. Bijvoorbeeld voor het personeel, bibliotheek, toolbox en verslaglegging en nog veel meer! Maar bijvoorbeeld ook voor inkoop. Neem eens een kijkje op de website van VARIO ONLINE en geniet van de voordelen die deze en doe er uw voordeel mee.

Bezoek de website voor meer informatie : https://vario-nederland.nl/

De nieuwe weggooimaatschappij

In de afgelopen jaren worden er steeds goedkoper producten aangeboden. Dit resulteert erin dat veel mensen als zij iets nieuws nodig hebben meteen naar de winkel rennen, in plaats van dat zij op onderzoek uitgaan en kijken of ze het oude nog kunnen repareren. Een gescheurde bank of een kapotte schoen zijn vaak nog wel te repareren. Het kost alleen iets meer moeite dan een nieuw product aanschaffen. Wel is dit een stuk beter voor het milieu dan oneindig nieuwe producten aanschaffen. Dit resulteert erin dat veel medewerkers van fabrieken in China heel weinig betaald krijgen en dat het milieu steeds verder achteruit gaat. Klimaatverandering wordt een steeds groter probleem.

 

Naast klimaatverandering is het natuurlijk ook gewoon heel leuk om een oud kledingstuk weer een boost te kunnen geven. Door bijvoorbeeld suede verf te gebruiken kun je een suède kledingstuk of een suède schoen weer een nieuw leven geven. Dit kan ervoor zorgen dat je minder geld hoeft uit te geven en dat je ervoor zorgt dat producten niet weer opnieuw gekocht te hoeven worden. Dit is heel positief omdat het vaak heel duur is om elke keer nieuwe spullen te kopen die ook nog een redelijke kwaliteit hebben.

 

Je zou bijvoorbeeld angelus leerverf kunnen gebruiken. Deze verf is multifunctioneel. Hij kan worden toegepast op schoenen, meubilair en leren kleding. Zo kun je je zwarte bank verven, je zwarte leren laarsjes en je zwarte leren jasje. Dit is erg belangrijk voor het milieu en de onderbetaalde medewerkers in lagelonenlanden. De medewerkers van fabrieken in China en India zullen waarschijnlijk betere werkomstandigheden krijgen als Nederlandse consumenten zouden eisen dat de werkomstandigheden beter moeten worden. Ook zouden Nederlanders mogelijk meer bereid zijn tot het kopen van kleding die onder betere omstandigheden zijn geproduceerd als zij de garantie konden krijgen dat deze echt onder betere omstandigheden zijn geproduceerd.

Bezoek de website voor meer informatie :

Een bedrijf runnen, ziet u door de bomen het bos nog wel?

Iemand met een eigen onderneming is vaak erg druk. Zeker wanneer het een kleiner bedrijf betreft. Of u nu een zelfstandige zonder personeel bent of een MKB’er, u heeft niet altijd de middelen om werkzaaheden uit te besteden. Als eigenaar bent u dan ook vaak betrokken bij de administratie, inkoop, verkoop en tal van andere zaken. Het is dan vaak lastig om een goede blik te houden op uw bedrijfsbeleid. Een extern kantoor zoals bijvoorbeeld Scripted Consultancy kan u met dit probleem helpen.

Wij snappen als geen ander  de behoeften van de kleine en drukke ondernemer. U wilt zeker zijn van een goed beleid, u heeft immers geen trek in overbodige kosten en langdurige projecten zonder goede uitkomt. Daarnaast is het aantrekken van een externe adviseur vaak erg tijdrovend. Want wie wil nu wekenlang gaan sparren met een consultant? Daarom hebben wij bij Scripted 2 duidelijke kernwaarden; betaalbaar en bereikbaar.

Onze kernwaarde betaalbaar is gemakkelijke te verklaren. Wij vragen simpelweg een prijs die 6 tot 20 keer lager ligt dan bij andere advieskantoren. En de kwaliteit, die is van een zeer hoog niveau.

Mede door deze betaalbaarheid is ons advies ook bereikaar geworden. Verder is ons advies gemakkelijk te gebruiken door de gering hoeveelheid tijd die u in ons advies hoeft te steken, dit is namelijk slechts 20 minuten!

