Category Archives: Banen en opleidingen

Sameninzaken

Je scooterrijbewijs haal je bij deze rijschool in Haarlem

Je scooterrijbewijs haal je bij de beste verkeersschool in Haarlem: Verkeersschool Brinkman. Bij dit bedrijf word je opgeleid door ervaren en gecertificeerde rijinstructeurs. Zij hebben al vele leerlingen aan een scooterrijbewijs geholpen en helpen ook jou graag de weg op. Ze hebben al meer dan 30 jaar ervaring in deze branche en weten daarom precies hoe ze lessen op maat aan kunnen bieden. De opleiding wordt afgestemd op jouw niveau. Naast een scooterrijbewijs kun je bij deze rijschool ook terecht voor een autorijbewijs, motorrijbewijs, vrachtautorijbewijs, maar ook een rijbewijs voor een bus, personenauto met aanhanger en een vrachtauto met aanhanger.

Theorie- en praktijklessen

Bij de lessen voor het behalen van een scooterrijbewijs bij Verkeersschool Brinkman in Haarlem wordt er vooral gefocust op het onder controle houden van je scooter. Daarnaast worden er uiteenlopende verkeerssituaties geoefend, zodat je weet hoe je in verschillende situaties moet handelen. Voordat je daadwerkelijk met de praktijklessen mag beginnen, is het de bedoeling dat je eerst je theoriecertificaat behaald. Hier mag je al mee starten op een leeftijd van 15,5 jaar. Wanneer je jouw theoriecertificaat hebt behaald, mag je vanaf 16 jaar starten met de praktijklessen. Deze lessen worden gegeven aan maximaal 2 cursisten tegelijk. Hierdoor kan een persoonlijke en veilige aanpak gewaarborgd worden. Voor alle benodigdheden wordt gezorgd. Denk hierbij aan een jas en een helm.

Schrijf je eenvoudig in via de website

Wil je jouw scooterrijbewijs halen bij Verkeersschool Brinkman in Haarlem? Schrijf je dan eenvoudig in via hun website. Via het online inschrijfformulier kun je jouw gegevens achterlaten en dan wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Heb je nog vragen over hoe de theorie- of praktijklessen eruitzien? Of ben je bijvoorbeeld benieuwd naar de tarieven die zij hanteren? Neem dan telefonisch contact op met Verkeersschool Brinkman. Zij beantwoorden al je vragen!

https://www.verkeersschoolbrinkman.nl
Sameninzaken

Laat tijdelijke projecten in goede banen leiden door gedreven interim management

Wanneer u een tijdelijk project heeft, dan wilt u ook dit in goede banen kunnen leiden. Ook wanneer u weinig tijd heeft. Want ook een tijdelijk project is belangrijk, aangezien ook deze meehelpen bij de groei van uw bedrijf. Daarom gaat Conessence samen met u op zoek naar het juiste interim management. Wist u dat er heel wat domeinen zijn waarin u interim management kunt inzetten? U kunt interim management natuurlijk inzetten voor echte managementtaken, zoals het aansturen van personeel. Ook wanneer u vacatures op het gebied van finance heeft, is interim management een goede oplossing. Wilt u uw HR-zaken laten regelen door interim medewerkers? Ook dit is een mogelijkheid bij Conessence.

Betrouwbaar en kritisch

Of u nu medewerkers zoekt voor een tijdelijk project of op structurele basis, het is altijd belangrijk dat uw nieuwe collega’s betrouwbaar zijn en secuur werken. Ook dienen ze kritisch te zijn op hun eigen werk én dat van anderen. Wanneer u uw vacatures op bijvoorbeeld het gebied van finance laat invullen door Conessence, weet u zeker dat u betrouwbare medewerkers in huis haalt die het beste uit zichzelf en anderen halen. De specialisten staan u namelijk altijd terzijde tijdens de sollicitatieprocedure. Ook wanneer u interim management inschakelt voor het invullen van uw vacatures. Ontdek alle mogelijkheden!

Zoekt u een baan? Ook dan helpt de specialist u graag verder!

Conessence houdt zich bezig met het invullen van interim vacatures en vacatures voor langere tijd voor bedrijven, maar ook wanneer u juist een baan zoekt kunt u hier terecht. In de database van deze specialist vindt u ook veel vacatures waarop u kunt solliciteren, bijvoorbeeld op het gebied van finance. Schrijf u dus in als kandidaat, dan vindt u tussen de vele vacatures vast de baan van uw dromen! Dat allemaal dankzij de brede service van deze ervaren specialisten.