Category Archives: Auto

Voor originele VW parts is Paruzzi hét adres!

Kever onderdelen zoals een stuurnaaf, accudeksel en benzinekraan zijn 24/7 online te bestellen bij Paruzzi. Deze shop is favoriet bij Beetle fans over de hele wereld. Paruzzi vertegenwoordigt meer dan de 250 merken. Daaronder vallen VW Classic Parts uit de Duitse Classic magazijnen en een hoogwaardige eigen productielijn.

Kwaliteit staat voorop, net als goede en snelle service. Ook Kever accessoires zitten in het assortiment van Paruzzi. Je kunt dan denken aan een gereedschap set met opbergtasje, sleutelhangers en montagepasta. Naast volwaardige webwinkel is Paruzzi ook een uitstekende vraagbaak. Je kunt er terecht voor technische info en handleidingen.

Voor elk type Volkswagen heeft Paruzzi een magazine samengesteld. Dit is een prachtig full color tijdschrift met beschrijvingen in het Engels, Nederlands en Frans. Als jij dit boekwerk bestelt, krijg je er een Paruzzi-cadeaubon bij van € 10,00. Je krijgt het gratis opgestuurd als je een bestelling van € 50,00 of meer doet. Jaarlijks verschijnt een nieuwe versie van dit Paruzzi magazine. De digitale editie wordt regelmatiger up-to-date gehouden.

Kever motoren repareren is niet voor iedereen weggelegd. Je moet over onderdelenkennis en technisch inzicht beschikken. Bij Paruzzi kun je zowel losse onderdelen bestellen als compleet gereviseerde motoren. Een paar voorbeelden van parts die veel verkocht worden:

· distributie spanrol,

· cilinder en zuigerset,

· carter-ontluchtingsfilter,

· carterdeksel-set,

· carburateur inspuitbocht,

· olievuldop,

· dynamo achter-plaat.

Revisiemotoren bouwt het Paruzzi-team al sinds 1998 in eigen beheer. Op iedere motor zit twee jaar garantie. De luchtgekoelde motoren zijn geschikt voor ongelode benzine. Wil je je oude motor inruilen? Paruzzi neemt ‘m graag aan. Er zijn altijd onderdelen die schoongemaakt, opgeknapt en hergebruikt kunnen worden. Misschien heb je wel interesse in een getunede motor? Ze hebben een grotere cilinderinhoud en dus meer vermogen. Je kunt kiezen voor 1161 cc of 1775 cc.

Voor vragen over revisiemotoren kun je contact opnemen met Paruzzi via: +31(0)113-503555 of info @ paruzzi .com. Vind je het leuk langs te komen? Bij deze ben je van harte uitgenodigd aan de Kreeft 16 in Yerseke.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.paruzzi.com/nl

Eendaagse theoriecursus van Gelijk Geslaagd

Als je je rijbewijs wilt halen moet je twee examens afleggen, het rijexamen en het theorie examen. Voor het rijexamen oefen je met je rij instructeur. Voor het theorie examen moet je zelf leren, meestal uit boeken en van cd-roms. Veel mensen vinden het lastig om de theorie uit hun hoofd te leren. Wij van Gelijk Geslaagd bieden een unieke eendaagse theorie cursus aan. In verschillende steden door het land wordt deze cursus door ons gegeven. Een daarvan is de theoriecursus Rotterdam. In deze mooie havenstad kan je onze cursus volgen en binnen 1 dag geslaagd zijn! Je hoeft je van te voren niet voor te bereiden op de cursus. Ook hoef je niet meer dagenlang of misschien wel wekenlang uit dikke boeken te leren. Onze cursus is zonder boeken. Bij onze theoriecursus krijg je les van een ervaren docent. Hij zal je alles leren wat je moet weten om te kunnen slagen. Iedereen heeft na het volgen van onze cursus 100 % kans om te slagen! Wil jij ook je CBR certificaat binnen 1 dag halen? Schrijf je dan nu in voor onze eendaagse theoriecursus!

