Category Archives: Auto’s en Motoren

Een gebruikte Volkswagen Polo kopen

De Volkswagen Polo is in veel verschillende modellen en bouwjaren te verkrijgen. Daarnaast behoort de Volkswagen Polo tot de meest populaire modellen in Europa. Dit komt mede doordat hij gemaakt is door het Duitse merk Volkswagen. Volkswagen zorgt er altijd voor dat hun auto’s van hoge kwaliteit zijn. Ook heeft Volkswagen een reputatie van hele sterke en betrouwbare motors. De gebruikte Volkswagen Polo’s worden veel door jonge mensen gekocht omdat deze auto een strak en modern design heeft.

 

De auto is perfect voor een gezin omdat hij 5 deurs is en veel ruimte heeft. Tevens heeft de auto ook veel ruimte voor bagage. Dit model is zowel te verkrijgen als automaat en als handgeschakelde auto. Deze auto is kan je kopen als benzineauto, maar ook als diesel auto. Veel mensen kiezen ervoor om deze auto tweedehands aan te schaffen. Wanneer je kiest voor een gebruikte Volkswagen Polo, dan bespaar je een hoop geld ten opzichte van een nieuwe variant. Mocht jij voor een Volkswagen Polo kiezen die bijvoorbeeld een jaar oud is, dan is deze ook zo gloed als nieuw. Echter ben je dan aanzienlijk veel minder kwijt dan wanneer je deze in de garage nieuw koopt. Op het moment dat je de garage uitrijdt daalt de auto al flink in waarde.

Private lease

Veel mensen kiezen anno 2020 voor private lease omdat ze dan niet in een keer het volledige bedrag van de auto hoeven te betalen. Dit is in eerste instantie erg verleidelijk en juist daarom kiezen veel mensen hier aan. Het probleem is echter dat de contracten vaak erg lang zijn en je hier niet zomaar vanaf komt. Daarnaast zijn er nog meer private lease nadelen, zo ben je maandelijks geld verschuldigd aan de leasemaatschappij en heb je vaak de beschikking over zeer weinig kilometers. Rijd jij meer kilometers dan dat er in je contract staat? Dan zal je per extra gereden kilometer flink moeten bij betalen.

Sameninzaken

Rijlessen in Nieuwegein met keuze uit meerdere instructeurs

Het volgen van rijlessen in Nieuwegein is zeer aan te raden wanneer je in deze omgeving woonachtig bent. De rijschool die de rijlessen in Nieuwegein aanbiedt hanteert scherpe prijzen en bied je de garantie dat de lessen worden gegeven met een hoge kwaliteit. De chauffeurs en instructeurs zijn enthousiast om de kennis die zij hebben van het vak over te brengen aan nieuwe deelnemers aan het verkeer. Het rijden zelf zorgt ervoor dat je ervaring op doet, daarom is het verstandig om meerdere lessen te doen om de auto onder controle te krijgen. Je kunt kiezen voor een langzaam traject, waarbij je een keer in de week een rijles volgt. Wil je sneller het rijbewijs halen, dan kun je ook twee tot drie keer in de week de rijlessen in Nieuwegein volgen. 

Instructeurs

Er wordt bij de rijlessen in Nieuwegein samengewerkt met allemaal individuele instructeurs die allemaal zelf een eigen auto hebben. Bij de rijschool geef je dus voorafgaan de aan het starten met je rijlessen de voorkeuren dor die je hebt. Dat kan zijn dat je het liefste rijles hebt van een man of vrouw, of dat je aangeeft dat je graag in een grote auto wil lessen. Aan de hand van jouw voorkeuren krijg je dan een instructeur toegewezen die de rijlessen in Nieuwegein aan jou kan gaan geven. Ook wordt er uiteraard gekeken naar de instructeur waar het meeste plek is voor jou. Soms zitten de instructeurs al zo vol dat je maar weinig lessen in de week kunt volgen. 

