Category Archives: Beauty en verzorging

vergoeding plastisch chirurg

Veel vrouwen in Nederlands geven geld uit aan cosmetische ingrepen. Tegenwoordig kan je zoveel aan je zelf laten doen dat het steeds aantrekkelijker word om ook daadwerkelijk te doen. Vrouwen zien bij andere vrouwen dat ze blij zijn met botox in hun gezicht of borstvergrotingen. Ze krijgen er allemaal meer zelfvertrouwen van. Ze hebben er ook veel geld voor over om er goed uit te zien. Het zou een hoop schelen als vrouwen zich hier niet druk om maakten. Dan hadden ze waarschijnlijk meer geld om op vakantie te gaan met hun gezin. Een borstvergroting kost soms al 3000 euro. Dat is echt ontzettend veel geld waar je een hele hoop andere leuke dingen kunt doen. Soms krijgen vrouwen een vergoeding voor een cosmetische ingreep, maar dit krijg je niet zomaar. Je krijgt sowieso geen vergoeding als het alleen om cosmetische redenen wordt gedaan. Er is soms sprake van een medisch reden en dan wordt het soms wel vergoed. Dan praten we over een aanlegstoornis waarbij een vrouw geen borstvorming heeft. In dat geval kan een borstvergroting wel vergoed worden. Ook vrouwen die borstkanker hebben gehad en een borst hebben laten verwijden die kunnen een borstconstructie vergoed krijgen. Of als vrouwen meer dan een cup maat verschil hebben tussen hun borsten kan het vergoed worden. Over het algemeen worden borstvergrotingen gedaan vanuit cosmetische redenen, dus omdat vrouwen het mooi vinden. En dan wordt het nooit vergoed. Je hebt ook vrouwen die bijvoorbeeld een ooglidcorrectie laten doen en dit kan wel snel vergoed worden. Niet als het alleen om het uiterlijk gaan natuurlijk maar wel als het ook gaat om gezichtsbelemmering. En bij een hangend ooglid is dit wel vaak het geval. Als je een hangend ooglid hebt dan kun je vaak minder zien en dan is een vergoeding wel op zijn plaats. Een ooglidcorrectie vergoeding zit ook vaak in het zorgverzekeringspakket.

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.faceland.nl

Lippen natuurlijk vol laten maken

Een van de dingen die elke vrouw graag wilt is het hebben van vollere lippen. Dit schoonheidsideaal is ook voor mannen zeer aantrekkelijk. Volle lippen geven u als vrouw een sensuele uitstraling. U zult vol zelfvertrouwen rondlopen en met plezier uw lippenstift opdoen in de ochtend, omdat u weet dat het er fantastisch uit zal zien. Deze droom is echter niet voor iedereen realiteit, omdat je met volle lippen geboren moet worden. Je kunt hier zelf niet zomaar iets aan veranderen. Helaas is het dus niet voor iedereen weggelegd om met natuurlijk volle lippen rond te lopen, maar er is wel iets aan te doen.

Er is altijd een taboe geweest op het laten opvullen van je lippen. Door de plaatjes van verschillende hollywood-sterren die op internet verschijnen denkt men dat mensen die hun lippen laten opvullen er erg onnatuurlijk uit zullen zien. Niets is echter minder waar, omdat wanneer je je lippen op laat vullen het resultaat vaak erg natuurlijk oogt. Het past precies bij de contour van uw gezicht, omdat dit vooraf met een cosmetisch arts is besproken. U kijkt dan samen met deze arts naar de mogelijkheden en mogelijke resultaten voor u.

Het antwoord op de vraag “hoe krijg je vollere lippen?” is dus: ga naar een cosmetisch arts. Uw lippen zullen er natuurlijk vol uit zien en het valt meteen op dat het er goed uit ziet door alle complimenten die u zult krijgen. Lippen laten opvullen is dus niet zo onnatuurlijk en lelijk als dat veel mensen denken dat het is, want het is de ideale oplossing voor mensen die niet geboren zijn met volle lippen, maar dat wel graag willen. Vraag bijvoorbeeld eens een gratis consult aan met zo een cosmetisch arts, wie weet loopt u straks ook met prachtig volle lippen over straat.

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.injectableklinieken.nl