Hoe verloopt de dag

S ’ochtends vroeg om 07.00 meld je je bij de locatie in de stad waar je je hebt ingeschreven voor de cursus. Voor de koffie en thee zorgen wij. Samen met de docent en de andere leerlingen gaan jullie de hele ochtend precies datgene leren dat je moet weten voor het theorie examen. De docent leert je handige trucs en tips om de lastige dingen makkelijker te kunnen onthouden. Ook oefenen we met oude, officiële examens van het CBR. Nadat jullie de hele ochtend alles voor het examen geleerd hebben krijgen jullie van ons een heerlijke verzorgde lunch. Even ontspannen en gezellig met elkaar een broodje eten. Na de lunch gaan we met elkaar naar het CBR, het vervoer daarheen wordt ook door ons geregeld. En dan kan je, super goed voorbereid, op naar het examen.

Binnen 1 dag geslaagd in Leiden

Woon je in Leiden of omgeving en wil je graag snel je theorie examen halen? Schrijf je dan in voor de theoriecursus Leiden. Iedereen wil toch binnen 1 dag geslaagd zijn? Er zijn al ontzettend veel leerlingen via ons geslaagd, de cursus werkt dus erg goed. Kijk op de website van Gelijk Geslaagd, op Facebook of bel ons op en schrijf je in!  

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.gelijkgeslaagd.com/

Een Volkswagen bus leasen

Wil jij voor je bedrijf een Volkswagen bus leasen met een dubbele cabine? Dan kun je bijvoorbeeld een Volkswagen Transporter leasen. Deze is beschikbaar in een uitvoering met een dubbele cabine, voor het comfortabel vervoeren van meerdere personen. Dit kan een goede keuze zijn wanneer je vaker een groepje personeel moet vervoeren naar en van een werklocatie. Wil je een Volkswagen bus leasen met een extra grote laadruimte, zodat je heel veel goederen in een enkele rit kunt vervoeren? Ook dan kun je de Volkswagen Transporter leasen, maar dan met een grote laadruimte in plaats van een dubbele cabine.

Een betrouwbare en sterke bus leasen

Wanneer je voor je bedrijf een bus wilt leasen, dan is de betrouwbaarheid van de bus natuurlijk extra belangrijk. Zeker als je vaker veel mensen wilt vervoeren of een zware lading meeneemt, dan wil je niet dat dit voor problemen gaat zorgen onderweg. Je hebt dan een bus nodig met een goed prestatievermogen. Als je voor een Volkswagen bus kiest, zoals de Volkswagen Transporter, dan weet je zeker dat je een betrouwbare, sterke en veilige bus gaat leasen waar je zeker niet snel problemen mee zal krijgen.

De juiste bus vinden, zakelijk leasen 

We hebben de Volkswagen Transporter als voorbeeld gebruikt, maar er zijn natuurlijk nog veel meer merken bedrijfswagens. Het is belangrijk dat de bus voldoet aan de eisen die jij er bedrijfsmatig aan stelt. Dit is natuurlijk heel specifiek. Het is raadzaam om de verschillende mogelijkheden eens te bekijken en te controleren welke specificaties voor jou belangrijk zijn. Zo kun je een selectie maken van de bussen die voor jou geschikt zouden zijn. Vervolgens kun je de leasemogelijkheden bekijken, zodat je ook financieel een verstandige keuze kunt maken. Uiteraard is het ook aan te raden om naar de service en de algemene voorwaarden te kijken.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.zakelijkautoleasen.nl/

Goedkoop een bus leasen

Goedkoop een bus leasen is niet altijd mogelijk, maar je kunt wel altijd op zoek gaan naar de beste leaseopties. Je kunt het leasen van een bus goedkoop houden door te kiezen voor een bus die een lagere nieuwprijs heeft. In de meeste gevallen gaat het dan om relatief kleine bedrijfsbussen. Wanneer je hier voldoende aan hebt, dan kun je tegen een vrij laag tarief een bus leasen. Wil je meer ruimte, meer comfort en meer moderne technologieën in de auto? Dan heeft de bus waarschijnlijk een hogere nieuwprijs en dit betekent dat ook de leaseprijs per maand wat hoger is. In verhouding kan dit nog steeds heel voordelig zijn.