Lengte lessen

De meeste rijlessen duren zo’n zestig minuten. Sommige duren iets langer en sommige iets korter, maar ook hier kan je aangeven waar jij je het prettigst bij voelt. Daar wordt vervolgens de prijs op aangepast. Er zijn verschillende pakketten af te nemen die alles bevatten om het rijbewijs te kunnen behalen.Sameninzaken

Auto import uit Amerika eenvoudig geregeld

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor het regelen van uw auto import uit Amerika? Neemt u dan zeker eens een kijkje bij de dienstverlening van Marlog Car Handling. Dit bedrijf brengt uw voertuig naar iedere gewenste locatie. Wilt u een auto importeren uit de USA? Dan zit u bij dit bedrijf zeker goed. Dankzij de deskundige medewerkers van dit bedrijf weet u zeker dat uw voertuig met de grootste zorg en nauwkeurigheid wordt vervoerd. U kunt er dus altijd van op aan dat u werkt met professionals in het vak.

Laat uw auto importeren uit de USA tegen lage kosten

Als het gaat om auto import uit Amerika, dan kunnen de prijzen nog wel eens hoog oplopen. Bij Marlog Car Handling is dit niet het geval. U profiteert bij dit bedrijf namelijk altijd van lage kosten. De experts van dit bedrijf zorgen ervoor dat u altijd de beste deal krijgt. Naast het feit dat u nooit te veel betaalt, wordt ook nog eens het gehele transportproces voor u overgenomen. Dit start vanaf het moment dat u besluit een auto te importeren uit de USA tot het moment dat uw nieuwe voertuig daadwerkelijk bij u op de stoep staat.

Kom meer te weten over de uitgebreide dienstverlening van dit bedrijf

Bent u benieuwd naar wat Marlog Car Handling voor u kan betekenen wat betreft Auto import uit Amerika? Bekijk dan zeker eens de website van dit bedrijf. Hier vindt u veel aanvullende informatie over de uitgebreide dienstverlening. Ook kunt u op deze manier eenvoudig in contact komen met een van de professionele medewerkers. Stel al uw vragen aan deze experts. Zij vertellen u graag meer over het importeren van auto’s uit de USA en hoe dit te werk gaat. Voor u het weet rijdt u al in uw nieuwe voertuig!

https://www.marlog-car-handling.eu/

Alles over bijtelling

Wat is bijtelling? Hoe werkt bijtelling? Hoe hoog is de bijtelling? Er zijn veel vragen omtrent bijtelling bij een auto van de zaak die wij onderstaand voor u hebben opgesomd samen met de antwoorden op deze vragen.

 

Wat is bijtelling?

Bijtelling is van toepassing op leaserijders die per jaar meer dan 500 kilometer privé rijden met de auto van de zaak. Het zijn de fiscale kosten van het privégebruik van het voertuig. De bijtelling is een percentage van de cataloguswaarde van de auto. Om de netto bijtelling te berekenen vermenigvuldigt u dit bedrag met het tarief inkomstenbelasting dat voor u van toepassing is.

 

Bijtelling berekenen

We geven een voorbeeld van hoe u de bijtelling gemakkelijk kunt berekenen. Stel de auto van de zaak heeft een cataloguswaarde van € 25.000, een bijtelling van 22% en u heeft een eigen bijdrage van € 1200 per jaar. De bijtelling bedraagt dan 22% van € 25.000 minus € 1200 = € 4.300,- per jaar.

Voor de netto bijtelling wordt dit bedrag vermenigvuldigd met het tarief inkomstenbelasting dat van toepassing is. Als het tarief inkomstenbelasting bijvoorbeeld 42% is dan is bij bovengenoemd voorbeeld de netto bijtelling 42% van € 4.300,- dus € 1806,- bijtelling per jaar.

 

Ook bijtelling op elektrische auto?