Door deze 2 kernwaarden past een advies van Scripted prima bij de kleine ondernemer. Maar wat kan dit voor u betekenen? Simpel; wordt winstgevender en behaal een hogere omzet door de inzet van een duidelijk en gestroomlijnd beleid. We kunnen u precies vertellen hoe  u uw business het beste kunt doen. Daar zijn wij van Scripted Consultancy voor.

Wij kappen de spreekwoordelijke bomen en laten u een helder speelveld zien, zonder obstructie een helder beleid.

Dus wacht niet langer en ga naar onze website.

Teun Koldeweij

Oprichter Scripted Consultancy

 

https://www.scriptedconsultancy.com/

Documenten legaliseren

Uw documenten laten legaliseren

Als u documenten hebt die in het buitenland uitgegeven zijn, is het van belang om deze te laten documenten. Dit kunt u laten doen door JuridConsult. Door een document te laten legaliseren wordt de geldigheid in een ander land bevestigd. Na de legalisatie is uw document klaar om te gebruiken omdat duidelijk is dat het document van een bevoegde instantie komt. Bij deze documenten kunt u denken aan een diploma of woonplaatsverklaring. U krijgt dan een apostille stempel: een stempel waardoor documenten automatisch als geldig worden erkend in alle landen van de Haagse Conventie.

Waarom JuridConsult?

Bij JuridConsult kunt u goed terecht voor de legalisering van documenten. U geniet hier van enkele voordelen:

 • Bij JuridConsult zitalles onder één dak;
 • Altijd binnen één dag een antwoord op maat;
 • Geniet van persoonlijke aandacht;
 • Snelheid van handelen;
 • Kennis & expertise op het gebied van talen.

Neem nu contact op!

Wilt u uw documenten legaliseren? Neem dan nu contact op met JuridConsult! U krijgt altijd binnen een dag antwoord. U kunt voor de volgende documenten terecht bij JuridConsult:

 • Diploma’s;
 • Geboorteaktes;
 • Documenten;
 • Verklaringen;
 • Huwelijksakte;
 • Overlijdensakte;
 • Woonplaatsverklaring;
 • Certificaten;
 • Bevoegdheden;
 • Inschrijving;
 • Overeenkomsten;
 • Volmachten.

Staat uw document hier niet bij? Neem dan contact op!

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.juridconsult.nl/nl/home-2/

Opslagcontainer, het nieuwe moderne tuinhuis.

U heeft een tuin, nieuw of oud en het is niet zo opgeruimd als u wilt. Of uw tuinhuis is aan het vervallen om misschien zelfs wel afgebrand. Dan is voor u de ideale vervanging een opslagcontainer kopen. Een opslagcontainer is de ideale tijdelijke of zelfs vaste opslag voor in uw tuin. In het bedrijfsleven worden opslagcontainers ook wel opslagcontainer demontabel genoemd, dit omdat de containers demontabel zijn. Het bedrijf zelf maar soms zelfs de klant zet een opslagcontainer binnen enkele minuten op. Dit is ideaal als u snel een opslagcontainer op locatie nodig hebt. Een opslagcontainer kan ook compleet naar de klant haar hand worden samengesteld, denk aan kleur deuren en ramen en zelfs de binnenkant.

Een opslagcontainer in uw stad.

Bij zelfbouwcontainer.nl worden opslagcontainers in alle steden van Nederland en zelfs buiten Nederland verhuurd. Dit kunt u ook zien na het googelen van uw stad. Als u de proef op de som wilt nemen is onze tip om in google maar eens opslagcontainer huren Utrecht, opslagcontainer huren Tilburg, opslagcontainer huren Haarlem of opslagcontainer huren Groningen op google intypen. Het is zeer waarschijnlijk dat u bij elk zoekresultaat wel zelfbouwcontainer.nl tegenkomt. Dit komt omdat zelfbouwcontainer.nl de absolute voorloper is op het gebied van opslagcontainers. Het bedrijf verkoopt een opslagcontainer tegen de laagste prijs met de snelste levering. Er is daarbij ook de hoogste kwaliteit container meegenomen. Verder zet zelfbouwcontainer ook nog eens de opslagcontainers op de gevraagde locatie op. Ideaal dus.