Een grote en moderne bus leasen

Wil je een grote, sterke en moderne bus leasen tegen een aantrekkelijke leaseprijs? Dan kun je de Volkswagen Transporter leasen bijvoorbeeld. Deze bus is van hoogwaardige kwaliteit, biedt alle nodige comfort en komt in praktische uitvoeringen voor zowel het vervoeren van goederen als het vervoeren van personen. Hierdoor is er altijd een goede optie voor je beschikbaar. Je kunt de uitvoering dan ook goed aanpassen op wat je nodig hebt. Daarnaast kun je kijken welke leasevormen er tot de mogelijkheden behoren. Wil je langer leasen? Dan is operational lease waarschijnlijk de meest voordelige optie. Ga je voor leasen voor een half jaar of wellicht een jaar? Dan is short lease de beste keuze.

De looptijd van het leasen, bedrijfswagen leasen of bedrijfsauto leasen 

Je kunt vaak kiezen uit verschillende looptijden. Je kunt een bus leasen voor twee jaar, maar ook voor bijvoorbeeld vijf jaar. In de regel is het zo dat het maandbedrag wat omlaag gaat naar mate je kiest voor een langere looptijd. Dit is niet altijd het geval. Je kunt altijd op zoek gaan naar de leasemaatschappij die jou de gewenste bus kan leasen tegen de beste prijs

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/

Waarom een bestelwagen leasen?

Wanneer het je zakelijk voor de wind gaat, dan zal je merken dat je het wagenpark van je bedrijf zo nu en dan moet uitbreiden of vervangen. Een bestelwagen leasen is dan een optie die door veel ondernemers wordt gekozen. Dit is immers vaak het meest aantrekkelijk voor ondernemers. Dit komt bijvoorbeeld omdat het simpelweg een stuk gemakkelijker is om het beheer van het wagenpark uit te besteden dan dit zelf te doen. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog een aantal andere zaken die zakelijk aantrekkelijk zijn te bedenken. Dit maakt het logisch om deze stap te zetten op zakelijk gebied.

Alles erop en eraan met volkswagen caddy leasen 

In eerste instantie is het vooral gemakkelijk om een bestelwagen te leasen. Je stapt naar de leasemaatschappij met je wensen en eisen en het wordt mogelijk gemaakt. Zo simpel is het eigenlijk. Dit komt bijvoorbeeld omdat een leasemaatschappij geen dealer is en dus ook niet aan een bepaald merk vast zit. Daardoor kan je dus als klant alle kanten op met de maatschappij. Het gaat er vooral om dat je de auto vindt die voor jou zakelijk het meest aantrekkelijk is en waar je het meest efficiënt mee om kunt gaan. Je kiest voor de auto die het meest compleet is voor jouw budget.

Alles geregeld

Het andere grote voordeel is dat alles geregeld zal worden door de maatschappij. Wanneer de wegenbelasting betaald moet worden, dan komt die niet bij jou op kantoor binnen, maar bij de leasemaatschappij. Je hebt dan dus ook nooit te maken met andere autokosten. Alleen de termijnbedragen voor de lease die je iedere maand betaalt zijn voor jou van belang. Alles wat er verder op je pad komt wordt verzorgd door de leasemaatschappij. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan zaken zoals het onderhoud en de keuringen voor de APK. Dit moet wel nog altijd gebeuren, maar zal geen extra kosten met zich meebrengen.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen

Autoverzekering vergelijken

Autoverzekering vergelijken?

Autoverzekering vergelijken is in de loop der jaren erg populair geworden, maar lang niet voor iedereen is het op de dag van vandaag niet duidelijk wat dit precies is. Het is dus echter wel belangrijk om te weten wat dit verzekering inhoudt, want iedereen die in bezit is van een auto is verplicht om zijn of haar auto te verzekeren met de minimale verplichte WA-autoverzekering. Er zijn 3 verschillende soorten verzekeringen. Dit speelt dus een belangrijke rol bij het kiezen van een goede verzekering. Om meer informatie hieruit te halen is het mischien goed om eens wat dieper “de mogelijkheden te bekijken wat je als consument allemaal kunt verwachten.