Bijtelling van een elektrische auto is gunstiger dan die van benzine- of dieselauto’s. Het kabinet stimuleert ‘schoon rijden’ en wil dat er in 2050 alleen nog maar schone auto’s in Nederland rijden. Daarom wordt het rijden van elektrische auto’s gestimuleerd door middel van een lagere bijtelling. In 2020 bedraagt de bijtelling van een elektrische auto 8 procent over de eerste € 45.000 van de cataloguswaarde. In de komende jaren zal dit percentage stapsgewijs omhoog gebracht worden.

 

Kan ik bijtelling voorkomen?

Het is mogelijk om de bijtelling voor het privégebruik van de auto van de zaak te voorkomen. Hiervoor dient u een kilometerregistratie bij te houden, waarmee u kunt bewijzen dat u op jaarbasis maximaal 500 kilometer privé heeft gereden met de auto. Dit kan worden aangetoond door middel van een  sluitende kilometerregistratie, wat met een GPS kilometerregistratiesysteem van TrackJack zeer gemakkelijk gaat.

https://www.trackjackeurope.com/

Installateur van laadpalen voor publieke laadpunten gezocht

Of u nu een particulier bent of ondernemer, het is goed mogelijk dat u op zoek bent naar een installateur van laadpalen voor het aanleggen van publieke laadpunten. Elektrisch rijden wordt steeds populairder. Niet alleen is het goedkoper in vergelijking met andere vormen van brandstof, maar elektrisch rijden is tevens vele malen beter voor het milieu. Bovendien kan het u ook nog eens een aangenaam belastingvoordeel opleveren.

Dit alles maakt elektrische rijden dus aantrekkelijk, maar om naar behoren gebruik te kunnen maken van dit soort auto’s zult u gebruik moeten maken van publieke laadpunten. U wilt immers uw auto gewoon voor de deur kunnen parkeren. Maar ook op het werk wilt u gebruik kunnen maken van een laadpaal. Als ondernemer wilt u het voor uw werknemers en klanten zo gemakkelijk mogelijk maken. Laat daarom laadpunten aanleggen door een installateur van laadpalen.

Waar vind ik een installateur van laadpalen?

Voor zowel particulieren als ondernemers brengen laadpunten diverse voordelen met zich mee. Voortaan beschikt u over een oplaadpunt in de buurt of zelfs recht voor uw woning. Als ondernemer hebt u daarnaast de optie elektrische auto’s als leaseauto aan uw medewerkers aan te bieden. Bovendien kunnen zij en uw klanten voortaan hun auto opladen op de parkeerplaats van uw kantoor. En dat wordt gewaardeerd!

Echter wilt u natuurlijk niet zomaar een installateur van laadpalen. U heeft wensen en u wilt er zeker van zijn dat de installateur hieraan kan voldoen. U zoekt iemand met expertise en ervaring. Of u nu een laadpaal voor persoonlijk of zakelijk gebruik wilt laten plaatsen, u kunt terecht bij ChargePro.

Waarom kiezen voor ChargePro?

Bij ChargePro vindt u diverse oplossingen voor uw laadpaal. Deze palen worden veilig en vlug geplaatst. Bovendien worden de palen van duurzame materialen gemaakt, zodat het milieu niet te veel belast wordt. De palen zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week zichtbaar. Zo bent u er altijd zeker van dat uw elektrische wagen voldoende opgeladen is voordat u deze gaat gebruiken.

Sameninzaken

Wanneer geef jij je automotor een upgrade door chiptuning?

Wil je de motor van je auto optimaliseren en toch je garantie behouden? Dan moet je bij Chip Performance zijn. Deze experts kunnen kleine aanpassingen doen aan de software van je motor, zonder dat hij daarbij onherstelbaar beschadigd raakt. Dit staat ook wel bekend als chiptuning. Mocht je dus echt álles uit de motor van je auto wilt halen, dan maak je de stap naar chiptuning bij Chip Performance.