Waar kan de opslagcontainer allemaal voor gebruikt worden?

Een opslagcontainer kopen kan voor meerdere doelen. Zoals eerder is vermeld is de opslagcontainer een ideaal tuinhuis, dit omdat de opslagcontainer is opgewassen tegen vrijwel iedere denkbare weersomstandigheid en omdat het een ruime container is waar u veel spullen in kwijt kan. Verder kan de container modern aangekleed worden, denk hierbij aan het verven van de container of hem in een jasje van hout neerzetten. Hierdoor past de opslagcontainer goed bij de stijl van uw tuin en staat hij er niet bij als een verroest oud stuk staal. Ook kan de opslag container gehuurd worden om in te zetten bij bouwplaatsen, het vormt een ideale plek om gereedschap in op te slaan. Ook kan het fungeren als kantine voor de bouwvakkers waar zij geregeld pauze kunnen nemen, hun nieuwe stappen kunnen bespreken en in alle rust bij welke weersomstandigheid dan ook hun boterham kunnen eten. Ook kan de container ingezet worden voor kleine losstaande schuren of huisjes als een mancave. Dit is een praktische oplossing aangezien de container op welke plek dan ook kan worden geplaatst en een compact maar ruim genoeg volume heeft. Met een dak van boven de 2 meter kunnen hier gerust mensen of zelfs groepen mensen in vertoeven. Met ramen en enkele of dubbele deuren kan een opslagcontainer worden omgetoverd tot een werkelijke thuisbasis.

Wilt u een opslagcontainer kopen?

Als u vragen of interesse heeft in een opslagcontainer mail dan nu naar info@zelfbouwcontainer.nl of bel naar 085-0685590 of 010-5220544. Hier zal het team van zelfbouwcontainer.nl u zo goed mogelijk op weg helpen om uw ideale container voor u samen te stellen. Contact opnemen loont.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.zelfbouwcontainer.nl/

Welke maat wil ik?

De 180cc/7oz koffiebeker is de meest gekozen koffiebeker voor een automaat; een prima, ‘Nederlands’ formaat. Voor een espresso kies je de 115cc/4oz koffiebeker; precies goed voor een sterke espresso. Voor een heerlijke cappuccino met melkschuin kies je voor de 200cc/8oz koffiebeker; net een slag groter dan de automaatbeker en meer geschikt voor deze drank, die bestaat uit één shot espresso, warme melk en melkschuim . Overigens zijn de koffiebekers vanaf 200cc ook te bestellen in een dubbelwandige versie. Zo houdt je je drank nog langer warm en hoef je je geen zorgen te maken over een te hete cup. Koffiebekers zijn te bedrukken vanaf 115cc/4oz tot zelfs 500cc/20oz!

Welke soort bedrukking vind ik interessant?

Oke, je hebt je keuze gemaakt qua inhoudsmaat. Maar nu de bedrukking… waar moet je voor kiezen? Mocht je een logo afgebeeld willen hebben, dan kun je voor een logobedrukking kiezen. Dit is mogelijk op zowel een witte als kartonnen kraft koffiebeker in de maten 115cc/4oz, 180cc/7oz en 200cc/8oz. Een logobedrukking is alleen mogelijk op deze formaten, vanwege de plaknaad van de beker; hoe groter de beker, hoe breder de plaknaad. Bij een logo-bedrukking wordt er op een bestaande beker gedrukt. De bekers worden in hoge snelheid door de machine gehaald, langs de printplaten waardoor het logo er op gedrukt wordt. Het logo wordt dus nooit op precies dezelfde plek op een beker gedrukt. Hierdoor is het dus mogelijk dat het logo over de plaknaad wordt gedrukt. Bij een simpel, strak logo is dit perfect. Overigens wordt er bij een logobedrukking in PMS-kleuren gedrukt. Mocht de afbeelding groter zijn, beeldvullend of meer tekst bevatten, dan kies je voor een volledige bedrukking . Deze digitale bedrukking is opgebouwd uit de kleuren cyaan, magenta, yellow en key (zwart). Deze kleuren worden tijdens het drukken gemengd. Bij een volledige bedrukking wordt de template digitaal gedrukt en daarna gevormd tot een koffiebeker, waardoor iedere beker precies hetzelfde is en de afbeelding op elke beker hetzelfde is gepositioneerd.