De autoverzekering heeft drie verschillende soorten verzekeringen, Zo bestaat er de standaard verzekering. Zo’n eentje is bijvoorbeeld de WA-verzekering. Deze verzekering is de goedkoopste en wel de bekendste variant die we wel kennen. Dit houdt dus in dat je wordt gedekt als jij schade maakt aan een andere auto. DIt houdt dus niet in dat jouw eigen auto hiermee wordt gedekt. In het geval dat de tegenpartij de schuldige is, kun je kiezen of je jouw auto total loss te laten verklaren en zo het geld van de tegenpartij te innen of om te kiezen om je auto bij een autogarage te laten maken.

Zo heb je nog WA+, hierbij is jouw auto ook gedekt tegen ruit,storm,diefstal,brand schade. En dan heb je nog de duurste WA Casco All Risk waardoor je niet alleen gedekt bent als je schade maakt bij een andere autobestuurder, maar ook dat je wordt vergoed voor je eigen auto die schade heeft opgelopen.

Wanneer je op zoek bent naar een autoverzekering, zorg er dan in ieder geval voor dat je gebruik makt van de vergelijker die je online kan vinden. Denk hierbij aan vergelijkingwebsites zoals Zum.nl. Zo zijn er nog genoeg aanbieders waarmee je kunt vergelijken. Door een goede vergelijking te maken heb je al snel de juiste autoverzekering die je mischien nodig hebt. Daarnaast kies je ook hiermee de beste autoverzekering die het beste in jouw situatie past!

Zoals je weet zijn er in Neerland heel autoverzekering aanbieders. Die hebben zoal allemaal hun eigen verzekering. Sommige partijen hebben zelfs nog meerdere varianten en combinaties die ze online aanbieden. Daardoor is het goed mogelijk dat er honderden verzekeringen kunnen zijn waar je uit kunt kiezen. Dit maakt alles alleen maar eenvoudiger. Juist omdat je toevallig bent met het zoeken naar de goedkoopste autoverzekering.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.zum.nl/autoverzekering/

De beste rijschool in Wierden

Bent u op zoek naar een rijschool in Wierden of omgeving? Zoek dan niet verder, want hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres! Het behalen van het rijbewijs is een belangrijk hoogtepunt in het leven van een ieder die graag achter het stuur wil zitten. Het maakt u mobiel en u kunt overal heen met de auto waar u maar wilt. Als rijschool in Wierden begrijpen we dit maar al te goed en hopen we deze droom om te zetten in werkelijkheid. Daar waar men vroeger nog moest wachten tot hij of zij de 18 jaren had bereikt om te mogen beginnen bij onze rijschool in Wierden, is het tegenwoordig natuurlijk al toegestaan om vanaf 16,5 te beginnen met het nemen van rijlessen bij onze rijschool in Wierden. Uit onderzoek is dan ook gebleken dat deze test goed heeft uitgepakt, mede omdat jonge mensen beter en sneller in staat zijn om dingen te leren en in zich op te nemen. Rijlessen bij onze rijschool Wierden zijn de eerste belangrijkste stap om zelf in de auto te stappen. Wij hebben een groot werkgebied en dit wordt vaak door onze leerlingen ervaren als prettig. Op deze manier zorgen we als rijschool Wierden ervoor dat de leerlingen veel verschillende wegen krijgen tijdens de lessen, zodat ze goed voorbereid de weg op gaan als ze uiteindelijk het roze papiertje in handen hebben. Het praktijkexamen en theorie examen zitten bij onze pakketten inbegrepen. Deze examens leg je af bij het CBR. Onze rijschool Wierden biedt een uitstekende service en wij zorgen ervoor dat rijden een plezierige ervaring wordt. Meer weten over onze rijschool Wierden? Kijk eens op de website en vraag een gratis proefles aan, zodat je kennis kunt maken met onze rijschool in Wierden. Deze rijles is geheel vrijblijvend en je bent vervolgens tot niks verplicht.