Hoe werkt chiptuning?

De meeste automotoren worden door een Electric Control Unit (ECU) aangestuurd. Deze regelt continu de ingespoten hoeveelheid brandstof, het ontstekingstijdstip en de turbodruk. Wanneer je gebruik maakt van chiptuning, wordt er een chip aangebracht in de ECU. Deze chip bevat software, waarmee kleine aanpassingen gedaan worden aan de software van de ECU. De software van de ECU is namelijk tot een bepaalde waarde ingesteld, maar dat is niet de maximale capaciteit van de motor. De software van de chip zorgt ervoor dat die waardes aangepast kunnen worden, zodat je meer richting de maximale capaciteit van de motor kan komen. Op deze manier kan er dus écht alles uit je motor gehaald worden.

Haal álles uit je auto en maak hem sneller of zuiniger

Met ‘alles uit de motor halen’, wordt vaak bedoeld dat je bijvoorbeeld de snelheid van je auto kunt opvoeren. Het is echter ook mogelijk om je automotor zuiniger te laten rijden door middel van chiptuning. Dit wordt gedaan aan de hand van eco-tuning. Hierbij is het mogelijk tot wel 20% aan brandstofkosten te besparen! Wie wil dat nu niet? Ben jij geïnteresseerd in chiptuning of eco-tuning? Neem dan contact op met de experts van Chip Performance. Zij helpen je graag verder met alle vragen die je maar hebt, maar nemen ook met veel liefde en plezier jouw auto onder handen. Dus, wanneer geef jij je automotor een upgrade met chiptuning?

https://www.chipperformance.nl/
Sameninzaken

Ook autoschade aan uw oldtimer laat u hier in Maastricht vakkundig herstellen

Het is een echt pareltje, de oldtimer die bij u in de schuur staat. Helaas heeft de auto wat schade opgelopen waardoor hij niet meer rijdt. Daar wilt u verandering in brengen. Maar waar kunt u dan terecht om de autoschade aan uw oldtimer te herstellen, het liefst bij u in de buurt van Maastricht? Kom naar WellColl Groep! Deze vakkundige automonteurs hebben veel ervaring met het herstellen en restaureren van oldtimers. Hierbij worden de modernste technieken en verzorgende autolakken gebruikt. Wilt u uw oldtimer na het herstel verkopen? WellColl Groep zorgt ook voor zorgvuldig transport en heeft zelfs de mogelijkheid professionele foto’s te maken in hun eigen fotostudio.

Heeft u autoschade aan de ruiten van uw auto? Kom langs bij de specialist in de regio Maastricht

U profiteert altijd van een totaalpakket als u WellColl Groep inschakelt voor het herstellen van autoschade in de omgeving van Maastricht. Is er iets tegen uw ruit aangekomen? Of heeft u een sterretje waar u snel vanaf wilt? WellColl Groep lost het snel en vakkundig voor u op. Deze specialist repareert ruiten van iedere auto en van ieder merk. Heeft u een sterretje in de ruit? Laat dit snel repareren voordat het sterretje doorscheurt. Een barst in de ruit is niet alleen gevaarlijk, maar zo’n barst is ook niet meer te herstellen met hars, wat wel het geval is bij een sterretje in de ruit. Hierdoor kunnen de kosten hoog oplopen. Heeft u toch een barst in uw autoruit? De expert van WellColl Groep vervangen uw ruit snel en met zorg, zodat u weer veilig rondrijdt. 

Autoschade? Laat het snel en vakkundig repareren door de specialist uit de omgeving van Maastricht

Omdat WellColl Groep verschillende vestigingen in Limburg heeft, is deze specialist u altijd snel van dienst. Als u schade aan uw auto wilt laten repareren zit u hier goed. De vakkundige automonteurs herstellen uw autoschade, die is ontstaan na bijvoorbeeld een ongeluk of storm in onze goed uitgeruste garages in de omgeving van Maastricht. Wist u dat u ook bij deze specialist terecht kunt voor het herstellen van schade aan uw caravan, camper of vouwwagen? Maar dat is niet het enige. Deze expert verhuurt en leaset ook auto’s, eventueel als deelauto. Verder worden er ook volledig ingerichte bedrijfswagens geleverd, inclusief verlichting en eventueel belettering.