Hoe moet ik bestellen

Wanneer je je bestelling hebt geplaatst en het logo of het opgemaakte template dus hebt aangeleverd, gaan wij aan de slag met de werktekening, die jij na controle dient goed te keuren. Daarna wordt de productie gestart. We houden je uiteraard op de hoogte van het proces en laten je weten wanneer je bestelling klaar en verzonden is. Je krijgt een e-mail met trackinggegevens waarmee je de zending kunt volgen, en dus precies weet wanneer jij je bestelling kunt verwachten.

Bijzonderheden

Mocht het aantal dat je wilt bestellen niet in de webshop staan, of heb je speciale wensen of vragen? Neem dan gerust even contact met ons op. We leggen je het graag uit en kunnen je eventueel zelfs wat voorbeelden laten zien van bekers die door middel van digitale print zijn bedrukt of offsetdruk; de techniek die bij logo-bedrukkingen wordt gebruikt.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.packagingdirect.nl/

Bespaartips dakkapel

Heb je het besluit genomen om een dakkapel te laten plaatsen? Dan heb je een uitstekende keuze gemaakt. Je huis wordt namelijk meer waard en je krijgt ook nog eens meer ruimte. Bovendien maak je de bovenste ruimte in huis een stuk leefbaarder. Helaas kan een dakkapel soms best duur zijn. Er zijn echter verschillende manieren om geld te besparen. We hebben hieronder de best bespaartips dakkapel voor je verzameld.

 

Onderhandelen

Als eerste kun je natuurlijk onderhandelen met de specialist. Wanneer je dit doet, kan dat namelijk behoorlijk veel geld schelen. Onderhandelingen levert tot wel 10% korting op wanneer je een dakkapel laat plaatsen. Kies er daarnaast altijd voor om meerdere offertes aan te vragen zodat je deze met elkaar kunt vergelijken. Bovendien maakt dat je onderhandelingspositie sterker. Je kunt de kosten overigens ook altijd laag houden door voor een goedkope uitvoering te kiezen zoals een prefab model.

 

Zonder vergunning

Een vergunning kost geld. Gemiddeld ben je hiervoor tussen de 200 en de 600 euro kwijt. Ook hier kun je gelukkig op besparen. Er zijn namelijk verschillende situaties waarin je geen bouwvergunning nodig hebt voor een dakkapel. Dan moet deze wel aan bepaalde eisen voldoen. Het dakkapel dient bijvoorbeeld aan de achterkant of zijkant van huis geplaatst te worden. Bovendien mag deze maximaal 1.75 meter hoog zijn.

 

Overleg met de buren!

Wanneer je van plan bent om een dakkapel te laten plaatsen, is het altijd verstandig om te overleggen met de buren. Deze vinden het misschien ook een goed idee om zelf te doen. En wanneer je meerdere dakkapellen tegelijk laat plaatsen, bespaar je daarmee behoorlijk wat geld. De specialist bespaart namelijk op bijvoorbeeld transportkosten en administratiekosten. Dit voordeel kan ook doorgerekend worden naar jou als klant waardoor je een leuke korting tegemoet kunt zien. Wil je nog meer bespaartips dakkapel? Denk er dan eens over na om zelf het dakkapel af te timmeren. Houd er echter wel rekening mee dat dit eigenlijk alleen maar lukt wanneer je ervaring hebt met klussen en dit werk. Anders gaat het wellicht zelfs meer kosten dan wanneer je het door een specialist laat doen.

 

Bij Dakkapellen punt pro ben je aan het juiste adres voor een goedkoop dakkapel zonder in te leveren op de kwaliteit. Je krijgt immers 15 jaar garantie! Bereken direct de prijs op https://www.dakkapellen.pro/

Bezoek de website voor meer informatie :