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.autorijschoolbeslist.nl/rijschool-wierden/

De toekomst van de automotive branche

De laatste jaren hebben veel garagehouders last gehad van tegenvallende omzet. Sinds 2012 daalde de omzet van garagebedrijven, die het voornamelijk van gespecialiseerde reparaties moesten hebben, bijna voortdurend. Onder andere de opkomst van de hybride- en elektrische auto’s zorgden ervoor dat het voor veel garagehouders lastig was hun hoofd boven water te houden. Tegenwoordig worden de werkplaatsen weer drukker bezocht. Helaas neemt de omzet per bezoek nog steeds af. Hoe ga je als garagehouder om met tegenvallende omzet? En hoe ziet de toekomst van de autogarage eruit? Benieuwd naar het antwoord op deze vragen? Lees dan snel verder.

Meer omzet door een garagebedrijf opleiding

Nieuwe ontwikkelingen in automotive-land spelen een grote rol in de omzetdaling van garagebedrijven. Zonde, want hier liggen juist kansen om je te onderscheiden van de concurrentie. Speel slim in op nieuwe ontwikkelingen door bijvoorbeeld als garagebedrijf opleidingen aan je werknemers aan te bieden. De kosten van een garagebedrijf opleiding betalen zich vaak al binnen enkele maanden terug. Wanneer je werknemers meer kennis hebben, draagt dit namelijk bij aan een betere positie ten opzichte van je concurrent(en). Bij nieuwe ontwikkeling kun je denken aan de toename van hybride- en elektrische auto’s. Door werknemers deel te laten nemen aan een opleiding, raken zij bovendien gemotiveerd en profiteer je als werkgever ook van een goed imago op de arbeidsmarkt. Hierdoor wordt het verloop binnen een bedrijf minder. Studerende werknemers zijn namelijk meer tevreden en dragen bovendien bij aan een goede sfeer binnen het bedrijf. Hierdoor raakt heel het team gemotiveerd en wie wilt dat nou niet?

Met een opleiding voor elektrische auto’s blijf je bij

Hoewel het aantal elektrische auto’s nog relatief klein is in Nederland, hebben bijna alle automerken voor dit type auto een doelstelling opgenomen. De aandrijving zal op korte termijn veranderen van een verbrandingsmotor naar een elektrische variant. Hoe lang dit nog duurt, is afhankelijk van klimaatdoelstellingen, eventuele subsidies en de mate waarin de consument deze voertuigen accepteert. Dit heeft natuurlijk ook gevolgen voor de toekomst van autogarages en automonteurs. Ontwikkel daarom mee als garagebedrijf en leid je personeel op tot echte specialisten op het gebied van hybride- en elektrotechnieken. Zo kun je als garagebedrijf ook klanten met een hybride- of elektrische auto verwelkomen. Met een opleiding voor elektrische auto’s ben je klaar voor de nieuwe klant en verbeter je automatisch je omzet. Maar het aanbieden van opleidingen aan je medewerkers heeft niet alleen voordelen voor jou als garagehouder. Het aanbieden van opleidingen zorgt namelijk ook voor meer motivatie onder je werknemers. En dat is minstens zo belangrijk!

Meer omzet door de juiste garagebedrijf opleiding

Automotive-land is in beweging. De afgelopen jaren is er veel veranderd en de komende tijd zullen er nieuwe ontwikkelingen plaats blijven vinden. Veel garagehouders weten niet goed hoe ze hier op in moeten spelen. Zonde, want hier liggen juist kansen om je te onderscheiden van de concurrentie. Als garagebedrijf kan het aanbieden van een opleiding aan je werknemers namelijk bijdragen aan een betere omzet. In eerste instantie kost een opleiding natuurlijk geld, maar scholing van je werknemers betaalt zich – vaak al binnen enkele maanden – terug. Dit is ook duidelijk terug te zien in de omzetcijfers. Met meer kennis in huis verbeter je namelijk je positie ten opzichte van de concurrentie. Kies voor een opleiding die bij jouw bedrijf past. Denk bijvoorbeeld aan een opleiding op het gebied van hybride- en elektrotechnieken. Hier liggen veel kansen. Wanneer je kiest voor een onafhankelijk instituut, ben je aan het juiste adres voor alle automotive kennis.