Sameninzaken

Wat moet je allemaal weten als je je aanhanger rijbewijs gaat halen?

Dankzij een professionele rijschool haal je je rijbewijs op eigen tempo. Lijkt het je bijvoorbeeld leuk om vrij rond te kunnen rijden met je auto en daarachter een aanhanger? Dan is het verplicht om eerst in het bezit te zijn van je rijbewijs B, waarmee jij in staat bent om een personenauto veilig te besturen. Je haalt je rijbewijs B bij een gespecialiseerde rijschool als Verkeersschool te Winkel. Hier vind je goede rijopleidingen die de basis zijn voor een veilige toekomst op de weg. Zo weet je zeker dat je na het halen van je aanhanger rijbewijs geen gevaar voor jezelf en anderen vormt. Tip: Volg je rijlessen met een rittenkaart, waardoor je rijlessen goedkoper worden per stuk!

Ga jij je aanhanger of motor rijbewijs halen?

Je hebt een ruime keuze aan verschillende voertuigen wanneer je besluit om lessen te volgen bij Verkeersschool te Winkel. Voor veel mensen is dit handig, want zo zit er altijd iets voor je tussen. Zo kies je bijvoorbeeld voor je rijbewijs B, waarbij je na het behalen veilig en kundig een personenauto de weg op stuurt. Ook is het mogelijk om je aanhanger rijbewijs te halen, dit is je rijbewijs BE. Ga jij graag het avontuur aan? Dan is het halen van je motor rijbewijs misschien wat voor jou. Hierbij kies je uit de drie categorieën A1 (lichte motor), A2 (middelzware motor) en A (zware motor).

De voordelen van je aanhanger rijbewijs halen bij de specialist

Lijkt het jou leuk om binnenkort je aanhanger rijbewijs te gaan halen? Je wilt er dan natuurlijk zeker van zijn dat het hele proces goed verloopt. Daarom kies je voor Verkeersschool te Winkel. Naast de jarenlange ervaring, geniet je hier ook van hoogwaardige lessen, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Ook voor je theorie zit je hier goed. Met een eigen theorielokaal volg je bij de specialist altijd prettige theoriecursussen. Uiteraard is betaalbaarheid ook een belangrijk aspect. Bespaar op je rijlessen door een rittenkaart aan te schaffen. Dat is nog eens goedkoop! Daarnaast kies je zelf of je contact betaalt of afrekent met je pinpas. Wat wil je nog meer?

Sameninzaken

Haal je theorie voor je rijbewijs in Den Bosch

Voordat je mag deelnemen aan een rijexamen moet je eerst een theorie-examen afleggen, wist je dat? Dat is niet het leukste, je wilt natuurlijk zo snel mogelijk de weg op. Maar theorie is wel degelijk belangrijk. Voordat je alleen de weg op mag, is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de verkeersregels. Gelukkig is het behalen van je theorie zo gebeurd bij Rijles4less. Zo kun je kiezen voor een internetcursus, waar je vanuit thuis examens oefent. Ook kun je elke week ‘s avonds onder leiding van ervaren docenten een les volgen. Als je je theorie-examen niet in een keer haalt, mag je deze lessen zonder extra kosten blijven volgen totdat je het examen haalt.