De automotive branche is constant in beweging. De toekomst van garagehouders verandert, maar ook die van de automonteurs. Als garagehouder kan je hier slim op inspelen door een (of meerdere) autogarage bedrijf opleiding(en) aan te bieden. Hierdoor vergroot je de kennis van jouw autogarage, motiveer je je werknemers en vergroot je je omzet. Ben je benieuwd naar de beschikbare opleidingen? Bekijk dan het aanbod van Automotive Academy: het onafhankelijke instituut dat alle automotive kennis van Nederland onder één dak samenbrengt.

Bezoek de website voor meer informatie : https://automotiveacademy.nl/

De zoektocht naar een parkeerplaats

Een manouvre met de auto waar veel mensen het moeilijk bij blijven hebben, is parkeren. Daardoor voeren mensen het dan ook niet graag uit een gaan ze liever op zoek naar een plekje waar ze makkelijk in raken, ookal moeten ze daar lang naar zoeken. De parkeermogelijkheden zijn in elke stad erg verschillend. Soms kan er gewoon op straat geparkeerd worden, soms zijn er grote parking, en soms kan je terecht in parkeergarages.

Op al deze plaatsen kan parkeren soms lastig zijn. In straten met parkeerplaatsen moet je meestal achteruit inparkeren, dat is voor veel mensen een erg lastige opgave. Zeker wanneer je auto’s achter je ophoudt en dus voort moet maken. Op parkings is parkeren iets makkelijker, meestel kan je recht inparkeren. Al kan dat wel nog wat moeite kosten als de plaatsen te smal zijn. In parkeergarages is het dan weer wat minder eenvoudig. Ook hier kan je vaak recht inparkeren, maar de plaasten zijn meestel erg smal, er staan pilaren die je kunnen hinderen en meestal staat er een hele rij auto’s achter je te wachten om zelf een parkeerplaats te kunnen zoeken. Een goede parkeerplaats zoeken, het is dus niet zo makkelijk als je zou denken.

Maar al die parkeerproblemen kan je jezelf besparen door een achteruitrijcamera te installeren op je wagen. Met een achteruitrijcamera heb je een veel beter zicht achter de wagen. Daardoor wordt achteruit rijden en achteruit inparkeren heel wat makkelijker. Je ziet veel beter waar je rijdt, of er obstakels zijn en of je correct in de parkeerplaats staat. Een achteruitrijcamera kopen zal je leren beter te parkeren. Tijd verspillen om op zoek te gaan naar een parkeerplaats waar je makkelijk in kan rijden is zo verleden tijd. Met een achteruitrijcamera kan je makkelijker parkeren waar je wil en met de gewonnen tijd extra lang shoppen of een lekkere koffie drinken.

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.achteruitrijcamerawinkel.nl

Vdveen autogroep – remschijven vervangen

Moeten uw remschijven vervangen worden? Laat het doen bij een goede autogroep!

Uw auto gebruikt u waarschijnlijk dagelijks en dat is natuurlijk niet voor niets. Uw auto brengt u namelijk gemakkelijk en snel op allerlei plaatsen zonder dat u ook maar van iets of iemand afhankelijk bent. Het wordt alleen een iets ander verhaal wanneer er iets mis is met uw auto, bijvoorbeeld wanneer uw remschijven vervangen moeten worden. Wanneer uw remschijven vervangen moeten worden dan kunt u dit waarschijnlijk niet zelf en daarom moet u dit laten uitbesteden. Op dat moment wordt u opeens wel afhankelijk van mensen, gelukkig hoeft dit geen probleem te zijn wanneer u dit laat doen door echte kenners van het vak. Kies daarom voor een goede autogroep.

 

Wat zijn zaken waar u op moet letten?

Wanneer uw remschijven vervangen moeten worden dan moet u kiezen voor professionals. Mensen die dit vak al jaren doen en daarom weten waar ze mee bezig zijn. Daarnaast moeten ze ook snel en gericht kunnen werken zodat u uw auto niet oneindig lang kwijt bent maar dat u in een zeer korte tijd weer vrolijk op pad bent in uw auto zonder problemen te ervaren. 

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.vdveenautogroep.nl/auto/remschijven-vervangen/