Een gratis proefles voor het halen van jouw rijbewijs nabij Den Bosch

Als je kiest voor het halen van je rijbewijs bij een specialist in Den Bosch, dan kun je  online je voortgang bijhouden. Dat is wel zo fijn, toch? Het volgen van een gratis proefles bij Rijles4less is dan erg handig. Zo kom je erachter of deze rijschool de geschikte is voor het behalen van jouw rijbewijs nabij Den Bosch. In de proefles maak je kennis met jouw instructeur en met de unieke werkwijze. Wanneer je je aanmeldt voor deze gratis proefles, is dit geheel vrijblijvend. Wanneer blijkt dat de rijschool toch niet zo goed bij je past, zit je helemaal nergens aan vast. De proefles duurt anderhalf uur en de instructeur haalt je thuis op en brengt je na afloop uiteraard ook weer terug.

Rijbewijs halen bij goede rijschool in Den Bosch

Hoe heerlijk is het om een rijbewijs te hebben? Je hebt de ultieme vrijheid en kunt dus gaan en staan waar jij wilt. Fijn, toch? Maar je wilt natuurlijk wel veilig de weg op en daarom ben je op zoek naar een ervaren rijschool die jou rijlessen van een hoge kwaliteit aanbiedt. En die rijlessen vind je bij de Rijles4less. Wat deze rijschool uniek maakt is het online dashboard. Hier plan je zelf jouw eigen lessen in en zo weet je zeker dat de tijd jou altijd uitkomt. Het behalen van een rijbewijs in de omgeving van Den Bosch is zo ook gemakkelijk wanneer je onregelmatig werkt!

Sameninzaken

Geniet van een gezellige dag uit met vervoer van de autoverhuur in Limburg

Gaat u er een dag op uit met uw gezin of wilt u met vrienden en vriendinnen wat gaan doen? Staat er een dagje strand of een dagje naar een pretpark voor de deur? Uiteraard moet u wel veilig op de plaats van bestemming aankomen. Hoe doet u dat als u niet de beschikking heeft over een auto en niet in de gelegenheid bent om met het openbaar vervoer te gaan? Denk dan aan het huren van een auto bij RentaRolla Autoverhuur Limburg. Zij verhuren verschillende personenauto’s, waar plaats is voor 4 of 5 personen en met verschillende laadruimtes. Rijdt u liever in een automaat? Geen probleem, ook die vindt u bij deze autoverhuur in Limburg.

Huur een personenbus bij autoverhuur in Limburg en geniet van een leuke dag

Op zoek naar een comfortabele en veilige personenbus? Die huurt u bij RentaRolla Autoverhuur in Limburg. Het huren van deze bus is erg handig en voordelig wanneer u op vakantie gaat naar een ander land of een weekendje weg gaat met een groep van ongeveer 8 personen. Uiteraard is het huren van twee personenauto’s dan ook mogelijk. Maar wanneer u de kosten vergelijkt, is het huren van een personenbus voor grote afstanden voordeliger dan het huren van twee personenauto’s. En in een personenbus zit u met de gehele groep bij elkaar in een bus, net zo gezellig toch? Geniet van uw reis naar de vakantiebestemming met een personenbus van RentaRolla Autoverhuur Limburg. Ideaal voor een dagje uit of een leuke vakantiereis.

Huur een klassieker bij autoverhuur in Limburg en trek de aandacht

U kent vast wel de Volkswagen T1 en de Volkswagen T2: echte iconen in de autowereld. Met edeze fanatische auto’s trekt u zeker de aandacht. Erg handig wanneer u reclame wilt maken voor uw bedrijf. Deze klassiekers huurt u bij Autoverhuur RentaRolla Limburg. De Volkswagen T2 is te personaliseren met uw reclame-uitingen of een echte eyecatcher op een beurs. Deze klassieker levert leuke foto-momenten op! Ook voor trouwerijen is onze Volkswagen T1 erg geschikt. Uiteraard zorgt Autoverhuur RentaRolla Limburg in alle gevallen voor de chauffeur, zodat u optimaal geniet van de meest bijzondere dag uit uw leven. Wanneer u kiest voor deze klassiekers, kiest u voor authenticiteit en pracht.